Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Anastasia81 διαβασα οσα εγραψες και κλαιω απο συγκινηση !!!!!!!!κανεις το ποιο ομορφο δωρο στο παιδακι της φιλης σου κ μελοντικο σου βαφτιστηρι!δεν εχω λογια να περιγραψω τα συναισθηματα που μου προκαλεσες και ΝΑΙ ...ενα εχω να πω....υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ευχομαι η φιλη σου να ξεπερασει το προβλημα υγειας κ να χαρει το μωρακι της.

tBf6p3.png?nUqbXZE4

μαρροζακι αν του εκοβα δαχτυλο θα παθαινα επι τοπου εγκεφαλικο, εμφραγμα η οτιδηποτε αλλο θα με ξαπλωνε ανασκελα:)

χριστινα τετραγωνα τα κοβω.οταν λεω οτι επιμενω στις γωνιες εννοω οτι προσπαθω να τις ισιωσω γιατι το ψαλιδακι που εχω δεν τις κοβει καθολου και πετανε προς τα εξω με αποτελεσμα να γινονται ριγε τα μουτρα μας(αλλα και το τσιτσι μου)απο τις γρατσουνιες.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Τίνγκερ και εγώ είχα κόψει το δάχτυλο του Σωτήρη όταν ήταν 20 ημερών και δε σταμάταγε το αίμα με τίποτα τα είχα κάνει επάνω μου.Πιστεύω ότι ίσως μπήκε κανένα νυχάκι μέσα.Βάζε οινόπνευμα όπως κάνεις και θα σου πει αύριο ο παιδίατρος...

Εμείς παρασκευή πάμε παιδίατρο να κάνουμε και εμβόλιο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αναστασία ένα μεγάλο μπράβο κοπέλα μου! Αυτό που κάνεις είναι καταπληκτικό και δείχνει αυτό που είπαν οι κοπέλες ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!!!! :)

Εμείς σήμερα το απόγευμα θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο και μάλιστα ο κακομοίρης θα φάει δύο τσιμπιματάκια γιατί ο παιδίατρος θέλει να του κάνει και γαστρεντερίτιδας, λόγω της μεγάλης που πάει σταθμό. Θα πάρω και την μεγάλη μαζί για να δει αν καθάρισε, μιας και τελειώσαμε την αντιβίωση! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

κοριτσια εχω να σας πω κατι τρομερο που μ συνεβη κ δεν ξερω τι να κανω...ολα ξεκινησαν πριν 5 μερες που αποφασισα μια κ εχω τη θαλασσα απεναντι απ το σπιτι μ να κανω μια βουτια....ηταν ζεστη η θαλασσα αλλα ειχε κυμα ....η επιθυμια μου ομως με εσπρωξε να μπω.....βγαινοντας με δυσκολια λογω των κυματων ....με χτυπησε ενα τοσο δυνατα που με πεταξε με δυναμη στην ακτη κ με χτυπησε στις πετρες ...τοσο πολυ που νομιζα πως θα αφησω τη τελευταια μου πνοη ...τρομαξα πολυ.....βγαινοντας παω σπιτι κανω μπανιο κ ετοιμαζομαι να θηλασω τη μικρη....αδειο το στηθος κοριτσια...η μικρη να κλαιει κ εχω να κανω μασαζ στο στηθος αλλα ματαια.το επιανα κ φενοταν αδειο εντελως αλλα κ η μικρη δεν εβρισκε γαλα κ τη βασανιζα με τις προσπαθειες...αποφασισα να περιμενω λιγο...ερχετε το απογευμα κ παλι τα ιδια .....τιποτα.....ωσπου αποφασισα να τη βαζω συνεχεια στο στηθος να ρουφαει εστω κ λιγο καθε φορα που πιναει μπας κ βηθησει να επανελθει το γαλα.....η αληθεια ειναι πως κατι καταφερα μα δεν εχω γαλα οπως πριν που φουσκωνε το στηθος μου κ πεταγοταν το γαλα....η επομενη προσπαθεια ειναι Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ!αποκλειστικο θηλασμο δεν εκανα ποτε...η αληθεια ειναι πως ξεκινησα στο νοσοκομειο να το κανω αλλα ανεβασε ικτερο 18 κ ηταν αφυδατωμενο το μωρο κ προειμενου να βγαζει ποιο πολλα υγρα στις πανες για να αποβληθει η χολεριθρινη αναγκαστικα της εδινα κ ξενο....πραγμα που με φοβισε τοσο πολυ που συνεχισα να της δινω μικτο....δεν ηθελα να ρισκαρω την υγεια του μωρου μου...ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι παιρνει υγρα το μωρο μ κ φυσικα με το θηλαστρο δεν εβγαζα τιποτα για να με καθυσιχασει οτι εχω γαλα. η δικη μ περιπτωση ικτερου ηταν ιδιαζουσα γιατι παρουσιασε το πρωτο 24ωρο κ φοβοντουσαν για παθολογικο ικτερο αλλα ευτηχως το θηλασα ανα δυο ωρες του εδινα κ ξενο κ δεν ανεβηκε αλλο...ηταν εφιαλτικες μερες για μενα αυτες .....φοβηθηκα πολυ......κ να σας πω και κατι???ολοι ειναι συμβουλοι θηλασμου εδω μεσα κ υπερ αυτου αλλα στο νοσοκομειο κανενας δεν ηρθε να μου δειξει αλλα κ να μου πει δυο τρεις συμβουλες....μονη μου οτι εκανα κ μονη μου πηρα ολες τις αποφασεις.....!θα επρεπε να ειναι ποιο οργανωμενα τα νοσοκομεια...αυτα απο μενα ...τωρα προσπαθω να κρατησω το θηλασμο με νυχια κ με δοντια μεχρι οσο εχω ....η αληθεια ειναι πως νομιζα οτι ειναι μυθος οτι σου κοβετε το γαλα...ελα ομως που με ενα σοκ κοντεψε να μου κοπει....επρεπε να το ζησω για να το πιστεψω.....νομιζα πως ηταν δικαιολογιες μαναδων για να κοψουν το θηλασμο.αυτα απο μενα...αν διαφωνειτε η συμφωνειτε σε κατι πειτε το μου......κ εγω δεν ξερω κ πολλα μη νομιζετε απ τα λιγα που εχω διαβασει.....φιλια σε ολες!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Αναστασία ένα μεγάλο μπράβο κοπέλα μου! Αυτό που κάνεις είναι καταπληκτικό και δείχνει αυτό που είπαν οι κοπέλες ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!!!! :)

Εμείς σήμερα το απόγευμα θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο και μάλιστα ο κακομοίρης θα φάει δύο τσιμπιματάκια γιατί ο παιδίατρος θέλει να του κάνει και γαστρεντερίτιδας, λόγω της μεγάλης που πάει σταθμό. Θα πάρω και την μεγάλη μαζί για να δει αν καθάρισε, μιας και τελειώσαμε την αντιβίωση! :)

Να είστε καλά κορίτσια!!

Πάνω απ'όλα να είναι καλά το μωρακι.

Renakig το εμβόλιο της γαστρεντεριτιδας είναι πόσιμο,το rotateq.

omTVp3.png

vassoula, εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα το σοκ και να γεμίσει πάλι γάλα το στήθος σου! Μπράβο σου που το παλεύεις...Τι να πω! Αν δεν είχα τοοοοοση πολλή στήριξη από το μαιευτήριο και τόοοοοοσες πολλές συμβουλές και πληροφορίες, δεν ξέρω τι θα έκανα με το θέμα "θηλασμός"..Μου έχουν έρθει όλα τόσο βολικά κ κοιτάζω εσάς που αγωνίζεστε κ μια φράση μου έρχεται να πω: Είστε αξιέπαινες μανούλες κ τα μωράκια σας πολύυυυυ τυχερά!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια αύριο θα κάνουμε κ εμείς το 1ο μας εμβόλιο..να πάρω depon για να του δώσω αν ανεβάσει πυρετό;;είναι κλειστά αύριο το απόγευμα τα φαρμακεία και πέμπτη πρωί έχουμε ταξίδι!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα!

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη.

Χθες εβαλα στο στήθος τον μπεμπη της φίλης μου και το έπιασε με την πρώτη και μάλιστα ρουφούσε με μεγάλη λαιμαργία.

Η δικιά μου δεν έπιασε ποτέ στ'ηθος,μόνο το γλύφει.

Καταλαβαίνετε λοιπον τη συγκίνησή μου.Το σκεφτομαι ακομη και ανατριχιάζω.

Μου πρότειναν μάλιστα και να τον βαφτίσω.

Ανασταία μου χίλια μπράβο!!!!!!! Να είστε καλά κι εσύ κι η φίλη σου και τα παιδάκια σας να μεγαλώσουν σαν αδερφάκια:P:p:p:p:p:p:p

κοριτσια εχω να σας πω κατι τρομερο που μ συνεβη κ δεν ξερω τι να κανω...ολα ξεκινησαν πριν 5 μερες που αποφασισα μια κ εχω τη θαλασσα απεναντι απ το σπιτι μ να κανω μια βουτια....ηταν ζεστη η θαλασσα αλλα ειχε κυμα ....η επιθυμια μου ομως με εσπρωξε να μπω.....βγαινοντας με δυσκολια λογω των κυματων ....με χτυπησε ενα τοσο δυνατα που με πεταξε με δυναμη στην ακτη κ με χτυπησε στις πετρες ...τοσο πολυ που νομιζα πως θα αφησω τη τελευταια μου πνοη ...τρομαξα πολυ.....βγαινοντας παω σπιτι κανω μπανιο κ ετοιμαζομαι να θηλασω τη μικρη....αδειο το στηθος κοριτσια...η μικρη να κλαιει κ εχω να κανω μασαζ στο στηθος αλλα ματαια.το επιανα κ φενοταν αδειο εντελως αλλα κ η μικρη δεν εβρισκε γαλα κ τη βασανιζα με τις προσπαθειες...αποφασισα να περιμενω λιγο...ερχετε το απογευμα κ παλι τα ιδια .....τιποτα.....ωσπου αποφασισα να τη βαζω συνεχεια στο στηθος να ρουφαει εστω κ λιγο καθε φορα που πιναει μπας κ βηθησει να επανελθει το γαλα.....η αληθεια ειναι πως κατι καταφερα μα δεν εχω γαλα οπως πριν που φουσκωνε το στηθος μου κ πεταγοταν το γαλα....η επομενη προσπαθεια ειναι Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ!αποκλειστικο θηλασμο δεν εκανα ποτε...η αληθεια ειναι πως ξεκινησα στο νοσοκομειο να το κανω αλλα ανεβασε ικτερο 18 κ ηταν αφυδατωμενο το μωρο κ προειμενου να βγαζει ποιο πολλα υγρα στις πανες για να αποβληθει η χολεριθρινη αναγκαστικα της εδινα κ ξενο....πραγμα που με φοβισε τοσο πολυ που συνεχισα να της δινω μικτο....δεν ηθελα να ρισκαρω την υγεια του μωρου μου...ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι παιρνει υγρα το μωρο μ κ φυσικα με το θηλαστρο δεν εβγαζα τιποτα για να με καθυσιχασει οτι εχω γαλα. η δικη μ περιπτωση ικτερου ηταν ιδιαζουσα γιατι παρουσιασε το πρωτο 24ωρο κ φοβοντουσαν για παθολογικο ικτερο αλλα ευτηχως το θηλασα ανα δυο ωρες του εδινα κ ξενο κ δεν ανεβηκε αλλο...ηταν εφιαλτικες μερες για μενα αυτες .....φοβηθηκα πολυ......κ να σας πω και κατι???ολοι ειναι συμβουλοι θηλασμου εδω μεσα κ υπερ αυτου αλλα στο νοσοκομειο κανενας δεν ηρθε να μου δειξει αλλα κ να μου πει δυο τρεις συμβουλες....μονη μου οτι εκανα κ μονη μου πηρα ολες τις αποφασεις.....!θα επρεπε να ειναι ποιο οργανωμενα τα νοσοκομεια...αυτα απο μενα ...τωρα προσπαθω να κρατησω το θηλασμο με νυχια κ με δοντια μεχρι οσο εχω ....η αληθεια ειναι πως νομιζα οτι ειναι μυθος οτι σου κοβετε το γαλα...ελα ομως που με ενα σοκ κοντεψε να μου κοπει....επρεπε να το ζησω για να το πιστεψω.....νομιζα πως ηταν δικαιολογιες μαναδων για να κοψουν το θηλασμο.αυτα απο μενα...αν διαφωνειτε η συμφωνειτε σε κατι πειτε το μου......κ εγω δεν ξερω κ πολλα μη νομιζετε απ τα λιγα που εχω διαβασει.....φιλια σε ολες!

Καλά, δε θα σχολιάσω αυτό που σου είπαν στο νοσοκομείο για το ξένο γάλα γιατί είναι μεγάλη μπαρούφα!!!!! Το ξένο γάλα είναι πιο πηχτό και πιο δύσκολο για το μωρό να το επεξεργαστεί και ο ίκτερος χρειάζεται άφθονα υγρά. Αντιθέτως το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο και απλά θα έπρεπε να σε βάζουν να θηλάζεις συχνότερα.... Τέλος πάντων από δω και πέρα αφού θες να συνεχίσεις όσο μπορείς βάζε τη μπουμπού στο στήθος συνέχεια και σιγά σιγά προσπάθησε να μειώνεις τα γεύματα ξένου όσο σου αυξάνει την παραγωγή το μωρό. Το γάλα δεν κόβεται σωστά το πίστευες απλά λογικό είναι αφού πέρασες τέτοιο σοκ να αποδιοργανωθεί λίγο ο οργανισμός σου. Θα ξαναβρεί ρυθμό μια χαρά και όσο για το γεμάτο στήθος που λες δεν σημαίνει ότι δεν έχεις γάλα αν το στήθος σου φαίνεται άδειο, όταν ρυθμίζεται η παραγωγή μετά το στήθος είναι όπως πριν την εγκυμοσύνη και με το που μπαίνει το μωρό πάνω και τραβάει παράγεται. Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα πάντως φαντάζομαι την τρομάρα σου!!!!!!

κορίτσια αύριο θα κάνουμε κ εμείς το 1ο μας εμβόλιο..να πάρω depon για να του δώσω αν ανεβάσει πυρετό;;είναι κλειστά αύριο το απόγευμα τα φαρμακεία και πέμπτη πρωί έχουμε ταξίδι!

Πάρε ένα ντεπόν παιδικό να έχεις στο σπίτι έτσι κι αλλιώς και θα σου πει ο παιδίατρος από πόσο πυρετό και πάνω να δώσεις (συνήθως μετά το 38 - 38.5 δίνεις)

dWXVp3.png

YqUap3.png

m4ril0u την θηλαζα ανα 2 ωρες στο νοσοκομειο την τριτη μερα που ανεβηκε στο 18 απλα της εδεινα κ συμπληρωμα για να ειμαι σιγουρη μια κ δεν ηξερα ποση ποσοτητα εχει το πρωτογαλα κ αν πινει το μωρακι γιατι οσο κ να ρωταγα αρλουμπες μου ελεγαν.....παντως οταν δεν εισαι γνωστης κ ο παιδιατρος εκει σου λεει δωστης το γαλα σου κ μετα ξενο για να εχει υγρα ...το κανεις χωρις δευτερη σκεψη....ρωτουσα ολο το προσωπικο κ κανενας δεν μ μιλησε για αποκλειστικο θηλασμο......οτι εκανα μονη μ το εκανα.ηθελα να ρωτησω...το πρωτογαλα ειναι επαρκη σε ποσοτητα ?το παιδι μ θα του εφτανε για να βγαλει πολλα υγρα?κ την αφυδατωση τις 3 πρωτες μερες γιατι την επαθε αφου τηρουσα τον αποκλειστικο θηλασμο?να τονισω πως παρουσιασα 16 ικτερο την πρωτη μερα κ το 18 αρι τη τριτη μερα τησ ζωης του....μεχρι την τριτη μερα εκανα αποκλειστικο θηλασμο ανα τρεις ωρες κ καθοταν 25λεπτα στο στηθος μου...γιατι επαθε αφυδατωση?

tBf6p3.png?nUqbXZE4

m4ril0u την θηλαζα ανα 2 ωρες στο νοσοκομειο την τριτη μερα που ανεβηκε στο 18 απλα της εδεινα κ συμπληρωμα για να ειμαι σιγουρη μια κ δεν ηξερα ποση ποσοτητα εχει το πρωτογαλα κ αν πινει το μωρακι γιατι οσο κ να ρωταγα αρλουμπες μου ελεγαν.....παντως οταν δεν εισαι γνωστης κ ο παιδιατρος εκει σου λεει δωστης το γαλα σου κ μετα ξενο για να εχει υγρα ...το κανεις χωρις δευτερη σκεψη....ρωτουσα ολο το προσωπικο κ κανενας δεν μ μιλησε για αποκλειστικο θηλασμο......οτι εκανα μονη μ το εκανα.ηθελα να ρωτησω...το πρωτογαλα ειναι επαρκη σε ποσοτητα ?το παιδι μ θα του εφτανε για να βγαλει πολλα υγρα?κ την αφυδατωση τις 3 πρωτες μερες γιατι την επαθε αφου τηρουσα τον αποκλειστικο θηλασμο?να τονισω πως παρουσιασα 16 ικτερο την πρωτη μερα κ το 18 αρι τη τριτη μερα τησ ζωης του....μεχρι την τριτη μερα εκανα αποκλειστικο θηλασμο ανα τρεις ωρες κ καθοταν 25λεπτα στο στηθος μου...γιατι επαθε αφυδατωση?

Έπαθε και αφυδάτωση η μικρή ή μόνο ίκτερο γιατί ο ίκτερος δεν είναι αφυδάτωση... Σε κάθε περίπτωση δε φταις εσύ, εννοείται ότι αφού σου το είπε ο γιατρός εσύ αυτόν άκουσες απλά τσαντίζομαι γιατί εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας και λένε ότι να'ναι!!!!! Κοίτα εσύ να είσαι καλά και από δω και πέρα θα βρεις δρόμο με τη μικρούλα σου. Μπορείς να βρεις και από το forum κάποια σύμβουλο θηλασμού στα μέρη σου να έρθει να σε βοηθήσει αν θέλεις να το παλέψεις για αποκλειστικό ή να συνεχίσεις το μεικτό. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έπαθε και αφυδάτωση η μικρή ή μόνο ίκτερο γιατί ο ίκτερος δεν είναι αφυδάτωση... Σε κάθε περίπτωση δε φταις εσύ, εννοείται ότι αφού σου το είπε ο γιατρός εσύ αυτόν άκουσες απλά τσαντίζομαι γιατί εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας και λένε ότι να'ναι!!!!! Κοίτα εσύ να είσαι καλά και από δω και πέρα θα βρεις δρόμο με τη μικρούλα σου. Μπορείς να βρεις και από το forum κάποια σύμβουλο θηλασμού στα μέρη σου να έρθει να σε βοηθήσει αν θέλεις να το παλέψεις για αποκλειστικό ή να συνεχίσεις το μεικτό. Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα:P:p:p:p:p:p:p

ναι επαθε αφυδατωση ...το ξερω πως ειναι δυο διαφορετικα ικτερος κ αφυδατωση αλλα ηταν λογος γιαυτους σημαντικος να ενυδατωνετε καλα το παιδι ωστε να πεσει ο ικτερος!τους ακουγα κατα γραμμα απ το φοβο μ!εχω επισκευτει πολλες σελιδες με θεμα θηλασμος....θα το παλεψω γιατι το θελω πολυ!να εισαι καλα κ σε ευχαριστω για την συμπαρασταση καλη μου!:-P

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...