Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αναστασία από ότι βλέπω στο νέο βιβλιάριο έχει το prevenar στους 2 μήνες,4 και 6 μήνες στο συνιστώμενο πρόγραμμα.Δεν ξέρω θα την ρωτήσω γιατί στον γιό μου είδα ότι το κάναμε στον χρόνο αλλά ξέρω ότι με τον Η1Ν1 άλλαξε η οδηγία.Ναι το εξαπλό και εμένα το infanrix hexa μου είπε θα κάνουμε.

Καλά εγώ σκουπίζω και σφουγγαρίζω κάθε μέρα γιατί ο γιος μου φροντίζει από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ να κάνει το σπίτι αχούρι....Ξεσκόνισμα μέρα παρά μέρα...Γενικά έχω λόξα να λάμπει το σπίτι αλλά όπως καταλάβατε πλέον το καταπίνω και αποδέχτηκα ότι αποκλείεται με παιδιά να έχεις και σπίτι στην εντέλεια.Για αυτό πλέον τα αμαξάκια μας φιγουράρουν στο σαλόνι μαζί με έναν αυτοκινητόδρομο....

Α και μπαλκόνια κάνω μέρα παρά μέρα μαζί με παράθυρα....Μάλλον εγώ πρέπει να κόψω κάτι...

Οτίλια γιατί δεν ξεκινάς το 9μηνο να το κόψεις ένα μήνα πριν κλείσουν τα σχολεία για να πας και καλά και να το συνεχίσεις από Σεπτέμβριο όσο σου μείνει;Γίνεται σίγουρα αυτό που σου λέω.

Θεωρώ με την εμπειρία της πρώτης φοράς ότι ο πρώτος χρόνος είναι ορόσημο καθώς και ο τρίτος που αρχίζουν και μαθαίνουν ο δεύτερος είναι "νεκρός" χρόνος...Άσε που αν τον αφήσεις μετά θα μιλάει θα περπατάει και θα είναι και πιο βολικό για όποιον τον κρατήσει και θα ξέρεις ότι επικοινωνεί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανθή,το βιβλιάριο το εχει ετσι αλλα οι νεες οδηγιες που εχουν ερθει στους παιδιατρους ειναι να γινεται 1 εμβολιο τη φορα. Σκεψου οτι το hexa ειναι 6απλό και το prevenar για 7 οροτυπους πνευμονιοκοκκου.Σ'ενα παρθενο οργανισμο καλο ειναι να γινονται χωριστα.Οπως ειπα και πριν εξαρταται απο τον παιδιατρο.

omTVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε;;

Εμείς είμαστε στη μανούλα μου κ περνάμε τέλεια! Κάναμε και 2 μπανάκια! Μπορεί να μην κάναμε το καλοκαίρι, αλλα τώρα τα ευχαριστιόμαστε...Ο μπέμπης έκανε και το 1ο του εμβολιάκι (pentavak) την Τετάρτη κ ευτυχώς δεν είχε καμμία παρενέργεια! Όλα μια χαρά..Όλη μέρα κάνουμε βόλτες με μερικά διαλλείματα για θηλασμό!:-D

Όσον αφορά το καθάρισμα, βάζω σκούπα μέρα παρά μέρα κ σφουγγάρισμα 2 φορές την εβδομάδα..

Φιλάκια σε όοοοοοοοολες και καλές δουλειές!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλησπερα κοριτσια ηρθα και εγω,τι κανετε??εμεις πολυ καλα,την Δευτερα θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιακι,η μικρουλα μου μεγαλωνει και ζουμπουρλευει...Αναστασια συγχαρητηρια για την τοσο γεναιωδωρη πραξη σου!!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Βλεπω μιλατε για δουλειες..εγω σκουπιζω και σφουγγαριζω ανα 3μερες και μερα παρα μερα περναω τα επιπλα με σουιφερ..Τις βεραντες τις κανω 1φορα την εβδομαδα 10μερες,και αυτο επειδη καθομαστε εξω αμα κρυωσει ο καιρος θα τα κανω 1 στον μηνα χαχχαχα

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ξανθή δε γίνεται να κόψω το 9μηνο. Πάει όλο μαζί, αν το πάρω το Δεκέμβρη που λήγει η 3μηνη θα αναγκαστώ να πάω δουλειά το Σεπτέμβρη.

beba, εμ γι'αυτό δεν ασχολούμαι με το μπαλκόνι, από Αύγουστο σταματάς εδώ να κάθεσαι στο μπαλκόνι. Θα ξαναβγούμε στη βεράντα Ιούνιο πάλι, οπότε δεν έχει νόημα, σε λίγο θα πιάσει και χιόνια..

VbTYp1.png

Οτίλια μια κοπέλα φίλη μου εκπαιδευτικός και αυτή σε δημόσιο ξέρω στάνταρ ότι το έκοψε τώρα το καλοκαίρι πήγε τον Ιούνιο για τις εξετάσεις και τώρα το ξανά άρχισε.Θες να την ρωτήσω λεπτομέρειες ενδιαφέρεσαι;

Αναστασία το ξέρω ότι είναι πολλά όλα αυτά αλλά έτσι κατάλαβα στο τηλέφωνο.Θα της πω τώρα σε λίγο που θα πάμε να μην τα κάνουμε όλα μαζί.Ευτυχώς είναι συζητήσιμη και κάνει πάντα ότι αποφασίσουμε κοινώς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οτίλια μια κοπέλα φίλη μου εκπαιδευτικός και αυτή σε δημόσιο ξέρω στάνταρ ότι το έκοψε τώρα το καλοκαίρι πήγε τον Ιούνιο για τις εξετάσεις και τώρα το ξανά άρχισε.Θες να την ρωτήσω λεπτομέρειες ενδιαφέρεσαι;

Αναστασία το ξέρω ότι είναι πολλά όλα αυτά αλλά έτσι κατάλαβα στο τηλέφωνο.Θα της πω τώρα σε λίγο που θα πάμε να μην τα κάνουμε όλα μαζί.Ευτυχώς είναι συζητήσιμη και κάνει πάντα ότι αποφασίσουμε κοινώς.

Στα υποχρεωτικά σεμινάρια που έκανα πριν από 4 χρόνια όταν πρωτοδιορίστηκα μας είπαν ότι δεν κόβεται η 9μηνη άδεια ανατροφής και το επιβέβαιωσα πριν από 2 μήνες που ρώτησα στην υπηρεσία μου. Μήπως πήρε καποια άλλη άδεια η φίλη σου τύπου αναρρωτική;

VbTYp1.png

απαπα κρυο...εκανα μπανιο το παιδι και το τυλιξα σαν κρεμμυδακι μη μου κρυωσει. τελειωνει και το πετρελαιο και αγχωνομαι.αληθεια ποτε αρχιζει η διανομη?

κοριτσια πηγα γυναικολογο σημερα.με βρηκε σε αριστη κατασταση,μου ειπε οτι μπορουμε να αρχισουμε επαφες και αν το επιθυμω σε 6 μηνες να βαλω μπρος για το δευτερο. ρε κοριτσια ετσι οπως μου εδωσε το οκ για νεα εγκυμοσυνη λιγωθηκα...τελευταια μου λειπει πολυ η κοιλουμπιτσα μου...μετα το ξανασκεφτομαι και ερχομαι στα ισα μου χαχαχα!

επισης μου ειπε οτι το στηθος μου ποναει λογω μεγεθους και βαρους και μπραβο μου που καταφερνω και θηλαζω,αλλες στη θεση μου θα τα ειχαν παρατησει(φουσκωνα κι εγω η γιδα σαν το παγωνι απο περηφανεια).οσο για τις θηλες ειναι αυτο που ειπες Οτιλια,λογω του οτι ειμαι ξανθια ειναι πιο ευαισθητο το δερμα μου.

μου ειπε να παω παλι μετα τις γιορτες,με το νεο χρονο,να με ξαναδει και να μου κανει παπ.ανακουφιστηκα παντως που με βρηκε καλα. ειναι τετοια η εμμονη μου με την σκατοκαισαρικη που ελεγα κατι θα εχω.τελικα ομως ολα καλα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

*tingerbell* μπραβο ολα καλα πηγαν ....αλλωστε δεν υπαρχει λογος ωστε κατι να πηγεναι στραβα !αντε βαλε μπροστα να εχουν μικρη διαφορα τα μωρα σου......εγω ουτε κατα διανοια δεν σκεφτομαι εγκυμοσυνη....εχω σοκαριστει τοσο πολυ απ τον πονο του τοκετου κ το 26αωρο βασανηστιριο που ειμαι ικανη να μη ξαναερθω σε επαφη για να μη συλλαβω...γιατι οπως ξερετε κ εσεις....τωρα η συλιψη γινεται με το κρινο......οποτε καταλαβενετε!φιλαΚια σε ολες !καληνυχτα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

tinger χαίρομαι που σε βρήκε σε άριστη κατάσταση και σου έδωσε το οκ για δεύτερο, με είχες αγχώσει ότι δε θα κάνεις άλλο, άκους εκεί;! Σε 6 μήνες μπορείτε να αρχίσετε προσπάθειες ή από τώρα; Γιατί ξέρω ότι πάντα πρέπει να αφήνουμε ένα περιθώριο ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο είτε γεννήσεις φυσιολογικά είτε με καισαρική, είναι ιατρικώς καλύτερο και για τη μαμά και για το παιδί. Εγώ σήμερα θα πάω να με δει και να με συμβουλέψει η μαία για αντισύλληψη. Εγώ έχω ακόμη αίμα κι έχω ανησυχήσει (λίγο βέβαια αλλά θα της το πω σήμερα). Θα ρωτήσω και για τις επαφές κτλ.. εννοείται ότι θέλω δεύτερο αλλά όχι ακόμα! Βασσούλα εννοείς ότι τώρα μένουμε πολύ εύκολα έγκυες; Έχω ακούσει κι εγώ ότι μετά από γέννα και αν θηλάζεις συλλαμβάνεις πολυ εύκολα, ίσως επειδή αυτές που θηλάζουν θεωρουν το θηλασμό ως μεσο αντισύλληψης ενω στην ουσία δεν ειναι..

VbTYp1.png

αχ ναι ρε κοριτσια..μεγαλη ανακουφιση που με βρηκε οκ!

βασουλα κι εγω το βασανιστηριο σκεφτομαι και λεω ''περιμενεεεεε!εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας''. και εννοειται πως φοβαμαι μην τυχον μεινω τωρα, οποτε λεω να αποφευγω τις πολλες αγκαλιες με το ετερο ημισυ!

Οτιλιακι σε 6 μηνες να αρχισω την προσπαθεια. ειπε οτι και στις δυο περιπτωσεις τοκετου συστηνεται ενα χρονικο διαστημα πριν απο μια νεα εγκυμοσυνη ενα παραπανω στην καισαρικη!

θελω παρα πολυ και 2ο και 3ο παιδακι αλλα δεν μπορω να ξαναπερασω την καισαρικη ρε κοριτσια..δεν εχω το κουραγιο και το σθενος...με γονατισε αυτο το πραγμα!

ο ντοκ επισης ειπε οτι μπορει ο θηλασμος να παρεχει αντισυλληψη αλλα ολα ειναι σχετικα και τιποτα απολυτο.στη μια αυγοθηκη μου μαλιστα ειδε κινηση παρολο που το ενδομητριο μου ειναι ανυπαρκτο και αργει η περιοδος πολυ ακομα!προσοχη λοιπον μικρες παθιαρες!χαχαχα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

απαπα κρυο...εκανα μπανιο το παιδι και το τυλιξα σαν κρεμμυδακι μη μου κρυωσει. τελειωνει και το πετρελαιο και αγχωνομαι.αληθεια ποτε αρχιζει η διανομη?

κοριτσια πηγα γυναικολογο σημερα.με βρηκε σε αριστη κατασταση,μου ειπε οτι μπορουμε να αρχισουμε επαφες και αν το επιθυμω σε 6 μηνες να βαλω μπρος για το δευτερο. ρε κοριτσια ετσι οπως μου εδωσε το οκ για νεα εγκυμοσυνη λιγωθηκα...τελευταια μου λειπει πολυ η κοιλουμπιτσα μου...μετα το ξανασκεφτομαι και ερχομαι στα ισα μου χαχαχα!

επισης μου ειπε οτι το στηθος μου ποναει λογω μεγεθους και βαρους και μπραβο μου που καταφερνω και θηλαζω,αλλες στη θεση μου θα τα ειχαν παρατησει(φουσκωνα κι εγω η γιδα σαν το παγωνι απο περηφανεια).οσο για τις θηλες ειναι αυτο που ειπες Οτιλια,λογω του οτι ειμαι ξανθια ειναι πιο ευαισθητο το δερμα μου.

μου ειπε να παω παλι μετα τις γιορτες,με το νεο χρονο,να με ξαναδει και να μου κανει παπ.ανακουφιστηκα παντως που με βρηκε καλα. ειναι τετοια η εμμονη μου με την σκατοκαισαρικη που ελεγα κατι θα εχω.τελικα ομως ολα καλα!

Tinger μπράβο κοριτσάκι ευχάριστα τα νέα σου!!! Κι εγώ έχω άγχος που θα πάω στο γυναικολόγο....τι άκριβως έλεγχο σου έκανε? φοβάμαι πολύ...πώς δλδ ελέγχει ότι όλα καλά;;;;;;;

*tingerbell* μπραβο ολα καλα πηγαν ....αλλωστε δεν υπαρχει λογος ωστε κατι να πηγεναι στραβα !αντε βαλε μπροστα να εχουν μικρη διαφορα τα μωρα σου......εγω ουτε κατα διανοια δεν σκεφτομαι εγκυμοσυνη....εχω σοκαριστει τοσο πολυ απ τον πονο του τοκετου κ το 26αωρο βασανηστιριο που ειμαι ικανη να μη ξαναερθω σε επαφη για να μη συλλαβω...γιατι οπως ξερετε κ εσεις....τωρα η συλιψη γινεται με το κρινο......οποτε καταλαβενετε!φιλαΚια σε ολες !καληνυχτα!

Vassoula81 μια από τα ίδια!!!! Κι εγώ ενώ θα ήθελα και δεύτερο μπεμπάκι φοβάμαι εκτός από την πορεία της εγκυμοσύνης και το να γεννήσω πάλι...εύχομαι να νιώσω διαφορετικά...στο μέλλον.

Φιλιά σε όλες!

n3oUp2.png

καλημερα! εχω καιρο να σας διαβασω και τωρα δεν προλαβαινω...σε λιγο εχω ραντεβου με τον γιατρο για την χολη ...μεχρι να κανω το χειρουργιο θα μου την εχουν βγαλει αυτοι....

αχ! κοριτσια και γω ελεγα αμαν να γεννησω δεν αντεχω..και τωρα μου λειπει η εγκυμοσυνη..μου λειπει η κοιλιτσα...

τελικα εμβολια μας ειπε την αλλη τεταρτη πολυ δεν ειναι?

χαχαχα βασουλα με πολυ φοβο το πηρες! σε λιγο καιρο θα δεις θα θελεις και αυτα ουτε που θα τα θυμασαι..

εγω ειχα παει στον γιατροστις 40 μερες και μου ειχε πει ολα καλα! μην φαβαστε κοριτσια και γιατι να μην ειναι?

μου εδωσε να κανω στις 8 εβδομαδες μετα την γεννα καλλιεργεια κολπικου και ειναι να παω αυριο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα!

μαμιαρτ τιποτα δεν εκανε μη νομιζεις.με κοιταξε κολπικα,ελεγξε τη μητρα και τις ωοθηκες και μετα μου πιεσε την κοιλια και με ρωτησε αν ποναω.με αυτο τον τροπο ελεγχε την καθετη τομη στη μητρα και λεει εφοσον δεν ποναω εχει επουλωθει.μια μικρη ενοχληση κι ενα σταθερο μουδιασμα τα εχω εννοειται αλλα ειναι νορμαλ.ειπε οτι μπορουμε να αρχισουμε επαφες(να δω ποτε θα μου ερθει η ορεξη...μηπως να αρχισω να ανησυχω?)και σε 6 μηνες και ελευθερες. το στηθος δεν το κοιταξε καθολου.εγω μονο του ειπε τις ενοχλησεις που εχω.αυτα.

μη φοβασαι,μια χαρα θα εισαι.κι εγω πηγα ψιλοφοβισμενη,ειχε χαζοανοιξει και η τομη καποια στγμη κι ελεγα οτι κατι θα εχω αλλα,ολα ειναι οκ!στα λεω γιατι ξερω οτι κι εσυ αγχωνεσαι και ηταν και για σενα πολυ τραυματικη εμπειρια!τα δυσκολα περασαν κουκλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...