Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Και κάτι ακόμα που μπορεί να ακουστεί αστείο είναι ότι το φοβάμαι το θήλαστρο κι από θέμα πόνου. Επειδή τράβηξα τον απίστευτο πόνο στην αρχή που με δάγκωνε το μωρό, είδα κι έπαθα να συνέλθω, φοβάμαι ότι αυτό το μηχάνημα που θα είναι και άψυχο θα με τραυματίσει πάλι. Τα έχουμε βρει τόσο καλά με τον μπέμπη μου τώρα που ειλικρινά το τρέμω το θήλαστρο! Δεν ξέρω τι θα κάνω, το αποφεύγω και πρέπει να ξεκινήσω να αποθηκεύω γιατί κοντά είναι οι 4 μήνες..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το θήλαστρο δεν πονάει καθόλου αν πονάει σημαίνει ότι δεν το έβαλες σωστά.Επίσης στον γιο μου είχε τύχει να βγάλω γάλα για αποθήκευση και στο καπάκι πείνασε.Τον είχα ταΐσει και δεν παραπονέθηκε για 3 ώρες οπότε είχα και άλλο γάλα,παρήγαγα εκείνη την ώρα δεν ξέρω τι έγινε το παιδί πάντως ικανοποιήθηκε και μας είχε τύχει αρκετές φορές.

Το στήθος λογικά ανάμεσα στις 6-10 εβδομάδες ξεπρήζεται μιας και ρυθμίζεται η παραγωγή και εδραιώνεται η γαλουχία.Οπότε σε λίγο όλες δεν θα έχετε πρηξίματα.Τώρα για τις διαρροές είναι άλλες που δεν έχουν και άλλες που βάζουν επιθέματα μέχρι και χρόνο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οτίλια έτσι ακριβώς είναι ο επιτυχημένος θηλασμός. Απλά αφού θες να κάνεις και τράπεζα για όταν γυρίσεις στη δουλειά, θα πρέπει κάποιες φορές μέσα στη μέρα αμέσως αφού τον ταϊσεις να κάνεις και αντλήσεις για να έχεις γάλα μέχρι τους 6 μήνες που θα αρχίσετε στέρεες :P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εχθές πήγαμε παιδίατρο! Από την ώρα που μπήκε για να τον εξετάσει μέχρι να του δώσω στήθος για να ηρεμήσει (γιατί μετά είχε σειρά η μεγάλη) έκλαιγε, λες και ήξερε ότι θα του έκανε εμβόλιο!!!! :)

Ο μικρός μου βούδας πήρε 1 κιλό, φτάσαμε αισίως στα 5.060 και πήραμε και 2,5 πόντους και είμαστε 58εκ. Θα πρέπει να τον πάω να κάνει γενική ούρων και καλλιέργεια ούρων ώστε να δούμε αν χρειαστεί να κάνουμε την εξέταση που θέλει ο παιδίατρός μου, κυστεοσκόπηση. Όχι ότι δεν τον εμπιστεύομαι, το αντίθετο μάλιστα τον εμπιστεύομαι τυφλά, αλλά η συγκεκριμένη εξέταση είναι σαν να κάνει 2 ακτινογραφίες και θεωρώ ότι είναι ακόμα πολύ μικρούλης για να το κάνει. Θα πάω βέβαια να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από παιδοουρολόγο για να είμαστε 100% σίγουροι. Ας όψεται το ένα νεφρό που έχουμε :(

Εγώ σήμερα πήγα γυναικολόγο και μου έδωσε το πράσινο φως για επαφές! Άντε να το πω τώρα στον σύζυγο (που είναι μέσα στις ορέξεις, το αντίθετο μ' εμένα).

Δεν ξέρω, με όλα αυτά που συμβαίνουν μ' έχει πιάσει κι ένα ψυχοπλάκωμα, γιατί σκέφτομαι συνέχεια σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδάκια μου!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

renakigκαλημερα!σωστα σκεφτεσαι για δευτερη γνωμη για να εισαι σιγουρη κ εσυ !ολα μες το προγραμμα ειναι κ ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!η κυστεοσκοπηση ειναι λιγο ζορι κ δεν ειναι σαν ακτινογραφια....ειναι σαν την γαστροσκοπηση ...κολονοσκοπηση...με τη μονη διαφορα οτι μπαινει στο τσουτσουνακι του το σωλινακι με τη καμερα για να φτασει στη κυστη....συγνωμη για τις λεπτομερειες απλα ειμαι νοσοκομα κ τα ξερω αυτα!ρωτα καλυτερα για να εισαι σιγουρη για καθε κινηση.σωστα το σκεφτεσαι. καλη επιτυχια στο νινακι σ στις εξετασεις κ περιμενουμε νεοτερα!

κοριτσια μου ηρθε περιοδος...γινετε που θηλαζω να μ ερθει περιοδος?εχω σοκαριστει....τι θα γινει με το γαλα μ?φιλια σε ολες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Βασούλα μου είπε ότι είναι σαν την γαστροσκόπηση, αλλά μου ανέφερε επίσης κι αυτό για τις ακτινογραφίες, γι' αυτό και ήμουν αρνητική (εκτός αν εννούσε extra εξέταση).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ζητήσω και δεύτερη γνώμη, γιατί δεν θα υποβάλω τον βούδα μου σε τέτοια ταλαιπωρία χωρίς λόγο!

Όσο για την περίοδο δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου κοπεί το γάλα, θα σου το επιβεβαιώσει και η Μαριλού! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Μια επιβεβαίωση στο 4 :)

Βασούλα μην ανησυχείς καθόλου, όπως έχω ξαναπεί στη Λένα μου ήρθε περίοδος το Νοέμβρη και θήλαζα μέχρι το Μάιο χωρίς κανένα πρόβλημα:P:p:p:p

Ρενάκι καλά θα κάνεις να πάρεις και δεύτερη γνώμη πριν ταλαιπωρηθεί ο μικρούλης σου. Εννοείται ότι θα κάνεις το καλύτερο γι' αυτόν αλλά αφού το σιγουρέψεις.... Όσο για το ψυχοπλάκωμα που λες και το σε ποιό κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας εγώ προσπαθώ να το δω από άλλη οπτική μπας και γλιτώσω την κατάθλιψη. Να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια μας επειδή είναι μικρά θα μεγαλώσουν με νέα δεδομένα και ίσως και να γυρίσουμε σε μερικές αξίες που θα κάνουν τη ζωή μας πιο "ανθρώπινη". Δε θα θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουν το πιο ακριβό παιχνίδι, θα μάθουν να λένε ευχαριστώ και παρακαλώ και να το εννοούν, θα μάθουν να αγαπάνε τους ανθρώπους για αυτό που είναι κι όχι για τα δώρα που τους φέρνουν αλλά για παράδειγμα για τις ώρες που αφιερώνουν στο να παίζουν μαζί τους :P:p:p:p Κι εμείς αντίστοιχα πιστεύω θα ανακαλύψουμε πάλι τις ανθρώπινες σχέσεις οπότε σίγουρα θα βγουν και καλά πράγματα. Σίγουρα με πολύ ζόρι αλλά ένα να σκέφτεσαι, αν είμαστε υγιείς και γεροί εμείς, οι αγαπημένοι μας, τα παιδάκια μας όλα τα άλλα τα μπορούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πιο εύκολα ή πιο δύσκολα :P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βασούλα μου είπε ότι είναι σαν την γαστροσκόπηση, αλλά μου ανέφερε επίσης κι αυτό για τις ακτινογραφίες, γι' αυτό και ήμουν αρνητική (εκτός αν εννούσε extra εξέταση).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ζητήσω και δεύτερη γνώμη, γιατί δεν θα υποβάλω τον βούδα μου σε τέτοια ταλαιπωρία χωρίς λόγο!

Όσο για την περίοδο δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου κοπεί το γάλα, θα σου το επιβεβαιώσει και η Μαριλού! :)

το ποιο πιθανο ειναι να σου ειπε για κατι εξτρα.....οπως κ να εχει ολα καλα θα πανε .....το μονο μειον της κυστεοσκοπησης ειναι οτι ποναει πολυ...αλλα λογικα 8α λειτοργησουν με σειρα οι εξετασεις....κ καποιες μπορει να μην χρειαστουν καν ...οποτε ρωτα για να εισαι σιγουρη ;)

οσο για τη περιοδο μακαρι νασ μην εχω θεμα οπως και η μαριλου!φιλια πολλα κουκλα μ!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μια επιβεβαίωση στο 4 :)

Βασούλα μην ανησυχείς καθόλου, όπως έχω ξαναπεί στη Λένα μου ήρθε περίοδος το Νοέμβρη και θήλαζα μέχρι το Μάιο χωρίς κανένα πρόβλημα:P:p:p:p

Ρενάκι καλά θα κάνεις να πάρεις και δεύτερη γνώμη πριν ταλαιπωρηθεί ο μικρούλης σου. Εννοείται ότι θα κάνεις το καλύτερο γι' αυτόν αλλά αφού το σιγουρέψεις.... Όσο για το ψυχοπλάκωμα που λες και το σε ποιό κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας εγώ προσπαθώ να το δω από άλλη οπτική μπας και γλιτώσω την κατάθλιψη. Να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια μας επειδή είναι μικρά θα μεγαλώσουν με νέα δεδομένα και ίσως και να γυρίσουμε σε μερικές αξίες που θα κάνουν τη ζωή μας πιο "ανθρώπινη". Δε θα θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουν το πιο ακριβό παιχνίδι, θα μάθουν να λένε ευχαριστώ και παρακαλώ και να το εννοούν, θα μάθουν να αγαπάνε τους ανθρώπους για αυτό που είναι κι όχι για τα δώρα που τους φέρνουν αλλά για παράδειγμα για τις ώρες που αφιερώνουν στο να παίζουν μαζί τους :P:p:p:p Κι εμείς αντίστοιχα πιστεύω θα ανακαλύψουμε πάλι τις ανθρώπινες σχέσεις οπότε σίγουρα θα βγουν και καλά πράγματα. Σίγουρα με πολύ ζόρι αλλά ένα να σκέφτεσαι, αν είμαστε υγιείς και γεροί εμείς, οι αγαπημένοι μας, τα παιδάκια μας όλα τα άλλα τα μπορούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πιο εύκολα ή πιο δύσκολα :P:p:p:p

αχχχ κουκλα μου μακαρι!μου συνεβησαν πολλα τωρα τελευταια κ δεν θα το αντεξω κ αυτο.....εχω βαλει εναν στοχο κ μου την σπαει να μ χαλανε τα σχεδια!πολλα φιλια μαριλου μ!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

κοριτσια να ρωτησω? εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα ...εχετε καποια βοηθεια στο σπιτι?κ αν οχι...τοτε πως τα προλαβενετε?γιατι σιγουρα θα θελετε περισσοτερο χρονο αφου δεν υπαρχει προγραμμα στο θηλασμο...εγω τα εχω φτυσει κ ειμαι μονη μου...δεν εχω κανεναν εδω κ να φανταστειτε οτι του δινω μικτο γαλατακι ακομα....

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Μαριλού τι ωραία που τα λες! 'Ετσι είναι, θα γυρίσουμε στην ανθρωπιά! Αισιοδοξία και θετική σκέψη πάντα σου εύχομαι! Και σε όλες τις κοπέλες!

Βασούλα δεν έχω βοήθεια και μου έχει βγει η πίστη!!!Σκέψου ότι τον βγαζω και βολτα μια φορα τη μερα για να ξεσκάμε κι εγω κι αυτός! Περιμένω να μπει ο θηλασμός απο μονος του σε προγραμμα.

VbTYp1.png

μαριλου πραγματικα τα ειπες πολυ ωραια... μακαρι να γινουν τα παιδια μας σωστοι και καλοι ανθρωποι με αξιες και ιδανικα και οχι πλασματα ματαιοδοξα που θα ενδιαφερονται μονο για τα υλικα αγαθα.

βασουλα και της μαρροζ νομιζω της ηρθε περιοδος αλλα θηλαζει κανονικα.

εδω κι εγω!αποκλειστικος θηλασμος και βοηθεια απο πουθενα! αυτο που κανω εγω ειναι οτι ολη μερα ειμαι στο ποδι.λογω υπερεντασης δεν μπορω να κοιμηθω τις ωρες που κοιμαται ο μικρος.οποτε εκεινες τις ωρες βαζω πλυντηριο,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω.μονο το πανω πατωμα εχω παραμελησει για το οποιο εχει αναλαβει την ευθυνη ο αντρας μου.δεν θελω να ανεβω..νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου θα ειναι εκει πανω!με το φαγητο,η κανω ευκολα πραγματακια η στελνει η πεθερα οταν βολευει.

λοιπον κοριτσια χθες πηγαμε παιδοντοκτορ!ο μικρος εφτασε 5400 και 63εκ:shock:! αναπτυσσεται με τρελους ρυθμους αλλα ο γιατρος λεει ειμαστε μια χαρα και δεν μας ανησυχει αυτος ο ρυθμος αναπτυξης.το ψαρακι εγινε φαλαινακι:D!

επισης μου ειπε να συνεχισω να τον θηλαζω οσο και οποτε θελει.για να ζηταει το παιδι θα το χρειαζεται! κι ελεγα γιατι ποναει η πλατη μου οταν τον σηκωνω αγκαλια..:rolleyes:

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τέλεια νέα το ψαράκι λοιπόν :) Μπράβο Τίνκερ μου, συνεχίστε την καλή δουλειά!!!! Θυμάσαι όταν γεννήσαμε εσύ δε μου έλεγες ότι έχουμε τα δύο μικροκαμωμένα του καφέ μας!??!!? Ε, 5.400 εσείς και 5.70 ο μπομπίκος τώρα που τον ζύγισα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Anastasia με κατασυγκίνησες!!! Τι έγινε με τη φίλη σου; Ξανατάισες το μωρό της ή έδωσες σακουλάκια; Εγώ ξεκίνησα δουλεια αυτή τη βδομάδα. Διαπίστωσα ότι μπορείς να αντλείς γάλα και δεν χρειάζεσαι άπειρα σακουλάκια για απόθεμα. Άρα μην ανησυχείς για το αν θα φτάσει για το μικρό σου...

Βασούλα το σοκ στην παραλία θα σε έκανε προσωρινά να μην έχεις γάλα. Η παραγωγή όμως δεν κόβεται τελείως. Εύχομαι τώρα να τα πας καλά με το θηλασμό.

Ρενακιγκ κάπου διάβασα ότι πάλευες με το θήλαστρο μισή ώρα και δεν είχες γάλα αρκετό. Να ξέρεις ότι είναι προτιμότερο αν δεν έχεις γάλα να διακόψεις την άντληση. Καλύτερα περισσότερες φορές να αντλείς από λίγο παρά πολλή ώρα να βγάζεις σταγόνες. Άρα κάνε διάλειμμα και πιασε το ξανά αργότερα!

Εγώ είχα ένα άγχος αν το μωρό μου θα πιει το αποψυγμένο γάλα. Τελικά ευτυχώς όλα καλά! Δεν υπήρξε πρόβλημα...

Κορίτσια έχετε φτιάξει γκρουπ στο Facebook? Το όνομα μου είναι Polisogopulu Angelina. Θα με προσθέσει κάποια από εσάς;;;

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...