Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Tango,δίνω σακουλακια και οταν μπορω θα τον βαζω και στο στηθος.Ευτυχως μενω σε μικρη πολη και μπορω να τους επισκεπτομαι συχνα.Κοριτσια το δικο μου ονομα ειναι .......Με θελετε στο groupaki σας?

omTVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασούλα μου, ούτε εγω έχω βοήθεια στο σπίτι.. και μπορει η μπέμπα να εχει αρχισει τα 6ωρα τη νύχτα και μια φορά εκανε και 7ωρο (ω ναι!!!!) αλλά την μερα ακόμα με παιδευει με αστατο πρόγραμμα. γενικά και εγω όλη μερα μόνη... απο δουλειες λοιπόν πραγματικά ότι προλάβω δηλαδή τα βασικά.. να μην βρωμίσουμε κι όλας και να εχουμε και ενα φαί να φάμε.. τις βεράντες πχ τις εχω αφήσει στο έλεος..του καιρού!!!... Τι να κάνουμε μεχρι εκει φτάνουν οι δυνάμεις μου..

αχ κοριτσια δυσκολα ολα αλλα ειναι το μονο τελικα που λεω πως οσο κ να κουτραστω αξιζει το κοπο......!εδω για χαρη του θηλασμου το τσιγαρο εγινε παρελθον....ημουν φανατικη καπνηστρια κ ειμαι ακομα αλλα ειπα να κανω μια φορα κατι καλο στη ζωη μου.....κ αυτο ειναι να προσφερω το ποιο ωραιο δωρο στο παιδι μ...το γαλατακι της μαμας.....ειληκρινα καταλαβαινω οποια μαννουλα καπνιζει κ εκοψε το θηλασμο ...ειναι μεγαλη εξαρτηση στο μυαλο....ειναι θεμα ψυχικης δυναμης κ τελικα εγω αποδειχτηκα δυνατη κατι που δεν περιμενα...ελεγα πως δεν θα τα καταφερω μα τελικα βγηκα νικητης!

emi μου σε καταλαβαινω απολυτα ...μια απ τα ιδια κ εγω ....οι αυλες πια ανηκουν στο παρελθον κ αν θελει τα κανει ο αντρας μου..τρεχουμε κ δεν φτανουμε...υπομονη καλη μ!καποια στιγμη τηα ηρεμησουμε!
tangobsession σε ευχαριστω για την ευχη σου ...μακαρι να τα καταφερω με το θηλασμο....σου εστηλα αιτημα φιλιας!πολλα φιλια!

*tingerbell*απ οτι βλαιπω παρολη τη κουραση ολα τα προλαβαινεις...μπραβο κοπελαρα μου!!!ας αφηνουμε κ κατι δεν εγινε και τιποτα χιχιιχιχιχ!!καταλαβαινω απολυτα την υπερενταση που εχεις.....o χρονος μονο θα βοηθησει κ σε λιγο καιρο θα μας φενονται ολα ευκολα θελω να πιστευω.....το ψαρακι σου μια χαρα τα κιλακια του...κ πολλα συγχαρητιρια συνεχισε ετσι.....να ναι καλα η μαννουλα κ το γαλατακι της!πολλα φιλια!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Οτίλια,δεν το βρήκα το γκρουπακι.Εκανα add τη μαριλου και 3 ακομη κοριτσια που δεν ξερω ποιες ειναι απο εδω γιατι τα nicknames με μπερδευουν.Πως μπαινουμε στο γκρουπ?

omTVp3.png

Οτίλια,δεν το βρήκα το γκρουπακι.Εκανα add τη μαριλου και 3 ακομη κοριτσια που δεν ξερω ποιες ειναι απο εδω γιατι τα nicknames με μπερδευουν.Πως μπαινουμε στο γκρουπ?

Σε έβαλα στο group! :P

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα σας...Τανγκο και Αναστασία κάντε έντιτ και σβήστε τα ονόματά σας από εδώ.

Βασούλα μπράβο σου για την προσπάθεια..

Εγώ βοήθεια γιοκ αλλά ευτυχώς φεύγει ο γιος μου ένα 4ωρο το πρωί και η μικρή ακόμα κοιμάται αφού φάει οπότε βγάζω γάλα μόλις την ταΐσω πλένω αποστειρώνω σκουπίζω σφουγγαρίζω μαγειρεύω και μετά ξυπνάει η μικρή ταΐζω βγάζω γάλα πλένω αποστειρώνω κτλ...Όλη μέρα η ίδια δουλειά αλλά δεν παραπονιέμαι αρκεί που πίνει γάλα από μένα...

Ακόμα όμως και αν δεν κοιμάται η μικρή την έχω δίπλα μου στο ρηλάξ και κάνουμε μαζί δουλειές και της περιγράφω πάντα τι κάνω για να μη βαριέται.Δηλαδή τώρα θα μαγειρέψουμε.Βάζουμε κρεμμύδι , το καρότο, τα φασολάκια κτλ...Χαχαχα ξέρω ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω αλλά μου αρέσει να της μιλάω το έκανα με τον γιο μου γιατί έχω καρφωμένο στο μυαλό ότι αν δεν τους μιλάω βαριούνται...Πάντως η μικρή γελάει συνέχεια όταν την κοιτάω και μιλάω είτε καταλαβαίνει είτε όχι...

Οτίλια θέλω μέρες να σε ρωτήσω γιατί θα γυρίσεις στο 4μηνο;Δεν θα πάρεις το 9μηνο ανατροφής τέκνου;

Σήμερα πάμε παιδίατρο και θα κάνουμε τα εμβόλια μας.Μου είπε ότι θα κάνουμε 2 το εξαπλό και του πνευμονιόκοκου το prevenar.Εσείς τι κάνατε αλήθεια όσες κάνατε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!Το βρήκα το γκρουπ.

Το εξαπλό είναι το infanrix hexa.Το prevenar όπως και το rotateq για τη γαστρεντεριτιδα(οποια θέλει να το κάνει)γινεται στον 3ο μήνα,γιατί σου τα κάνει και τα 2 μαζί?

Στη δικιά μου θα το κάνω στον 3ο και θα της κάνω το synflorix που είναι 10δύναμο για τον πνευμονιοκοκκο.Είμαι του επαγγέλματος και τα γνωρίζω.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

βασουλα μη νομιζεις..την τυφλα μου προλαβαινω. το μισο σπιτι ειναι καθαρο και παλι τζαμια,κουφωματα,αυλες και βεραντες ειναι οπως ειπε και η emι στο ελεος του καιρου!θα πρεπει ισως να βρω μια γυναικα να ερχεται καθε 15 γι'αυτες τις δουλειες.τα λεφτα για τη γυναικα δεν ξερω που θα βρω αλλα δε βαριεσαι...

κοριτσια εμενα π γιατρος μου ειπε να παω σε ενα μηνα για το 1ο εμβολιο. μου εγραψε σε ενα χαρτακι να το αγορασω.pentavac λεγεται.το εχετε κατα νου?αυτο κανουν ολα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Kαλημέρα! Ξανθή κανονικά οι δημόσιοι υπάλληλοι όπως εγώ παίρνουν 2 μήνες πριν και 3 μετά άδεια κύησης και αν θελουν στο καπάκι την 9μηνη της ανατροφής. Επειδή όμως γέννησα άκυρη περίοδο, σε σχέση με τη σχολική χρονιά, είπα να μην πάρω την ανατροφής φέτος και να την παρω του χρόνου από Σεπτεμβρη να κάτσω με το παιδί όλο το χρόνο στην ουσία (τους 9 μήνες της σχολικής χρονιάς). 10/12 λήγει η άδεια μου και αν το κολλήσεις με τις διακοπές των Χριστουγέννων που ξεκινάνε περί τις 20/12 , θα επιστρέψω όταν ο μικρός θα είναι κοντά 4 μηνών. Έτσι σκέφτομαι, αλλά έχω πάρει πολύ στραβά το θήλαστρο και γενικά στεναχωριέμαι που θα αφήσω το μωράκι μου από τόσο μικρό. Έχω δεθεί τόσο πολύ μαζί του κι αυτός μαζί μου, ολη μέρα είμαστε τα 2 μας, κολλημένοι στην κυριολεξία αφού όλο θηλάζει...

VbTYp1.png

Γενικά προβληματίζομαι για το αν θα είναι καλό αυτό για το παιδί μου ή αν κατά βάθος κοιτάω τι με συμφέρει... Ο πρώτος χρόνος της ζωής του είναι ο πιο βασικός και δεν αναπληρώνεται ούτε αντικαθιστάται. Ρε κορίτσια άσχετο, κάθε μέρα σκουπίζετε και σφουγγαρίζετε;; Τελικά είμαι πολύ ανοικοκύρευτη... Μια φορά τη βδομάδα βάζουμε ηλεκτρική και σφουγγάρισμα μη σας πω και πιο αραιά. Τοπικά κανα ψιχουλάκι που πέφτει το μαζεύω με βρεγμένο χαρτί ή με τον πατροπαράδοτο τρόπο (τη σκουπίτσα) αλλά πολύ στα γρήγορα. Δεν κάνω καθε μέρα φασίνα! Στο μπαλκόνι απλά δε βγαίνω, μονο για να απλώσω τα ρούχα και τζάμια και τέτοια εχω να κάνω από τον καιρό του Νώε... Πώπω, βρωμιάρα θα με λέτε!

VbTYp1.png

Tinger to hexa είναι εξαδύναμο,δηλαδη το παιδι εμβολιάζεται για 6 ασθένειες(διφθεριτιδα, κοκκυτη, τετανο, αιμοφιλο β, ηπατητιδα β και πολυομελιτιδα).

Το pentavac είναι 5δυναμο,εχειόλα τα παραπάνω πλην της ηπατητιδας.Είναι θέμα γιατρού ποιό θα κάνει.

omTVp3.png

Αναστασια ευχαριστω για την ενημερωση!μαλλον τα της ηπατιτιδας θα μας τα βαλει μετα. οτιλια εγω δεν σκουπιζω καθε μερα.1 φορα στις 10 μερες βαζω ηλεκτρικη και απο κει και περα, μερα παρα μερα σκουπιζω με σουιφερ και σφουγγαριζω.κι αυτο το κανω επειδη ζω στους αγρους και μπαινει τρελη σκονη στο σπιτι. σκουπιζω το πρωι και μεχρι το μεσημερι ειναι σα να μην εκανα τιποτα!επεισης εβαζα καθε μερα πλυντηριο γιατι λερωνα τρελα με το γαλα και επισης λερωνε πολυ και ο μικρος αλλα ευτυχως τωρα καπως ισορροπησαμε και δεν ειμαστε τοσο μπιχλιαρηδες!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...