Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

αστερινακι δυστυχως το συστημα υγειας ειναι τετοιο που στη βγαζει τη χολη θες δεν θες!

ευχομαι να ξεμπερδεψεις συντομα και ολα να πανε καλα!

και ναι μου λειπει κι εμενα πολυ η κοιλουμπιτσα μου(αλλα δε βιαζομαι να την ξαναφουσκωσω:))!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

μαμιαρτ τιποτα δεν εκανε μη νομιζεις.με κοιταξε κολπικα,ελεγξε τη μητρα και τις ωοθηκες και μετα μου πιεσε την κοιλια και με ρωτησε αν ποναω.με αυτο τον τροπο ελεγχε την καθετη τομη στη μητρα και λεει εφοσον δεν ποναω εχει επουλωθει.μια μικρη ενοχληση κι ενα σταθερο μουδιασμα τα εχω εννοειται αλλα ειναι νορμαλ.ειπε οτι μπορουμε να αρχισουμε επαφες(να δω ποτε θα μου ερθει η ορεξη...μηπως να αρχισω να ανησυχω?)και σε 6 μηνες και ελευθερες. το στηθος δεν το κοιταξε καθολου.εγω μονο του ειπε τις ενοχλησεις που εχω.αυτα.

μη φοβασαι,μια χαρα θα εισαι.κι εγω πηγα ψιλοφοβισμενη,ειχε χαζοανοιξει και η τομη καποια στγμη κι ελεγα οτι κατι θα εχω αλλα,ολα ειναι οκ!στα λεω γιατι ξερω οτι κι εσυ αγχωνεσαι και ηταν και για σενα πολυ τραυματικη εμπειρια!τα δυσκολα περασαν κουκλα!

Tingerbell όταν λες κολπικά εννοείς μεσω του υπέρηχου όχι με το χέρι του (δάκτυλα).....:shock::shock::shock::shock::shock:

Μολις τον δω θα μου ξυπνήσει αναμνήσεις...:(.και δεν έχω τις καλύτερες με τον τρόπο που με χειρίστηκε ο ίδιος... Δεν αγχώνομαι..φοβάμαι...

Θα πάω τώρα κι αν μου πει όλα καλά ( που το εύχομαι ) θα πάω σε άλλον από κει και πέρα για παπ κτλ.

:confused::confused:

n3oUp2.png

και με υπερηχο και με χερι με κοιταξε, αλλα το χερι που εβαλε τωρα καμια σχεση με την ημερα της γεννας που ενιωθα οτι με εσφαζε.τωρα δεν καταλαβα τιποτα. σε νιωθω καλη μου,ομως ειλικρινα μη φοβασαι τιποτα πια.ολα περασαν.

κι αν δεν αισθανεσαι καλα με το συγκεκριμενο γιατρο να πας σε αλλον.ο δικος μου προφανως εχει βρει τα κουμπια μου κι εκει που φρικαρα τελειως μαζι του,τωρα παλι ηρεμησα.προσπαθω σκληρα να αποδεχτω οτι αν θελω κι αλλο παιδι θα πρεπει να κανακανω καισαρικη(εκτος κι αν μεσολαβησει μεγαλο διαστημα και παω για vbac).απλα την επομενη φορα θα ειμαι προετοιμασμενη και δεν θα περασω το μαρτυριο του φ.τ.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

και με υπερηχο και με χερι με κοιταξε, αλλα το χερι που εβαλε τωρα καμια σχεση με την ημερα της γεννας που ενιωθα οτι με εσφαζε.τωρα δεν καταλαβα τιποτα. σε νιωθω καλη μου,ομως ειλικρινα μη φοβασαι τιποτα πια.ολα περασαν.

κι αν δεν αισθανεσαι καλα με το συγκεκριμενο γιατρο να πας σε αλλον.ο δικος μου προφανως εχει βρει τα κουμπια μου κι εκει που φρικαρα τελειως μαζι του,τωρα παλι ηρεμησα.προσπαθω σκληρα να αποδεχτω οτι αν θελω κι αλλο παιδι θα πρεπει να κανακανω καισαρικη(εκτος κι αν μεσολαβησει μεγαλο διαστημα και παω για vbac).απλα την επομενη φορα θα ειμαι προετοιμασμενη και δεν θα περασω το μαρτυριο του φ.τ.

Πλάκα μου κάνεις;;;; Αυτό είναι που φοβόμουν περισσότερο!! Όχι Θεέ μου μου 'ρχεται να λιποθυμήσω από τωρα. Γιατί γ@μ@τ@!! Τι ελέγχει έτσι;

Πωπω.....μακάρι να μη με ελέγξει με αυτόν τον τρόπο.

n3oUp2.png

ελα ψυχραιμια!τωρα θα σε μαλωσω!εγω λεω οτι ειμαι κοτα αλλα βλεπω υπαρχουν χειροτερα! μη μου πεις οτι δεν ξερω τι τραβηξες γιατι απ'οτι καταλαβα οσες ξεκιναμε με φτ και καταληγουμε μετα απο ωωωρες κτ,λιγο πολυ τα ιδια περναμε. το χερι που σου εβαζε στον τοκετο στο εβαζε πανω ακριβως στις οδυνες για να δει τη διαστολη σου.τωρα δεν θα εχεις οδυνες ομως,αρα δεν θα εχεις και τον πονο που ειχες την ημερα της γεννας.απλα με τα δαχτυλα θα ψηλαφισει λιγο και τελος. ο δικος μου ειχε παρει τετοια τρομαρα απο τις αντιδρασεις μου που τωρα μου ελεγε να χαλαρωσω και οτι θα ειναι οσο πιο μαλακος γινεται και στο τελος δεν πηρα χαμπαρι.η τρομαρα μονο μου εμεινε. λοιπον ασε τις υπερβολες!η εξεταση τωρα δεν ειναι τιποτα!και στο λεει μεγαλος χεστης αυτο ετσι?

Διαφημίσεις

Κορίτσια γιατί εγώ πόνεσα φρικτά;; Εμένα δεν έβαλε χέρι βαθιά όπως στον τοκετό..Έκανε υπέρηχο. Αυτό που πόνεσε πάρα πολύ ήταν το τεστ παπ..Μη σας πω ότι ο πόνος ήταν πιο μεγάλος από αυτόν της γέννας!!!!!!!!!!!!:shock:

Είχε κλείσει τελείως το σύστημα από κάτω και υπέφερα! Κάποια στιγμή άρχισα να ουρλιάζω! Ευτυχώς στο χώρο υποδοχής ήταν μόνο ο άντρας μου με το μπέμπη και δεν έγινα ρόμπα σε περισσότερους!

Αχ! Σας ζηλεύω που δεν έχετε αδιαθετήσει ακόμα!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

μαρροζακι εμενα για παπ μου ειπε μετα τις γιορτες γιατι λεει μετα τη γεννα τα αποτελεσματα δεν ειναι ακριβη και βγαινουν λιγο αλλοιωμενα. το παπ δεν θυμαμαι να ποναει...βεβαια εξαρταται κι απο το χερακι του γιατρου.

κι εμενα δεν εβαλε ολο το χερι,μονο δαχτυλα και ψηλαφισε την εκει περιοχη...

ε ρε τι λεμε και δεν κλαιμε!

Εμένα μου έβαλε δάχτυλα και μετά ένα πλαστικό πράγμα που άνοιξε το σύστημα(μάλλον κολποδιαστολέας ήταν)...Αύτο πόνεσε τρελά!

υ.γ.Έχουμε γίνει πολύ πρόστυχες τελευταία!!!:oops:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Έχω καιρό να γράψω στο καφέ μας :)

Εμένα μου έκανε παπ και βγήκε αρνητικό. Βέβαια θα το επαναλάβουμε σε 6 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι πόνεσα λιγάκι και σκεφτόμουνα πόσο θα πόναγα στην επαφή!!! :(

Ευτυχώς στην πρώτη προσπάθεια που κάναμε με τον σύζυγο πόνεσα πολύ λιγότερο από όσο περίμενα ;) γιατί στο πρώτο μου παιδί η πρώτη απόπειρα μετά ήταν δραματική!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εχω παραααααααα πολυ καιρο να μπω στο καφέ μας και δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις εξελιξεις, διαβασα μονο τα τελευταια νεα σας και βλεπω οτι γενικα ολες τα πατε καλά και χαιρομαι πολύ γι'αυτό!

Στον γυναικολόγο δεν εχω παει ακομη και ας περασαν 2,5 μηνες απο τον τοκετο. Ο ιδιος εξαλλου μου είπε να παω στο 4μηνο και ααααν με βγάλει ο δρομος μου στις 40 ημερες αν και δεν ειναι απαραιτητο. Επειδή ξερω οτι ειναι λεπτολογος και αν υπηρχε το παραμικρο θέμα θα μου επεμενε να παω νωριτερα και απο την άλλη επειδη είμαι επαρχία και θα έπρεπε ή να αφησω το μωρο στην μητέρα μου να το ταισει με αποθηκευμενο μητρικο γάλα (αλλά θα περνουσαν πολλές ώρες χωρις να αδειάσει το στήθος μου) ή να το πάρω μαζι (αλλα έτσι θα το ταλαιπωρούσα) δεν πήγα καθολου. Ε, στο 4μηνο θα είναι πιο μεγάλο, θα είναι πιο καλά πιστεύω. Με την τομή δεν εχω κανενα προβλημα, απο τις πρωτες μέρες ήδη αισθανομουν σαν μην είχα κάνει τιποτα, την έχω ξεχασει τελειως. Απο τον τοκετο, ομολογώ οτι δεν έχω κρατήσει καμια κακη αναμνηση.

Εκανα γενικες αιματος, ολα καλά,το ζαχαρο στα φυσιολογικα επιπεδα και αιματοκριτης για 1 φορα στην ζωη μου 38,5!

Επαφές με τον αντρα μου δεν έχω ξεκινησει ακομη, δεν έχω καμια διαθεση και εδω που τα λέμε προτιμώ να κοιμηθώ οποτε μου δινεται η ευκαιρια.

Η προβατιτσα μου τα πάει καλά σε γενικες γραμμές, με τον θηλασμο ολα καλά και ομαλά, καποιες φορες προς το απογευμα νιώθω κι εγώ το στηθος μου άδειο και τότε την ταιζω και απο τους 2 μαστους ενω συνήθως της δινω μονο ενα σε καθε γευμα. Απο την στιγμη ομως που εχω πειστει οτι οσο υπαρχει ζητηση, υπαρχει και προσφορα είμαι ξεγνοιαστη οτι δεν θα μου κοπει το γάλα και έτσι δεν ανησυχώ. Γενικα κάνει 3ωρα γευματα με ένα 4ωρο το μεσημεροαπογευματακι και 5ωρο ή 6ωρο το βράδυ (ευτυχως!). Μονο που τις 8 στις 10 φορές που θα θηλασει, θα κάνει και κακακαι (ενοσω θηλαζει). Πριν 5 μέρες που την ζυγισαμε ήταν 5.400 οποτε μια χαρα μεγαλώνει. Λεει και αγκου, βγαζει την γλωσσιτσα οταν της την βγάζω κι εγώ και κανει και γελάκια οταν της μιλαω (και εχει κεφια εννοειται). Απο ατυχηματα, εκοψα μια μερα λιγο πετσακι απο το δαχτυλακι της οταν της εκοβα τα νυχια (ευτυχως δεν ματωσε), εχει στο μαγουλακι ενα κουνουπακι εδω και 3 μερες και ακομα να της φυγει και προχθες που της καναμε μπανιο της πήγε λιγο σαμπουαν στο ματακι της και εκλαιγε το καημενο.

Καναμε και το πρωτο εμβολιο στις αρχες του μήνα ενα 6πλο νομιζω αλλα δεν ξερω πως λεγεται καθως και ένα ποσιμο για την γαστρεντεριτιδα. Εκλαψε πολυ, πονεσε φαινεται, το κλαμα της ηταν διαφορετικο απο οτι συνηθως και στεναχωρηθηκα πολυ... μεχρι που έκλαψα κι εγω στο τελος.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Άντε Μαριλού μου με το δεξί!!!!

Μπράβο Νεφέλη μου που τα πας τόσο καλά με το θηλασμό! Η προβατίνα σου είναι μια χαρούλα! Όσο για υα ατυχήματα το ίδιο έπαθα κι εγώ με τη διαφορά ότι η κακούργα εγώ του μάτωσα το δαχτυλάκι! :(

Στα εμβόλια πλέον έχω πάθει ανοσία, αφού τα είχα δει όλα όταν έκανα μαντού στη μεγάλη!!!! Τα τρυπατάκια στο μπουτάκι ή στο μπρατσάκι τους είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό που της το έκανε όπως μας παίρνουν εμάς αίμα και με είχε βάλει εμένα να τη κρατάω :?

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια!μου λειπει πολυ το καφε!εμπαινα καθε μερα μεσα γα να διαβασω νεα σας!τωρα και που μπαινω αδικα μπαινω....δεν μπαινει καμια σας!

οσο για τη μπεμπουλα μια χαρα τα παμε κ οφειλω να ομολογησω πως τις τελευταιες μερες ειναι πολυ ησυχο μωρο κ κοιμαται απ τις 12 το βραδι εως τις 6 το πρωι και απο τις 6 εως τις 9!!!!!!!την υπολοιπη μερα καθεται ησυχη κ αρχιζει και μπαινει σε σωστο προγραμμα η ζωη μας!ετσι λοιπον χωρις αγχος κ γρινιες δεν ειμαστε καθολου αγχωμενες κ χαιρομαστε το καθε λεπτο μαζι !!!!!!!!!

ενα αλλο νεο ...βρηκαμε ενα πολυ ωραιο σπιτι κ σκοπευουμε να φυγουμε απ το ημιπογειο που μενουμε .....ειναι στο πρωτο οροφο κ επιτελους το μωρακι μου θα αναπνεει καθαρο αερα κ οχι τη κλεισουρα του ημιπογειου!ειμαι πολυ χαρουμενη!περιμενω τα νεα σας!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα...Το κλείσαμε το καφέ όντως....

Μια χαρά Βασσούλα όσο να είναι χρειάζεται ευάερο και ευήλιο σπίτι το μωρό.

Εμείς είμαστε μια χαρά η Αγγελίνα είναι το πιο ήσυχο μωράκι που είχα και είναι τόσο γλυκούλα όλο γελάει η μικρούλα μου....Κατά τ άλλα τρώμε κοιμόμαστε και μεγαλώνουμε...Αλλά όσο μεγαλώνει και αλληλεπιδρά μαζί μας μας τρελαίνει.

Ο γιος μου τώρα έχει ποίημα για την 28η και το έχει πάρει πατριωτικά και όλη μέρα τραγουδάει βάζει ο ντούτσε την στολή του και μου λέει για τον πόλεμο με τους Γερμανούς ότι έκανε πολύ κρύο κτλ....Μου ανακοίνωσε ότι θα πάρει και την σημαία του μαζί στη γιορτή.

Εγώ είμαι καλά αν και πρέπει να πάω να συμμαζευτώ σιγά σιγά, εννοώ οδοντίατρο, κομμωτήριο να βάψω τα μαλλιά μου και να σουλουπωθώ αν και το σκέφτομαι για το βάψιμο.Αλήθεια τα έβαψε καμιά από εσάς που θηλάζετε;Όλο λέω θα τα βάψω και όλο το μετανιώνω...Αλλά έχω αρκετές άσπρες ρε κορίτσια και δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να κυκλοφορώ έτσι...

Ρένα αλήθεια θηλάζεται ακόμα τι έκανες;;

Οτίλια τελικά με το 9 μηνο τι θα κάνεις;;

Χαρούλα σε χάσαμε τελείως..Νεφέλη μπράβο σας πολύ καλά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...