Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

nefeli18 εβαλα θερμομετρο την τριτη αρκετες φορες γιατι δεν ενιωθα καλα λοιπον, 36.4 , 36.7 και 37.01 οι θερμοκρασιες μου!

ευχομαι τα δεκατα σου να σταματησουν γρηγορα γιατι σιγουρα σε ταλαιπωρουν

ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς για εμένα το 37 είναι το χαμηλότερο και φτάνω ως 37,4. Με ταλαιπωρούν αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν ξέρω που ωφείλονται και φοβάμαι

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεφέλη μου έχω διαβάσει και από εδώ σε πολλές ότι μετά την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία μας και αν συνεχίσει σε εγκυμοσύνη συνεχίζουμε να έχουμε ανεβασμένη θερμοκρασία.Τώρα τι να σου πω έβαλα και εγώ και έχω 36.7

Ελπίζω να μην είναι τίποτα παρά αντίδραση του οργανισμού σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια, sos, θέλω τη γνώμη σας. Έκανα εξετάσεις ούρων και βρέθηκε μικρόβιο στην καλλιέργεια. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση αλλά όχι ακόμα, να κλείσω πρώτα τον 3ο, δηλαδή σε καμιά εβδομάδα, μετά την αυχενική. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα πάρω το ceclor. Δε σας κρύβω ότι ανησυχώ, δεν ήθελα να πάρω φάρμακα, αλλά μου είπε ότι πρέπει και ότι μετά τον 3ο δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει καμιά από εσάς παρόμοια εμπειρία ???:cry:

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Καλησπέρα myrval. Μην ανησυχείς, για να στο είπε ο γιατρός σου κάτι ξέρει. Φαντάσου ότι κι εγώ πήρα αντιβίωση για ωτίτιδα στον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ξέρεις η εγκυμοσύνη μου προέρχεται από εξωσωματική, καταλαβαίνεις τι έχω περάσει για να φτάσω ως εδώ και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό στο μωράκι μου!

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, sos, θέλω τη γνώμη σας. Έκανα εξετάσεις ούρων και βρέθηκε μικρόβιο στην καλλιέργεια. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση αλλά όχι ακόμα, να κλείσω πρώτα τον 3ο, δηλαδή σε καμιά εβδομάδα, μετά την αυχενική. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα πάρω το ceclor. Δε σας κρύβω ότι ανησυχώ, δεν ήθελα να πάρω φάρμακα, αλλά μου είπε ότι πρέπει και ότι μετά τον 3ο δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει καμιά από εσάς παρόμοια εμπειρία ???:cry:

Κι εγώ επειδή δυσκολεύομουν να μείνω έγκυος ξεκίνησα κάτι καλλιέργειες για να να μπορέσω να κάνω σαλπιγγογραφία μήπως υπήρχε πρόβλημα. Οι καλλιέργειες έδειξαν ότι είχα χλαμύδια και ο γιατρός μου έδωσε και αντιβίωση και χάπια για αποφυγή μυκητων που προκαλεί συνήθως η αντιβίωση.Μου είπε ότι μπορώ να προσπαθώ να μείνω έγκυος ενώ τα παίρνω όλα αυτά και πράγματι έμεινα ενώ τα έπαιρνα και μάλιστα απο την αρχή.εγκυμοσύνη και θεραπεία ξεκίνησαν σχεδόν μαζί και μάλιστα τα έπαιρνα για 1 μήνα. Δεν ανησυχώ όμως γιατί και μου το σύστησε ο γιατρός αλλά και επειδή διάβασα τις ενδείξεις και αντεδείξεις των φαρμάκων και έλεγαν ότι μπορούν να χορηγούνται σε περίοδο κύησης. Πάντως, σου συστήνω να διαβάσεις κι εσύ τις οδηγίες των φαρμάκων γιατί δεν είναι όλοι οι γιατροι υπευθυνοι. Ο προηγούμενος που είχα μας είχε συστήσει μια αντιβίωση η οποία δεν έκανε για την κύηση και όμως μου είχε πει οτι μπορώ να συνέχισώ τις προσπάθειες ενω την λάμβανα. Στιις οδηγίες όμως είδα ότι απαγορεύοταν κι έτσι τον άλλαξα επειδή έχασα την εμπιστοσύνη μου στον συγκεκριμένο γιατρό. Με λίγα λόγια, θέλω να σου πω ότι υπάρχουν φάρμακα που είναι κατάλληλα για έγκυες αλλά να έχεις και το νου σου στο τι σου χορηγούν. Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά, καταλαβαίνω τον φόβο σου γιατί κι εγώ στο τσακ γλύτωσα την εξωσωματική. Μου είχαν βρει κάτι ορμόνες ανεβασμένες και μου έλεγαν οτι θα έχω πρόωρη εμμηνόπαυση και πως γι'αυτό έπρεπε να κάνω εξωσωματική. Βασικά, η δική μου εγκυμοσύνη έγινε απο θαύμα κυριολεκτικά. :-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα.Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο γιο μου είχα πάθει ουρολοίμωξη όταν ήμουν όσο είσαι εσύ τώρα.Πήρα αντιβίωση και νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι πήρα αυτή που λες την σεκλορ.Μου είχε εξηγήσει τότε η γιατρός μου ότι αποφεύγουμε τα φάρμακα γενικά αλλά αν είναι να εκτεθούμε σε μεγαλύτερο κίνδυνο χωρίς φάρμακα τότε προτιμούμε να πάρουμε κάτι.Με την ουρολοίμωξη μου είχε πει τότε ότι κινδύνευαν μέχρι και τα νεφρά μου αν την αφήναμε να εξελιχθεί.Τελικά πήρα και δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα και μέχρι σήμερα ο μικρός χαίρει άκρας υγείας.

Καλημέρα σας...Ανανεώνω την λίστα μας που όλο και αυξάνεται....

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  7. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  8. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  9. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  10. asterina.............14/08/2011

11. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  12. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  13. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  14. Dawn ................18/8/2011
  15. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  16. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  17. rianna ...............23/8/2011
  18. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  19. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  20. Anastasia81 ......27/8/2011
  21. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. *tingerbell*........31/8/2011
  23. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  24. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Με τις μυρωδιές έχω και εγώ θέμα και με εξαντλεί πολύ όλο αυτό.Πάντως την άλλη φορά ηρέμησα στον 5 από τις μυρωδιές και τις αναγούλες.Ελπίζω αυτή την φορά να τελειώνουμε πιο νωρίς...Αστερίνα να φανταστείς εδώ στο γραφείο δεν βάζει κανένας άρωμα παρά μόνο όταν έχω άδεια....Αλλά όταν ήρθα και μου μυρίσανε όλα τα αρώματα μαζί απλά έκανα ένα ωραιότατο εμετό και πλέον με έχουν στα ώπα ώπα.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κι απο μενα μια χαρα κι εγω..μαλιστα χτες που ειχα παει θεατρο εβαλα ΚΑΙ αρωμα!!!!!το αντεξα!!!!

μαριλου αντε περνουν οι μερες γρηγορα καλη μου ερχεται η μεγαλη μερα!!!!!!

εγω γιατρο εχω παλι στις 28....ουφ!!!!!δεν το αντεχω αυτο το μια φορα το μηνα!!!!!!!ηθελα 2 επισκεψεις το μηνα καλυτερα να μην εχω τοση αγωνια....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...