Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οτίλια, ετσι κ ο δικός μου ο άντρας..Ακόμα δεν επουλώθηκαν τα ράμματα και σκέφτεται για το 2ο..Μάλιστα θέλει κ αυτός πολλά παιδάκια μιας κ προέρχεται από πολυπολύτεκνη οικογένεια! Εγώ μέχρι 3 λέω πολλά είναι!:rolleyes: Τώρα για τη θερμοκρασία, δε θυμάμαι καθόλου..Μας είχαν πει στο μαιευτήριο αλλά....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω ρε κοριτσια!παιδευτηκαμε και οι δυο πολυ αλλα επιτελους τα παμε καλα. ελπιζω μονο καποια στιγμη να σταματησει και ο πονος.τοτε θα ειμαι πραγματικα χαρουμενη. οσο ποναω φοβαμαι μην πισωγυρισω στο θηλαστρο. οι γουλιες και η ανυπαρξια ρεψιματος,απ'οτι λετε, ειναι νορμαλ,οποτε να μην ανησυχω και γι'αυτα.

κι εγω ελεγα οτι ηθελα πολλα παιδια. ισως αν περασει ο καιρος και παθω αμνησια να προχωρησω αλλα οσο θυμαμαι τον τοκετο λεω οτι και το ενα καλο ειναι. φοβαμαι την καισαρικη παρα πολυ.δεν θελω με τιποτα να το ξαναζησω. εκτος κι αν μεσολαβησουν καποια χρονια και ψαχτω για vbac.

οτιλια εμας στο νοσοκομειο μας ειχε πει η παιδιατρος μεχρι 37.2 ειναι νορμαλ.οποτε μην ανησυχεις!

μαριλου φτου σκορδα καλη μου!μακαρι να εισαι παντα ετσι,γεματη θετικη ενεργεια και ορεξη!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινγκερ καλά και εγώ με αυτό που πέρασα με την καισαρική αυτή την φορά δεν υπήρχε περίπτωση να ξανά έκανα άλλο.ίσως όμως με τον καιρό ξεχάσουμε....

http://pediatros-thes.gr/?page_id=627

Αυτό για όσες θηλάζετε αποκλειστικά και έχετε απορίες....Παιδίατρος με γνώσεις υπέρ του θηλασμού και όχι αστεία....

Άρχισα πάλι δειλά δειλά να της αντικαθιστώ γεύματα με στήθος αντί για μπουκάλι κυρίως τώρα το πρωί που δεν είναι εδώ ο γιος μου και βλέπω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα από την αρχή δηλαδή θηλάζει και τραβιέται.Λέω μπας και την ξαναβάλω στήθος και κόψω τις αντλήσεις.Κάτι χαζοέπιασε και από το προβληματικό στήθος και την είδα ότι κατάπινε...Παίρνω και κουράγιο από την τινγκερ που τα κατάφερε και θα το προσπαθήσω και ότι βγει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μετά από καιρό που είχα να μάθω νέα σας επέστρεψα κι εγώ... Έλειπα για αρκετές μέρες στον Άγιο Ανδρέα, σε ένα σπιτάκι που νοικιάζαμε με τον άντρα μου σε χαμηλή τιμή δίπλα στη θάλασσα (είναι παραθεριστικές οικίες των στρατιωτικών). Εκεί είχε πολλά πεύκα, καθαρό αέρα και θαλασσινή αύρα. Έκανε καλό στο μικρό η αλλαγή περιβάλλοντος, έλιωνε στον ύπνο, έτρωγε πλέον πιο αραιά και κοιμόταν περισσότερο. Όσο για εμένα έκανα κάτι φευγαλέα μπανάκια στη θάλασσα με το ρολόι στο χέρι ανάμεσα στους θηλασμούς.

Το παλεύω με το κολύμπι για γυμναστική... Χριστινάκι καλώς ήρθες. Μην ανησυχείς για το σώμα σου, σιγά σιγά θα επανέρθει... Κι εγώ πήρα σχεδόν 20 κιλά. Έχασα τα 12 αλλά έχω ακόμη παραπανήσια κιλά, κυτταρίτιδα, φουσκωμένη κοιλιά και χαλάρωση.

Με το σεξ... σας καταλαβαίνω τις περισσότερες από εσάς... Κι εγώ δεν είμαι σε φάση. Νιώθω αντισεξουαλική, (ποια κοπέλα είπα για τη γαλατίλα και τον τραχανά;) Νιώθω ότι μυρίζω γάλα. Αφήστε που έχω συνέχεια διαρροές και φοβόμουν μήπως ανοίξει η βρύση του στήθους εκείνη την ώρα και αρχίσει να πιτσιλάει παντού! Εννοείται πως και ο άντρας μου με βλέπει συνέχεια με ένα βυζί έξω, σε αντιερωτική φάση... Αντλήσεις κάνω κλειδαμπαρωμένη στην κουζίνα. Με βλέπει που με βλέπει γυμνόστηθη να παλεύω με το μωρό, θέλω να αποφύγω να με βλέπει και με το θήλαστρο.

Μια φορά το επιχειρήσαμε και τι να πω... Ούτε παρθένα να ήμουν! Τέτοιο πόνο δεν περίμενα να έχω, μια και γέννησα με καισαρική. Που θα πάει, πιστεύω θα ξανανιώσω γυναίκα σύντομα!

Renakig μη διακόψεις το θηλασμό. Αν χρειαστεί να πάρεις φάρμακα, ακόμη κι αν δώσεις ξένο γάλα για δυο μέρες προσπάθησε να αντλεις το γάλα σου πολλές φορές τη μέρα για να μην σου κοπεί το γάλα ώστε να ξαναβάλεις το μωρό στο στήθος όταν σταματήσει η θεραπεία σου.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

χαχαχαχα!καλα ειμαστε ολες...

τανγκο τι καλα ρε συ!ξεκουραστηκατε και εκανε και καλο στο μικρο η αλλαγη! αχ ελπιζω του χρονου πια να καταφερουμε κι εμεις να φυγουμε για λιγο γιατι δεν θυμαμαι τις τελευταιες μας διακοπες-διακοπες!

για τον τραχανα εγω το ειπα...μα καθε μερα στο τελος της μερας παω για ντουζ και πλημμυριζουν τα ρουθουνια μου.νομιζω οτι η μυρωδια εχει εξαπλωθει σε ολο μου το κορμι και οχι μονο στο στηθος!

και το καλυτερο,μιας και ειπες για βρυσες..καπου ειχα διαβασει πως ειναι πολυ πιθανο τη στιγμη του οργασμου ν'αρχισουν τα στηθη να τρεχουν!ελεος πιααααα!

Ξανθη καλα κανεις και την βαζεις στο στηθος.κι αφου τα πρωινα λειπει κι ο μικρος ειναι ακομα καλυτερα.θα δεις τι καλα θα μπειτε σε προγραμμα και θα τρωει κι απ'τα δυο.κι εμενα το δεξι δυσκολα το παιρνει.εχει λιγοτερους πορους απ'οτι καταλαβα και δεν βγαζει αρκετη ποσοτητα οπως το αριστερο.ειναι λιγο βουλωμενο.και ποναει φρικτα γιατι με δαγκωνει.αλλα καθε φορα ειναι και λιγο καλυτερα.αφου τα καταφερα εγω θα τα καταφερεις κι εσυ,δεν υπαρχει περιπτωση!

ευχαριστουμε και για το λινκ!σταματησα επιτελους να αναρωτιεμαι αν ειναι νορμαλ που ο μικρος ειναι σκατομηχανη!εχω διαβασει πολλα αρθρα του συγκεκριμενου,κυριως για το θηλασμο και βοηθηθηκα πολυ!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Εμένα πάλι στο δεξί πιάνει καλύτερα το μωρό. Έχει και τριπλάσια ποσότητα γάλατος. Όμως δεν κάνω διακρίσεις, δίνω μία το ένα μία το άλλο για να μην μειωθεί η παραγωγή σε κανένα.

Ξεκινάω δουλειά από βδομάδα, οπότε μαζεύω γάλα με το θήλαστρο για να έχω απόθεμα στην κατάψυξη... Μακάρι να μην μου κοπεί το γάλα και να θηλάσω για πολλούς μήνες!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

tango χαρά στο κουράγιο σου που θα πας από τώρα δουλειά. Εγώ θα τον αφήσω περίπου στοι 4μηνο και δε θέλω καν να το σκέφτομαι, στεναχωριέμαι... Κι εγώ προσφέρω πάντα και τους 2 μαστούς! Από την αρχή! Για να μάθει και στους 2 αλλά και για έχω παρόμοια παραγωγή. Θυμάμαι στην αρχή είχα αποφύγει τον έναν επειδή ήταν καταπληγιασμένη η θηλή και πρήστηκε άσχημα κι αναγκάστηκα να βγάλω γάλα με το χέρι. Δεν το ξανακάνω, αλλά δε θα χρειαστεί κιόλας διότι τώρα πια δεν πονάω. Εννοείται ότι υπάρχει μια ευαισθησία στην περιοχή μιας και πλέον δεν είναι στήθος αυτό που έχω εκεί πέρα, είναι το φαγητό του μωρού το οποίο τρώει όπως θέλει (δαγκώνοντας, μασώντας, πιπιλώντας κτλ). Πωπω αν τα άκουγα αυτά πριν μείνω έγκυος θα ανατρίχιαζα.. Τώρα είμαι πολύ κουλ, το βλεπω από άλλη οπτική και το χαίρομαι! Τινγκερ τι είναι το vbac? Ξανθή μπράβο που ξαναδίνεις στήθος! Καλύτερα είναι! Έχει δικαίωμα και το κοριτσάκι σου να θηλάσει όπως θήλασε και ο γιόκας σου. Μου αρέσει που δεν μπερδεύεστε και με λέτε κι εγώ Οτίλια, εντωμεταξυ καμία σχέση το όνομα μου με το ψευδωνυμό μου.. χαχα!

VbTYp1.png

Α ξέχασα, θέλω να ρωτήσω τι εννοείτε "προβληματικό" στηθος; Να πονάει δηλαδή; Νομίζω ότι όλα τα προβληματικά στήθη γίνονται κανονικά αν έχουμε το μωρό όλη μέρα εκεί. Κάποια στιγμή θα πιάσει! Τινγκερ πέθανα με τον τραχανά! Φοβερό σχόλιο! Κι εγώ έτσι μυρίζω... Ρε συ τι οργασμό λες εσύ; Ας καταφέρουμε να κάνουμε σεξ κι ας μην φτάσω σε οργασμό (στην αρχή τουλάχιστον, μετά ελπίζω ότι θα είναι όλα όπως πριν). Δεν πειράζει, θα γλιτώσουμε και τους πήδακες γάλακτος... Εμένα που έχει αρχίσει να μου έρχεται η όρεξη και φοβάμαι;;; Αντισεξουαλική πάντως δε νιώθω, παρά το πάχος μου που ήδη έχω χάσει αρκετά κιλά, σε καμία περίπτωση δε θα πω ότι δεν είμαι θηλυκιά και μια όμορφη γυναίκα που θηλαζει το παιδι της. Ετσι πρεπει να το βλεπουν οι αντρες και να εκτιμουν αυτη που εχουν διπλα τους!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Προβληματικό είναι το δεξί μου που έχει και το περισσότερο γάλα να σας πω επειδή δεν έχω καθόλου θηλή δεν βγαίνει τίποτα έξω ούτε με το θήλαστρο οπότε δεν βρίσκει που να πιάσει η μικρή.

Εμένα πάντως με το που με βλέπει ο άντρας μου στο θήλαστρο τρελαίνεται το βρίσκει λέει πολύ ωραία εικόνα να προσπαθώ για το καλό του παιδιού μας...Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων...χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Καλά ο τραχανάς σου tinger θα μείνει στην ιστορία του cafe μας!!!:tongue:

Κορίτσια ευτυχώς που είμαι ακόμα αδιάθετη γιατί δε τη παλεύω να ξεκινήσω το άθλημα...Ο άντρας μου κάθε μια ώρα με ρωτάει αν λιγοστεύει το αίμα γιατί του έχει λείψει πολύ το σπορ!Τώρα έχω δικαιολογία αλλά όταν τελειώσω, τι θα του πω;;;'Οτι βαριέμαι ενώ εκείνος κάνει σαν τρελός απ'τη στέρηση;;!!:shock:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

αχ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!!!

για μενα προβληματικο ειναι το δεξι που ναι μεν εχει πολυ γαλα αλλα δεν εχει καθολου θηλη. ο μικρος με λιανιζει οποτε το βαζει στο στομα του και νομιζω οτι ειναι και λιγο βουλωμενο.δηλαδη δεν εχει τοσους πορους οσο το αριστερο.με το αριστερο γεμιζω 150μλ σε 5 λεπτα και μ'αυτο θελω 10-15 λεπτα για να γεμισω το μπουκαλακι των 150.

ρε συ Οτιλια ελπιζουμε καποια στιγμη να φτασουμε και σε οργασμο!αν ειναι να περιμενω να αποθηλασω για να δω χαρα βοηθεια μας!κι αν θηλαζουμε για κανα χρονο?τι, ενας χρονος ανομβρια?δε λεει!

κι εμενα ο δικος μου με κοιταει με πολυ περηφανο υφος ειτε θηλαζω ειτε αντλω.αλλα δεν ξερω καθολου κατα ποσο μπορει να με βλεπει ερωτικα..την κυριακη παντως που βγηκαμε την πρωτη μας βολτα και ντυθηκα και περιποιηθηκα λιγο παραπανω εμεινε να με χαζευει και μου εκανε και κοπλιμεντα...ε φανταζομαι πως αυτο ειναι ενα δειγμα πως κατι υπαρχει και δεν εγινα ξαφνικα η μανα του γιου του!

τελοσπαντων..πιστευω οτι οπως περασαν οι πονοι της καισαρικης ετσι σιγα σιγα θα μουμε και σε σειρα γενικοτερα στη ζωη μας.με τον καιρο!ολα θα γινουν!

παω τωρα να φτιαξω εναν τραχανα με μπολικη φετα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...