Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα είμαι στα πολύ κάτω μου με το θέμα θηλασμού! Ακούω κι εδώ που μερικές μέσα που μέσα σ' ένα 5 λεπτο καταφέρνουν και βγάζουν 150ml, ενώ εγώ για να βγάλω τόσα χρειάζομαι τουλάχιστον μισή ώρα κι από τα δύο στήθη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Από το πρωί σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα να αρχίσω να μειώνω τις φορές που δίνω στήθος ώστε να κοπεί σιγά σιγά. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα και για τους δύο μας κι έτσι θα έχω και λίγο περισσότερο χρόνο για την μεγάλη που πλέον δε μου δίνει και πολύ σημασία :-(:sad::-(

Από την άλλη μεριά αισθάνομαι πάρα πολλές τύψεις που σκέφτομαι έτσι!

81332fc420.png

6e08565c49.png

ρενακι θα σε ψαξω αυριο στο fb!

αν αισθανεσαι τυψεις απο τωρα,πριν αρχισεις καν να μειωνεις θηλασμους,τοτε,γνωμη μου παντα, κρατα το λιγο ακομα.

για τις γυναικες που θηλαζουν δεν ειναι δειγμα παραγωγικοτητας το θηλαστρο. μανες που θηλαζαν για μηνες ολοκληρους,οταν εβαλαν το θηλαστρο δεν εβγαζαν ουτε 20μλ.αυτο ομως δε σημαινει οτι τοσο εχουν συνολικα. μπες λιγο στο θεμα του θηλασμου στο parents.εμενα με βοηθησε παρα πολυ.εγω πχ εχω γαλα αλλα αντιμετωπισα αλλα προβληματα.και για να ειμαι ειλικρινης,σημερα παλι θηλαστρο εβαλα.κατι επαθε το προβληματικο και δεν αντεχω το μικρο ουτε γι'αστειο.απο τον πονο θα μου φευγε το παιδι απο τα χερια,οποτε αναγκαστικα αντλησα και παλι.και στεναχωρηθηκα και με πηραν τα ζουμια παλι...ακομα να στανιαρουν οι ορμονες μου.

μιλα αν θες με μια συμβουλο θηλασμου της LLL.θα σε βοηθησει πολυ και θα σου δειξει τι ειναι καλυτερο να κανεις τελικα.βρες μια κοντα σου η παρε τηλ στο συνδεσμο και ζητα να μιλησεις με καποιον. επισης μπορεις να ρωτησεις την κα Αγλαια στο φορουμ. ζητα βοηθεια,και απο τις τυψεις θα απαλλαγεις και θα ξερεις πως, αν μη τι αλλο, οτι περνουσε απο το χερι σου το εκανες.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Συμφωνώ απόλυτα με την tinger για το θέμα του θηλασμού! Τη μαρρόζ τη βρήκα ήδη και την έκανα φίλη, άντε μπες στο γκρουπ να σε βρω κι εσένα!Και βάλτε και φωτογραφίες βρε κορίτσια, θέλω η περίεργη να σας δω! Είχαμε τέλεια μέρα σήμερα και κάναμε μεγάλη βόλτα, τον τάισα σε ένα καφέ στο τέλος, όλα καλά πήγαν! Να ρωτήσω εσάς που θηλάζετε; Ξεκινάτε το επόμενο γεύμα από τον μαστό που είχατε αφήσει τελευταίο; Ή από το πιο πρησμένο στήθος; Εγώ δίνω και τα 2 κάθε φορά διότι δεν του φτάνει το ένα αλλά μου είπαν να επιμένω στο ένα και σε επόμενο γεύμα να δίνω το αλλο, αλλά τι να κάνω αφού δε χορταίνει μόνο από το ένα;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειχαμε λαπτοπ και ετσι δεν μπορουσα να μπω απο πουθενα,ειμαστε καλα με το μοναδικο μειον οτι εκοψα τον θηλασμο απο μια μολυνση που επαθε η τομη μου και χρειαστηκα υσχυρη αντιβιωση..Κατα τα αλλα μεγαλωνουμε και τρελαινουμε την μαμα μας,μου κανει κατι ζουζουνιες η κουκλιτσα μου!!Ηρθε και η παιδιατρος σπιτι προχτες και ειμαστε 5800 και 62εκατοστα..Μου λεει πως ειναι θηριακι για τον μηνα της αλλα εμενα δεν με νοιαζει αφου ειναι υγιεστατη ας γινει χοντρουλα!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

τι κανετε μανουλες?

οσες μου στειλατε τα στοιχεια σας σας εκανα add.φανταζομαι σωστα τα εκανα...ποιο ειναι το γκρουπ?κι εγω θελω!

σημερα επιστρεψαμε και παλι στο βυζακι..λιγες ωρες ξεκουραση ηθελε μαλλον και στανιαρε.ουτε πονος ουτε τιποτα.

Οτιλια εγω του δινω τον ενα μαστο καθε φορα,τον αδειαζει και αν δω οτι δεν χορτασε η οτι ο αλλος παραειναι πρησμενος τον βαζω κι απο την αλλη μερια λιγακι. κοιτα,επι της ουσιας δεν υπαρχουν φιξ κανονες καιτο λεει και η Πατσουρου μεσα στο βιβλιο.λεει για την ακριβεια οτι αν μεχρι τωρα θηλαζετε κι απο τους δυο μαστους και ειστε οκ και εσεις και το παιδι μην αλλαζετε τιποτα.αρα εχει να κανειμε το προγραμμα που εβαλες εσυ η ιδια.απλα αφηνε τον εναν να στον αδειαζει για να παιρνει και το πιο παχυ γαλα.

το αλλο που με συμβουλεψαν οι κοπελες μεσα στο φορουμ ειναι να δινω 2 γευματα το ενα στηθος και ενα το αλλο( η κατι τετοιο,θα το κοιταξω και θα σου πω στα σιγουρα,μη λεω και βλακειες)για να ρυθμιστει η παραγωγη.

μπεμπα μια χαρα η μικρουλα σου!καρδαμωμενη,φτου φτου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Χριστινάκι και τίνγκερ σας έκανα φίλες χαχαχα...

Μπέμπα είχατε ξεκινήσει τόσο δυναμικά τον θηλασμό και κρίμα που τελικά κατέληξε έτσι άδοξα.Δεν πειράζει να είσαστε καλά.Α και πολύ καλή η μικρή σου θηριάκη όπως είπε και η τινγκερ...

Σήμερα έφαγα τραχανά σας το είπα;;;χαχαχα Όλη την ώρα γέλαγα και είπα στον άντρα μου για το αστείο με τον τραχανά αλλά με κοίταζε παράξενα...Αχ άντρες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Έχω ένα ηθικό,θα το έλεγα,δίλημμα.

Κατ'αρχήν να πω οτι η μικρή μου μεγαλώνει κανονικά σύμφωνα με την ηλικία της.Της δίνω δικό μου γάλα αλλά αποκλειστικά αντλημένο.

Έχω όμως αρκετό γάλα και έχω καταφέρει να δημιουργήσω και τράπεζα(περίπου 150 σακουλακια μέχρι στιγμής).Και εδώ έρχεται το δίλημμα:η κολλητή μου γέννησε πρόσφατα αλλα κάνει χημειοθεραπεία και δεν μπορεί να θηλάσει.Μου ζήτησε λοιπόν να της δώσω μερικά σακουλάκια ή ακόμη καλύτερα φρεσκοαντλημένο γάλα για να δώσει στον μικρό της αντισώματα μητρικού γάλακτος.

Τί θα κάνατε στη θέση μου?

Την τράπεζα που δημιούργησα δε θα τη χρειαστώ σύντομα γιατι για δουλειά θα πάω τον Οκτωβριο του 2012 αλλά τρέμω στην ιδέα οτι αύριο μπορεί να μην βγάλω αρκετό γάλα για το παιδί μου.

omTVp3.png

Καλημέρα! Αναστασία εγώ θα της έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη... 150 σακουλάκια που έχεις είναι ήδη πάρα πολλά και σκέψου ό, τι ίσως το παιδί σου να μην προλάβει καν να τα καταναλώσει όλα, δε θα είναι κρίμα να μην έχει πάρει και το άλλο παιδάκι αυτό το δώρο?!?! Επίσης αφού μέχρι τώρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την παραγωγή σου, λογικά θα συνεχίσεις έτσι οπότε θα βοηθάς 2 παιδάκια. Ειδικά αφού είναι και κολλητή σου εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις θα είναι το πολυτιμότερο δώρο και για το παιδάκι αλλά και για τη φίλη σου :P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

αναστασια αν ο μονος λογος για τον οποιο κωλυεσαι ειναι μηπως τυχον δεν θα φτασει το γαλα για το παιδακι σου,τοτε να δωσεις στην φιλη σου. οπως λεει και η μαριλου αφου εχεις τοσο καλη παραγωγη,δεν προκειται να κοπει και αυτα τα 150(!!!)σακουλακια μπορει να μην προλαβεις καν να τα χρησιμοποιησεις.

πραγματικα το πολυτιμοτερο δωρο που θα μπορουσες να κανεις και στη μανουλα και στο παιδακι. η θεια μου το εκανε αυτο στην κλινικη. της κατεβηκε αμεσως το γαλα και ηταν μια μανουλα που για καποιο λογο δεν μπορουσε να θηλασει. ο ιδιος ο γιατρος την εβαλε να θηλασει και το αλλο παιδακι.πριν 14 χρονια αυτο.ουτε προσφατα αλλα ουτε και σε προηγουμενη γενια.

Ναι,ο μονος λόγος που με κάνει να το σκέφτομαι ακόμη είναι μήπως δε φτάσει για τη μικρή μου.Μήπως δηλαδή,λόγω θήλαστρου,σταματήσει η παραγωγή νωρίτερα απ'ότι θέλω.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...