Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά τι μάρκα μπιμπερό πήρατε στα μικρά σας; Προτιμήσατε γυάλινα ή πλαστικά; Εγώ πήρα γυάλινα της Nuk και θέλω να πάρω και της Chicco για να του τα δοκιμάσω. Εσείς τι προτείνετε;

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά τι μάρκα μπιμπερό πήρατε στα μικρά σας; Προτιμήσατε γυάλινα ή πλαστικά; Εγώ πήρα γυάλινα της Nuk και θέλω να πάρω και της Chicco για να του τα δοκιμάσω. Εσείς τι προτείνετε;

Εγώ προτιμώ τα πλαστικά της μεντέλα, με θηλη σιλικόνης... Εχω και τα δύο που λες αλλα δεν με βολεύουν, αν και τα κίκκο είναι καλύτερα της νουκ... Γνώμη μου πάντα, έτσι/. Κάποια μπορεί να τη βολεύουν άλλα...

120247mcv711uxx1.gif

Εγω πήρα πλαστικα της avent και γενικοτερα την τίμησα ως εταιρεια ... μπουκαλια, αποστειρωτη, θερμαντηρα, μπλεντερ ... :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημερα μαννουλες!απο μπιμπερο χρησιμοποιω της Chicco τα πλαστικα κ κυρτα που δεν δημιουργουν κολικους!δεν τα αλλαζνω με τιποτα...ειμαι απολυτα ικανοποιημενη!!!!!

asterina ελπιζω να μη χρειαστει να κανεις κανενα χειρουργειο κ η ταλαιπωρια σου να τελειωσει εδω!αλλα οπως κ να εχει φτανει εσυ να εισαι καλα ...αυτο εχει σημασια!

το αλλο σαβατο εχω κ εγω γαμο της πρωτης μου ξαδερφης,,,στην εκκλησια θα παω με τη μπεμπα κ στο κεντρο θα εχουν ενα δωματιο σε ξενοδοχειο απεναντι απ το κεντρο κ οι γιαγιαδες θα φυλανε τα μωρα εναλαξ....εχει κ η ξαδερφη μ μια μικρη 10 μηνων αλλα η παιδιατρος απαγορευει επαφη της μικρης με αλλα παιδια κ με το δικιο της...οποτε μπορει να παω για καμια ωρα στο κεντρο κ να φυγω....κ αυτο επειδη δεν θελω να λειπω στη ξαδερφη μου!εσεις τη λετε?ποια ειναι η γνωμη σας?

στις 8 οκτωμβρη ειναι το πρωτο μας εμβολιο.... μια εβδομαδα μετα το γαμο!πολλα φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα σε όλες κορίτσια.

Αστερίνα μου περαστικά. Τελικά στο ΙΚΑ τα είχαν κάνει μπάχαλο και δεν είχαν υποβάλλει την αίτηση για το επίδομα λοχείας. Άσε που το επίδομα τοκετού το κατέθεσαν στο βιβλιάριο του συζύγου. Ένα μπάχαλο. Σε ευχαριστώ και πάλι που μου τα εξήγησες.

Από μπουκάλια και εγώ της avent βολεύτηκα αν και τα χρησιμοποιώ μόνο για το χαμομηλάκι. Με έχει ικανοποιήσει πολύ η συγκεκριμένη εταιρία και πήρα και τον αποστειρωτή, θερμαντήρα και θήλαστρο.

Marroz90 καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Και εμένα σήμερα το δώρο μου ήταν ένας ύπνος από τη 1:00 μέχρι τις 6:40 και από τις 7:10 μέχρι τις 11:30. Του δίνω συνεχώς φιλιά που με άφησε να ξεκουραστώ.

Αnna1985 για το θέμα της ακράτειας που αναφέρεις μια δύο φορές το ένιωσα για τα καλά. Αυτό που παρατηρώ πιο έντονα είναι ότι κατά την διάρκεια της ούρησης δεν μπορώ να το σταματήσω όσο και αν προσπαθώ. Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω. Αν και έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα της σταυροβελονιάς του γυναικολόγου. Γέννησες και εσύ φυσιολογικά;

Τα παιδάκια του Αυγούστου είναι όλα σπυριάρικα βλέπω. Και εμείς έχουμε μπόλικα. Ο Παιδίατρος είπε απλά πλύσιμο μετά το φαγητό. Προχθές την ώρα του μπάνιου το χαζούλι μας έξυσε τα μαγουλάκια του και έτρεχε αίμα απο 2 σπυθουράκια. Περίεργο θέαμα οφείλω να ομολογήσω

Άντε να δροσίσει λίγο να ηρεμήσουν και τα μωράκια μας!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δεν ξερω τι να πω..αυτο με τις ποσοτητες φαγητου με εχει καταμπερδεψει. εγω τον θηλαζω και νιωθω το στηθος να αδειαζει,αρα πινει σωστα?αν γκρινιαξει μετα το θηλασμο του δινω μπουκαλι και κατεβαζει απο 80 ως 120ml. δεν μπορω ομως να πω οτι δεν εχω γαλα γιατι κι απο το μπουκαλι παλι μητρικο πινει.και ανα αντληση βγαζω πανω απο 150ml.μηπως τα μικρα μας ειναι σαν τα χρυσοψαρα και οσο τους δινουμε το τρωνε?

κι εμενα ξυπναει ανα 2 ωρες αλλα πολλες φορες κλεινει και 4ωρα με στηθος μονο.που ξερω πολυ μπερδεμα.ο γιατρος ειχε πει να του δινω οσο θελει οποτε θελει(μιλωντας παντα για μητρικο).μηπως ειναι αυτο που λενε οτι μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μπορει να τα εχουμε συνεχεια κολλημενα πανω μας?

tingerbell είναι έτσι όπως τα λες! Για να εδραιωθεί η γαλουχία πρέπει να τα έχουμε συνέχεια πάνω μας! Ποιος είπε οτι ο θηλασμός είναι εύκολος;; Το πιο δύσκολο task ever κατά τη γνώμη μου αλλά αξίζει! Πέρα από ότι πονάει, δεν μπορείς και να κουνήσεις με το μωρό όοοοοολη μέρα στο στήθος! Σε εμένα όμως ήδη πάει καλύτερα κι αυτό το κομμάτι, έχει μειώσει αισθητά το χρόνο αλλά και τη συχνότητα που κάθεται στο στήθος, προφανώς χορταίνει πιο εύκολα! Για να το καταφέρω όμως αυτό, δεινοπάθησα!

VbTYp1.png

Κορίτσια κι εγώ γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο και δεν έχω ακράτεια. Να σας πω το τέλειο;; Τη νύχτα με άφησε να κοιμηθώ 6 ώρες σερί!!! Αφού ξύπνησα μόνη μου επειδή με πονούσε το στήθος μου που είχε πρηστεί! Μόνο που δεν τον ξύπνησα εγώ...

VbTYp1.png

οτιλια,οταν σου πρηζεται το στηθος τι κανεις?

εμενα αν παραπρηστει και ειδικα το βραδυ γινεται αυτο, το παιδι δεν μπορει να πιασει οποτε αναγκαστικα αντλω.

πολυς πονος,εγω ακομα παιδευομαι,μακαρι να ερθει η μερα που θα φτασουμε το δικο σας level!

απο μπιμπερο εγω εχω τα γυαλινα της κικο τα οποια και καλα εχουν μειωμενη ροη απο τη θηλη για μην μαθει το παιδι στην ευκολια του μπουκαλιου(και καλα) και εχουν επισης και ενα συστημα κατα των κολικων.κολικους βεβαια εχουμε αλλα τους περναμε πολυ πιο ηπια σε σχεση με αλλα μωρακια που εχω δει(και κυριως εχω ακουσει!). εψαχνα το calma της medela, που μου ειχε πει η Ξανθη νομιζω, αλλα δεν το βρηκα δυστυχως.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

που θα παει θα τελειωσει και αυτο!

εγω κοριτσια της chicco στην αρχη δεν ειχα δωσει σημασια στην μαρκα,αλλα τιποτα δεν ειναι τυχαιο! μολις εβαλα το ζεστο νερο εφυγε ο πατος!

tanger περαστικα...

βασουλα και εμενα σημερα μου ηρθε αιματακι...ουφ!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Δε χρησιμοποιώ καθόλου μπουκάλι, μου αγόρασε η μαμά μου κάποια τυχαίας μάρκας τότε που είχε λυσσαξει να του δώσω ξένο. Τινγκερ το πάθαινα κι εγώ αυτό που δεν μπορούσε να αρπάξει κι έβγαλα κανα 2 φορές με το χερι λίγο για να ξεπρηστεί και να αρπάξει. Διάβασα όμως ότι είναι καλύτερα να μένει το γάλα μέσα για να ρυθμίζει το παιδί την παραγωγή σου, διότι αν το βγάζουμε, πάει ουσιαστικά χαμένο (ακόμα κι αν το αποθηκεύεις, σου μένει) εφόσον το παιδί τρώει μετά όσο θέλει από το στήθος. Στην περίπτωση σου όμως, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα μιας και καταναλώνει και τα μπουκάλια που αποθηκεύεις άρα κι έτσι ρυθμίζει την παραγωγή σου. Εδώ υποστηρίζουν πολύ την τεχνική με το χέρι και δεν πολυεμπιστεύονται τα θηλαστρα, εγώ δεν αγόρασα καν, στο τσακ ήμουν βεβαια όταν τον έβλεπα να ζορίζεται. Σιγά σιγά όμως νιώθω ότι έχει ρυθμίσει μόνος του την παραγωγή μου και αρπάζει ακόμα και με στήθος τούμπανο! Πλέον εγώ ζορίζομαι και ανυπομονώ να με αδειάσει τις νύχτες που κοιμάται αρκετούτσικα! Η Ξανθή πού χάθηκε;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

ειμαι ενα πτωμα...

ο μικρος τρωει ολη μερα κι ολη νυχτα!απο κει που κρατουσε 3ωρα τωρα το εχει παει ανα διωρο και μεχρι να φαει,να ρευτει και να αλλαχτει,παμε παλι απο την αρχη!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Κορίτσια γύρισα σπίτι στη μαμά μου δεν είχα ινερνετ...Είμαστε καλά ο γιος μου που έχει αρρωστήσει όλες και όλες 3 φορές μέχρι τα 4 του προχθές μου γύρισε από το νήπιο με συνάχι...Καλά τα έκανα πάνω μου μη μου κολλήσει την μικρή αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε...

Τινγκερ τα καλμα τα είχα προτείνει για να μη μάθει το μωρό την ευκολία του μπιμπερό μιας και με αυτά πρέπει να ρουφήξει όπως στο στήθος και να μπορέσει να πιάσει καλύτερα στήθος.

Έχετε γράψει πολλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω αλλά θα τα διαβάσω κάποια στιγμή...

Εμείς πλέον έχουμε ένα 10-6 δώρο για μένα από την μικρή αλλά μετά τρώμε ανά 3ωρο...Μια χαρά είναι μη τα θέλω και όλα δικά μου.Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα αλλά ακόμα βγάζω λόχεια...Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί μέχρι το δίμηνο να πάω έτσι και να αδιαθετήσω...Έπαθα σοκ γιατί στον γιο μου με το που αδιαθέτησα στο 8μηνο δεν ξανάπιε γάλα από μένα δεν του άρεσε η γεύση δεν ξέρω τι έγινε αλλά αμέσως αποθήλασε και με συνοπτικές διαδικασίες...Ελπίζω τουλάχιστον και να αδιαθετήσω η μικρή να συνεχίσει να πίνει...

Καλά όσα μωράκια είδα στο φατσοβιβλίο είναι κουκλιά και οι μαμάδες όμως δεν πάνε πίσω....

Οτίλια ποτέ δεν ξυπνάμε το μωρό ότι και να σου λένε...Εμένα η παιδίατρος μου έβαλε χέρι που την άφηνα από 10 ημερών να κοιμάται 5ωρα και μόλις την ζύγισε κατάπιε την γλώσσα της και μου είπε να την κάνω ότι θέλω...Είναι αρχή μου ποτέ δεν ξυπνάω κανέναν όπως δεν μου αρέσει να με ξυπνάνε...

Επίσης της έδωσα και πιπίλα και ξεκόλλησε από πάνω μου και πλέον την βάζω και λίγο στο ρηλάξ και παίζει και γελάμε όλοι μαζί...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ο δικός μου να δω πως θα την γλυτώσει από την Ηλιάνα! Από την Πέμπτη που ξεκίνησε με βήχα και πήρε αντιβίωση, αντί να καλυτερεύει γίνεται χειρότερα! Μου ανέβασε το βράδυ πυρετό και ήθελε συνέχεια αγκαλιά. Με τον άντρα μου χωριστήκαμε σε στρατόπαιδα! Εγώ κοιμήθηκα με τον μικρό στο δωμάτιο της Ηλιάνας και η Ηλιάνα με τον μπαμπά της! Σήμερα θα την πάω πάλι στον παιδίατρο γιατί βήχει απίστευτα, πονάει ο λαιμός της και η κοιλιά της! Με αυτές τις αρρώστιες μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Είμαστε συνέχεια με aerolin κι αντιβιώσεις! Μ΄αρέσει που της δίνω και singulair για να δυναμώσουν τα πνευμόνια της! Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν το έπαιρνε κι αυτό!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γεια σας κορίτσια! Με αφορμή αυτό που είπε η Ξανθή για την πιπίλα, είμαι σε δίλημμα...να δώσω; Ή μήπως θα αγανακτίσω μετά για να την κόψει;;; Τώρα δε βάζει δάχτυλο αλλά τη γροθιά μερικές φορές που πεινάει πολύ..του τη βγάζω κ μετά ξεχνιέται.:rolleyes:Γενικά τα χέρια τα βάζει στο στόμα μόνο αν πεινάει.Είναι δυνατόν να αρχίσει να τα βάζει κ χωρίς λόγο;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...