Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες σας διαβαζς εδω και μηνες ειμαι και εγω μανουλα αυγουστου 28/8 3240γρ 51εκατ η κορουλα μου! ελπιζω να με δεχτειτε στην ομορφη παρεα σας :tongue::tongue::tongue:

Καλώστην και να σου ζήσει η μικρούλα σου:)

Τι κάνετε κορίτσια μου? Σήμερα εν είχα να πάω στην οικοδομή κι έτσι είμαι σπίτι και είπα να σας γράψω λίγο. Ο μπόμπος έχει 5 μέρες που κοιμάται τρώει το βράδυ κατά τις 10:00, κοιμάται και ξυπνάει πάλι για φαγητό 6:30 - 7 και είμαι πολύ χαρούμενη :)

Κατά τα άλλα χθες το πρωί ξύπνησα και βρήκα τη μεγάλη μέσα στο λίκνο αγκαλιά με το μωρό:shock::shock::shock::shock::shock: Ένα σοκ το έπαθα δε λέω......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Καλως ήρθες στην παρέα μας xristinaki!

m4rilou μάλλον ξύπνησε ομπόμπος κ πήγε η Λένα να του κάνει παρεούλα..Δεν ήθελε να ξυπνήσει τους γονείς της σαν καλό κορίτσι που είναι..:tongue:

Εμείς χθες πήγαμε στο γυναικολόγο κ μου είπε πως όλα είναι οκ (εσωτερικά κ εξωτερικά)..Με ρώτησε αν σκέφτομαι για 2ο άμεσα κ εννοείται είπα όχι!Μου έκανε κ τεστ Παπ μιας κ είχα αδιαθετήσει...Το πόσο πόνεσα δε λέγεται!Μου είπε να ξεκινήσουμε κ επαφές με το μαλακό..Βέβαια, αν είναι να πονέσω όπως στο τεστ, λέω να μην αρχίσω καλύτερα!:rolleyes:

Ο μπέμπης ήταν όλο γελάκια στο γιατρό! Κ ο γιατρός του γαργαλούσε τις πατούσες κ του μίλαγε συνέχεια! Όταν φεύγαμε του λέω του γιατρού: "Τώρα πότε θα σας ξαναδώ;;;" κ αυτός μου λέει: "Έλα σε κανένα 6μηνο, αν δεν προκύψει τπτ νωρίτερα!"

Θα μου λείψει πολύ να σας πω την αλήθεια που δε θα πηγαίνω κάθε 15 μέρες..Χθες που με έβαλε στον υπέρηχο για να δει τράχηλο κ μήτρα, περίμενα να ακούσουμε καρδούλα, να μετρήσουμε κεφαλάκι, ποδαράκια..Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό που βλέπαμε στον υπέρηχο, τώρα το βλέπω συνέχεια, μου γελάει,το κρατάω στην αγκαλιά μου..Συγκινήθηκα πάλι..σνιφ...σνιφ!

ΑΑΑ! Είναι έγκυος η κολλητούλα μου! Γεννάει Απρίλιο..:-P

Φιλιά στα όμορφα αυγουστομωρά!!!!!!!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλωσηρθες Χριστινακι και να σου ζησει η μικρη σου!

Μαριλου θεα η Λενα σου! αγαπαει τον αδερφουλη της και ειπε να κοιμηθουνε αγκαλιτσα!

Μαρροζ αδιαθετησες τελικα?αλλα με το θηλασμο συνεχιζεις κανονικα ετσι?αρα μυθος το οτι οσο θηλαζουμε δεν εχουμε περιοδο?με το καλο στην κολλητουλα σου!να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!

ρε κοριτσια...αυτη την επιστροφη στα ''συζυγικα καθηκοντα'' την σκεφτομαι και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο!δεν ξερω...αισθανομαι εντελως αντισεξουαλικη(με το παρδον κιολας!).οσο λυσσα ειχα στην εγκυμοσυνη τωρα το αντιθετο! θα ξαναγινω ποτε γυναικα αραγε?

επισης οι κοιλιτσες σας πως ειναι? η δικια μου εχει ξεφουσκωσει αλλα ειμαι σα να εχω μπακα.χαλια το θεαμα.και στο σημειο της τομης ειναι πρησμενο.το καλο ειναι οτι εξαφανιστηκε η κυτταριτιδα!δεν εμεινε τιποτα απο τις πρωτες κιολας μερες! ελπιζω να στρωσει και η κοιλια σιγα σιγα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλωσηρθες Χριστινακι και να σου ζησει η μικρη σου!

Μαριλου θεα η Λενα σου! αγαπαει τον αδερφουλη της και ειπε να κοιμηθουνε αγκαλιτσα!

Μαρροζ αδιαθετησες τελικα?αλλα με το θηλασμο συνεχιζεις κανονικα ετσι?αρα μυθος το οτι οσο θηλαζουμε δεν εχουμε περιοδο?με το καλο στην κολλητουλα σου!να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!

ρε κοριτσια...αυτη την επιστροφη στα ''συζυγικα καθηκοντα'' την σκεφτομαι και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο!δεν ξερω...αισθανομαι εντελως αντισεξουαλικη(με το παρδον κιολας!).οσο λυσσα ειχα στην εγκυμοσυνη τωρα το αντιθετο! θα ξαναγινω ποτε γυναικα αραγε?

επισης οι κοιλιτσες σας πως ειναι? η δικια μου εχει ξεφουσκωσει αλλα ειμαι σα να εχω μπακα.χαλια το θεαμα.και στο σημειο της τομης ειναι πρησμενο.το καλο ειναι οτι εξαφανιστηκε η κυτταριτιδα!δεν εμεινε τιποτα απο τις πρωτες κιολας μερες! ελπιζω να στρωσει και η κοιλια σιγα σιγα!

κ εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυθέλω να επανέλθω στα συζυγικά καθήκοντα...Η κοιλιά κ γενικά το σώμα μου επανήλθε στο μήνα..είναι ελάχιστα χαλαρή και χαίρομαι πολύ γι' αυτό γιατί είχα πολύ άγχος. Θα στρώσει σιγά σιγά με παράλληλη διατροφή!;)

Όσο για το θηλασμό συνεχίζω ακάθεκτη..Όσο έχω γάλα, δεν τα παρατάω.. Ελπίζω να μην κοπεί.:rolleyes:

κ εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυθέλω να επανέλθω στα συζυγικά καθήκοντα...Η κοιλιά κ γενικά το σώμα μου επανήλθε στο μήνα..είναι ελάχιστα χαλαρή και χαίρομαι πολύ γι' αυτό γιατί είχα πολύ άγχος. Θα στρώσει σιγά σιγά με παράλληλη διατροφή!;)

Όσο για το θηλασμό συνεχίζω ακάθεκτη..Όσο έχω γάλα, δεν τα παρατάω.. Ελπίζω να μην κοπεί.:rolleyes:

Όσο θηλάζεις, το γάλα δε σταματάει :) Το μωρό παράγει γάλα, δεν υπάρχει αποθηκευμένο.

Όσο για τα "καθήκοντα" που λέτε, εγώ και αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη δεν έβλεπα την ώρα..... Οπότε δεν είχαμε πρόβλημα :) Και ευτυχώς αυτή τη φορά στις 15 μέρες μου έδωσε το ελεύθερο ο γιατρός. Τώρα όσο για τα κιλά, περιμένω να τελειώσουμε με τη μετακόμιση και να μπω σε πρόγραμμα!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Όσο θηλάζεις, το γάλα δε σταματάει :) Το μωρό παράγει γάλα, δεν υπάρχει αποθηκευμένο.

Όσο για τα "καθήκοντα" που λέτε, εγώ και αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη δεν έβλεπα την ώρα..... Οπότε δεν είχαμε πρόβλημα :) Και ευτυχώς αυτή τη φορά στις 15 μέρες μου έδωσε το ελεύθερο ο γιατρός. Τώρα όσο για τα κιλά, περιμένω να τελειώσουμε με τη μετακόμιση και να μπω σε πρόγραμμα!!!

Μακάρι m4rilou μου! Τι να σου πω για την όρεξη σου! Μπράβο σου...Άντε πρέπει να ξεσκουριάσουμε κ εμείς σιγά σιγά..

αχ κοριτσια ευχαριστω που με υποδεχτικατε! εχω τοσα να πω και ηστε στην ουσια οι μοναδικες που μπορειτε να με καταλαβαιτε πανω κατω στην ιδια κατασταση βρησκομαστε με τα ιδια προβληματα! εγω την μπεμπα την ταιζω με μπιμπερο αλλα με δικο μου γαλατακι κανω αντλισεις αληθεια οσες ηστε στην ιδια κατασταση ποσο τρονε τα μωρακια σας? εχω και εγω ενα θεμα με το σωμα μου εβαλα 25 κιλα και εχασα μολις τα 10 πικρα πολυ πικρα η κοιλια μου γεμισε ραγαδες τραγικο οταν κανω τις αντλισεις και βγαζω τα τσιτσια εξω και ειναι ο αντρας μου σπιτι νοιωθω σαν αγελαδα που την αρμεγουν φανταζομαι πολυ αντισεξουαλικο στα ματια του αντρα μου!

Χριστινάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας...Και εγώ αντλώ και ταΐζω όλα τα γεύματα πλέον και είμαι ακριβώς το ίδιο θέαμα με σένα.Κυκλοφορώ με το βυζί έξω και αντλώ μετά από κάθε γεύμα της μικρής.

Λοιπόν διάβασα ότι όσο θηλάζουμε ο οργανισμός είναι σε κατάσταση εμμηνόπαυσης και η περιοχή είναι ξερή;Όσες δοκιμάσατε αληθεύει;Και εγώ πάντως όρεξη γιοκ και να σχολιάσω ότι θαυμάζω μαριλού που κάπου ανέφερε ότι θα πάει και για τρίτο...Εγώ έκλεισα πάει το θέμα εγκυμοσύνη....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ουτε για 2ο δεν θελω να το σκεφτομαι!μπραβο σε οσες πανε και για 3ο! μαριλου χαρα στην ορεξη σου και στο κουραγιο σου! ευτυχως παντως δεν ειμαι η μονη αντιτουριστικη γιατι θα ενιωθα περιεργα! δεν μπορω καθολου και πιστευω πως ουτε κι ο αντρας θα μπορει μιας και ολη μερα ειμαι κι εγω με το ζιζι εξω!και συνηθως μυριζω και σαν τραχανας απο την πολλη τη γαλατιλα,χαχαχαχα!αρωμα που ξεσηκωνει τις αισθησεις αποκλειστικα και μονο του μικρου μου μωρου!Ξανθη κι εγω καπου διαβασα οτι στη σαχαρα εχει πιο πολυ νερο απ'οτι εκει περα την περιοδο του θηλασμου.και λενε οτι ποναει κιολας.μπρρρρ!

χριστινακι κι εγω εκανα ραγαδες,στηθος,λιγες στην κοιλια και στα ποδια ψηλα.κι εβαλα συνολο 11 κιλα οποτε μαλλον το βαρος δεν παιζει και τοσο ρολο. εγω αντλουσα αποκλειστικα μεχρι πριν λιγες μερες κι ο μικρος ετρωγε ανα 3 το πολυ 4 ωρες απο 100 μεχρι 150μλ. τωρα που γυρισε στο στηθος δεν εχω ιδεα ποσο τρωει.στα 20 λεπτα συνηθως το παραταει και το ξαναπιανει 2-3 ωρες μετα.

κατι ακομα,οσο ετρωγε μπιμπερο εβγαζε γουλιες και κανα 2 φορες εριξε και κατι ρουκετες στα μουτρα της μανουλας του.τωρα που τρωει στηθος παλι βγαζει γουλιτσες.ειναι νορμαλ?επισης δε ρευεται καθε φορα που τρωει.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Χριστινάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει η κορούλα σου!

Κορίτσια τελικά το γλύτωσα το φάρμακο!!! Πονάω πιο λίγο αλλά προτιμώ να κοπεί από μόνο του το γάλα παρά να το κόψω εγώ!!! :)

Όσο για τις ορέξεις μόνο ο σύζυγος θέλει! Εγώ ούτε να το ακούσω δε θέλω γιατί σκέφτομαι τον πόνο! Του λέω συνέχεια ότι πρώτα θα πάω στο γιατρό και μετά! Έλα που πλησιάζει η μέρα που θα πάω...

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Τίνκερ φυσιολογικό είναι που δε ρεύεται πάντα, τα μωράκια που θηλάζουν μπορεί να μη ρουφάνε σχεδόν καθόλου αέρα και να μη ρεύονται :) Και οι γουλίτσες επίσης νορμάλ είναι μην ανησυχείς καθόλου!!!!! Συγχαρητήρια και πάλι που τα κατάφερες με επιμονή και τώρα μόνο θηλάζετε :):):):):)

Ρενάκι μπράβο που σου πέρασε για να είσαι κι εσύ καλύτερα βρε παιδί μου... Όσο για το θηλασμό, είπαμε, σημασία για τα μωράκια μας έχει να είναι η μαμά τους καλά είτε πίνουν το γαλατάκι της είτε όχι :):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

τινκερ και η δικια μου απο 120-150μλ τρωει και μου φενετε πολυ γι'αυτο ρωταω ειναι πολυ λεμαργει σχεδον παντα βγαζει γουλιτσες ειτε με στηθος ειτε με μπουκαλι αλλα η παιδιατρος ειπε πως απο τη στιγμη που ειναι γαλατακι τις μαμας δεν υπαρχει θεμα ας φαει το παιδι οσο θελει τι δινω και στηθος οταν εχει κολικους για να ηρεμισει καθετε στο στηθος πανω απο μια ωρα και σε κανα 2 ωρες παλυ θελει μαμ γι'αυτο προτημο να αντλω! αν ολη μερα με ενα μαγικο τροπο ετρεχε γαλατακι στο στωμα τις δεν θα ελεγε οχι να φανταστιτε στιν πρωτη εβδομαδα που ηρθαμε σπιτι και ηρθε η παιδιατρος εβαλε 450γρ:shock::shock::shock:

μαριλου πραγματικα μπραβο σου με 2 παιδιακια με σπιτι που γινονται εργασιες εχεις και ορεξεις φουλ:P:p:p να πω την αληθεια μια ορεξη την εχω και εγω αλλα μονο με το μυαλο σωματικα δεν ειμαι ακομα ετοιμη νοιωθω πολυ ασχημη :-(:sad::-(

μαριλου πραγματικα μπραβο σου με 2 παιδιακια με σπιτι που γινονται εργασιες εχεις και ορεξεις φουλ:P:p:p να πω την αληθεια μια ορεξη την εχω και εγω αλλα μονο με το μυαλο σωματικα δεν ειμαι ακομα ετοιμη νοιωθω πολυ ασχημη :-(:sad::-(

Οι φίλες μου στο άλλο καφέ του 2009 με λένε Πολυάννα :) Γενικώς προσπαθώ να είμαι χαλαρή και να βλέπω την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων και με βοηθάει πολύ αυτό!!!!

Γενικά πάντως δεν πρέει να υπάρχει βιασύνη, ο κάθε οργανισμός θέλει το χρόνο του για να συνέλθει και οι ορμόνες είναι άτιμο πράμα οπότε κάθε πράμα στον καιρό του:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

xanp ισχύει ότι μετά τη γέννα το ορμονικό σύστημα της γυναίκας είναι σαν να περνάει κλιμακτήριο διότι οι ορμόνες επανέρχονται απότομα, εξου και η ξηρότητα του κόλπου. Εγώ ούτε κρύο ούτε ζέστη για το θέμα, αν και ψιλοφοβάμαι με τόσα ράμματα από κάτω, ας σαραντίσω τουλάχιστον..

Χριστινάκι καλώς ήρθες! Να σου ζήσει η μπέμπα σου! Γιατί δε μας μίλαγες βρε τόσο καιρό;

Τινγκερ και πάλι μπράβο! Έτσι όπως τα λες τα πάτε περίφημα με το θηλασμό! Εμένα βγάζει κάτι παραπάνω από γουλίτσες και δε ρεύεται κάθε φορά.

Θέλω σίγουρα και 2ο παιδάκι, μπορεί και 3ο.. Μου αρέσει πολύ η "δουλειά" της μητρότητας! Ο άντρας μου έχει λιώσει τελείως και συζητάει από τώρα για το 2ο, εκείνος είναι σίγουρος και για το 3ο, εγώ δεν είμαι, θα εξαρτηθεί από το νούμερο 2 κι από το συνδυασμό του πρώτου με το δεύτερο. Να σημειώσω ότι ο γιόκας μου είναι γκρινιαρούλης, νευρικούλης και απαιτητικούλης. Αν δεν ήταν τι προγραμματισμό θα κάναμε άραγε;; Για 4-5 παιδια; Σήμερα είχε τόση ένταση που του έβαλα θερμόμετρο και είχε 36,9. Γνωρίζει καμία ποια θερμοκρασία θεωρείται φυσιολογική στα μωράκια; Ξέρω ότι είναι λίγο παραπάνω από των μεγάλων.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...