Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια κι από εδώ!

lelenart καλώς ήρθες. Εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με τα κακάκια στη μεγάλη όταν της έδινα Almiron και το άλλαξα και βρήκα την υγειά μου! Τώρα στον μικρούλη που του δίνω Frezylac δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα! Πάντως θα συμφωνήσω με την Βασούλα... αν και μ' εμένα ο παιδίατρος μου έδειχνε ότι τσίνιζε θα τον έστελνα από εκεί που ήρθε!!! Ευτυχώς έχω πέσει σε πολύ καλό και πολύ ψείρα με τη δουλειά του!!!!

Μαριλού πολύ ωραίο το θέμα που διάλεξες και πολύ προτότυπο!!! Εγώ ακόμα δεν έχω μπει καν σε διαδικασία να δω τι θα κάνω!!! :(

Πάντως κάπου τον Ιούλιο θα τον βαφτίσω γιατί η νονά του θα έρθει από Ελβετία και θα πρέπει τα σχολεία να έχουν κλείσει!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια. Μιλησα τελικα κ με καποια αλλη παιδιατρο η οποια μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κι οτι μπορει να ευθυνεται στο θηλασμο. Χαμομηλι νομιζω οτι δεν κανει να πινουμε, παντως αρχισα να τρωω ακτινιδια κ βλεπω οτι κατι γινεται. Εμεις θα τον βαπτισουμε 2η μερα του πασχα. Νονα απο ελβετια? Θα χεις κ λογο να πηγαινεις ταξιδακι!

Λένα χαμομήλι εσύ να πίνεις όχι το μωρό...Κάνε λίγο υπομονή θα περάσει..Με το καλό η βαφτισή σας...

Από Άρτα βλέπω είσαι ε;;;Είναι ο άντρας μου από εκεί και θα έρθουμε τώρα στις γιορτές...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πάλι το παρατήσαμε το καφέ μας;;;;

Λοιπόν η μπέμπα τώρα που μεγαλώνει μας έχει τρελάνει...Όλο γελάκια και ακατάπαυστη φλυαρία πράγμα που προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον του αδερφού μας ο οποίος της τραγουδάει της χορεύει της μιλάει και όσο η μικρή γελάει τόσο αυτός περισσότερο τις κάνει σκέρτσα.Είναι απόλαυση να βλέπεις να αναπτύσσουν την σχέση τους....

Εγώ κάθε μέρα τα ίδια σπίτι,δουλειές βγαίνω και έξω να πάρω τον γιο μου από το νήπιο.Α και έκανα και τα πρώτα διαδικτιακά ψώνια για την δεσποινίδα...

Πήρα αυτό με προοπτική να το φορέσουμε στη βάφτιση σας αρέσει;;;

http://www.mandco.com/content/ebiz/mackays/invt/3993884red/3993884_red_p_l.jpg

πέτυχα προσφορά με δωρεάν μεταφορικά και -50% και μου βγήκε 14 ευρώ....πήραμε και σετ μπλουζάκια με κολάν ωραία ποιότητα γενικά τα προτείνω για όσες ψωνίζεται από νετ...

Επίσης ρίξτε και ματιά εδώ αν θέλει κάποια να ψωνίσει...

www.gymboree.com

Για ενημέρωση θα παίξουν τρελές εκπτώσεις στις 25/11 λόγω black friday....

Επίσης ο επαναστάτης γιος μου τραγουδάει από το πρωί τον δρόμο.....Μας πέρασε ο ντούτσε που έγινε number one στα hits του σπιτιού μας και τώρα την θέση του πήρε ο δρόμος....Άντε στα Χριστούγεννα τώρα νέο χιτ τα τρίγωνα κάλαντα...

Διαφημίσεις

xanp οντως κοντευουμε να τη κλεισουμε τη σελιδα ετσι οπως παμε....!ειδα το φορεματακι που διαλεξατε και ξετρελαθηκα!!!!!!!!δεν ηξερα πως στη βαφτιση βαζεις κ αλλο χρωμα εκτος απο ασπρο....πρεπει να αρχιζω κ εγω να ψαχνομαι αν κ δεν ξερω ακομα για το ποτε θα τη κανουμε τη βαφτιση...αυτα απο μενα....φιλια σε ολες σας!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Με πειπαλ από το συγκεκριμένο.Αυτό θα το φοράμε όταν πάμε στην εκκλησία δεν είναι το βαφτιστικό μας....

Λοιπόν εγώ θα γράφω και από εδώ που θα πάει θα έρθετε πάλι πίσω...

Vassoula η Ξανθή θα το φορέσει πριν το μπλουμ αυτό το φόρεμα..Έτσι κατάλαβα εγώ..

Ωραία τα gymboree! Και καλή ποιότητα! Θα τα τιμήσω το καλοκαίρι γιατί από χειμωνιάτικα είμαστε full μέχρι 4 ετών..Επίσης υπάρχουν κωδικοί για επιπλέον έκπτωση..αν googlάρετε το internetικό μαγαζί και δίπλα γράψετε "coupon", θα σας βγάλει κωδικούς για δωρεάν μεταφορικά ή ποσοστό έκπτωσης.

φιλάκια σε όλα τα αυγουστομωράκια!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Άσε έχω ένα καλάθι 450 δολάρια και έχω πάρει και κουπόνι 20% περιμένω την άλλη πέμπτη να δώσω μάχη να δω τι θα πάρω...ελπίζω να προλάβω κάτι έχει τέλεια ρουχαλάκια....

έχω ερωτευτεί αυτό τρελά http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306265122&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445994170&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1321536211210&productSizeSelected=0&fit_type=

και αυτό http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306266144&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445998524&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1321536263409&productSizeSelected=0&fit_type=

Άστα όλο έτσι λέω αλλά πάντα ότι περισσεύει πάει για τα παιδιά...Τι να κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές....Σήμερα χτύπησα πάλι από εμπει μια ολόσωμη φόρμα της μικρής αλλά μπίνταρα μόνη μου 0.99 λίρες την πήρα ε δεν ήταν τρελή ευκαιρία;;;...

Καλέ από που τα ξετρυπωνετε αυτα τα σαιτ και τις προσφορές; Εγώ είμαι άσχετη...:-(

Κορίτσια, αφήστε το θέμα της μείωσης μισθού. Εμένα η δουλειά μου είναι 100χλμ από τον τόπο κατοικίας μου και πηγαινοερχομουν καθημερινά. Τώρα ούτε τις βενζινες δε θα βγάζω...

GqAdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...