Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

απο χθες το βραδυ υποφερω απο τη χολη δεν εχω παει ακομα νοσοκομειο παω τωρα! καλυτερα να με κρατησουν να ξαμπαρδευω δεν αντεχω αλλο τους πονους! φιλια σε ολες

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο χθες το βραδυ υποφερω απο τη χολη δεν εχω παει ακομα νοσοκομειο παω τωρα! καλυτερα να με κρατησουν να ξαμπαρδευω δεν αντεχω αλλο τους πονους! φιλια σε ολες

καλα κανεις που πας νοσοκομειο.....θα σε βοηθησουν ωστε να μη πονας κ δεν θα βασανιζεσαι!ολα θα πανε καλα!περαστικα σου κ περιμενουμε νεα σου.

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Αστερίνα περαστικά! Όλα καλά να πάνε! Ρενέ τι χάπια θα πάρεις; Για να σου κοπεί το γάλα; Τινγκερ εμένα ποτέ δεν έτρεχαν αίματα από τις θηλές μου, είχα μονίμως ξεραμένο αίμα και πληγές πάνω. Φαίνονταν απλά δαγκωμένες. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα! Άννα κι εμένα κάπως έτσι κλαιει ο μπεμπης μου.. Έχω καταλάβει ότι θελει σιγουρα να ρευτεί αλλά μαλλον εχει και κολικους το καημενακι μου! Εμι κι εμενα εχει σπυρακια στο μουτρακι του αλλα δε μου εδωσαν κατι, τον καθαριζω με βρεγμενο βαμβακι μετα το θηλασμο γιατι το γαλα μου εντεινει το προβλημα. Μου ειπαν οτι θα φυγουν, αντε να δουμε!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

αστερινα περαστικα σου και σιδερενια!εισαι η 3η περιπτωση χολης μετα απο εγκυμοσυνη που ακουω μεσα σε λιγους μηνες.

οτιλια εμενα δημιουργηθηκε πολυ παχυ κακαδι πανω στη θηλη και μου ειχαν πει να βαζω το μικρο και ετσι, μονο που οταν τον εβγαζα αυτο ξεκολλουσε και ματωνε.τωρα δεν εχω κατι,περασε και καναμε και μεγαλη προοδο με το θηλασμο αλλα αρχισε και παλι να μου τις πληγωνει.οποτε εκει που ειπα τερμα οι αντλησεις αρχισα και παλι και μου φαινεται οτι το θηλαστρακι ειναι ενα βημα πριν μας αφησει χρονους...μαλλον για το swing με βλεπω η για ενοικιαση του symphony μονο που δεν εχω ιδεα πως γινεται η διαδικασια.

ρενα μου οσο γαλατακι παρει το παιδακι απο τη μαμα καλο ειναι!και μεχρι εδω που τα καταφερατε μια χαρα ειναι!αλλα πως καταλαβαινεις οτι δεν χορταινει? το εχω απορια γιατι κι εγω οταν τον εχω στο στηθος δεν εχω ιδεα τι καταναλωνει.στο μπιμπερο απο την αλλη το μικρο μου παραειναι λαιμαργο. στο μεταξυ ρε κοριτσια εχει λιγη γκρινια λογω κολικων(μαλλον τους περναει πολυ ηπια).οποτε λοιπον τον πιανει πονος ζηταει να φαει και με το που πινει λιγο γαλα,αεριζεται,ενεργειται και χαλαρωνει.ειναι νορμαλ ολο αυτο? εχουμε φτασει να κατεβαζει μεχρι και 150ml στην καθισια.βγαζει βεβαια και κατι ωραιοτατες γουλιες μετα... μεσα στην εβδομαδα εχουμε γιατρο.να δω τι θα μου πει.

σπυρακια στα μουτρακια βγαλαμε κι εμεις.αλλες μερες ειναι πιο λιγα, αλλες φουντωνουν.να το πειραζει κατι που τρωω?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

αστερίνα περαστικά ευχομαι!!

οτιλια εμεις δεν ειχαμε τελικά απλά σπυράκια αλλά σμιγματορροικη δερματίτιδα δηλαδή πολύ εντονα σπυρακια, κοκκονο δερμα, πρηξιμο γυρω απο το λαιμο και στα ματάκια σε σημειο που δεν μπορουσε να τα ανοιξει, ξυροδερμια. ενα χαλι δηλαδή και όλα αυτά εγιναν μεσα σε 2 μερες. οπότε τωρα με τις κρεμες ειμαστε μια χαρα αλλά περασα μεγάλη στενοχώρια μεχρι να συνελθει.. ειχε παραμορφωθει το προσωπάκι της ..

καμια φορα για τα σπυράκια μπορει οντως να φταιει κατι που τρωμε.. πολλές φορες ειναι το αγελαδινο γαλα..εγω οταν διαπιστωσαμε την δερματιτιδα για ενα διαστημα επινα γαλα με 80% λιγότερη λακτόζη και γενικά απεφευγα οτι δηποτε εχει αγελαδινο γάλα. τωρα που συνηλθε η μπέμπα τα ξαναεβαλα στην διατροφή μου και δεν ειδα να παθαινει κατι οποτε στην δικη μας περιπτωση δεν ηταν αυτό.. για το φουντωμα και το ξεφουντωμα που λετε φταιει και η ζεστη και η υγρασια καμια φορά..

Και τα δικά μας ήταν αρκετά έντονα, κι εγώ στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, αλλά μας είδε παιδίατρος και είπε ότι είναι από το γάλα μου (οι ορμόνες μου δηλαδή) σε συνδυασμό με κάποιες τροφές. Μου είπε να κόψω την ντομάτα και το χυμό πορτοκάλι (άρα και το πορτοκάλι) διότι βάζουν ορμόνες και εντείνεται το πρόβλημα. Οι αδερφές μου που θηλάζουν κι αυτές μου είπαν να καθαρίζω το μουτράκι του από τα γάλατα που πέφτουν. Το κάνω κι αυτό και είναι καλύτερα! Έμι φαντάζομαι τη στεναχώρια σου, κι εγώ είχα σκάσει, διότι γεννήθηκε πανέμορφος χωρίς κανένα σημαδάκι κι έγινε σαν το σημαδεμένο..Ευτυχώς περνάει και το δικό σας που είναι πιο σοβαρό. Βλέπω πάντως ότι τα περισσότερα μωράκια που θηλάζουν βγαζουν βρεφική ακμή. Τινγκερ, κι εμένα μου ξαναπλήγωσε τις θηλές, εκεί που περνανε ξαναπονάνε! Αλλες φορές δεν πονάω καθόλου κι άλλες πάλι δαγκωνει σαν τρελο και με τσακίζει. Θα σκληρύνουν πού θα πάει; Επίσης, κι εγώ σαν τη μαρρόζ δεν ξέρω αν αυτά τα ξαφνικά αίματα ειναι περίοδος ότι τα λόχεια που με ξαναθυμήθηκαν. Είχα σταματήσει να έχω αίμα ή καφέ κι από χτες πάλι έχω κανονικό αίμα!

VbTYp1.png

Οτίλια κι εγώ είχα μετά από μερικές εβδομάδες το ίδιο. Ενώ μου είχε σταματήσει το αίμα, ξαφνικά μου ήρθε πάλι κανονικό. Οι πιο πολλές κοπέλες εδώ μου είπαν πως είναι τα λόχεια, οπότε μην ανησυχείς. Παρακολούθησέ το μέχρι να σαραντήσεις :)

Όσο για τα χάπια που με ρώτησες υπάρχουν κάποια που σου κόβουν το γάλα. Την άλλη εβδομάδα που έχω γυναικολόγο θα τον ρωτήσω.

Tinger από τη συμπεριφορά του καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν χορταίνει αρκετά, γιατί εκτός του ότι τώρα τελευταία μου ζητάει γάλα κάθε 2 με 2,5 ώρες, τις προάλλες τον είχα 1 ώρα στο στήθος και στο καπάκι ήπιε 120ml ξένο γάλα!!! :(

Για την μουρίτσα όλες το ίδιο θέμα βλέπω έχουμε! Κι εμείς έχουμε σπυράκια και μετά από κάθε φαγητάκι σκουπιζόμαστε με γαζούλα και νεράκι.

81332fc420.png

6e08565c49.png

κοριτισα εγω εχω σαραντησει κ εκει που μ ειχαν κοπει τα λοχεια κ ενω πριν μ κοπουν εβγαζα καφε αιμα ..τωρα ξαφνικα βγαζω κοκκινο αιμα!μα ποτε θα σταματησει....μακαρι συντομα!κ εμενα ωγαζει σπιρακια κ ειναι απ το θηλασμο κ απλα καθαριζω το προσωπακι του μετα απο καθε θηλασμο με νερακι κ γαζουλα!

renakig μια απ τα ιδια κ εγω ....μπορει να καθομαι μια ωρα να τη ταιζω με μητρικο......κ συνεχιζει να θελει....δοκιμαζω ετοιμο γαλα κ πινει μονομιας 120 μλ ...τυχαιο?δεν νομιζω!οποτε δεν χορταινει το παιδι.φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δεν ξερω τι να πω..αυτο με τις ποσοτητες φαγητου με εχει καταμπερδεψει. εγω τον θηλαζω και νιωθω το στηθος να αδειαζει,αρα πινει σωστα?αν γκρινιαξει μετα το θηλασμο του δινω μπουκαλι και κατεβαζει απο 80 ως 120ml. δεν μπορω ομως να πω οτι δεν εχω γαλα γιατι κι απο το μπουκαλι παλι μητρικο πινει.και ανα αντληση βγαζω πανω απο 150ml.μηπως τα μικρα μας ειναι σαν τα χρυσοψαρα και οσο τους δινουμε το τρωνε?

κι εμενα ξυπναει ανα 2 ωρες αλλα πολλες φορες κλεινει και 4ωρα με στηθος μονο.που ξερω πολυ μπερδεμα.ο γιατρος ειχε πει να του δινω οσο θελει οποτε θελει(μιλωντας παντα για μητρικο).μηπως ειναι αυτο που λενε οτι μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μπορει να τα εχουμε συνεχεια κολλημενα πανω μας?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κοριτσια τι κανετε?

αστερινα περαστικα σου και σιδερενια!εισαι η 3η περιπτωση χολης μετα απο εγκυμοσυνη που ακουω μεσα σε λιγους μηνες.

οτιλια εμενα δημιουργηθηκε πολυ παχυ κακαδι πανω στη θηλη και μου ειχαν πει να βαζω το μικρο και ετσι, μονο που οταν τον εβγαζα αυτο ξεκολλουσε και ματωνε.τωρα δεν εχω κατι,περασε και καναμε και μεγαλη προοδο με το θηλασμο αλλα αρχισε και παλι να μου τις πληγωνει.οποτε εκει που ειπα τερμα οι αντλησεις αρχισα και παλι και μου φαινεται οτι το θηλαστρακι ειναι ενα βημα πριν μας αφησει χρονους...μαλλον για το swing με βλεπω η για ενοικιαση του symphony μονο που δεν εχω ιδεα πως γινεται η διαδικασια.

Καλημέρα, πάρε τηλ στο 210-7485752, 210-7470418, ΚΑΪΚΟΝΙΔΗΣ είναι η εταιρεία που τα νοικιάζει, 60 ευρώ το μήνα. Γάλα δεν έχω αλλά με το θήλαστρο είμαι πολύ ικανοποιημένη!!! :-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

Αυτό το αίμα που είχα ξαφνικά κράτησε 2-3 μέρες και μετά πάλι καφέ! Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται...Θα πάω γυναικολόγο μέσα στη βδομάδα, να δω τι είναι τελικά!:rolleyes:

Εμείς περάσαμε τέλεια το σκ...Χθες παντρεύτηκε ο κουνιάδος μου και πήγαμε όλοι μαζί στο γάμο..Ο μπέμπης έκλεψε όλα τα βλέμματα...Λες κ ήταν αυτός ο γαμπρός! Τον είχαμε ντύσει με πουκάμισο και τζινάκι και ήταν σωστό αντράκι! Ολοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του...τους έκανε και κάτι γελάκια όλο τρέλα και εμείς καμαρώναμε!! Στο τραπέζι πήγα μόνο με τον άντρα μου και το μπέμπη τον αφήσαμε στη μαμά μου..τον θήλασα πριν πάμε και κοιμήθηκε 4μισι ώρες! Φάγαμε, χορέψαμε και ο μπέμπης δεν είχε ξυπνήσει...ΑΑΑ! Τώρα τα βράδια κοιμάται σερί 7 ή 8 ώρες!!! Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

γεια σας κοριτσια ευχαριστω ολες σας! τωρα βγηκα απο το νοσοκομειο αλλα δεν ξεμπερδεψα,απλα η πετρα εχει παει στο δωδεκαδαχτυλο. τωρα μενουν να κανω καποιες εξετασεις να δουν αν μπορει να φυγει μονη της η να κανω κατι σαν γαστοσκοπιση να την βγαλουν..για λαπαροσκοπιση μετα απο ενα μηνα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστερινα μακαρι να φυγει μονη της αλλα ακομα κι αν χρειαστεις στο τελος λαπαροσκοπιση μην ανησυχεις,ολα καλα θα πανε!

μαρροζ η πρωτη εμφανιση του μπομπιρακου?μια χαρα! 7 και 8 ωρες σερι ε?αααχ μακαρι κι ο δικος μου συντομα να ριχνει τετοιους υπνους γιατι αν συνεχισει ετσι, η μανουλα...καπουτ!

κοριτσια εσεις κοιμαστε γενικα?εγω τα βραδυα ξαγρυπναω και μεσα στη μερα εχω τρελη υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω.αποτελεσμα,κοιμαμαι 2-3 ωρες καθε μερα.τα χω φτυσει κι απο πανω αρρωστησα κιολας. επαθα ψυξη σε αυχενα και ωμοπλατη,μπουκωσε η μυτη μου και ποναει και ο λαιμος μου. θηλαζω το μικρο και ποναει τοσο το σημειο της ψυξης που ξεχασα τον πονο της θηλης:)

Λαερτα ευχαριστω πολυ για τα τηλεφωνα!αν συνεχισω τελικα τις αντλησεις και δεν προχωρησει καλα ο θηλασμος(που μακαρι δηλαδη να τα καταφερουμε και να γλυτωσω απο το αρμεγμα) θα παρω γιατι με το μικρο δεν σωζομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...