Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα! Λοιπόν εγώ τρώω τα πάντα εκτός από ντομάτα και πορτοκάλι, αυτά μου είπαν ότι του κάνουν τα σπυράκια, καθώς επίσης να προσέχω τα πολλά μπαχαρικά! Σε όλα τα υπόλοιπα φαγητά δεν έχω ενοχλήσεις,ούτε εγώ ούτε το μωρό. Εδώ που τα λέμε και ντομάτα να φάω δε νομίζω ότι πειράζει και τόσο. Χαμομήλι ούτε κατά διάνοια. Όλα περνάνε με το μαμαδογαλατάκι που λέει και η τινγκερ! Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ πλέον τρώω από όλα και όσπρια που τα είχα κόψει στην αρχή και δεν έχουμε θέμα.Σπυράκια είχε και η δική μου στην αρχή αλλά πλέον έχουν φύγει όλα και καθάρισε.Δεν πρόλαβα να την δει η παιδίατρος να μου πει τι ήταν αλλά υποθέτω τελικά ότι ήταν από την ζέστη.Μόλις έπεσε η θερμοκρασία εξαφανίστηκαν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κι εμείς είμαστε πολύ καλύτερα με τα σπυράκια, έφυγαν σχεδόν τελείως! Τα όσπρια τι μπορεί να προκαλέσουν; Τα γαλακτοκομικά είναι υπεύθυνα για τους κολικούς ε; Σκέφτομαι αυτά να μειώσω διότι ταλαιπωρείται το καημενάκι μου.. Ευτυχώς τον έχει ο μπαμπάς όλη μέρα στο μάρσιπο και ξεχνιέται...

VbTYp1.png

καλημερα κοριτσια!

εχω ενα μικρο θεματακι κι οσες γεννησατε με καισαρικη παρακαλω τα φωτα σας!

χθες εκει που καθομουν ενιωθα τα κλασσικα τσιμπηματακια που νιωθω πανω στην τομη. καποια στιγμη την κοιταξα και ειδα σταγονιδια σε ενα μερος της τομης,πανω στο εσωρουχο.αγγιξα το σημειο και ειδα οτι εβγαζε κατι σαν αιμα με πυον.απειροελαχιστη μεν η ποσοτητα,υπαρκτη δε... ειναι ανησυχητικο?εβαλα μπενταντιν επανω.το γιατρο δεν θελω να τον παρω τηλεφωνο.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Τίνγκερ είχα το ίδιο πριν 2 εβδομάδες για 2-3 μέρες.Είπε η γιατρός ότι ήταν ράμμα που δεν απορροφήθηκε και το πέταξε έξω.Έχει και τρύπα σαν κεφάλι καρφίτσας;Μου είπε να βάζω οινόπνευμα πάνω 3 φορές την μέρα για 2 μέρες.

εμενα δεν ηταν απορροφησιμα τα ραμματα μου(ναι ειχα και την χαρα να παω να τα βγαλω!),οποτε δεν ειναι κατι τετοιο.

ο αντρας μου οπως το ειδε μου ειπε οτι εκει πανω ειχε κακαδακι που εφυγε και δεν φαινεται να εχει ανοιγμα.

ξαναβαλα μπεταντιν.η αληθεια ειναι οτι δεν ξαναβγαλε κατι,εκλεισε παλι.κι ελπιζω να παραμεινει κλειστο γιατι ανατριχιαζω πολυ με κατι τετοια.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

γεια σας!τι μου κανετε μαμαδουλες?

m4ril0uπολυ καλα τα νεα σου απ τη παιδιατρο!!!!!το γαλατακι της μαμας ειναι το καλυτερο!!!!!!!!και με το εμβολιο τα πηγε μια χαρα ο μπομποσ σου!!!!!εγω στις 8 του μηνος θα το κανω κ εχω αγχωθει ασπο τωρα γιατι εχω ακουσει οτι μπορει να ανεβασουν πυρετο κ ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω αυτο το ενδεχομενο.....!εμενα τωρα μου εβγαλε ακμη κ μαζι με αυτη κ ξηροδερμια...πηραμε τη παιδιατρο τηλεφωνο κ μας ειπε να της παρουμε μια ειδικη αλοιφη γιατι εκτος απο ξεφλουδισμα εχει αγριεψει το προσωπακι της!
m4ril0u ειπες πως θα εβγαινες με φιλους για μπυρες και ηθελα να ρωτησω αν κανει να πινω μπυρα γιατι η γιατρος μου απαγορευσε το ανθρακικο στο θηλασμο!επισης θελω να σας πω πως η μπεμπα δεν ηθελε απ την αρχη να θηλαζει απ το δεξι μου στηθος κ πλεον της δινω μονο απ το αριστερο.....το δεξι δεν εχει ποια καθολου γαλα μεσα!
marroz90 ωραιο το θεμα βαφτισης......ποτε ακριβως σκοπευεις να το βαφτισεις?με το καλο κουκλα μου!φιλακια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

γεια σας μανουλες!

ειμαι πολυ περιεργα ψχολογικα...

χθες ολη μερα ο μικρος ετρωγε μονο απο το στηθος. και ολη νυχτα επισης(τα νυχτερινα ηταν το ζορι μου αλλα τα πηγαμε μια χαρα)!πολλες βρεγμενες πανες και πολλα κακα υποθετω οτι δειχνουν οτι το παιδι ετρωγε ικανοποιητικα. επισης μεσολαβουσαν 3-4 ωρες αναμεσα στα γευματα.

το πρωι πηγα παλι να τον βαλω στο στηθος αλλα ο πονος ηταν αβασταχτος ρε κοριτσια...οκ χθες δαγκωνομουν και αντεχα,σημερα ομως δεν την παλεψα καθολου κι ετσι εκανα παλι αντληση και του εδωσα με το μπουκαλι. ο μικρος βεβαια δεν δειχνει να πτοειται πλεον, ειτε τρωει μπουκαλι ειτε στηθος,τρωει και χορταινει. το θεμα ειναι οτι οταν θηλαζει δεν ανοιγει καλα το στομα και μαλλον γι αυτο ποναω.η το ανοιγει καλα και μετα το κλεινει και με κατακρεουργει. μου ειπαν οτι ισως θα πρεπει να δω οστεοπαθητικο γιατι το παιδι μπορει να ειναι μπλοκαρισμενο απο τον τοκετο.παιζει αυτο το πραγμα?κι αν ναι ποσο κοστιζουν αυτοι ρε παιδια?να σκασω ειμαι!

ευτυχως η τομη δεν ξαναβγαλε κατι και δεν εχω να σκεφτομαι κι αυτο απο πανω.βαζω βεβαια μπεταντιν 2-3 φορες τη μερα προληπτικα.

βασουλα εμενα εκανε τωρα λιγη ξηροδερμια στο κεφαλακι,αλλα πολυ λιγη.ειναι η νινιδα που λενε? οσο για τα εμβολια,ο δικος μας παιδιατρος μας ειπε οτι τα εμβολια πλεον ειναι ασφαλη και χωρις τις παρενεργειες που ειχαν καποτε. τωρα για πυρετο,δεν ξερω αλλα μιας φιλης μου το μικρο απλα ηταν λιγο ζαβλακωμενο για καποιες ωρες και μετα στανιαρε.

Διαφημίσεις

Εγώ πλέον δίνω εναλλάξ γάλα, μία στήθος, μία ξένο. Με αυτό τον τρόπο και ο μικρός συνεχίζει να πίνει δικό μου γάλα κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Θα το πάω έτσι για όσο κρατήσει! Από άγχος έχω πάρα πολύ γιατί θα πρέπει σιγά σιγά να ψάχνω για σπίτι γιατί τώρα πληρώνουμε πάρα πολλά για νοίκι και δεν αντέχουμε πολύ οικονομικά :( Από αύριο θα αρχίσω να κοιτάω στη Χρυσή Ευκαιρία και ο Θεός βοηθός!

Μία φίλη μου που ο μικρός της είναι 17 μέρες μεγαλύτερος κι έκανε το πρώτο του εμβόλιο της ανέβασε λίγο πυρετό και ήταν λίγο ζαβλακωμένος.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Τίνγκερ το μόνο που μπορεί να έχει ο μικρός είναι κοντό χαλινό.Δεν νομίζω να είναι μπλοκαρισμένο.Τι εννοούν μπλοκαρισμένο;;;;

Πάντως μη μασάς μια χαρά πας φαντάσου εγώ πλέον το έκοψα τελείως το στήθος και κάνω μόνο αντλήσεις.Βέβαια τρώει όλα τα γεύματα μόνο δικό μου αλλά βρήκα την υγειά μου και εγώ και ο γιος μου δεν κάνει σκηνές και η μικρή τρώει και είναι ευχαριστημένη χωρίς την εξάρτηση από το στήθος.

Δεν με νοιάζει που αντλώ,πλένω και αποστειρώνω έτσι κι αλλιώς το έκανα και με το στήθος μιας και από το δεξί ποτέ δεν έπιασε και ακόμα και με το θήλαστρο δεν βγαίνει θηλή έξω με τίποτα. Θα το κάνω όσο αντέξω αν και ήδη λέω ότι θα πάω μέχρι να γίνει 6 μηνών έτσι σίγουρα και ύστερα βλέπω και κάνω.

Ρένα αφού αισθάνεσαι καλύτερα αυτό έχει σημασία...Τι περιοχή ψάχνεις σπίτι μπας και έχουμε κάτι κατά νου;

Γειά σας κοριτσάκια:)

Βασούλα για τη μπύρα που με ρώτησες εμένα η Παιδίατρος μου είπε αρχικά buckler χωρίς αλκοόλ άφοβα και από οτιδήποτε άλλο αλκοολούχο, 1 μερίδα και να μεσολαβούν τουλάχιστον δύο ώρες μέχρι το θηλασμό:) Οπότε ακολουθώ αυτές τις οδηγίες και είμαι μια χαρά!!!!!

Εμένα ο μικρός κάνει κάτι 10-6 μέρα παρά μέρα αλλά το συνηθισμένο μας ακόμη είναι 10-4-8 το οποίο το έχω συνηθίσει και δε με κουράζει ιδιαίτερα :)

Ρενάκι καλό κουράγιο με το ψάξιμο, αλήθεια για πες για τη περιοχή ψάχνεις καλά λέει η Ξανθή να έχουμε το νου μας :) Εμείς συνεχίζουμε φουλ τις εργασίες στο γιαπί και όλα δείχνουν ότι το σπιτάκι μας θα γίνει τέλειο!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Βασούλα, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πότε ακριβώς θα τον βαφτίσουμε γιατί περιμένουμε να δούμε μήπως πάει ταξίδι ο άντρας μου με τη δουλειά..1η Οκτωβρίου θα ξέρουμε και θα κλείσουμε εκκλησία, κέντρο κ φωτογράφο που έχουν μείνει..όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα!:Dγια 30 οκτωβρίου λέμε, αν δεν πάει ταξίδι!

Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν με το θηλασμό παρ' όλες τις δυσκολίες!

Προχθές και χθ;)ες ο δικός μου έτρωγε κάθε μιάμισι ώρα και τα έπαιξα...:shock:

Ευτυχώς μας άφησε να δούμε μια παράσταση που είχαμε κλείσει εισιτήρια! Τον κράτησε η κουνιάδα μου κ όλα μια χαρά!

m4rilou με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας!

Φιλάκια

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Με το καλό Μαριλού μου να τελειώσετε τις εργασίες και να μπείτε επιτέλους στο σπιτάκι σας!!!

Εμείς ψάχνουμε σε συγκεκριμένες περιοχές λόγω του παιδικού της μικρής (Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Παπάγου).

Αλήθεια κοριτσάκια βοήθεια έχετε? Όταν με το καλό :( πιάσετε δουλειά θα σας κρατάνε τα παιδάκια σας οι γιαγιάδες?

Εμείς δυστυχώς θα πρέπει να βρούμε γυναίκα για το μικρό και η μικρή παιδικό.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...