Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα θα σου...εχω 3 σουτιεν θηλασμου που τα εχω πλυνε βαλε γιατι μονο αυτα βρηκα στο h&m τυχαια.δεν ειναι καν το νουμερο μου αλλα ηταν τα μονα που πλησιαζαν σ'αυτο. στο μεδερκεαρ οταν ζητησα θηλασμου μου εδωσαν το μεγαλυτερο τους νουμερο. στην πλατη μου ηταν τεραστιο και στο στηθος καλυπτε μολις το μισο. ειναι λιγο γελοιο το ολο θεμα με το στηθος μου.μετα το θηλασμο πρεπει να βρω τροπο να το μικρυνω,μονο που η ιδεα του χειρουργειου μου σηκωνει την τριχα καγκελο.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Γιατί καλέ να το πειράξεις;;Άλλες κάνουν επέμβαση για να το αποκτήσουν!!! Δεν ξέρω βέβαια πόσο είναι αλλά νομίζω ότι όταν αποθηλάσουμε, θα μικρύνει!

Ωραίο τικεράκι!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημερα κορίτσια,

tinger, ρίξε μια ματια εδω για σουτιεν ... http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=117

Εγω το εχω παρει αυτο ... παρόλο που το πηρα ενα νουμερο μικρότερο και ειναι σφιχτο το λαστιχο δεν με πολυενοχλει και φαντασου οτι εχω θεμα με τα σουτιεν λόγω μεγαλης πλατης και μικρου στηθους. Ειναι σαν αθλητικο απο πισω. Αλλα ρίξε μια ματια γενικοτερα στο σαιτ. Εχει πολλα για να διαλεξεις ... τιμες οπως εδω και μεταφορικα μονο μια λιρα ... μπας και γλυτωσει το ραψιμο η μαμα σου! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

μαρροζακι αν φτασει το μεγεθος προ εγκυμοσυνης μαλλον δεν θα το πειραξω γιατι ειπαμε ειμαι φοβιτσιαρα:) αν μεινει ομως ετσι...βοηθεια μας!κυκλοφορω και φοβαμαι μη χτυπησω καταλαθος κανεναν κακομοιρη χαχαχα!

μαμουνα ευχαριστω για το λινκ...ειμαι λιγο γιδι στις διαδικτυακες αγορες,θα πω στο αντρα ομως να το παραγγειλει.με μπερδεψαν ομως τα νουμερα...στη φορμα παραγγελιας εχει μονο s m l xl ενω εγω θελω η το s++ η το m++.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ακυρο μαμουνακι,τωρα διαβασα καλα τις πληροφοριες.

το συγκεκριμενο ειναι για μικρα cup,για μεγαλα με παραπεμπει σε αλλα μοντελα! ειπαμε ειμαι λιγο γιδι:)

Παντως αποκλειεται να μην βρεις κατι στο νουμερό σου απο εδω ...

Μηπως σε βοηθησει και το sizing guide που εχει ... http://www.nursingbra-shop.co.uk/sizing.asp

Παρε μεζούρα και αρχισε τις μετρησεις! ;)

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Κοριτσάκι από το ΙΚΑ εγώ πήρα 1.260 για τους δύο μήνες πριν τη γέννα, 1.700 για τους 2 μήνες μετά και 1.000 για το επίδομα τοκετού. Την όποια διαφορά υπάρχει από το μισθό για τον 1ο μήνα στη δίνει ο εργοδότης και για τα υπόλοιπα, πας ένα χαρτί που σου δίνουν από το ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ και σου δίνουν την υπόλοιπη διαφορά του μισθού σου. Βέβαια του ΟΑΕΔ τα κατέθεσα 27 Ιουλίου και ακόμη τα περιμένω αλλά κάποια στιγμή θα τα πάρω που θα πάει :) Επίσης αν γέννησες με καισαρική και κατέθεσες τιμολόγια στο ΙΚΑ, κάποια στιγμή θα σου δώσουν και 200 - 300 για αυτά. Αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στείλε μου κι ένα πμ. :)

εγω πηρα 820 στην αρχη και τωρα 2040 γιατι τετοια διαφορα? αλλα και αυτο με την καισαρικη?????? δεν το ξερω.. τιμολογια η αποδειξεις? αν δικαιουμε και αλλα δεν θα τους αφησω τιποτα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια μεγαλο προβλημα αυτο με το γαλα,εγω δεν εχω πολυ ,εχω σταματησει και τις αντλισεις 2 την ημερα κανω και βγαζω απο 60 80 καπου εκει.

και εμενα ειχε βγαλει πρασινες βλενες καποια στιγμη.

κατα αλλα καλα ειμαστε..η μικρη ειναι ησυχη και μεχρι στιγμης δεν εχουμε κολικους.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εγω πηρα 820 στην αρχη και τωρα 2040 γιατι τετοια διαφορα? αλλα και αυτο με την καισαρικη?????? δεν το ξερω.. τιμολογια η αποδειξεις? αν δικαιουμε και αλλα δεν θα τους αφησω τιποτα!

Κοίτα τα πριν και μετά τον τοκετό πάνε ανάλογα με το μισθό σου. Υποθέτω ότι τα 2040 είναι μαζί με το 1000 που είναι το επίδομα τοκετού. Για την καισαρική καταθέτεις τα τιμολόγια του νοσοκομείου και των φαρμάκων και μετά από κανά τρίμηνο τετράμηνο παίρνεις κάτι λίγα. Ό, τι χρειαστείς πες μου :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε??? Εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε:D...

Τη Δευτέρα κάναμε τον υπέρηχο για να δούμε αν ο λόγος που κλαίει ο πριγκιπάκος μου είναι η παλινδρόμηση, αλλά Δόξα τω Θεώ δεν είναι από 'κει. Δεν έχει τίποτα παθολογικό και είναι καθαρά από τους κολικούς

Το θέμα είναι ότι είτε πιει δικό μου γάλα είτε ξένο μου κάνει στο 5λεπτο πάνω γουλίτσες ή εμετό και αρχίζει ένα κλάμα που κρατά στην καλύτερη 2 ώρες (και στη χειρότερη μέχρι το επόμενό του γεύμα).:(:( Ευτυχώς το βράδυ μας αφήνει να κοιμηθούμε ένα 4ωρο σερί!

Το θήλαστρο το συνεχίζω (και μάλλον θα το χρησιμοποιώ μέχρι το τέλος) γιατί η δεξιά θηλή είναι ακόμα χάλια και με πονάνε και οι δύο... Έχω κουραστεί να αρμέγομαι κάθε φορά που είναι να φάει (6 φορές τη μέρα) και πλέον βγάζω μόνο 3-4 φορές από 70 έως 90ml (τώρα το απόγευμα κατάφερα να βγάλω 100ml σε 30 λεπτά)!:P

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω??? Έχετε πρόβλημα με ακράτεια ούρων??? Από τη στιγμή που γέννησα δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα όταν μου έρθει η ανάγκη. Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι είναι από την επισκληρίδιο, αλλά μετά από τόσες μέρες συνεχίζω να βρέχομαι έτσι και δεν είμαι εκείνη ακριβώς τη στιγμή πάνω απ' τη λεκάνη:oops::oops::oops:. Και το άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω ούτε σταγόνα... τέτοιο πρόβλημα ούτε όταν ήμουν τριών ετών δεν είχα...

Συγγνώμη για το άχαρο θέμα...

κοριτσια μεγαλο προβλημα αυτο με το γαλα,εγω δεν εχω πολυ ,εχω σταματησει και τις αντλισεις 2 την ημερα κανω και βγαζω απο 60 80 καπου εκει.

και εμενα ειχε βγαλει πρασινες βλενες καποια στιγμη.

κατα αλλα καλα ειμαστε..η μικρη ειναι ησυχη και μεχρι στιγμης δεν εχουμε κολικους.

Σε νοιώθω κοπέλα μου! Μία από τα ίδια κι από εδώ! Ταίζω, ταίζω κι ο κακομοίρης δεν χορταίνει με τίποτα!! Με έχει κουράσει πολύ αυτό το πράγμα! Ακούω και τις τυχερές που βάζετε και κοχύλια και σας ζηλεύω! Ούτε τώρα, αλλά ούτε στην Ηλιάνα είχα πολύ γάλα! Δεν πειράζει, και που ήπιε μέχρι τώρα κι από τη μαμά είμαι ικανοποιημένη. Την μεθεπόμενη εβδομάδα που έχω γιατρό θα του πω να μου δώσει τα χάπια ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο και οι δύο.

81332fc420.png

6e08565c49.png

μαρροζακι αν φτασει το μεγεθος προ εγκυμοσυνης μαλλον δεν θα το πειραξω γιατι ειπαμε ειμαι φοβιτσιαρα:) αν μεινει ομως ετσι...βοηθεια μας!κυκλοφορω και φοβαμαι μη χτυπησω καταλαθος κανεναν κακομοιρη χαχαχα!

μαμουνα ευχαριστω για το λινκ...ειμαι λιγο γιδι στις διαδικτυακες αγορες,θα πω στο αντρα ομως να το παραγγειλει.με μπερδεψαν ομως τα νουμερα...στη φορμα παραγγελιας εχει μονο s m l xl ενω εγω θελω η το s++ η το m++.

καλά πολύ γέλασα!!!!!!:lol::lol::lol:

Σε νοιώθω κοπέλα μου! Μία από τα ίδια κι από εδώ! Ταίζω, ταίζω κι ο κακομοίρης δεν χορταίνει με τίποτα!! Με έχει κουράσει πολύ αυτό το πράγμα! Ακούω και τις τυχερές που βάζετε και κοχύλια και σας ζηλεύω! Ούτε τώρα, αλλά ούτε στην Ηλιάνα είχα πολύ γάλα! Δεν πειράζει, και που ήπιε μέχρι τώρα κι από τη μαμά είμαι ικανοποιημένη. Την μεθεπόμενη εβδομάδα που έχω γιατρό θα του πω να μου δώσει τα χάπια ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε χωρίς λόγο και οι δύο.

Μπράβο γιατί δε θήλασες και λίγο!!

Μάλιστα με τόσα προβλήματα, σου αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερες και θήλασες τόσο! Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που το παλεύουν το θέμα παρ' όλο που αντιμετωπίζουν διάφορα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...