Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αναστασία αν έχεις πάρει νοσοκομειακό θήλαστρο δεν θα σταματήσει η παραγωγή σου και μετά το 6 μηνο κάνουν μόνο 2 γεύματα γάλα το πολύ3.Μη το σκέφτεσαι κάνε το καλύτερο δώρο για το μωρό της φίλης σου έστω και αν της δώσεις και λίγο...

Και εγώ αντλώ πλέον αποκλειστικά και η παραγωγή δεν έχει μειωθεί καθόλου ίσα ίσα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχω νοσοκομειακό,έχω το mini electric της medela αλλά μέχρι στιγμής μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπη.

Θα της δώσω τελικά.Το παιδάκι μου εδώ και 2 μήνες παίρνει αντισώματα,γιατι όχι και ένα αλλο?

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Χρειαζόμουν ένα "σπρωξιμο" για να αποφασίσω.

omTVp3.png

κι εγω με το μινι αντλω!να σας πω την αληθεια νομιζω πως οσο αντλουσα αποκλειστικα,ειχα περισσοτερο γαλα.τωρα που το παιδι θηλαζει,τις φορες που χρειαζεται να αντλησω αργω πολυ για να βγαλω την ποσοτητα που πριν εβγαζα σε 5 λεπτα.κι επισης τωρα βγαζω πχ 150μλ απο τον καθε μαστο και αδειαζει.πριν εβγαζα 150 παλι αλλα ειχε και αποθεμα μεσα. στο μεταξυ απο χθες μια του δινω μια απο αντληση, μια στηθος για να ξεκουραζεται η θηλη στο ενδιαμεσο, γιατι οπως το κοβω παλι για πληγωμα παμε.ποναωωω...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Κουράγιο με τον πόνο θα περάσει, αφού τα πας περίφημα:P:p:p:p:p

Κι εγώ στη Λένα που αντλούσα γιατί γύρισα στη δουλειά στο τετράμηνο με το μίνι είχα κάνει μια χαρά τράπεζα :) Τώρα το έχω αλλά δεν αντλώ καθόλου γιατί τον έχω κάνει τσαντάκι και προς το παρόν ακόμη και για καμιά μπύρα που βγαίνουμε τον έχω μαζί και στη δουλειά θα γυρίσω Ιούνιο οπότε... Αν χρειαστεί θα το χρησιμοποιήσω και θα σας πω τι παίζει από παραγωγή!!!!

Πάντως ο μπόμπος μια χαρά τρώει γιατί τώρα που τον ζύγισα έφτασε τα 5 κιλά το αγοράκι μου :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κανω υπομονη η δολια μανα τι αλλο να κανω,μονο που δεν ξερω αν βλαπτουν αυτες οι φορες που αντλω το θηλασμο και την παραγωγη.το παιδι παντως πλεον δεν μπερδευεται.τρωει απο το μπουκαλι και μετα μια χαρα ξαναμπαινει στο στηθος.το ζορι ηταν μαλλον μεχρι να μαθει.

το πιο ωραιο τσαντακι εχεις!μια χαρα ο μπομπικος 5 κιλακια!με το μαμαδογαλατακι μεγαλωνουν γερα και δυνατα τα παιδακια μας!

εμεις εχουμε μεθαυριο γιατρο.για να δουμε τι καναμε μεσα σε ενα μηνα!

αναστασια μπραβο σου καλη μου που θα θρεψεις ενα ακομα μωρακι!ξερεις κι εσυ ποσο καλο θα του κανεις!χιλια μπραβο!ακομα και για λιγες μερες μονο να το τροφοδοτησεις ειναι μεγαλη υποθεση συγκριτικα με το καθολου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

xristinaki καλως ήρθες στην παρέα και να σου ζήσει το μωράκι!

Αναστασία, μόνο καλό θα κάνεις και ο καλός Θεούλης θα στο ανταποδώσει! Θα φροντίσει να εχεις γάλα και για τα δυο μωράκια!

Πάντως ρε κορίτσια τι παραγωγη γάλακτος ειναι αυτή που διαβαζω? Φτου φτου να μην σας ματιάσω! Εγω αν βγάλω με το θήλαστρο αν 3 μερες 100μλ και απο τα δυο στήθη ειμαι κατενθουσιασμένη! Και η μικρή συνεχως στο στήθος ειναι! Δεν χορταινει το πουλάκι μου μάλλον γι'αυτο ειναι και ανησυχη! :-(

Τι μπυρες πίνω, τι τσαγια ειδικα για το θηλασμο ... τζιφος! Απογοητευση το όλο θέμα! :-(

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημέρα!

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη.

Χθες εβαλα στο στήθος τον μπεμπη της φίλης μου και το έπιασε με την πρώτη και μάλιστα ρουφούσε με μεγάλη λαιμαργία.

Η δικιά μου δεν έπιασε ποτέ στ'ηθος,μόνο το γλύφει.

Καταλαβαίνετε λοιπον τη συγκίνησή μου.Το σκεφτομαι ακομη και ανατριχιάζω.

Μου πρότειναν μάλιστα και να τον βαφτίσω.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Αναστασια διαβασα το μηνυμα σου και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο! κατασυγκινηθηκα και φανταζομαι και τα δικα σου συναισθηματα αλλα και της φιλης σου για το τοσο πολυτιμο δωρο που κανεις στο παιδακι της!

να το βαφτισεις το μικρουλι,μακαρι ολες οι νονες και πνευματικες μητερες να ηταν σαν εσενα!

Tinger η φιλη μου χθες εκλαιγε με λυγμούς.Γλύτωσε απο μιας μορφής καρκίνο η οποία της έδινε λίγες πιθανότητες να γεννήσει υγιές παιδί.Όταν είδε τον μικρό να τρώει του είπε:η καινούρια σου μανούλα...

Ράγισαν και οι πετρες στο μαιευτηριο.

omTVp3.png

Καλά έχω ανατριχιάσει....Να είσαι καλά πάντα Αναστασία...Να δεις τώρα ότι το γάλα σου θα φτάσει και για τα 2...Μπράβο σου

Εύχομαι η φίλη σου να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να χαρεί το παιδάκι της...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια sos ! κατι το εκανα το παιδακι μου! του εκοβα τα νυχακια παλι σημερα(μα με τι ρυθμο μεγαλωνουν?)και ειδα και στα δυο χερακια η μια γωνιτσα στον καθε παραμεσο ειχε πυον.μια κουκιδιτσα. το πιεσα και βγηκε και ο μικρος κατσουφιασε μονο στο ενα δαχτυλακι.δεν εδειξε να τον ποναει. εβαλα οινοπνευμα και στα δυο δαχτυλακια και θα ρωτησω αυριο που θα παμε και το γιατρο.τι σκ@τ@ εκανα? να του παραεκοψα τις γωνιτσες και να μπηκαν μεσα?αυτα τα χαζοψαλιδακια κοβουν μονο το μεσο μερος του νυχιου και αφηνουν τις γωνιες να πετανε.επειδη γρατσουνιεται παντα επιμενω λιγο παραπανω στις γωνιτσες.... ελπιζω να μην του εκανα η κακουργα καμια μολυνση του παιδιου μου...

Anastasia μου, συγχαρητήρια για την τόσο γενναιόδωρη πράξη σου! Με συγκίνησες πολύ..

Tinger δε νομίζω να έκανες τπτ στο μικρούλι σου..Όταν ήμουν μωρό, η μαμά μου μου είχε κόψει το δάχτυλο αντί για το νύχι κ δεν είχα πάθει τπτ! Βέβαια, θα σου πει κ ο γιατρός σου...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...