Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Aχ! Μακάρι να γίνουμε γειτόνισσες, Ρενάκι! Στη χρυσή ευκαιρία ό,τι βλέπεις υπολόγισε -50 ευρώ! Γίνονται τρελά παζάρια στις ενοικιάσεις αυτό τον καιρό.. Ψάχνετε 3αρι ή κάτι μεγαλύτερο;

Όσον αφορά το θέμα της επιστροφής στη δουλειά, έχω την πεθερά μου κ τις 3 κουνιάδες μου για τα σαβ/κα..εκτός κ αν κάνω 2ο παιδάκι κ δε γυρίσω!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marroz όταν συζήσαμε με τον άντρα μου ατην Αγία Παρασκευή μέναμε κοντά στο Deree. Η πεθερά μου μένει στον Δημόκριτο, οπότε ερχόμαστε συχνά στα μέρη σου.

Αν και τώρα δεν είμαστε και πολύ μακριά, κανένα 15 με το αυτοκίνητο. :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Αχ κορίτσια το πατρικό μου είναι 5 λεπτά από το Δημόκριτο! Μένω σύνορα Αγίας Παρασκευής-Χολάργού και η κουμπάρα και κολλητή μου μένει ακριβώς απέναντι από το Δημόκριτο! Απεναντι από το ντιρί μένει η άλλη μου κολλητή! Σε αυτές τις γειτονιές μεγάλωσα! Θα ρωρήσω κι εγώ τους δικούς μου αν ξέρουν για κανένα ενοίκιο Χολαργό-Παπάγου-Αγία Παρασκευή, όλο μου το σόι εκεί μένει.

Τινγκερ τα πήγατε τέλεια τη νύχτα, μπράβο! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σενα, εκεί που κάνει μεγάλο "Αααα" μόλις αρπάζει το κλείνει το στοματάκι. Ο δικός μου έχει εξακριβωμένα κοντό χαλινό γλώσσας, εξού και τα βασανιστήρια που πέρασα. Πλέον όμως δεν πονάω τόσο, ελάχιστα στην αρχή, έχουν γίνει σκυλιά οι θηλές μου. Γνώμη μου είναι όσο περισσότερο μπορείς να τον έχεις στήθος, κοντεύει να τελειώσει το μαρτύριο, σε λίγο οι θηλές σου θα σκληρύνουν τόσο που δε θα καταλαβαίνεις τίποτα. Εμείς επειδή δεν έχουμε πρόγραμμα στο θηλασμό, όποτε κλαίει μπαίνει στήθος, η εξέλιξη της νύχτα και άρα του ύπνου μου είναι διαφορετική (και της μέρας φυσικά). Άλλες φορές κοιμάται 3ωρα σερί, άλλες 4ωρα. Ξυπνάει 1 με 2 φορές, συνήθως 1 φορά αλλά μένει ξύπνιος για κανα 2ωρο γιατι ενεργείται κιόλας. Χτες ας πούμε κοιμήθηκε 11 με 2μισι, 2μισι με 4μισι είχαμε μαμ, κακά και παιχνίδι (τραγικό;;;!! ειδικά η ορεξούλα για παιχνίδι!) και ξανακοιμήθηκε 4μισι με 7μισι. Όταν λέω παιχνίδι εννοώ να έχει ανοιχτά ματια και να κοιτάει ορεξάτα για αλληλεπίδραση! Γενικά δεν έχουμε πρόγραμμα, να δούμε όταν θα επιστρέψω δουλειά τι θα γίνει.. Θα πρεπει να τον βαλω σε ενα προγραμμα, γεγονος ασύμβατο με τον αποκλειστικό θηλασμό! Δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θα τον κρατάει, ή ο άντρας μου ή νταντά ή η πεθερά μου (το μωράκι θα είναι 4-5 μήνων). Αυτααα από μενα!

VbTYp1.png

κοριτσακια μου τι κανετε?????χαθηκα το ξερω....ειμαι απαραδεκτη....

βλεπω ετοιμασιες για βαφτιση και ολα τα ωραια....μεγαλωνουν και τα μπεμπακια σας,θηλεζετε και οι περισσοτερες μπραβο....

τα νεα μας:η πεταλουδιτσα μου μεγαλωσε πααααρα πολυ φτασαμε αισιως τα 5,000 κιλα και συνεχιζουμε......το πρωτο μας εμβολιο θα το κανουμε στις 15 οκτωβριου.......

με το θηλασμο απετυχα παταγωδως θελω να σας πω.....χαλια χαλια χαλια.....τον εκοψα λοιπον αφου ποτυε δεν κατεβασα γαλα οσο κι αν προσπαθησα....νομισα οτι ημουν η μονη αλλα τελικα κι αλλες κοπελες που το εχω συζητησει την επαθαν ετσι....δεν ξερω αν φταιει που στεναχωρηθηκα παρα πολυ στο μαιευτηριο οταν ημουν με κατι.....δεν ξερω...θα δειξει στο δευτερο παιδακι μου....παντως το ανωτερο ηταν 240 μλ τη μερα ενω το παιδακι μου ετρωγε 500-60-0 μλ τη μερα....τεσπα.....

και η μικρη μου λεει αγκου τωρα τελευταια κι εχω χεστει πανω μου....

απο βαφρτιση κι εγω εχω αρχισει να κοιταζω....φυσικα το θεμα μας θα ναι "πεταλουδιτσες" αφου την εχω ονομασει "η πεταλουδιτσα μου"....λεμε για μαιο αν ολα πανε καλα....θα δειξει ομως κι απο τα οικονομικα μας.....σας φιλω....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κοριτσια την τελευταια εβδομαδα και εγω εχω θεμα ξανα με το στηθος. Ενω στην αρχη επιανε καλα και ας πληγωνε τις θηλες, τωρα πιανει σχετικα πολυ ακρη και οι θηλες δεν πληγωνονται αλλα ερεθιζονται πολυ και ειναι κατακοκκινες. Αφου στο τελος της μερας δεν αντεχω να την βαλω να θηλασει! :oops:

Να ρωτησω και κατι αλλο, οσες τα βαζετε σε ριλαξ ποιο εχετε? Γιατι εριξα μια ματια στα fisher price στο τζαμπο και μου φαινονται λίγο μαπα! Ολη μερα γκρινιαζει η μικρη και δεν την παλευω αλλο, λεω μπας και σωθω με το ριλαξ! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και κατι αλλο, οσες τα βαζετε σε ριλαξ ποιο εχετε? Γιατι εριξα μια ματια στα fisher price στο τζαμπο και μου φαινονται λίγο μαπα! Ολη μερα γκρινιαζει η μικρη και δεν την παλευω αλλο, λεω μπας και σωθω με το ριλαξ! :rolleyes:

εγω εχω αυτο:http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110219&itmid=2129072

και σωθηκα...εχει και δονηση και ειναι απο νεογεννητο μεχρι 18 μηνων....γινεται και καρεκλακι....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια........

Δε μπαίνω συχνά... ίσως και να μη με θυμόσαστε......

Τί κάνετε???? Πώς τα πάτε με τα μπεμπάκια σας???? Θηλάζετε????

Βρε κορίτσια..... να ρωτήσω κάτι???? Ειδικά τα κορίτσια που χρησιμοποιούνε θήλαστρο....

Πώς θα το κάνω βρε κορίτσια να μειώσω τ΄αρμέγματα με το θήλαστρο (με πονάει πάάάρα πολύύύ!!!) και ν΄αυξήσω τους θηλασμούς απευθείας????

Ο μπεμπούκος μου είναι με τις μέρες του (όπως όλοι μας δλδ.!!!!)

Τη μία μέρα μπορεί να τον έχω στο στήθος όόόόλη μέρα & να θηλάζει συχνά-πυκνά..... και να μου δείχνει πως χορταίνει.... την άλλη μπορεί να μη θέλει καν να δει το μεμέ.... και με παίρνει από κάτω γιατί δε θέλω με τίποτε να σταματήσω το θηλασμό.... είναι τόσο υπέροχο συναίσθημα.... αισθάνομαι τόσο καλά & βλέπω και πώς κολλάει το νινί επάνω μου & μου σκάει χαμογελάκια!!!!! Κι όταν δεν θηλάζουμε καθόλου..... απογοητεύομαι και βάζω τα κλάματα!!!!

Όταν γέννησα είχα πει πως αν καταφέρω να φτάσω τις 40 μέρες & να θηλάζω θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού ο μικρούλης μου (52 ημερών σήμερα) έμαθε στο Μαιευτήριο στο μπιμπερό & το στήθος στην αρχή δεν του έκανε καθόλου αίσθηση!!!! Από την άλλη.... ξέρω μεν πως με το θήλαστρο πίνει δικό μου γαλατάκι (μόνο τις νύχτες δίνω ξένο για να κοιμόμαστε λιγάκι παραπάνω....) αλλά εάν δε θηλάζω.... το πιο πιθανόν είναι να μου κοπεί τελείως το γάλα και δε θέλωωωω!!!!!

Δε θέλω με τίποτε να χάσω το παιχνίδι του θηλασμού..... δεν ξέρω τί να κάνω & πώς να το χειριστώ.... κι όλη μέρα στο στήθος να τον έχω (όπως με έχει συμβουλεύσει η Παιδίατρός μας) δε σημαίνει πως θα θηλάσει αφού στην πλειοψηφία το βλέπει ως πιπίλα.... κι εννοείται πως αν δε θηλάσω πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω το γάλα με θήλαστρο επιτόπου γιατί πονάωωωω....... ούτε μπορώ βέβαια να κάνω πειράματα με τον μικρούλη μου κι όταν δεν θέλει να θηλάσει να τον αφήνω νηστικό ή να τον κοιμίζω & να χάνει γεύματα.... για να μην του δώσω τελικά μπιμπερό (το έχω ακούσει κι αυτό!!!!) απλώς δε γίνεται!!!!!!

Για πείτε κανένα κολπάκι!!!!! Τί να κάνω????

Ζουζουνιάρα το κολπάκι είναι αυτό που σου είπε η παιδίατρος, όλη μέρα στήθος! Με το που ανοίγει το στοματάκι του θα χώνεις μέσα τη θηλή και θα αρπάξει!

VbTYp1.png

καλημερα μανουλες!

Ρενα ευχομαι να βρειτε συντομα σπιτι κα να μην παιδευεστε με μετακομοισεις χειμωνιατικα.

Μαριλου με το καλο να τελειωσετε και να μπειτε κι εσεις στο κουκλοσπιτο σας!

Ξανθη μου με 2 παιδια ισως να ειναι καλυτερα οι αντλησεις.τωρα που ο δικος μου τρωει μονο στηθος βλεπω ποσο ζορικο ειναι.απο κει που με το μπουκαλι ετρωγε και κοιμοταν και ξαναξυπνουσε σε 3-4 ωρες, τωρα η θα κρατησει τοσο η θα με βασανιζει ανα μια ωρα να βγαζω το στηθος εξω.κι αντε το το ξεγυμνωμα αστο να παει,το οτι καθεται και μια ωρα κολλημενος στο στηθος?

τελικα δεν παω ουτε σε οστεοπαθητικο ουτε πουθενα!φορα με τη φορα ο μικρος πιανει ολο και καλυτερα κι εγω ποναω ολο και λιγοτερο. μου 'ρχεται να τσιριξω λιγο στην αρχη αλλα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο ολα ηρεμουν. αντε μακαρι να ''σκυλιασουν'' και οι δικες μου θηλες!

Οτιλια εσενα το ειδε παιδιατρος για το κοντο χαλινο?σου ειπαν να το κοψεις? δεν ειναι βαρβαρο ρε παιδια? παλια δηλαδη που δεν ηξεραν τι εκαναν με αυτο το θεμα?

Ζουζουνιαρα οπως λεει και η Οτιλια το μυστικο ειναι να τον εχει συνεχεια πανω σου.μπραβο στην παιδιατρο που ειναι φιλικη προς το θηλασμο και δε σου ειπε το κλασσικο ''τοσα λεπτα στο ενα στηθος,τοσα στο αλλο''.

τωρα για το θηλαστρο τι να σου πω..κανονικα δεν θα επρεπε να σε ποναει καθολου. εγω κατεφυγα στο θηλαστρο λογω ματωμενων θηλων κι εκει πραγματικα δεν ενιωθα τιποτα περα απο την πιεση που ασκουσε το θηλαστρο στο στηθος. ποιο εχεις?εχει εντασεις?αν ναι βαλτο σε χαμηλοτερη ενταση και παραλληλα με την αντληση κανε μαλλαξεις στο στηθος για να βοηθησεις στο κατεβασμα του γαλακτος.αυτο βοηθαει πολυ και στο θηλασμο.εγω μειωσα τια αντλησεις με τον εξης απλο τροπο.απο κει που αντλουσα ανα 3 ωρες κι εβγαζα 300μλ το πηγα ανα 4 ωρες κι εβγαζα περιπου 200μλ.δεν αδειαζα δηλαδη το στηθος. μεσα σε λιγες μερες εμαθε σε αυτο το ρυθμο ζητησης και σταματησαν καπως και οι πλημμυρες που ειχα.πλεον αντλω μονο αν δεν αδειασει καλα το μωρο το στηθος και το αισθανομαι πρησμενο(αυτα πανε κατευθειαν καταψυξη).

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τίνγκερ για αυτό ακριβώς τον λόγο κάνω μόνο αντλήσεις πλέον για χρόνο με τον γιο μου αλλά από 8 εώς 12 που είναι στο νήπιο την βάζω και στο στήθος αν θέλει.Έτσι κι αλλιώς έκανα αντλήσεις δεν κέρδιζα κάτι.Άσε που στον γιο μου είχα μόνο αυτόν οπότε δεν με ένοιαζε το ολημερίς στο στήθος αυτή ήταν τότε η μόνη μου δουλειά να τρώει το παιδί μου...Τώρα αλλάζει το θέμα με τα 2...

Ακολουθώ το εξής σενάριο.Μόλις τρώει η μικρή κάθε φορά μετά το τάισμα κάνω άντληση το επόμενο γεύμα.Και το πρωί μετά το 10-6 που βγάζω διπλάσια ποσότητα αποθηκεύω το ένα στην κατάψυξη για τράπεζα.Αυτά και ελπίζω να φτάσω στο 6μηνο μετά θα τρώει κιόλας οπότε δεν θα με πειράξει τόσο να το κόψω..Κάθε μέρα που περνάει αυτό προσεύχομαι να πάμε στο 6μηνο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω πως αυτος ειναι ο διακαης ποθος ολων μας,να φτασουμε στο εξαμηνο! ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα καταφερεις!απο τη στιγμη που εχεις και προγραμμα και δεν σε κουραζει η ολη διαδικασια,μη σου πω οτι θα το ξεπερασεις κιολας!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

tinger ειδες που στο 'πα ότι θα πάνε όλα καλα; Μη σου μπαίνουν ιδέες στο μυαλό, μια χαρά είναι το παιδί!Ήδη βρήκατε τους ρυθμούς σας! Απλά για μας που δεν είχαμε εξέχουσες θηλές (εσύ ειδικά, εγώ κάτι είχα) ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.. Με επιμονή και υπομονή τα καταφέραμε! Εγώ λίγο πιο γρήγορα από σενα (όχι οτι δε μου βγηκε η πιστη βεβαια) επειδή δε χρησιμοποίησα καθόλου θήλαστρο, κατευθείαν και συνέχεια στηθος και πολλή υπομονη μέχρι να τα καταφέρουμε! Εσύ είχες και πολύ πιο δύσκολη γέννα και σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του! Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Για το κοντό χαλινό μου το είπε η μαμά μου που είχε και η αδερφή μου, της το είχε πει παιδίατρος! Ο μικρός μου έχει την ίδια γλωσσίτσα με της αδερφής μου. Η αδερφή μου φυσικά δε θήλασε.. Το βλέπω κι εγώ πάντως ότι το παιδί έχει κοντή γλωσσίτσα, φαίνεται! Ο παιδίατρος δεν ασχολήθηκε, ίσως για να μην με επηρεάσει στην προσπάθεια μου για θηλασμό! Αν μου το έλεγε θα με επηρεάζε.. Και η μαμα μου που μου το είπε και το παρατήρησα άσχημα έκανε, διότι μετά το σκεφτομουν και πονουσα ακομα πιο πολυ! Έλεγα απο μεσα μου "τι μαρτυρια τραβάω, δε με φτανουν οι χαζες θηλες που εχω, εχουμε και την κοντη γλωσσίτσα του μωρού, μηπως να τα παρατησω;;!". Νιώθω όμως ακομα πιο περηφανη που παρα τις δυσκολιες τα καταφέραμε!!! Θέλω τοσα να πω παλι, αλλα θα σταματησω εδω για να μη σας ζαλισω..

Ξανθή η μεγάλη μου αδερφη, περασε μαστιτιδα στο πρωτο της παιδι και δεν την εβαλε ποτε στηθος! Εβγαζε με το θηλαστρο και της εδινε και ξενο! Παρ' όλα αυτά ο θηλασμός διηρκησε 5 μηνες! Εσυ που δε δινεις και ξένο, σίγουρα θα παει παραπανω κι απο τους 6! Μπραβο σου κι εσένα και σε όλες τις μανουλες με τα 2 παιδάκια που το παλεύουν! Εννοείται ότι ειναι συνεχεια κολλημενα πανω μας τα μικρα! Πώς να ασχοληθείς και με το μεγαλο; Εγω δεν ξερω τι θα εκανα! Πιθανον να φορτωνα το μεγαλο σε καμια γιαγια οπως κανει η αδερφή μου, αλλά κι αυτό δεν είναι καλο...

VbTYp1.png

καλημερα σας διαβαζω συνεχεια αλλα με την μικρη δεν προλαβαινω και πολλα 2 - 3 μερες ειναι υσηχη πολυ κοιμαται γελαει κλπ αλλα οταν κανει εμετο 2 μερες μετε εχουμε γκρινια και κλαματα (ρουκετες ....) χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο μεχρι στιγμης ειναι καλα η μικρη μου πηγε 5,5 κιλα και 58,5 υψος μακαρι να σταματησει τους εμετους τρεμω την ωρα που κανει γιατι μενουμε και σε μονοκατοικια μη χε.... τα διπλανα σπιτια ειναι στα 100 μετρα ... φιλακια σε ολες!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κορίτσια έχω ένα δίλλημα!

Εδώ και μία μέρα με πονάει η μέση μου και προσπαθώ να μην πάρω φάρμακο. Το βράδυ με δυσκολία τον σήκωσα από το κρεβατάκι του για να τον ταϊσω και για να μην πω πόση ώρα έκανα για να ανεβοκατέβω τα σκαλιά.

Ρώτησα για το συγκεκριμένο φάρμακο και μου είπαν ότι περνάει στο γάλα κατά 6% και θα πρέπει να το πάρω μόνο για 2-3 μέρες. Ο παιδίατρος μου μου είπε ότι το συγκεκριμένο φάρμακο υπάρχει περίπτωση να έχει επίπτωση στο νεφρό και καθώς έχουμε μόνο 1 νεφρό δεν παίζω με τις πιθανότητες!!!! Και μου είπε και αυτός να δούμε πως θα πάω κι αν χρειαστεί θα κόψουμε το θηλασμό.

Και το ερώτημά μου είναι το εξής: θα είμαι πολύ εγωίστρια αν κόψω το θηλασμό και να πάρω το φάρμακο ή να κάνω υπομονή στον πόνο και να τον θηλάσω λίγο ακόμα. Παρεπιπτόντως δεν έχω και το πολύ γάλα, το πάμε μία στήθος, μία ξένο. :(

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες σας διαβαζς εδω και μηνες ειμαι και εγω μανουλα αυγουστου 28/8 3240γρ 51εκατ η κορουλα μου! ελπιζω να με δεχτειτε στην ομορφη παρεα σας :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...