Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού θα έχετε γιορτή και γενέθλια 2 σε ένα με τον μικρό προκόπη ε;;;;

Πολύ ωραίο το θέμα σας και πρωτότυπο...

Είδες ανακούφιση όταν φεύγουν οι μάστορες από το σπίτι;;;;

Εμείς σήμερα είμαστε όλοι εδώ στο σπίτι ο μικρός δεν είχε σχολείο έχουν εκλογές και ο σύζυγος έχει άδεια αυτή την εβδομάδα...Μεγαλεία....

Και να πω ότι όταν βλέπεις τα 2 η 3 παιδάκια σου να παίζουν πως να μη τα χαίρεσαι και να μη καμαρώνεις;;;;;;Τα πλασματάκια που εμείς φέραμε στη ζωή;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας...Μόλις μας ήρθε η δεη και πληρώσαμε την λυπητερή....

Μαρόζ τα Χριστούγεννα η υπηρεσία του άντρα σου συμμετέχει στη γιορτή στο πολεμικό μουσείο για τα παιδιά;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις γυρισαμε απ'την παιδίατρο.5.500 κιλά η ζουζούνα μου και 65 εκ.

Κάναμε και 2 εμβολιάκια και είμαστε μέσα στη γκρίνια τώρα.Πολύ παραπονιάρικα τα κοριτσάκια,ειδικά όταν βλέπουν τον μπαμπά τους.

Κατά τα άλλα,όλη την εβδομάδα τρέχω.Μου έκοψαν την άδεια,μ'έστειλαν σε κάτι σεμινάρια και τώρα πρέπει να διαβάσω..γκρρρρρ...έχω πολλά χρόνια να διαβάσω για εξετάσεις...

Ουφ,σας αφήνω,φιλιά!

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Ειμαι μανουλα του Αυγουστου κι εχω ενα μπομπιρα 2,5 μηνων. Εχουμε ακομα κολικους με αποτελεσμα να υποφερουμε λιγες φορες τη μερα. Ο μικρος ειναι 6 κιλα, θηλαζει και του δινω και ξενο, ειναι πολυ φαγανος. Του δινω το Nativa1 μετα απο συσταση του γιατρου γιατι μου εκανα κακα 1 φορα στις 3 μερες (παιρναμε το Aptamil ec). Φανταστειτε οτι σε καθε γευμα του εδινα και χαμομηλι. Ζοριζεται αλλα τα κακακια ειναι υδαρη. Ελπιζω να μας βοηθησει αυτο το γαλα. Ειχε καμια απο σας παρομοια εμπειρια?

Καλωσήρθες lelenart! Να χαίρεσαι το νινάκι σου!:)

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω..Δεν έχω ιδέα από ξένα γάλατα:confused:.Ούτε κολικούς είχαμε, ούτε δυσκοιλιότητα..

Αnastasia είναι πολύ δύσκολο να στρωθείς για διάβασμα αν έχεις ξεσυνηθίσει..Υπομονή! Μια χαρά η μπέμπα μεγαλώνει..:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλώς μας ήρθες lelenart:) Κι εγώ δεν ξέρω για γάλατα γιατί θηλάζουμε αποκλειστικά, αλλά θα σου πω ότι από το Σάββατο ο μικρός μου δεν έχει κάνει κακά και σήμερα θα του κάνω μικροκλύσμα γλυκερίνης οπότε το μια φορά στις τρεις μέρες είναι μάλλον μια χαρά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

lelenart καλωσήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου!

Απο γάλα ξένο δεν ξέρω αλλά θα σου πρότεινα να προσέξεις τη διατροφή σου.Εγώ για παράδειγμα έκοψα τα γαλακτοκομικά και σταμάτησαν οι κολικοί.Για τη δυσκοιλιοτητα μπορεις να τρως λαχανικά και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνεες που θα βοηθήσουν το μωράκι σου.Αλήθεια,ποιά είναι η αναλογία ξένου-μητρικού?

omTVp3.png

Καλημερα κοριτσια. Ξενο πινει αρκετο γιατι το μητρικο δεν του φτανει. Τι να πω? Χτες ολη μερα σπαραζε το παιδι, ουτε στις αρχες δεν ποναγε ετσι. Πηρα κ την παιδιατρο σημερα αλλα την πειραξε φαινεται κ μου ειπε οτι θα τα πουμε απο δευτερα...εχω κατι νευρα!!!!!!!!! Συν οτι το παιδακι δεν μου τρωει οπως ετρωγε.

Διαφημίσεις

lelenart καλωσηρθες!το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τη παιδιατρο....μπορει να φταιει κ το γαλα ....ξερω περιπτωσεις με κολικους που οι γονεις χρειαστηκε να αλλαξουν πολλα γαλατα μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο..κ στο πιο καταλληλο για το μωρο...αλλα επειδη δεν μ αρεσει να μηλαω με υποθεσεις καλο ειναι να ρωτησεις οπως ειπα κ παραπανω τον γιατρο ...κ οταν λες την πειραξε τι εννοεις?ειναι ποτε δυνατον...????ειναι σοβαρος λογος να την αλλαξεις αυτος....εμενα αν μ το εκανε αυτο θα τη ειχα στηλει απο εκει που ηρθε γιατι οταν την εχω αναγκη θελω παντα να τη βρισκω!αυτα απο εμενα ..ευχομαι να εχετε ολες μια ομορφη κ δημιουργικη μερα!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Γεια σας κοριτσια. Μιλησα τελικα με την παιδιατρο η οποια μου ειπε να συνεχισω το γαλα και σε καθε γευμα να βαζω και χαμομηλι. Αν συνεχισει θα μας στειλει σε παιδογαστρεντερολογο. Μηπως φταιει η διατροφη μου? Τι να τρωω χωρις να μεγιστοποιησω τους κολικους του?

γεια σου και καλως ηρθες. ο δικος μου δειχνει να απαλλαχτηκε απο τους κολικους,το διαστημα ομως που ειχε ενοχλησεις μου ειπαν να σταματησω να τρωω αυτα που ενοχλουν εμενα(πχ πρασινα φυλλωδη λαχανικα)και να πινω χαμομηλι. ο μικρος εδειξε να ηρεμει.δοκιμασε το αν θες.(και παρε μια γνωμη και απο αλλο παιδιατρο γιατι δε μου αρεσε καθολου που την πηρες τηλ και ενοχληθηκε).

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...