Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω κι εγώ πολύ να τα πούμε από κοντά! Μαριλού ευχαριστούμε για το γκρουπ που έφτιαξες στο fc! Χριστούγεννα θα έρθω Ελλάδα, ελπίζω να οργανώσουμε τότε μία συνάντηση να είμαστε κι εγώ με τον μπέμπη μου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρενακι να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!να ειναι παντα γερη και καλοτυχη κι εσυ περηφανη χαζομαμα!

κοριτσια ουτε κι εγω εχω Fb..μη με κανετε να φτιαξω:) αν και θα ηταν ωραια να συναντουθουμε πως ομως και που.για τις αθηναιες θα ειναι πιο ευκολο.

λοιπον στο θεμα θηλασμος κανουμε καθε μερα προοδο.σημερα μια ετρωγε μπουκαλι μια καθοταν στο στηθος.μακαρι να μειωθουν τα μπουκαλια και να αυξηθουν οι θηλασμοι!παλι ομως με ποναει..κατι κανουμε λαθος και το τελευταιο που θελω ειναι να ξαναματωσει το στηθος μου.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Εκανα αυτο που λέτε κι απο μόνη μου αλλά δεν γινόταν τίποτα, απλα με πήγαινε σε μια σελίδα που έλεγε 'θέματα που παρακολουθείτε'. Τελικά έκανα δεξι κλικ και αφου δεν υπήρχε 'διαγραφή' πάτησα 'αποκοπή' και απαλλάχτηκα! Ουφ!

Ούτε κι εγώ εχω facebook αλλά θα ήθελα να σας συναντήσω απο κοντά και να σας γνωρίσω όταν το κανονίσετε!

Ξανθή, δεν ξέρω αν το έχει μάθει αλλά κυκλοφόρησε - επιτέλους- και το 3ο τριανταφυλλάκι με τιτλο 'το άγριο τριαντάφυλλο'. Το αγορασα ήδη αλλά ο Θεός ξέρει ποτε θα μπορεσω να το διαβάσω:shock: Κυκλοφόρησε τώρα τον Αυγουστο!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα μανούλες...τι κάνετε?? Γεννήσαμε κι εμείς ναι!! Έναν μπέμπη στις 05/09 με βάρος 4.160 και 56 εκ.

Δυστυχώς ο τοκετός μου δεν ήταν αυτό που περίμενα και παλεύω να το ξεπεράσω ακόμα... Δόξα το Θεό όμως ο μπέμπης μας είναι καλά.

Στο νοσοκομείο υπήρχαν πολλές δυσκολίες λόγω του ότι ήμουν 2 μιση μέρες με καθετήρα και ορό λόγω καισαρικής και το μωρό δίπλα. Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζεται η δυσκολία και στο σπίτι. Δεν ξέρω πώς την παλεύετε.....είχα φρικάρει όπου το μωρό ήταν κολλημένο στο στήθος 24 ώρες το 24ώρο. Σήμερα καλέσαμε παιδίατρο και με αποδέσμευσε λίγο δίνοντας στον μπέμπη πιπίλα (επιτέλους!!) και εμένα να βγάζω λίγο γάλα με θήλαστρο. Γιατί οι πληγές μου είναι.... Κορίτσια δεν έχω πάρει ανάσα από τη μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο. όποτε βρίσκω λίγο χρόνο ( που δεν τον βρίσκω) ξεσπάω σε λιγμούς. Προσπαθώ να φανώ δυνατή για τον μπέμπη μας.

Φιλιά σε όλες

Να μας ζήσουν τα μπεμπάκια

:P

n3oUp2.png

mommyart απ'τι βλεπω κι εσυ παιδι γιγαντα εβγαλες!μην ανησυχεις...σιγα σιγα ολα θα περασουν.και στο λεει καποια που ειναι μαλον στην ιδια κατασταση με σενα.γυρνα αν θες μερικες σελιδες πισω να διαβασεις την ιστορια μου. δραμα,πονοι αφορητοι και ψυχολογια στο πατωμα λογω της ''ξαφνικης'' καισαρικης. πιστεψε με ολα θα περασουν!υπαρχουν ακομα στιγμες που με παιρνει τελειως απο κατω και πεφτουν τα δακρυα ποταμι,αλλα καθε μερα ολα ειναι λιγο καλυτερα. μονο η κουραση δεν βελτιωνεται...

να εισαι αισιοδοξη καλη μου...κοιτα το αγγελουδακι σου,δεν αξιζε ο πονος και η ταλαιπωρια?

λοιπον γεννησα παρασκευη...10 μερες μετα εβγαλα τα ραμματα.απο τη μερα που εβγαλα τα ραμματα η βελτιωση της καταστασης μου ειναι πολυ μεγαλυτερη. στην ουσια χρειαστηκα ακριβως 2 βδομαδες απο την καισαρικη για να στανιαρω. τωρα και το μωρο κραταω και μαγειρευω οποτε μπορω και καθαριζω και ολο το σπιτι(με λιγη προσοχη μονο μην ανοιξει καμια τομη:))

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες...τι κάνετε?? Γεννήσαμε κι εμείς ναι!! Έναν μπέμπη στις 05/09 με βάρος 4.160 και 56 εκ.

Δυστυχώς ο τοκετός μου δεν ήταν αυτό που περίμενα και παλεύω να το ξεπεράσω ακόμα... Δόξα το Θεό όμως ο μπέμπης μας είναι καλά.

Στο νοσοκομείο υπήρχαν πολλές δυσκολίες λόγω του ότι ήμουν 2 μιση μέρες με καθετήρα και ορό λόγω καισαρικής και το μωρό δίπλα. Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζεται η δυσκολία και στο σπίτι. Δεν ξέρω πώς την παλεύετε.....είχα φρικάρει όπου το μωρό ήταν κολλημένο στο στήθος 24 ώρες το 24ώρο. Σήμερα καλέσαμε παιδίατρο και με αποδέσμευσε λίγο δίνοντας στον μπέμπη πιπίλα (επιτέλους!!) και εμένα να βγάζω λίγο γάλα με θήλαστρο. Γιατί οι πληγές μου είναι.... Κορίτσια δεν έχω πάρει ανάσα από τη μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο. όποτε βρίσκω λίγο χρόνο ( που δεν τον βρίσκω) ξεσπάω σε λιγμούς. Προσπαθώ να φανώ δυνατή για τον μπέμπη μας.

Φιλιά σε όλες

Να μας ζήσουν τα μπεμπάκια

:P

mommyart να σου ζήσει ο παιδαρός σου, να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!!! Κοριτσάρα μου μη στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε! Όλα θα περάσουνε και στο τέλος θα είναι μία ανάμνηση! Σημασία έχει ότι έχεις ένα γερό παιδάκι που σε χρειάζεται γερή κι ευτυχισμένη!

81332fc420.png

6e08565c49.png

ειναι μαλλον μια απο τις διαφορες δημοσιου με ιδιωτικο...στο ιδιωτικο σου κανουν απορροφησιμα,στο δημοσιο αυτα τα πραγματα ειναι πολυτελεια.

ευτυχως πιο πολυ φοβηθηκα με τη διαδικασια μεχρι να γινει παρα πονεσα.για την ακριβεια οταν μου τα εβγαλε δεν καταλαβα σχεδον τιποτα. εξαλλου αλλα ηταν τα ζορια μου(και ειναι ακομα δυστυχως...).

Καλημερούδια!

mommyart, να σου ζήσει το μωράκι!

Να ξέρεις ότι οι πρώτες 2 εβδομάδες είναι δύσκολες είτε κάνεις καισαρική είτε φυσιολογικό..Τα μωρά μας θέλουν συνέχεια κοντά τους γιατί προσπαθούν να συνηθίσουν έξω από τη μήτρα..Δεν γίνεται από εκεί που ήταν μέσα μας, ξαφνικά να ζουν μόνα και μακριά μας..Από την άλλη, εμείς είμαστε κουρασμένες από τον τοκετό και πονάμε από τα ράμματα. Τις πρώτες μέρες, είχα φρικάρει κ εγώ! Σιγά σιγά, όμως, στρώνει το πράγμα και θα κοιμάστε περισσότερο!;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

παλευουμε και εμεις με το θηλασμό. Το πρώτο 10ημερο που γεννηθηκε η τζουτζούκα κοιμόταν 5ωρα και 6ωρα με αποτελεσμα να μην τρωει συχνα και οταν την πηγαμε στον παιδίατρο να μην εχει ανακτήσει το βάρος γέννησης και ο οποιος μου εδωσε την καταπληκτικη συμβουλη ... 10' στο καθε στήθος και αν δεν χορταινει συμπληρωμα ... :confused:

Αυτην την εβδομαδα ξυπναει ανα 3ωρο - 4ωρο και τρωει και πιστευω οτι τα πάμε καλυτερα με το βάρος αφου αρχισαμε να κανουμε ζαρες στα χερακια και στα ποδαρακια και ολο και φουσκωνουν τα μαγουλακια. Τη ζυγισα κιολας και εχει παρει 300γρ. Χαλαλι το στηθος που κοντευει να φτασει στο πατωμα :D

Παρόλο που τη θηλάζω (περασα και εγω το δραμα με τις πληγωμενες θηλες, ειδικα στο δεξί στηθος) προσπαθω να κανω και καμια αντληση με θήλαστρο αλλα στην καλυτερη να βγαλω 30-40μλ και απο τα δυο. Απογοητευση ... :-(

Απο την καισαρικη εγω συνηλθα σχετικα γρηγορα αν και ακομα ειναι μουδιασμενη η κοιλια μου και φυσικα ποναω οταν περπαταω πολλη ωρα. Τα ραμματα μου και μενα ειναι απορροφησιμα.

Χθες καναμε και την πρωτη μας μεγαλη βόλτα. Πηγαμε μαγαζια και αλλαξαμε δωρα καθως και στην τράπεζα να παρουμε το επιδομα καισαρικης :D. Ο μπαμπας μας φοβιτσιαρης, να μην παθει τπτ το μωρο!!! :rolleyes:

Αυτα απο εμας!

ΥΓ.: 1. Σε οσες γέννησαν να σας ζήσουν!

2. Πειτε το ονομα του γκρουπ στο fb να σας ψαξω και εγω.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

mamouna μπράβο στη μπουμπού σου θα πάρει τα πάνω της μην ανησυχείς καθόλου :) Το γκρουπ είναι κρυφό δε μπορείς να το βρεις με ψάξιμο στο fb αν θες στείλε μου με πμ το mail σου να σε κάνω φίλη για να σε προσθέσω στο γκρουπ μας :)

tinger δεν το είχα σκεφτεί αυτό με το δημόσιο και το ιδιωτικό για τα ράμματα όντως. Από περιέργεια ρώτησα όχι ότι τα ράμματα είναι το πρόβλημά σου. Υπομονή και θα στρώσουν όλα :):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

mommyart,να σου ζησει το νινακι σου!!!!!!!!!!!σε καταλαβαινω γιατι ακριβως τα ιδια περασα κ εγω κ με το ιδιο αγχος κ κλαματα με σενα!ο χρονος ομως με βοηθησε κ οσο περνουν οι μερες τοσο απολαμβανω τη μητροτητα κ σιγουρα το ιδιο καλα θα αιστανθεις κ εσυ....δωσε χρονο στον εαυτο σου κ θα δεις......εμενα η γεννα ηταν μεγαλη πληγη...ομως μετα απο τοσες μερες ηρεμησα...κοιταζω το προσωπακι της καλης μου κ μου παιρνουν ολα.......μερικες φορες εχω ξεσπασματα με κλαματα αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα κ αυτα!οτι θες ειμαστε εδω να συζητας μαζι μας...αλλωστε μαζι τα περασαμε κ θα συνεχισουμε παρειτσα να τα περναμε!ΘΑ τα καταφερουμε μια χαρα!πολλα φιλακια ;)

σημερα πηραμε την ευχη του παππουλη...σαραντιζουμε τη κυριακη αλλα πηγαμε σημερα για την ευχη!!!!!!!!!!!συγκινηθηκα με την ιεροτελεστια !!!!!!!!!!να σας εχει ο θεουλης ολες σας καλα κ τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ τόοσοο πολύ για τα αισιόδοξα μηνύματά σας!!

Έχω τόσο στρες Θεέ μου!!! Την ιστορία μου δεν μπορώ ακόμα να τη πω γιατί μόνο που το σκέφτομαι κλαίω πολύ και προσπαθώ να φανώ δυνατή.Ένα μόνο θα πω ότι από τις 07.00 το πρωι με τεχνητές ωδίνες με έβαλαν για καισαρική στις 20.00 το βράδυ.

Τώρα κατάφερα και έβαλα το μικρό για ύπνο πάνω από 1 ώρα δεν κάθεται.....Εύχομαι να έρθει γρήγορα η στιγμή όχι τόσο να κοιμηθώ όσο να μην είμαι τόσο ταλαιπωρημένη και να μην μπορώ να κάνω τα βασικά πράματα μόνη μου. Είμαι με το μωρό στο στήθος και ο σύζυγος με βοηθάει και με ταίζει, μου δίνει νερό κι όταν είναι για να πάω τουαλέτα είναι δύσκολα τα πράματα. Τώρα βέβαια του βάζω τη πιπίλα την οποία βέβαια εάν πεινάει ακόμα πολύ σε 2 λεπτά την έχει πετάξει. Για μπάνιο δεν το συζητώ πότε κάνω. Γιατί είναι δύσκολο να κάνω με την τομή και τις γάζες που έχω και θέλουν αλλαγή κάθε φορά (ολόκληρη ιεροτελεστία)

Οι θηλές μου πονάνε πάαααρα πολύ!!! Περνάει ο πόνος??????????????????? ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει και ιδρώνω ολόκληρη όποτε τον πρωτοπαίρνω στο στήθος...και μετά βέβαια συνεχίζεται ο πόνος. Ακόμα και το θήλαστρο με πονάει. Χρησιμοποιώ το mini electric medela και το βγάζει σταγόνα σταγόνα. Μήπως φταίει το θήλαστρο ή έτσι αργά αντλούν όλα? 1 ώρα είμαι στο θήλαστρο.

Βάζετε κάτι για τις ραγάδες στο στήθος ενώ θηλάζετε? Το λάδι της weleda μήπως χρησιμοποιείται κατά τον θηλασμό ώστε να μην έχει πρόβλημα το μωρό?

Τι να πω....σας ευχαριστώ και πάλι μανουλίτσες. Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά νοιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν .....ελπίζωνα μην κρατήσει τόσο ώστε να μην τα καταφέρω. Δεν είναι μόνο η αυπνία, με καταλαβαίνετε........δεν έχω ξεπεράσει πολλά γεγονότα όπως του τοκετού που ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση πλέον, και άλλα πολλά μέσα στο νοσοκομείο παρά την κατάκλισή μου που δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Κορίτσια, έχω fb αλλά όχι με το ονομ/μό μου αλλά με την επαγγελματική μου ιδιότητα. Δεν το έχω ακόμα ενημερώσει με τπτ απλά το έχω ανοίξει. Να στείλω το email μου? Θα φτιάξω ένα εξτρα άλμπουμ που θα το βλέπετε μόνο εσείς με τον μπέμπη μας ώστε να είμαστε σε επικοινωνία. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε.

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά

Θα ξαναμπώ το βραδάκι αργά αν με αφήσει.

:shock::shock:

n3oUp2.png

Βρε κοριτσια, οσες χρησιμοποιειτε θηλαστρο ποση ωρα το αφηνετε να σας ξεζουμίσει? Εγω μολις δω και δεν βγαινει γαλα το βγαζω, δηλ στο 5λεπτο ... :(

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Βρε κοριτσια, οσες χρησιμοποιειτε θηλαστρο ποση ωρα το αφηνετε να σας ξεζουμίσει? Εγω μολις δω και δεν βγαινει γαλα το βγαζω, δηλ στο 5λεπτο ... :(

Κοίτα εξαρτάται τι χρήση του κάνεις. Εγώ τώρα δε χρησιμοποιώ καθόλου από όταν βγήκε ο μικρός από τη μονάδα αλλά στη Λένα που το χρησιμοποιούσα για να κάνω τράπεζα γάλακτος το έβαζα μια ώρα μετά από το θηλασμό και το άφηνα 10 λεπτά στο ένα στήθος και 10 στο άλλο. Κι εγώ το mini elctric χρησιμοποιούσα:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...