Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

μαριλου μου ετσι κι αρχιζει να σταζει γινεται μουσκεμα το επιθεμα σε δευτερολεπτα και τρεχει απο κατω!

ειχα θεμα με υπερπαραγωγη αλλα τη μειωσα κατα πολυ...οι 3ωρες αντλησεις εγιναν 4ωρες και τα 300ml εγιναν 150-200.και το παιδι τρωει στανταρ 120 ανα γευμα ενιοτε και παραπανω.ισως θα πρεπει να παρω ενα τηλεφωνο τον παιδιατρο να τον ρωτησω.γιατι για φαγητο μου ειχε πει να του δινω οσο θελει οποτε θελει.τις τελευταιες μερες το ψαρακι τρωει τον αχλαπακιαστο!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες καλημέρες πολλές από εμένα και από τον μικρό μου. Έχω καιρό να σας γράψω μιας και μου μονοπωλεί το χρόνο μου. Σας διαβάζω όμως τις ώρες που τον θηλάζω. Είμαστε 4350 από 3450 που ήμασταν στην έξοδο και 58 πόντους. Τρώμε μόνο φαΐ από τη μαμά μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα δόξα το Θεό. Τη Δευτέρα σαραντίζουμε αλλά τις βόλτες μας με το καρότσι τις κάνουμε σχεδόν καθημερινά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε τον καλό καιρό. Ο μικρός μπαίνει σε μια σειρά έχοντας βέβαια και τις ημέρες πανικού με έντονους κολικούς που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας. Υπομονή σε όλες μας. Λένε ότι μετά τις 40 ημέρες το παιδί αλλάζει (φαντάζομαι όχι προς το χειρότερο).

Επ' ευκαιρίας αν είναι καμία από εσάς στο ΙΚΑ τι ακριβώς θα πληρωθούμε; Μέχρι στιγμής έβαλαν στο λογαριασμό μου 1200 και στου μπαμπά μας άλλα 1000. Θα μου πείτε τέτοιες εποχές τι ζητάς και εσύ αντί να λες πάλι καλά που σου τα δίνουν κιόλας. Απλά μου φαίνονται λίγα μιας και το αφεντικό μου μου μίλησε για περισσότερα. Όπως καταλαβαίνετε τα χαρτιά μου η πεθερά μου μου τα κατέθεσε για αυτό και δεν ξέρω που παν τα 4. Σας φιλώ όλες, πάω να τον βάλω στην κούνια του γιατί κοιμήθηκε να κοιμηθώ και εγώ λιγάκι ακόμα.

Καλημέρα σε όλες

Μανούλες καλημέρες πολλές από εμένα και από τον μικρό μου. Έχω καιρό να σας γράψω μιας και μου μονοπωλεί το χρόνο μου. Σας διαβάζω όμως τις ώρες που τον θηλάζω. Είμαστε 4350 από 3450 που ήμασταν στην έξοδο και 58 πόντους. Τρώμε μόνο φαΐ από τη μαμά μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα δόξα το Θεό. Τη Δευτέρα σαραντίζουμε αλλά τις βόλτες μας με το καρότσι τις κάνουμε σχεδόν καθημερινά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε τον καλό καιρό. Ο μικρός μπαίνει σε μια σειρά έχοντας βέβαια και τις ημέρες πανικού με έντονους κολικούς που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας. Υπομονή σε όλες μας. Λένε ότι μετά τις 40 ημέρες το παιδί αλλάζει (φαντάζομαι όχι προς το χειρότερο).

Επ' ευκαιρίας αν είναι καμία από εσάς στο ΙΚΑ τι ακριβώς θα πληρωθούμε; Μέχρι στιγμής έβαλαν στο λογαριασμό μου 1200 και στου μπαμπά μας άλλα 1000. Θα μου πείτε τέτοιες εποχές τι ζητάς και εσύ αντί να λες πάλι καλά που σου τα δίνουν κιόλας. Απλά μου φαίνονται λίγα μιας και το αφεντικό μου μου μίλησε για περισσότερα. Όπως καταλαβαίνετε τα χαρτιά μου η πεθερά μου μου τα κατέθεσε για αυτό και δεν ξέρω που παν τα 4. Σας φιλώ όλες, πάω να τον βάλω στην κούνια του γιατί κοιμήθηκε να κοιμηθώ και εγώ λιγάκι ακόμα.

Καλημέρα σε όλες

Κοριτσάκι από το ΙΚΑ εγώ πήρα 1.260 για τους δύο μήνες πριν τη γέννα, 1.700 για τους 2 μήνες μετά και 1.000 για το επίδομα τοκετού. Την όποια διαφορά υπάρχει από το μισθό για τον 1ο μήνα στη δίνει ο εργοδότης και για τα υπόλοιπα, πας ένα χαρτί που σου δίνουν από το ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ και σου δίνουν την υπόλοιπη διαφορά του μισθού σου. Βέβαια του ΟΑΕΔ τα κατέθεσα 27 Ιουλίου και ακόμη τα περιμένω αλλά κάποια στιγμή θα τα πάρω που θα πάει :) Επίσης αν γέννησες με καισαρική και κατέθεσες τιμολόγια στο ΙΚΑ, κάποια στιγμή θα σου δώσουν και 200 - 300 για αυτά. Αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στείλε μου κι ένα πμ. :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

τινγκερ τώρα τελευταία κ ο δικός μου κάνει μόνο πράσινα κακά και έχουν αυτές τις σιχαμερές βλέννες...

Άσε που οι διαρροές του στήθους έχουν γίνει μπελάς! Φοράω τα κοχύλια και μερικές φορές ξεχνιέμαι και σκύβω ή ξαπλώνω και νιώθω το γάλα να τρέχει πάνω μου! Ποιά επιθέματα χρησιμοποιείς; Εγώ πήρα της chicco που είναι αντιβακτηριδιακά και πολύ απορροφητικά σε σχέση με άλλα που δοκίμασα! Δεν έχω τολμήσει να καθίσω χωρίς επιθέματα ή κοχύλια...Βέβαια δεν έχω τρελή υπερπαραγωγή, όπως εσύ! Στο μαιευτήριο άκουσα από τη γυναικολόγο της διπλανής μου, ότι αν δε φοράμε σουτιεν, αυξάνεται η παραγωγή.Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...:rolleyes:

Μήπως είναι και βλακεία να φοράω όλη μέρα κάθε μέρα σουτιεν;;;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αυτό για την υπερπαραγωγή, αλλά εγώ φοράω κάθε μέρα όλη μέρα σουτιέν για το στήθος μου γιατί και στη Λένα που φόραγα συνέχεια ούτε έπεσε ούτε τίποτα οπότε θα σου πρότεινα αν δεν πονάς ή δεν έχεις θέμα να φοράς :)

Όσο για τα επιθέματα όντως της chicco και για μένα είναι τα καλυτερα και τα πιο απορροφητικά!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βασικά γι' αυτό φοράω...για να μη γίνει σαν της αγελάδας!:tongue:

Κάτι άσχετο..Εδώ και 2 εβδομάδες είχα καφέ υγρά..Από χθες έχω κανονικό αίμα..Λέτε να είναι περίοδος;;:shock:

Βασικά γι' αυτό φοράω...για να μη γίνει σαν της αγελάδας!:tongue:

Κάτι άσχετο..Εδώ και 2 εβδομάδες είχα καφέ υγρά..Από χθες έχω κανονικό αίμα..Λέτε να είναι περίοδος;;:shock:

Μπορεί να είναι υπολείμματα από λόχεια, καφέ είχα κι εγώ 2-3 μέρες. Αλλά μπορεί να είναι και περίοδος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το θηλασμό μην ανησυχείς. Εγώ όπως σας έχω ξαναπεί είχα περίοδο από το Νοέμβρη και θήλαζα μέχρι Μάιο :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα μανουλες!

μαρροζ για τα κοχυλια μια απ'τα ιδια.προσπαθω να τα φοραω περισσοτερο για να αποφυγω την υγρασια των επιθεματων(κι εγω της κικο εχω)αλλα ετσι και ξεχαστω και σκυψω η κουνηθω αποτομα τα κανω ολα χαλια.ασε που δεν μπορω να ξαπλωσω με αυτα.

σουτιεν καλα κανεις και φορας.κι εμενα στο νοσοκομειο οι μαιες μου ειχαν πει οτι το σουτιεν βοηθαει στο να μαζευτει το γαλα και φυσικα προστατευει και το στηθος απο τον μεγαλο κατηφορο. εμενα δυστυχως το στηθος μου ανοιξε ολο απο τον 2ο μηνα της εγκυμοσυνης και δεν ξερω ποσο χειροτερο μπορει να γινει.και ναι τοτε φορουσα συνεχεια σουτιεν κι εβαζα κρεμες για ραγαδες και λαδια. τωρα ομως που μεγαλωσε ακομα πιο πολυ εχω προβλημα με το σουτιεν μεγαλο.προσπαθω να το φοραω ολη μερα εχοντας το κουμπωμενο στη πιο χαλαρη θεση αλλα ερχονται στιγμες που με πιεζει τοσο πολυ το βαρος του στηθους που νομιζω πως παθαινω εμφραγμα!

κι υστερα οι φιλες μου μου λενε ''τυχερη ποσο στηθος εχεις!''. μα δεν ειναι τυχη αυτο!

για την περιοδο ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι θα δουμε μετα τα 40.μπορει να ερθει ανεξαρτητα θηλασμου,μπορει και οχι.αλλα για το λοχεια μου ειπε οτι αλλωτε θα ειναι περιοσσοτερα αλλωτε λιγοτερα.κι οντως,2 μερες τωρα ειχα μονο ελαχιστες καφε βλενες και σημερα ειναι παλι κοκκινο.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Ήταν να πάω σήμερα στο γιατρό μου, αλλά δουλεύει ο άντρας μου κ δεν το τολμώ να κατέβω μόνη μου με το μωρό στο κέντρο...Τώρα έκλεισα ραντεβού για να με δει από βδομάδα..Ελπίζω να μπορέσει να μου πει αν είναι λόχεια ή περίοδος!:rolleyes:

θηλασμου φοραω. για το αθλητικο δεν το ειχα σκεφτει,θα παω να κοιταξω κι αν βρω στο νουμερο μου εχει καλως.παντως και τα θηλασμου χωρις μπανελες ειναι κι ομως και παλι με σφιγγουν.θα δω τι θα κανω.εψαχνα μπας κι εβρισκα τιποτα σε στυλ μπουστακι να μου τα κραταει μεσα στο σπιτι τουλαχιστον λιγο συμμαζεμενα αλλα στο νουμερο μου δεν υπαρχει τιποτα ουτε για πλακα. μηπως να βαλω τη μανα μου να μου ραψει?

Καλημέρα κορίτσια και απο μενα!

δεν προλαβαινω πια να μπαινω συχνά και ομολογώ ότι μου λειπετε! ελπίζω όλες οι μανούλες και τα μπεμπάκια ναι είναι καλά. εμεις καλά ειμαστε σε γενικες γραμμες. παλευουμε ακόμα με την δερματίτιδα της μπεμπούλας με 2 μπανάκια την μερα και ειδικες κρεμούλες..ειναι πολύ καλύτερα τωρα αλλά δεν εχει περάσει τελειως.. δεν βοηθαει και ο καιρος και όταν κανει πολλές ζεστες ξανα φουντώνει το προσωπάκι της..το πραγραμμά της εχει αρχίζει να φτιάχνει εκει που ξυπνάγαμε 4-5 φορες τη νυχτα τωρα ξυπναμε μονο 2!...

. απο την τετάρτη ξεκινησε ο μικρός προσαρμογή στον παιδικό σταθμό.. δειχνει να τα πηγαινει πολύ καλά οποτε απο την άλλη τετάρτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

αυτά τα νεα μας.. φιλάκια πολλα σε όλες:)

θηλασμου φοραω. για το αθλητικο δεν το ειχα σκεφτει,θα παω να κοιταξω κι αν βρω στο νουμερο μου εχει καλως.παντως και τα θηλασμου χωρις μπανελες ειναι κι ομως και παλι με σφιγγουν.θα δω τι θα κανω.εψαχνα μπας κι εβρισκα τιποτα σε στυλ μπουστακι να μου τα κραταει μεσα στο σπιτι τουλαχιστον λιγο συμμαζεμενα αλλα στο νουμερο μου δεν υπαρχει τιποτα ουτε για πλακα. μηπως να βαλω τη μανα μου να μου ραψει?

Κοίτα μήπως βρεις αθλητικό..Η τελευταία λύση νομίζω είναι η μάνα σου!:cool:

Επίσης τα σουτιεν εγκυμοσύνης προσαρμόζονται καλά...Εγώ φοράω κ εγκυμοσύνης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...