Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Να μπαινουμε κι εδω που και που...

Κι εμεις 12 με 6 και 6 με 9 κοιμόμαστε.Η παιδίατρος μου ειπε να το κανω 12 με 7 αλλα τη λυπάμαι να την αφησω τοσες ωρες νηστική.

Επίσης αρχίσαμε να βγάζουμε φωνούλες.Μας αρεσει πολύ και καθομαστε και τη χαζευουμε.Ειδικά στις 6 το πρωι,μετά το φαγητό θα βγάλει διάλεξη και μετά θα κοιμηθεί.

Εχουμε και εντονη σιελλοροια,εσεις?

omTVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εμείς σιγά σιγά τακτοποιούμαστε στο καινούριο σπίτι, την άλλη βδομάδα τελειώνουμε και με κουφώματα - κουζίνα και πιστεύω θα μπορέσω να ανακτήσω την καθημερινή επικοινωνία μας γιατί μου λείψατε :) Πώς είναι τα μπεμπάκια?!!?!? Ο μπόμπος μας είναι μια χαρά, το βράδυ κοιμάται πια 10:00 - 07:00, εξακολουθεί να θηλάζει αποκλειστικά και είναι 5.200. Έχει μείνει λίγο στάσιμος στο βάρος τις τελευταίες 10 μέρες, παίρνει πολύ λίγο αλλά επειδή είχε και ένα μπουκωματάκι και επειδή νομίζω ψήλωσε αρκετά προς το παρόν λέω να μην ανησυχήσω, να περιμένω να πάμε την άλλη βδομάδα στην παιδίατρο που έχουμε και εμβόλια και να δω τι θα μας πει. Επίσης είχε ένα θέματάκι με δυσκοιλιότητα, από την Τρίτη που μας πέρασε έκανε κακά του το Σάββατο και τώρα δεν έχει ξανακάνει αλλά μάλλον είναι λόγω δικής μου διατροφής γιατί λόγω της μετακόμισης δεν έτρωγα πρασινάδες, σαλάτες κλπ.... Έχω πλακωθεί τώρα κι εγώ στα μπρόκολα και στα δαμάσκηνα μπας και στρώσει γιατί πάλι από το Σάββατο δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη;);););)

Ξανθή για τη βαφή που ρωτάς εγώ τα έχω βάψει πριν σαραντίσω με βαφή χωρίς αμμωνία απλά και την προηγούμενη φορά στη Λένα το ίδιο είχα κάνει μου το είχε πει και ο γιατρός :):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ο μπόμπος μας είναι μια χαρά, το βράδυ κοιμάται πια 10:00 - 07:00, εξακολουθεί να θηλάζει αποκλειστικά και είναι 5.200. Επίσης είχε ένα θέματάκι με δυσκοιλιότητα, από την Τρίτη που μας πέρασε έκανε κακά του το Σάββατο και τώρα δεν έχει ξανακάνει αλλά μάλλον είναι λόγω δικής μου διατροφής γιατί λόγω της μετακόμισης δεν έτρωγα πρασινάδες, σαλάτες κλπ.... Έχω πλακωθεί τώρα κι εγώ στα μπρόκολα και στα δαμάσκηνα μπας και στρώσει γιατί πάλι από το Σάββατο δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη;);););)

Μαριλού,τόσες ωρες χωρις θηλασμό δεν πρηζεται το στηθος σου?

Για τη δυσκοιλιοτητα,δοκιμασε να του βαλεις λιγο λαδακι.Το εκανα κι εγω και επιασε.

omTVp3.png

Μαριλού,τόσες ωρες χωρις θηλασμό δεν πρηζεται το στηθος σου?

Για τη δυσκοιλιοτητα,δοκιμασε να του βαλεις λιγο λαδακι.Το εκανα κι εγω και επιασε.

Ελάχιστα πρήζεται Αναστασία μου γιατί πλέον έχει 10 μέρες που κοιμάται έτσι οπότε έχει ρυθμιστεί και η παραγωγή μου ανάλογα. Και με τη μεγάλη μου έτσι ακριβώς είχε γίνει :) Ναι αν συνεχίσει θα το δοκιμάσω το λαδάκι μου φαίνεται....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ βρε κορίτσια, όντως το παρατήσαμε το καφέ μας! :) Τουλάχιστον όμως τα λέμε στο φατσοβιβλίο!!! Ξανθή μου τελικά κόπηκε μόνο του το γάλα (πόσο να αντέξει κι αυτό) κι αυτό πιο πολύ όπως είπες κι εσύ στο fb από την ψυχολογία μου!!!! Αρκετές φορές σκέφτομαι μήπως είναι σκόπιμο να πάω σε κανέναν ψυχολόγο, αλλά όλο το αναβάλλω. Προτεραιότητα έχω βάλει τα παιδιά και μόλις τελειώσω με όσες εξετάσεις μας έχουν μείνει τότε μπορεί και να ασχοληθώ και λίγο με τον εαυτό μου! Το μόνο που κάνω για μένα είναι πως έχω μπει σ' ένα πρόγραμμα και προσέχω τη διατροφή μου ώστε να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης (μπας κι επανέρθω στα φυσιολογικά μου). Μετά θα πάω κανένα κομμωτήριο, οδοντίατρο, θα ξεκινήσω εξετάσεις για στήθος (υπέρηχο προς το παρόν) κλπ κλπ.

Σας φιλώ

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εμείς σιγά σιγά τακτοποιούμαστε στο καινούριο σπίτι, την άλλη βδομάδα τελειώνουμε και με κουφώματα - κουζίνα και πιστεύω θα μπορέσω να ανακτήσω την καθημερινή επικοινωνία μας γιατί μου λείψατε :) Πώς είναι τα μπεμπάκια?!!?!? Ο μπόμπος μας είναι μια χαρά, το βράδυ κοιμάται πια 10:00 - 07:00, εξακολουθεί να θηλάζει αποκλειστικά και είναι 5.200. Έχει μείνει λίγο στάσιμος στο βάρος τις τελευταίες 10 μέρες, παίρνει πολύ λίγο αλλά επειδή είχε και ένα μπουκωματάκι και επειδή νομίζω ψήλωσε αρκετά προς το παρόν λέω να μην ανησυχήσω, να περιμένω να πάμε την άλλη βδομάδα στην παιδίατρο που έχουμε και εμβόλια και να δω τι θα μας πει. Επίσης είχε ένα θέματάκι με δυσκοιλιότητα, από την Τρίτη που μας πέρασε έκανε κακά του το Σάββατο και τώρα δεν έχει ξανακάνει αλλά μάλλον είναι λόγω δικής μου διατροφής γιατί λόγω της μετακόμισης δεν έτρωγα πρασινάδες, σαλάτες κλπ.... Έχω πλακωθεί τώρα κι εγώ στα μπρόκολα και στα δαμάσκηνα μπας και στρώσει γιατί πάλι από το Σάββατο δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη;);););)

Ξανθή για τη βαφή που ρωτάς εγώ τα έχω βάψει πριν σαραντίσω με βαφή χωρίς αμμωνία απλά και την προηγούμενη φορά στη Λένα το ίδιο είχα κάνει μου το είχε πει και ο γιατρός :):):):):):)

Γειά κι από μένα!!! Μαριλού, σας έχει πει να κάνετε και της μηνιγγίτιδας τώρα μαζί με τον πνευμονιόκοκκο, γιατί εμένα αυτα μου έγραψε αλλά μου φαίνεται πολύ νωρίς. Τι λες κι εσύ?

120247mcv711uxx1.gif

Αχ βρε κορίτσια, όντως το παρατήσαμε το καφέ μας! :) Τουλάχιστον όμως τα λέμε στο φατσοβιβλίο!!! Ξανθή μου τελικά κόπηκε μόνο του το γάλα (πόσο να αντέξει κι αυτό) κι αυτό πιο πολύ όπως είπες κι εσύ στο fb από την ψυχολογία μου!!!! Αρκετές φορές σκέφτομαι μήπως είναι σκόπιμο να πάω σε κανέναν ψυχολόγο, αλλά όλο το αναβάλλω. Προτεραιότητα έχω βάλει τα παιδιά και μόλις τελειώσω με όσες εξετάσεις μας έχουν μείνει τότε μπορεί και να ασχοληθώ και λίγο με τον εαυτό μου! Το μόνο που κάνω για μένα είναι πως έχω μπει σ' ένα πρόγραμμα και προσέχω τη διατροφή μου ώστε να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης (μπας κι επανέρθω στα φυσιολογικά μου). Μετά θα πάω κανένα κομμωτήριο, οδοντίατρο, θα ξεκινήσω εξετάσεις για στήθος (υπέρηχο προς το παρόν) κλπ κλπ.

Σας φιλώ

Κι εγώ τα ίδια, κόπηκε το γάλα, αδιαθέτησα κιόλας, ρίζα στο χιλιόμετρο, κιλά τίγκα. Μπήκα από σήμερα σε ψιλοπρόγραμμα μπας και προλάβω να χάσω τίποτα μέχρι τα Χριστούγεννα και να ξεκινήσω μαλλιά, δόντια κτλ κτλ.... Μόνο τα νύχια μου έχω φτιάξει.. :o

120247mcv711uxx1.gif

Γειά κι από μένα!!! Μαριλού, σας έχει πει να κάνετε και της μηνιγγίτιδας τώρα μαζί με τον πνευμονιόκοκκο, γιατί εμένα αυτα μου έγραψε αλλά μου φαίνεται πολύ νωρίς. Τι λες κι εσύ?

Prevenar και Neisvac έχουμε να κάνουμε τώρα, το πρώτο είναι για πνευμονιόκοκκο και το δεύτερο της μηνιγγίτιδας. Και στη Λένα έτσι τα είχα κάνει και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε καν παρενέργειες τύπου γκρίνια πυρετό κλπ.:P:p:p:p Γενικά έχω εμπιστοσύνη στη γιατρό μου και τα κάνουμε όπως λέει εκτός από το MMR και της ηπατίτιδας που το μεν πρώτο το έκανε η Λένα πριν ένα μήνα και όχι στους 15 μήνες και το δεύτερο θα το κάνει σε κάνα δίμηνο.

Αχ καλημέρα σας είπα δε σας είπα.... Σήμερα έχω να πάω από το γραφείο να φτιάξω τα χαρτιά για το εξάμηνο γιατί η άδεια του ΙΚΑ, πάει μας τελείωσε την Παρασκευή. Άντε να δούμε τώρα πότε θα αρχίσει να με πληρώνει ο ΟΑΕΔ. Θα πάω και στο ΙΚΑ να γράψω τα εμβόλια του μικρού γιατί έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα στην παιδίατρο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας αυγουστομανούλες!

Κορίτσια δεν έχω καταλάβει πως έχω μωρό! Οι πρώτες 20 μέρες ήταν δύσκολες! Τώρα είναι μόνο μαμ κακά και νάνι..Δεν έχει καθόλου γκρίνια! Μόνο όταν έχει λυσσάξει απ'την πείνα, κλαίει! Αφήστε που από 40 ημερών κοιμάται σερί από τις 11 το βράδυ μέχρι 8, 9 ή 10 το πρωί! Αφού με παίρνουν τηλ τα πρωινά και δεν το σηκώνω. και τους λέω ότι κοιμόμουν και δεν το πιστεύουν! "Καλά έχεις μωρό και κοιμάσαι;;", μου λένε όλοι! Αν είναι έτσι και το 2ο μωράκι, τότε θα κάνω πολλά! Δε με κουράζει καθόλου το μωράκι μου! Να το'χει ο Θεός καλά!

Χθες το απόγευμα κατεβήκαμε στη μαμά μου για 28η. Έχει πολύ καλό καιρό και είμαστε στη βόλτα όλη μέρα!

Α! Χθες έμαθα ότι είναι έγκυος η συνυφάδα μου! Γεννάει Ιούλιο! Εν τω μεταξύ προχθές μπήκε στο μήνα της η άλλη συνυφάδα μου και περιμένουμε από μέρα σε μέρα την αφιξη της ξαδερφούλας μας! Της είπα της πεθεράς μου να φτιάξει παιδική χαρά στην αυλή με τόσα μωρά!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Εδώ και εμείς...Μπράβο Μαρόζ μου στον μικρό μας....Μου φαίνεται ότι όλα τα μικρά μας βγήκαν υπναράδες....Ευτυχώς ξεκουράζουν τις μαμάδες τους...

Εμείς παιδίατρο θα ξαναπάμε 4 μηνών που έχουμε πάλι εμβόλιο μας είπε τώρα τριών δεν χρειάζεται οπότε θα την ζυγίσω μόνη μου αν και βλέπω ότι τσούπωσε οπότε δεν ανησυχώ....

Από ύπνο και εμείς 9 με 6 - 6,30 και μετά 9,30.Αν και εγώ ξυπνάω από 7,30 να ετοιμάσω τον Σωτήρη για το σχολείο οπότε μένω με την χαρά το Σαββατοκύριακο μόνο που κοιμάμαι μέχρι 9,30...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?

χαθηκα λιγο αλλα το δικο μου το μωρο παει αναποδα,ζωη να'χει! βλεπω οτι εχετε μπει σε ενα προγραμμα υπνου και αναρωτιεμαι αν κανω εγω κατι λαθος. ο μικρος τελευταια ηταν κολλημενος πανω μου.ολη μερα στο στηθος και με πρασινες κενωσεις.πανω που πηγε να στρωσει, ξανα τα ιδια. απο χθες τα παμε καπως καλυτερα.πχ εφαγε το βραδυ στις 11.30,κοιμηθηκε πανω στο στηθος και ξαναξυπνησε στις 4.30 το πρωι και μετα στις 8.30.εξαιρετικα μπορω να πω αν συγκρινω με τις προηγουμενες μερες που ξυπνουσε ανα 1.30 ωρα.τα φτυσα! βεβαια με το 10-7 του μπομπου καμια σχεση,που τετοια χαρα!φτου φτου στο μπομπικο! το ψαρακι μου λαλησε....μονο αγκαλια θελει και βολτα.γυριζουμε σε λιγο σπιτι μας και να δω πως θα την παλεψουμε που μαθαμε και οι δυο με κοσμο και βαβουρα.

η παραγωγη μου δε λεει να ρυθμιστει με τιποτα...το στηθος μου τουμπανιαζει και πλεον προσφερω και τους δυο μαστους για να μου το αποσυμφοριζει λιγο.να δω ποσο θα τραβηξει κι αυτο μεχρι να ισορροπησει λιγο.

μαρροζακι ειπα τυχερη τη μαριλου αλλα εσυ εισαι ακομα πιο τυχερη μου φαινεται! φτου φτου και στο νινονιν σου!με το καλο στη μια συνυφαδα και καλη λευτερια στην αλλη!

ξανθη κι εσεις καλα ειστε απο υπνο!φτου σκορδα και σε σας!

λαερτα κι εγω παλευω να γινω γυναικα αλλα δεν τα καταφερνω και ναι κι εγω μονο νυχια εφτιαξα!τωρα με επιασε μουρλα να γινω κοκκινομαλλα αλλα δε νομιζω να το τολμησω τελικα...α,πηγα και οφθαλμιατρο,μισο βαθμο διαφορα η γκαβομαρα μου και φταιει λεει ο θηλασμος.παλι καλα ειναι μου ειπε,αλλες πανε με σοβαροτερα προβληματα ορασεως. και το οτι αλοιθωριζω και δεν εστιαζω καλα,οφειλεται κι αυτο στο θηλασμο και ειναι λεει ιδιεα μου γιατι τα ματακια μου ειναι ολοισια.

παλι πολλα εγραψα και πληρως ασυναρτητα αλλα ειναι που εχω να μπω καιρο!παω να ξαπλωσω μπας και κερδισω καμια ωρα υπνου... καληνυχτα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Γεια σας κορίτσια! Εγώ χάθηκα τελείως ...

Μη στεναχωριέσαι tingerbell, και εμείς χάλια είμαστε από πρόγραμμα ... Και εγώ ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι ... Τί δεν κάνω καλά! Επίσης και εγώ είχα θέμα με τα μάτια μου, από την εγκυμοσύνη ακόμα, 6ο-7ο μήνα, κάποου εκεί. Αυξήθηκε η μυωπία, αλλά μου είπε η οφθαλμίατρος ότι όταν σταματήσω το θηλασμό μπορεί να επανέλθει στα φυσιολογικά μου ... μπορεί και όχι. Τότε θα το δούμε αν θα χρειαστώ άλλα γυαλιά.

Το δικό μου μικράκι κορίτσια κοιμάται 12-1-2-3 το βράδυ, ξυπνάει 3-4-5 ανάλογα με την ώρα που κοιμάται, θηλάζει, αλλάζεται και ξανακοιμάται άλλες 2-3 ώρες το πολύ ... αυτό είναι! Σύνολο δηλαδή 5-6-7 ώρες, σε καμία περίπτωση παραπάνω. Και την ημέρα 1-2 φορές από καμιά ωρίτσα και πάλι κάνει ανήσυχο ύπνο. Όταν είναι ξύπνια, γκρινιάζει σχεδόν όλη την ώρα. Δε στέκεται πουθενά, ούτε για 5 λεπτά ... ούτε στην κούνια, ούτε στο ριλάξ, ούτε στην κούνια-ριλάξ, ούτε πολλές φορές στην αγκαλιά μας με βόλτες και κούνα-κούνα ... Τι στο καλό θέλει; :confused: Ταισμένο είναι, αλλαγμένο είναι, προσέχουμε μη κρυώνει, προσέχουμε μη το σφίγγουν ρουχαλάκια και δυσανασχετεί ... Τίποτα ... Μιλάμε για πολύύύύ γκρίνια κορίτσια. Πολλές φορές δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω ... ούτε να φάω δηλαδή. Για αυτό και έχω πολύ καιρό να μπω! Έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και άλλα 3 επιπλέον. Η εξάντληση είναι απίστευτη ... και σωματική και ψυχολογική και όπως είναι φυσικό, δεν μπορώ να χαρώ το μωράκι μου όπως θα ήθελα. Έχω καταντήσει 1 ζόμπι! Αυτό πως αντέχει με τόσες λίγες ώρες ύπνου; Απορώ που την βρίσκει τόση ενέργεια ... Ελπίζω να ηρεμήσει ... μία μέρα!

Μαρροζ και xanp, είστε τόόόόόόόσο τυχερές που είναι ήσυχα τα μωράκια σας και κοιμούνται!!!

GqAdp2.png

Καλημέρα κορίτσια :) Η Λένα έφυγε για Τζιά για το τριήμερο με τους δικούς μου, ο μπόμπος κοιμάται οπότε είπα πριν ξεκινήσω πάλι να ανοίγω κούτες να μπω με ησυχία να σας πω τα νέα μας..... Λοιπόν είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με το σπίτι, από χθες έχουν έρθει και μας αλλάζουν τα κουφώματα να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας και μετά ουσιαστικά το μόνο που μένει είναι η κουζίνα που έχω κλείσει ραντεβού την Τρίτη στο IKEA να πάω να την πάρω :P:p:p:p:p:p Αυτό με την κουζίνα μου έχει στοιχίσει πιο πολύ απ' όλα που δεν μπορώ να μαγειρέψω. Η δε Λένα, προχθές που είχαμε πάει στον πεθερό μου για φαγητό του έλεγε "Παππού εμείς δεν έχουμε ακόμη κουζίνα, τι κρίμα!!!!! Μπορώ να έρθω να μαγειρεύω εδώ?????"

Κατά τα άλλα στο σπίτι έχουμε βολευτεί μια χαρά, η Λένα είναι κατενθουσιασμένη με το δωμάτιό της κι εμείς ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που από την πρώτη μέρα κοιμάται ο καθένας στο κρεβάτι του στο δωμάτιό του!!!! Κορίτσια δεν το συζήτησε καν το γοργονίδιο από την πρώτη μέρα που ήρθαμε πάει στο κρεβάτι της μια χαρά:P:p:p:p:p:p:p Ο μπομπίκος μας επίσης κοιμάται στο δωμάτιό του 10:00 - 06:30 όπως έχουμε πει και την υπόλοιπη μέρα είναι σαν να μην έχουμε μωρό στο σπίτι, είναι απίστευτα καλός και ήσυχος!!!!! Ξανακοιμάται το πρωί μέχρι τις 10:00 περίπου, μετά παίζει με την αδερφή του στον καναπέ μετά πάλι κοιμάται ή κάθεται στο ρηλάξ και τώρα τελευταία κάθεται και στο καρότσι του ξαπλωτός και παίζει με κάτι κουκλάκια που του έχω κρεμασμένα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Το τι τους χαίρομαι με τη μεγάλη ρε κορίτσια δε λέγεται...... Η Λένα του τραγουδάει, τον χαϊδεύει του μιλάει και είναι πολύ χαρούμενη που έχει αδερφούλη!!!!!!! Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο για εμβόλια και μετρήσεις, για να δούμε τι θα μας πει κι εκείνη:)

Προχθές πήγα κι από το γραφείο για να φτιάξω τα χαρτιά για το 6μηνο του ΟΑΕΔ και μου τα φτιάξανε λάθος!!!!! Οπότε τους πήρα χθες και τα ξαναφτιάξανε να τα πάω τη Δευτέρα ΟΑΕΔ για να πληρωθώ τέλος Νοέμβρη. Απ' ότι μου είπε η κοπέλα στον ΟΑΕΔ δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές του 6μήνου, άντε και να δούμε τι θα δούμε γιατί πρέπει μόλις τελειώσουμε με σπίτι κλπ. να βάλουμε και τα οικονομικά του σπιτιού σε μια τάξη για να εφαρμόσουμε πρόγραμμα λιτότητας:):):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τινγκερ και σοφία υπομονή.Ξέρω ότι ο ύπνος είναι σημαντικός για να είμαστε καλά αλλά τα μικράκια μας μας έχουν ανάγκη.Πιστεύω ότι περνάτε αλμα ανάπτυξης για αυτό είναι έτσι θα ηρεμήσετε πάλι.

Μαριλού μπράβο τα πάτε καλά με το σπίτι..Το γοργονίδιο έχει και δικό του δωμάτιο ποιος την χάρη της....

Εγώ χθες πήγα οδοντίατρο να δει αν μου έμεινε τίποτα από εγκυμοσύνη και θηλασμό στα δόντια αλλά ευτυχώς όλα καλά μόνο έναν καθαρισμό έκανα και έφυγα.Πήγα και κομμωτήριο έκοψα τα μαλλιά μου αρκετά κοντά και τα έβαψα και ένιωσα άλλος άνθρωπος....Τελικά η ψυχολογία μας ανεβαίνει όντως με τις μικροαλλαγές μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

m4ril0u
xanp ποσο χαιρομαι για τις υπεροχες αλλαγες στη ζωη σας αρχιζετε κ βαζετε τη ζωη σας σε ταξη ....ανανεωνεστε κ πιστεψτεμε ειναι αναγκαιο για τη ψυχολογια μας!!!!!!!!!
*tingerbell*
sofia82

κανετε λιγι υπομονη και θα δειτε θα φτιαξουν ολα!κ εγω πριν ενα μηνα ουτε να φαω δεν μπορουσα ...τωρα ομως ολα καλα και κοιμαμαι κ ειμαι ποιο ησυχη κ απολλαμβανω τις ομορφες στιγμες μου με τη μπουμπουλινα μ!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...