Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν γκρινιαζει ο Κωνσταντινος και γκρινιαζει η μαμα του!οριστε μας!

τι κανετε κοριτσια? εγω ειμαι αρκετα καλυτερα,μονο το συναχι μου εμεινε ευτυχως αλλα ακουω κι απο αλλους οτι ειναι ολοι αρρωστοι. ευτυχως ο μικρος μου ειναι μια χαρα.μια φορα μου εκανε πρασινα κακα,εβγαλε και λιγη μυξουλα κι αυτο ηταν.

ρε κοριτσια τελευταια εχει γινει γκρινιαρης.οι κολικοι μαλλον μας περασαν αλλα μας επιασε η γκρινια. στο γιατρο προχθες επαθε υστερια και οταν φυσικα του εκανε το εμβολιο εκει ηταν το αποκορυφωμα. κλαιει χωρις λογο στα καλα καθουμενα και σταματαει με τον που το παιρνω αγκαλια.ολη μερα ετσι ειμαστε. τον εχω κρεμασμενο στο μαρσιπο γιατι μονος του δεν καθεται.και δε με χαλαει καθολου να ειμαι αυτοκολλητακι με το ψαρακι μου αλλα δε μου εχει μεινει πλατη πια.ποναω αφορητα! εσεις τι κανατε σε αντιστοιχες περιπτωσεις? μια φιλη μου ειπε να τον αφηνω να κλαιει και να πηγαινω να τον βλεπω αυξανοντας τα διαστηματα ανα φορα αλλα μου κανει λιγο βαρβαρο και βαναυσο για ενα μωρακι μια σταλια.αυτη το εκανε στο δικο της με συμβουλη του γιατρου απο 15 ημερων.νομιζω πως δε μου παει η καρδια να το κανω...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινγκερ τα μωρά μας τώρα μας έχουν ανάγκη και εμάς και την αγκαλιά μας.Αν μεγαλώσουν χάσαμε όλες τις ωραίες στιγμές που μπορούσαμε να περάσουμε γίνονται ανεξάρτητα και στο τέλος δεν μας έχουν ούτε ανάγκη.Οπότε απόλαυσέ το όσο κρατήσει...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ακόμα θέλω την μαμά μου πολλές φορές...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια ούτε εμένα μου πάει καρδιά να τον αφήνω να κλαίει! Δεν πειράζει, ας κακομάθει...Σε λίγα χρόνια θα τους παίρνουν αγκαλιά τα κοριτσάκια κ εμείς θα κοιτάμε από μακριά!:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας....

Λοιπόν σχετικά με το θέμα σαβουρώνω που αναπτύξαμε εχθές ένα θα σας πω.Την Κυριακή πήγαμε στα γενέθλια του βαφτιστηριού μας και είχε 2 τούρτες μια μπάλα μπάσκετ και μια σκαντζόχοιρο...όταν έσβησε τα κεριά ρώταγαν ποια θέλεις να φας και η δική μου απάντηση και από τις 2 φυσικά...τι για τέτοια διλήμματα είμαστε τώρα;;;

Τινγκερ ρυζόγαλοοοοοοοοοοο...

Τανγο χρόνια πολλά να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!!

καλημερα!

λοιπον χθες κρατηθηκα και δεν εφτιαξα ρυζογαλο! να δω αν θα τα καταφερω και σημερα να μεινω μακρυα. δεν ξερω βεβαια αν το ρυζογαλο ειναι το πιο παχυντικο απ'ολ'αυτα που τρωω η ο συνδυασμος ολων μαζι ειναι που με αφρατευει καθε μερα ολο και περισσοτερο! Ξανθη κι εγω κι απ'τις δυο θα ηθλενα να φαω χαχαχαχ!

Οσο για το θεμα μαμα...κι εγω την αποζηταω πολλες φορες τη δικη μου.ειδικα απο τοτε που εγινα κι εγω μαμα νιωθω οτι την αγαπαω ακομα πιο πολυ και σιγουρα πλεον καταλαβαινω πολλα απο αυτα που με εκνευριζαν στην σταση της.

τι γιορτη ειναι σημερα?χρονια πολλα κι απο μενα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

συμφωνώ tinger..Τώρα εκτιμάμε όλα αυτά που έχουν κάνει οι γονείς μας..τώρα που γίναμε κ εμείς γονείς!:)

Κορίτσια χθες πήγαμε γυμναστήριο(για να γραφτεί ο άντρας μου)...και μετά από το σούπερ μάρκετ..με το ζόρι με κράταγε ο άντρας μου για να μην αδειάσω τα ράφια με τις σοκολάτες..Τελικά πήρα μόνο ένα πακέτο kinder happy hippo...προβλέπω να γίνομαι κ εγώ hippo σε λίγο!:rolleyes:

κοριτσια ξανα ζωντανεψε το καφε μας!!!!!!με ευχαριστει να διαβαζω απο εδω τα νεα σας...εχω συνιθησει αλλωστε!!!!!!!εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο!!!!!τελειες οι μετρησεις κ ευχαριστημενη η γιατρος μας!!!εχει τωρα κανα τεσσαρι φορες που βγαζει πρασινα κακακια....την ρωτησα κ ετυχε να τα κανει η μικρη και τα ειδε...μου ειπε πως δεν βλαιπει κατι ανησυχιτικο κ οτι ειναι μια χαρα .....μου ειπε πως απ τη στιγμη που δεν βγαζει βλενη η αιμα να μη με ανησυχει καθολου!δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει πρασινα ?????εχω κολησει κ θελω απαντησεις.....ααα σημερα η μικρη μ ειχε πολυ γκρινια κ παρολο που την επαιρνα αγκαλια συνεχιζε ....χωρις λογο σκουσμαριααααα ακουστηκαμε παντου....απ την ωρα που την ντυναμε να τη παμε στη γιατρο μεχρι που γυρησαμε σπιτι κ κοιμηθηκε το πουλακι μου....αφου σκεφτομουν κ ελεγα...βρε μπας κ καταλαβε πως τη πηγαιναμε στη γιατρο κ θυμηθηκε τον πονο των εμβολιων??????? αυτα απο μενα !καλο βραδυ σε ολες !!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κοριτσάκια μανουλίτσες τι γίνεται? Επιστρέψαμε στη βάση μας!!Πολύ ωραία!!Είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο εχτές!!όλα καλά!!Μου είπε ότι είμαι έτοιμη και για 2ο!!!Καλά δεν το συζητώ!!Κι ο άντρας μου δεν θέλει 2ο με αυτό το ζόρι που τραβάμε!!Θα ήθελα 2ο αλλά σίγουρα δεν μπορώ να το σκεφτώ ακόμα.Σε κανα χρόνο και ανάλογα πως θα είμαστε και πώς θα νοιώθω τότε θα το δούμε....

Όσες έχετε κάνει καισαρική τομή...πώς πάει η επούλωσή της?Εμένα έχει κλείσει την βλέπεις βέβαια! Το μουδιασμα στη περιοχή όμως δεν έχει φύγει ακόμα.

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Πλέον ούτε τη βλέπω ιδιαίτερα ανεπαίσθητα φαίνεται και νιώθω ακόμα μούδιασμα όταν με πιέζει κάτι ιδιαίτερα.Έτσι αν αρχίζω να τρώω και στενεύει το τζιν δεν το αντέχω και αναγκαστικά κόβω το φαΐ για να μου είναι άνετο...

Καλά μαμυ εγώ εδώ την πρώτη φορά και ήσυχο μωρό είχα και θέμα με την γέννα δεν είχα και μου πήρε 4 χρόνια να ξανασκεφτώ για μωρό....Όλα θα γίνουν χαρείτε τα μωράκια σας λίγο και θα κάνετε και τα επόμενα...

Βσούλα τα πράσινα κακά είναι υπερπαραγωγή μάλλον...

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλώς με βρήκατε πάλι στο καφέ μας!!!! Τόσες μέρες που είχαμε τους τελευταίους μάστορες και συναρμολογούσαμε κουζίνα είχα μαζέψει τον υπολογιστή και σας διάβαζα από το κινητό, αλλά τώρα επιτέλους έχουμε σπίτι έτοιμο, κουζίνα και το πιο σημαντικό δεν έχουμε μάστορες μέσα στα πόδια μας!!!!!!!

Marroz να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος σας!!!!!!!! Να τον καμαρώσετε γερό, δυνατό κι ευτυχισμένο!!!!!!:P:p:p:p:p:p

! εσεις τι κανατε σε αντιστοιχες περιπτωσεις? μια φιλη μου ειπε να τον αφηνω να κλαιει και να πηγαινω να τον βλεπω αυξανοντας τα διαστηματα ανα φορα αλλα μου κανει λιγο βαρβαρο και βαναυσο για ενα μωρακι μια σταλια.αυτη το εκανε στο δικο της με συμβουλη του γιατρου απο 15 ημερων.νομιζω πως δε μου παει η καρδια να το κανω...

Εμένα αυτή η μέθοδος μου φαίνεται τρελλά βάρβαρη δεν την ακολούθησα με τη μεγάλη και δεν πρόκειται να την ακολουθήσω ούτε με το μπομπίκο. Τα μωρά δεν κακομαθαίνουν με την αγάπη και τις αγκαλιές απλά γίνονται πιο δοτικά και τρυφερά παιδάκια μεγαλώνοντας πιστεύω οπότε απόλαυσε τις αγκαλιές με το ψαράκι σου και ακολούθησε το ένστικτό σου είναι ο καλύτερος οδηγός ;);););)

Τινγκερ τα μωρά μας τώρα μας έχουν ανάγκη και εμάς και την αγκαλιά μας.Αν μεγαλώσουν χάσαμε όλες τις ωραίες στιγμές που μπορούσαμε να περάσουμε γίνονται ανεξάρτητα και στο τέλος δεν μας έχουν ούτε ανάγκη.Οπότε απόλαυσέ το όσο κρατήσει...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ακόμα θέλω την μαμά μου πολλές φορές...

Αυτό! Ακριβώς αυτό :tongue::tongue::tongue::tongue:

Όσες έχετε κάνει καισαρική τομή...πώς πάει η επούλωσή της?Εμένα έχει κλείσει την βλέπεις βέβαια! Το μουδιασμα στη περιοχή όμως δεν έχει φύγει ακόμα.

Εμένα όπως και την πρώτη φορά έχει εξαφανιστεί τελείως και δε νιώθω κανένα μούδιασμα ή τράβηγμα ευτυχώς :P Για το τρίτο βέβαια λέμε να περιμένουμε 3-4 χρονάκια να πάει η Λένα σχολείο και μετά.

Α! Δε σας είπα, μάλλον καταλήξαμε για το όνομα του μπόμπου, θα δώσουμε και τα δύο Προκόπης - Γιώργος αλλά θα τον φωνάζουμε Προκόπη σαν το μπαμπά μου :P:p:p:p:p:p:p Επίσημα θα το ανακοινώσουμε τα Χριστούγεννα αλλά μεταξύ μας το λέμε και η Λένα έχει αρχίσει ήδη να τον φωνάζει Ποπόκη:D:D:D:D:D:D Για τη βάφτιση λέμε για 26 Μαΐου και το θέμα θα είναι το παλιό αναγνωστικό (το αγοράκι δηλαδή και το στυλ της ζωγραφιάς κλπ.)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερούδια!

Μπράβο σας Βασούλα για τις μετρήσεις..Έχω ένα άγχος για αυτό....Θα πάρω τηλ την παιδίατρο να κλείσουμε κ εμείς ραντεβού για το 2ο εμβόλιο μέσα στις επόμενες μέρες! Το πρωί πήγαμε εκκλησία και κοινώνησε ο Κωνσταντίνος! Βέβαια ίσα ίσα που προλάβαμε, αλλά κάτι είναι κ αυτό...:rolleyes:

Ευχαριστούμε m4ril0u!

Πολύ ωραίο το θέμα..Κάπου το είδα τώρα τελευταία και ξετρελάθηκα!

Καλά η Λένα σας, έχει πολύ πλάκα..Αν την είχα παιδί μου,θα τη δάγκωνα συνέχεια!

Ευχαριστούμε m4ril0u!

Πολύ ωραίο το θέμα..Κάπου το είδα τώρα τελευταία και ξετρελάθηκα!

Καλά η Λένα σας, έχει πολύ πλάκα..Αν την είχα παιδί μου,θα τη δάγκωνα συνέχεια!

Ναι μωρέ το γοργονάκι μας είναι απίστευτη (κουκουβά! κουκουβά!!!!!) Και που να δεις τι ωραία που παίζει με το μικρό και τι γλυκά που του μιλάει, λιώνω η μάνα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...