Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ξανθη μου γι'αυτο το λογο εψαχνα κι εγω τα καλμα. ευτυχως εχουμε κανει μεγαλη προοδο στο κομματι του θηλασμου κι ελπιζω στο τελος να σταματησουν οι αντλησεις τελειως.

ρε παιδια κι εγω με την πιπιλα ειμαι σε μεγαλο διλημμα. ο αντρας μου δεν θελει να του δωσουμε για να μην εχει θεμα με τα δοντακια αργοτερα,εγω δεν θελω γιατι νομιζω οτι ειναι κοροιδια αλλα ο μικρος και χωρις πιπιλα φαινεται να βρηκε τη λυση μονος του. ενω στην αρχη εβαζε μεσα στο στομα ολη τη μπουνιτσα του σαν δειγμα πεινας,τωρα οταν κοιμαται εχει μεσα στο στομα τον αντιχειρα και πιπιλαει.λετε να γινει ατροφικο το δαχτυλακι αν συνεχισει ετσι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εγώ στη Λένα έδωσα στις 40 μέρες, τώρα στο μπόμπο έδωσα ακόμη νωρίτερα. Τα δόντια στραβώνουν με το δάχτυλο όχι με την πιπίλα άσε που την πιπίλα την κόβεις πιο εύκολα απ' ότι το δάχτυλο :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Και εγω της εχω δωσει πιπιλα - αν και δεν την θελει - την εχουμε να κυκλοφορει στο σπίτι (μαλλον λογω ανασφαλειας δικιας μας). Πάντως την προτιμω απο το να τη βλεπω να πιπιλαει οχι απλα τον αντίχειρα αλλα το μικρό της δαχτυλάκι. Ομολογουμένως εχει πολύ γελιο :D

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Ξανθή δεν τον ξυπνάω ποτέ, αυτός είναι το αφεντικό κι εφόσον παίρνει επαρκώς βάρος (και με το παραπάνω) τον αφήνω. Πιπίλα δε θέλει με τίποτα (δυστυχώς) διότι σου λύνει τα χέρια όταν γκρινιάζει. Το δάχτυλο είναι τρις χειρότερο από την πιπίλα διότι στραβώνει τα δόντια και μετά άντε να το κόψεις. Η πιπίλα κόβεται πολύ πιο εύκολα και δεν είναι κακό να χρησιμοποιείται όταν το παιδί έχει ένταση. Ούτε με το θηλασμό υπάρχει πρόβλημα, όταν πεινάει την πετάει. Απλά όχι συνέχεια πιπίλα, μόνο όταν υπάρει ανάγκη. Όλα αυτά μου τα είπε η παιδιάτρος.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Οτίλια τα ίδια ακριβώς μας είπε και ο δικός Παιδίατρος και εμφανώς ο μικρός έχει ηρεμήσει. Όταν έρχεται η ώρα του θηλασμού δεν την κρατάει. Άσε που νανουρίζεται κιόλας και πλέον κοιμάται αρκετές ώρες.

Βρε κορίτσια, κάτι άσχετο, όταν τον κάνουμε μπάνιο και τον ξεπλένουμε ανοίγει το στόμα του και πίνει νερό. Ειδικά δε αν περάσει το χέρι μας μπροστά από το στόμα του. Γλύφει τα χέρια του και πολλές φορές έχουν και σαπούνι. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο;

Εμένα θέλει πιπίλα λίγο πριν κοιμηθεί την κρατάει 5 λεπτά και μόλις κοιμηθεί την φτύνει.Το ίδιο έκανε και ο γιος μου και την έκοψε κάποια στιγμή μόνος του γύρω στους 9 μήνες.Και όπως είπαν τα κορίτσια η πιπίλα κόβεται το δάχτυλο όχι και έρχονται και τα δόντια που σίγουρα τους παρηγορεί η πιπίλα.

Τινγκερ μπράβο σας τα πάτε πολύ καλά.Λίγο ακόμα έμεινε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

tinger κι εγώ ήθελα να σε συγχαρώ!!Φαίνεται ότι το πάλεψες πολύ, κι όλες ξέρουμε καλά τι αγώνα χρειάζεται ο θηλασμός!Εχετε σίγουρα κερδισει το στοίχημα με το θηλασμό!Πολλά μπράβο!!!Επίσης, αυτό που λες ότι θηλάζεις μέρα-νύχτα φάση είναι θα περάσει. Κι εγώ το πέρασα και μαλλον θα το ξαναπεράσω.. 24 ώρες το 24ωρο.. Είναι οι μαραθώνιοι θηλασμοί που διαρκούν από 1 έως 3μέρες και μετά από αυτούς προκύπτει άλμα ανάπτυξης στο μωρό! Ο δικός μου όταν το πέρασε αυτό το στάδιο είχε πάρει 60 γρ. τη μέρα!!!Μετά επανήλθε σε πιο νορμάλ ρυθμούς και θηλασμού και ανάπτυξης!Το καμάρι μου βέβαια όταν τον είχαμε ζυγίσει και είχε πάρει τόσο βάρος δε λέγεται!!!!Μεγάλη ικανοποίηση πήρα και λέω χαλάλι το ξεζούμισμα! Τώρα περνάμε άλλη φάση, τη φάση της αγκαλιάς! Δεν μπορώ να κουνήσω! Θέλει όλο αγκαλιά! Φαγαμε, κάναμε κακα, αλλαχτήκαμε ε δε θα κάτσουμε λίγο ήσυχοι στην κούνια ή στον καναπέ;; Όοοοοοχι, αγκαλία θα τη βγάλουμε!!! Ε τον βγάζω κι εγώ βόλτα να τελειώνουμε, δε γίνεται να μου κοπεί ο ώμος! Ριλάξ έχετε πάρει;; Έχω ακούσει ότι δεν είναι ότι καλύτερο για το κορμάκι τους, αλλά θελω να πάρω διότι δεν την παλεύω με την αγκαλιά άλλο! Α και θα χρησιμοποιήσω και το μάρσιπο, απλά δεν τον έχω δουλέψει καθόλου και θέλω να δω πώς μπαίνει, μη μου πέσει το παιδί!

VbTYp1.png

Οτίλια δες και εδώ μπας και σε βολέψει κάτι από σλινγκ η μει ται.

http://www.babywearing.gr/?gclid=CI7RpuPtsKsCFYK-zAodzUwncw εμένα το σλινγκ μου έχει λύσει τα χέρια έξω μιας και το καρότσι δε το θέλω καθόλου.Η μικρή βολεύτηκε τρελά μέσα και πάμε παντού με αυτό.Το ίδιο και με τον γιο μου τότε το είχαμε λιώσει και το καρότσι μας είναι ολοκαίνουργιο...Θα πάει δώρο στον ανιψιό μου που έρχεται οσονούπω...

Πάντως αυτό όλο αγκαλιά το είχε ο γιος μου και ήταν κουραστικό για αυτό είχα πάρει και το σλινγκ τον είχα όλο αγκαλιά με χέρια ελεύθερα και σωστή στήριξη πάντα στο μωρό, έκανα και όλες τις δουλειές μου μέχρι και χορεύαμε με το σλινγκ σε κάτι κρίσεις κλάματος τότε...

κοριτσια ευχαριστω! μου δινετε κουραγιο να συνεχισω και να επιμεινω! ελπιζω πως συντομα θα ερθει η μερα που θα σταματησει και το μπιμπερο και οι αντλησεις! να σας πω,περα απο τις θηλες, ποναει γενικοτερα το στηθος μου και ο ενας μαστος ποναει απο τη μασχαλη.να φταινε οι μαλαξεις που κανω η ειμαι στα προθυρα καμιας μαστιτιδας η δεν ξερω κι εγω τι αλλο?

οτιλια κ εμεις εχουμε θεματακι με την αγκαλια.αγκαλια και βολτες περα δωθε! για να κοιμηθει θελει αγκαλια,για να ησυχασει θελει παλι αγκαλια,αν ξυπνησει αγκαλια. δε με χαλαει αλλα εχω μονιμως τα χερια μου δεμενα.ειδικα αν ειναι να φαει μπουκαλι,ακροβατικα κανω για να το ετοιμασω με το παιδι στα χερια. απο το site με τα ring sling εκανα αυτοσχεδιο sling μεχρι να αποφασισω τι θα κανω.βολικο πολυ αλλα φοβομουν μη μου πεσει.Ξανθη δεν πιανεται ο ωμος που πεφτει το βαρος? θελω να πω αν το βαρος μοιραζεται οπως πχ με ενα mei tai,δεν ειναι καλυτερα?για πες μας εσυ που το εχεις και ξερεις.απο το asteraki το πηρες?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!! Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο που κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο:) Έκλαψε λίγο ο μπομπίκος μας αλλά κατά τα άλλα τα πήγε περίφημα. Είναι 4.800 και 55 πόντους!!! Η γιατρός πάλι μου έλεγε για το γάλα μου ότι είναι σούπερ αφού σε 2 μήνες πήρε 2,5 κιλά και 9 πόντους κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ :) :)

Κάναμε και στη μεγάλη ένα εμβόλιο που το είχα αφήσει γιατί το φοβόμουν και ήθελα να μεγαλώσει λίγο και τώρα είμαστε κομπλέ!!! Ομολογώ ήταν λίγο ζόρι με δύο παιδιά μόνη μου στην παιδίατρο αλλά τα κατάφερα και τώρα περιμένω να περάσει η ώρα να έρθει ο καλός μου να πάμε για μια μπυρίτσα με φίλους. Θα κρατήσει η μαμά μου τη Λένα και ο μπόμπος παρέα μας :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι από το αστεράκι το πήρα.Τώρα για αρχή και μέχρι τον χρόνο εμένα με βολεύει περισσότερο το σλινγκ γιατί το ξαπλώνεις κιόλας το μωρό στην αρχή το πρώτο τρίμηνο.Το μει ται είναι για μεγαλύτερα παιδιά αλλά να σας πω εξαρτάται και από το μωρό.Είναι άλλα που το θέλουν πολύ και άλλα που δεν κάθονται μέσα.Καλύτερα θα ήταν να σας έδινε κάποια γνωστή να δοκιμάσετε.Ας πούμε εγώ το έδωσα σε μια φίλη και δεν την βόλεψε αυτή καθόλου προτιμά το καρότσι.Εμένα πάλι μη μου πείτε για καρότσι δεν το θέλω καθόλου ειδικά εδώ που μένουμε που τα πεζοδρόμια ή δεν υπάρχουν ή είναι γεμάτα παρκαρισμένα αμάξια γαιδάρων...

Τώρα όχι δεν πονάει ο ώμος ούτε η μέση παρόλο που έχω πρόβλημα γενικά με την μέση μου με το σλινγκ δεν πονάει καθόλου.

Καλημερα κορίτσια,

να σας ρωτήσω ... τρωτε τα πάντα? Ας πουμε εμενα ο γιατρός είπε λαχανικα και όσπρια να τα εχω συμπληρωμα στο φαγητο μου.

Επίσης, δίνετε καθόλου χαμόμηλο στα μωράκια? :confused: Εγω της εδωσα προχθες το βραδυ πρωτη φορα και μεσα στη νύχτα ενεργήθηκε που ειχε να κανει απο την προηγούμενη.

Εν τω μεταξυ, τα μουγκρητα μες τον ύπνο της δεν αντέχονται. Τι φταίει? Λέμε τη μια πειναει, την αλλη θελει να ρευτει, την αλλη κρυώνει, την αλλη να κανει κακα και ζορίζεται, την άλλη δεν ξέρει τι θέλει ... όλη νυχτα ξαγρυπνοι ειμαστε! Στο τελος μετα το πολυ μουγκρητο αγκαλιτσα και νανι! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

μαμούνα κ εμάς ο μπέμπης μουγκρίζει τη νύχτα..πλέον το έχω συνηθίσει κ κοιμάμαι μια χαρά! Χαμομήλι δε με αφήνει η γιατρός να του δώσω..την 3η εβδομάδα που είχαμε κολικούς, με μασαζάκι τη βγάλαμε κ απορροφητήρα..:rolleyes:

τώρα, από διατροφή όλο πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και κρέας τρώω! Η γιατρός μου είπε να τρώω απ' όλα, αλλά εγώ είμαι φοβιτσιάρα! Σήμερα είπα να τολμήσω να φάω φακές..Θα δούμε τι θα γίνει!:rolleyes: Αν κ δε νομίζω να γίνει κ τπτ!

ΑΑΑ! Εδώ κ μια εβδομάδα λέει "αγκου" ο μικρούλης μου! Κ εγώ κάνω σα χαζή κ ο άντρας μου με κοροϊδεύει..Μου λέει: "Καλά δεν έγινε πυρηνικός επιστήμονας!Πως κάνεις έτσι;;"...:tongue:

Φανταστείτε να πει "μαμα" πως θα κάνω!!:shock: Θα θέλω πάνα, μην τα κάνω πάνω μου!:tongue:

Αυτές τις μέρες τρέχουμε με τη βάφτιση..Χθες πήγαμε με το νονό να διαλέξουμε βαφτιστικά..Τις μπομπονιέρες θα τις φτιάξω μόνη μου κ τα προσκλητήρια.Θέμα της βάφτισης θα είναι ο πρίγκηπας βάτραχος!!:tongue:Και τα χρώματα που επέλεξα είναι το λαχανί και το γαλάζιο.

Φιλάκια σε όλες!:P

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

γεια σας μανουλες!

μαριλου σουπερ ο μικρος,σουπρ και το γαλατακι της μαμας του!φτου σκορδα!

μαρροζακι τωρα θα την κανετε τη βαφτιση?πολυ ωραιο και το θεμα και τα χρωματα!αντε με το καλο!

κι εμενα ο γιατρος δε μ'αφηνει να δωσω τιποτα αλλο στο μικρο περα απο το μαμαδογαλατακι.απο φαγητα καταναλωνω τα παντα και αποφευγω αυτα που με ενοχλουν οπως πχ τα οσπρια.τωρα εκοψα για λιγο τα γαλακτομικα(τα οποια επισης με ενοχλουν αλλα ξαφνικα εχω παθει εξαρτηση) να δω αν ο μικρος θα ειναι καλυτερα με τα πονακια του. η συμβουλος θηλασμου μου ειπε παντως πως δεν περναει κολικους αλλα εχει γαστρεντερικες ενοχλησουλες.

οταν λετε μουγκρητα ρε παιδια τι εννοειτε? κι εγω ξενυχταω με το μικρο και τους ηχους που κανει.σφιγγεται συνεχεια και ησυχαζει πολυ δυσκολα.παντως οι φορες που κανει κακα μεσα στη μερα μειωθηκαν παρα πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...