Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!

Καταλαβαίνετε τι ανακούφιση ήταν! Περιμένω πως και πως να μου στείλουν και με φαξ τα αποτελέσματα, να το διαβάσω κιολας! :shock:

FDP και μενα 4 μερουλες πιο μικρούλι ειναι!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λένε ότι για προτωμανούλες γύρω στις 20 εβδομάδες καταλαβαίνουν το μωρό.Στις επόμενες εγκυμοσύνες πιο νωρίς.Κάνε λίγο υπομονή ακόμα.

αααα,τοσο αργα????θα σκασω μεχρι τοτε............ουφ..θελω να ακουσω το μωρακι μου.........

mammouna μου τελεια τα νεα σου!@!!!!!!!!!μπραβο.

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα σας συν-εγκυούλες μου!!! Μαμούνα πολύ καλά τα νέα σας μπράβο σας....

1. F D P...................2/8/2011
  2. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  3. xanthi. ...............8/8/2011
  4. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  5. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  6. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  7. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  8. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  9. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  10. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  11. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  12. Dawn ................18/8/2011
  13. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  14. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  15. rianna ...............23/8/2011
  16. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  17. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  18. Anastasia81 ......27/8/2011
  19. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  20. *tingerbell*........31/8/2011
  21. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  22. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Κρίστυ μπορεί να το καταλάβεις και νωρίτερα αν είσαι πολύ αδύνατη τον μέσο όρο σου είπα.Και εγώ την πρώτη φορά στις 18 τον κατάλαβα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  7. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  8. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  9. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  10. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  11. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  12. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  13. Dawn ................18/8/2011
  14. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  15. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  16. rianna ...............23/8/2011
  17. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  18. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  19. Anastasia81 ......27/8/2011
  20. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. *tingerbell*........31/8/2011
  22. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  23. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

γραφω μαλλον αγορι γιατι ετσι ειπε κ ο γιατρος..μη το δεσουμε κ κομπο...ειναι νωρις ακομα κ δεν φαινεται καθαρα ..αλλα για εκει το παει..χαχαχα

εχω ομως ενα αγχος...εκανα πριν 3 μερες την αυχενικη...

ειμουν 13+4 και εβγαλε κεφαλουριαιο μηκος εμβρυου 73,2μμ

και σε μια φιλη μου 13+1 εβγαλε 75,8μμ

μηπως το δικο μου ειναι λιγο μικρουλη..δεν ειναι τοσο ανεπτυγμενο...

βεβαια στο μηκος μηρου καπως ετσι εγραφε δεν θυμαμαι καλα εμενα το εβγαζε λιγο παραπανω απο της φιλης μου...(εχει μακρια ποδια το παιδι μου χαχαχα)

φοβαμαι μηπως δεν εχει καλη αναπτυξη..

ειμαι κ εγω μικροκαμωμενη κ μου εχει κολλησει...

ρωτησα το γιατρο ποσο ειναι κ μου λεει περιπου 8 εκατοστα..

δηλαδη μηκος εμβρυου μετρανε απο κεφαλη μεχρι πωπο?χωρις ποδια?

heeelp!!!!

Καταρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό το (μάλλον) αγοράκι σου!!!!!! Μια χαρά ψηλό ψηλό είναι το μωράκι σου και μη μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων γιατί κανένα δεν είναι ίδιο με τα άλλα..... Κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και από τη στιγμή που ο γιατρός σου, σου λέει οτι είναι όλα καλά μην ανησυχείς για τίποτα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό το (μάλλον) αγοράκι σου!!!!!! Μια χαρά ψηλό ψηλό είναι το μωράκι σου και μη μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων γιατί κανένα δεν είναι ίδιο με τα άλλα..... Κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και από τη στιγμή που ο γιατρός σου, σου λέει οτι είναι όλα καλά μην ανησυχείς για τίποτα!!!!

αχ ευχαριστω πολυ...να σαι καλα..

αλλα σκεφτομουν οτι λενε το μηκος εμβρυου μεχρι 13 +6 ειναι εως 84 μμ κ εμενα ελεγε κεφαλουριαιο μηκος 73,2μμ.

στο σχεδιαγραμμα διπλα στο κεφαλουριαιο μηκος ειχε την κουκιδα ακριβως κατω απο τη μεση κ εκει μου κινησε την περιεργεια οτι ειναι πιο μικρο απο το μεσο ορο ενω στο μηκος μηρου ηταν πανω απο τη μεση αρα μεγαλυτερο απο το μεσο ορο..φυσικα ολα μεσα στα ορια...αλλα λεμε..!

(84 μμ εννοουν συνολικο μηκος? (αν το κεφαλουριαιο ειναι οντως μεχρι πωπο τοτε ειμαι οκ. που ειναι περιπου 8 εκ. οπως ειπε κ ο γιατρος)

τελικα ετσι μετρουν οπως το καταλαβα?

κεφαλουριαιο μηκος ειναι μεχρι πωπο (ουρά που λεει κ η λεξη) ενω μηκος εμβρυου ειναι μαζι με μηρους?

Νομίζω πως ναι αλλά το βασικό για να μην τρελαίνεσαι είναι να είναι μέσα στις καμπύλες (άσχετα με το αν είναι πάνω ή κάτω από τη μέση). Από κει και πέρα το κάθε μωρούλι έχει δικό του ρυθμό ανάπτυξης.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλώς ήρθες mide και με το καλό να έρθει το παιδάκι σου!

Θα σου πω αυτό που σου είπε και η m4ril0u. Αφού σου λέει ο γιατρός σου ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά να ακούς μόνο αυτό. Αν κάτι τον ανησυχούσε, να είσαι σίγουρη ότι θα στο έλεγε. Οπότε σταμάτα να ανησυχείς και κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς. :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!

Καταλαβαίνετε τι ανακούφιση ήταν! Περιμένω πως και πως να μου στείλουν και με φαξ τα αποτελέσματα, να το διαβάσω κιολας! :shock:

FDP και μενα 4 μερουλες πιο μικρούλι ειναι!

γλυκια μου μια χαρά τα νέα σου...κι εμένα μου έκανα εξέταση για στιγμα στο Ιπποκράτειο αλλά τελικά δεν έχω τίποτα...ουφ..μόνο το άγχος μας τελικά είναι...

hOszp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Τα νέα μου είναι τα εξής: ενώ ο αιματολόγος είπε οτι οι εξετάσεις θρομβοφιλίας που έκανα είναι τέλειες και όλα είναι φυσιολογικά, ο γυναικολόγος θέλει 3 από αυτές να τις επαναλαμβάνω κάθε μήνα:cry: ευτυχώς γίνονται στην περιοχή μου και δεν θα είμαι αναγκασμένη να πηγαίνω Αθήνα και γι'αυτό! Απο κιλά, έχω μέρες να ζυγιστώ αλλά την τελευταία φορά είδα ότι είχα χάσει κιλά και είναι φυσικό λόγω διατρόφης που μου επιβάλει το ζάχαρο. Ωστοσο την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα κάτι καρμπονάρες, κάτι πίτσες και σνίτσελ α λα κρεμ- όλα απαγορευμένα αλλά οι μετρήσεις που έκανα ήταν καλές και κάτω απο το όριο- οπότε πρέπει να έχω προσθέσει κιλά αλλά το πολύ πολυ να πήρα αυτά που έχασα. Διαπιστώνω πάντως ότι είναι συγκεκριμένα τα φαγητά που με πειράζουν στο ζάχαρο και όχι όλα όσα υποτίθεται οτι πειράζουν τους διαβητικούς. Ένα σύμπτωμα που μου εμφανίστηκε έντονα είναι η συχνοουρία! Χθές το βράδυ σηκώθηκα 6 φορές για κατούρημα! :oops: Δυστυχώς, αυτό που επιμένει είναι τα δέκατα που με έχουν αποδεκατίσει:? Ο γιατρός είχε πει οτι την 12η εβδομάδα θα σταματούσαν αλλά αυτά εξακολουθούν. Και τώρα που τον ξαναρώτησα είπε ότι αν συνεχίσουν και την 14η εβδομάδα να πάω σε παθολόγο. Έχω ανησυχήσει πολύ, φοβάμαι μήπως όλο αυτό επηρεάσει το έμβρυο και στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω: γιατί έχω δέκατα συνέχεια; Όποια από εσας έχει διάθεση ας θερμομετρηθεί να μου πει τι θερμοκρασία έχει. Αν ήξερα ότι είναι φυσιολγικό σύμπτωμα όπως οι εμετοί δεν θα ανησυχούσα. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

τελικα οντως το βρηκα ..το κεφαλουριαιο μηκος ειναι απο την κορυφη του κεφλαιου εως τον κοκκυγα...

οκ..!!

mide καλως ηρθες στην παρεα μας......με το καλο....κοιτα να το απολαυσεις οπως σου ειπαν και τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα θα πανε.......
γλυκια μου μια χαρά τα νέα σου...κι εμένα μου έκανα εξέταση για στιγμα στο Ιπποκράτειο αλλά τελικά δεν έχω τίποτα...ουφ..μόνο το άγχος μας τελικά είναι...

μπραβο ολα καλα να σου πανε......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

nefeli18 εβαλα θερμομετρο την τριτη αρκετες φορες γιατι δεν ενιωθα καλα λοιπον, 36.4 , 36.7 και 37.01 οι θερμοκρασιες μου!

ευχομαι τα δεκατα σου να σταματησουν γρηγορα γιατι σιγουρα σε ταλαιπωρουν

IEJ0p3.png lqkDp3.png

πολυ χαιρομαι που εχουμε καλα αποτελεσματα:D:D:D!

F D P αυχενικη εκανες?

ναι..στις 24/01 και πήρα τα αποτελέσματα στις 28/1 και ήταν μια χαρα...:D το ίδιο εύχομαι σε όλες ...

hOszp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...