Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ξανθή πρέπει να χαίρεσαι που δεν αδιαθέτησες! Εγώ αδιαθέτησα πριν σαραντίσω! Τώρα έχω καθυστέρηση και φοβάμαι να κάνω τεστ....Ο κύκλος θέλει καιρό για να σταθεροποιηθεί;;

Αχ,βρε κορίτσια χθες έμαθα ότι η συνυφάδα μου είχε αιμορραγία και μάλλον έχασε το μωράκι...:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα!

Ξανθή πρέπει να χαίρεσαι που δεν αδιαθέτησες! Εγώ αδιαθέτησα πριν σαραντίσω! Τώρα έχω καθυστέρηση και φοβάμαι να κάνω τεστ....Ο κύκλος θέλει καιρό για να σταθεροποιηθεί;;

Καλημέρα. Μαροζάκι, λογικά ο κύκλος σου θέλει λίγο καιρό για να επανέλθει αλλά και πάλι αν έχεις λόγο να πιστεύεις ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει να κάνεις γρήγορα τεστ γιατί την περίοδο του θηλασμού είμαστε σούπερ γόνιμες!!!!

Εμένα μου τη σπάει λίγο που αδιαθέτησα κιόλας ομολογώ αλλά και στη Λένα πάλι Νοέμβρη είχα αδιαθετήσει οπότε....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Όχι Αναστασία απλώς εμάς το σώμα μας δεν είναι έτοιμο για άλλο μωράκι ακόμα...Η Μαρόζ είναι και βρέφος η ίδια οπότε είναι πανέτοιμη :)

Μαροζ γενικά στην αρχή ο κύκλος είναι λίγο ότι να ναι θέλει κάποιο καιρό να φτιάξει άλλωστε θηλάζεις ακόμα οπότε δικαιολογείται.Αλλά αν έκανες κουτσουκέλα κάνε και κανένα τεστ....Λέτε να έχουμε την πρώτη εγκυούλα του καφέ μας;;;;

Εν τω μεταξύ παρατήρησα στο φατσοβιβλίο ότι με την Αναστασία και με την Μαριλού έχουμε όλες μαζί στη σειρά γενέθλια εγώ 11 η Αναστασία 12 και η Μαριλού 13....Αλλά εγώ σας ρίχνω και έναν χρόνο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες,ενα πτωμα ειμαι και σερνομαι.σας τα γραφω και στο φβ. λετε να μην τον χορταινει το γαλα μου? συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει δε γινεται να ισχυει κατι τετοιο αλλα λεω μηπως... ουτε εγω αδιαθετησα ακομα και δε με χαλαει καθολου μπορω να πω χιχιχι.

μαρροζακι κανε ενα τεστ να εισαι ησυχη και σου ευχομαι να βγει οτι θες εσυ!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Έλα τώρα που τα έχεις καταφέρει μη σε παίρνει από κάτω λέμε..... Δεν υπάρχει δεν τον φτάνει το γάλα σου απλά έχει αυξημένες ανάγκες αυτόν τον καιρό. Άλμα είναι θα περάσει!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας φυσικα.Εγω χαθηκα γιατι μου εφαγε το σκυλακι μας το καλωδιο του λαπτοπ και δεν μπορουσα να το φοτισω:rolleyes:Το μικρο μου εχει αρχισει σιγα σιγα να μπαινει σε ενα προγραμμα δεν εχουμε πια κολικους:PΜας λειπει και ενα ενζυμο και θα κανουμε εξετασεις παλι.Μπορει καποια απο σας να μου στειλει με πμ τη σελιδα στο φατσοβιβλιο για να σας βρω και εγω?Αυτα απο μενα φιλια.

oNg0p3.png

Που χαθηκατε καλέ όλες σας;

Εμείς κολλησαμε την 1η μας ίωση με μπουκωμα στη μυτουλα, βηχα, φτερνισμα και βραχνιασμα και είμαστε με οτριβιν και αερολιν από την Τετάρτη. Ευτυχως δεν κάναμε πυρετο. Επίσης είχαμε που είχαμε φραγμενο ρινοδακρυικο πόρο με τσιμπλιτσες, εκανε και μια επιμολυνση λόγω της ίωσης και μας κοκκινισε το ματακι, μας πρηστηκε και βγάζει ακόμα περισσότερες τσιμπλιτσες. Βάζουμε και στο ματάκι μας κολλυριο. Σημερα νομίζω πως είμαστε λίγο καλύτερα. Θα φανεί αύριο. Τώρα με την ίωση εξαντλειτε το καημενουλι και κοιμάται σα ναρκωμενο. Η ψυχούλα μου, τι τραβάει κι αυτο!

Κοριτσάκια, και σε εμένα στείλτε αν θέλετε τη σελίδα από το φατσοβιβλιο για να σας βρω!

GqAdp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου....Μόλις γυρίσαμε από το τραπέζι!

Ήταν όλα τέλεια..Ο μπεμπούλης πολύ ήρεμος....Έκλαψε ελάχιστα γιατί μπήκε λαδάκι μέσα στα ματάκια του και μετά έριξε ύπνο! Να φανταστείτε...μέχρι να γίνει το μπλουμ, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου...Όλοι λέγανε πόσο ήσυχο μωρό είναι! Τον κοινωνήσαμε κιόλας!

Βγάλαμε και φωτό με τη μηχανή του μπαμπά...Είχε πολύ πλάκα! Ευτυχώς είχε καλή μέρα και βγάλαμε πολλές φωτο στα δέντρα γύρω από την εκκλησία.

Στο τραπέζι ξεκοιλιαστήκαμε...πολύ φαγητό! Όλοι πηγαίνανε για ύπνο κατ' ευθείαν...Τους καλέσαμε στο σπίτι για απογευματινό καφεδάκι, αλλά ήταν όλοι λιώμα απ' το φαϊ και το ποτό..:rolleyes: Σε λίγο θα ανοίξουμε τα δωράκια μας που είναι πάρα πολλά...:-D

Φιλάκια σε όλες και εύχομαι όλες σας να ζήσετε τέτοιες μεγάλες στιγμές σύντομα με τα μωράκια σας..!

Χαρούλα και sofia πείτε μου πως λέγεστε για να σας κάνω φίλες και να σας βάλω μετά στην ομάδα..Δε θα τη βρείτε γιατί είναι μυστική..Στείλτε μου τα ονόματά σας με πμ..;)

γεια σου χαρουλα,ατακτο το σκυλακι σας!

σοφια περαστικα σας..αμαν το καημενουλι σου παιδευεται!

μαρροζακι να σας ζησει καλη μου!το πρωτο βαφτισμενο αυγουστομωρακι! να βαλεις να δουμε φωτο οπωσδηποτε οκ?

το παρατησαμε το καφε μας...μας εφαγε το φβ!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Να σου ζήσει marroz!

Βάλε φωτο στο φατσομπουκι να παρουμε καμμια ιδεα!

Sofia,περαστικα να ειναι ολα.Να γινετε γρηγορα καλα,γερες και δυνατες!Το γαλατακι σου βοηθαει πολυ σ'αυτο..

omTVp3.png

Μαροζ να χαίρεστε τον νεοφώτιστο σας Κωνσταντίνο....

Τελικά δεν ήρθαμε γιατί είχε γενέθλια ο βαφτιστήρας και τα κάνανε το πρωί οπότε χθες όλη μέρα είμαστε στα γενέθλια....

Όντως το παρατήσαμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάκια κ εγώ λυπάμαι πολύ που ασχολούμαστε μόνο με το fb..Από εδώ γνωριστήκαμε και είναι κρίμα να μη μπαίνουμε καθόλου! Θυμάμαι που όσο ήμουν έγκυος, έμπαινα συνέχεια εδώ να διαβάσω τα νέα σας, να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου και να συζητήσουμε τις ανησυχίες μας..Τώρα μπαίνω εδώ και δε βρίσκω καμμια μέσα..:(

Τεσπα...με έπιασε πάλι η γκρίνια μου, όπως καταλάβατε...

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...