Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη, την κατάλαβα γύρω στην 20η εβδομάδα. Υποτίθεται ότι στη δεύτερη ως "'έμπειρη" το καταλαβαίνεις πιο εύκολα. Τι να σου πω θα δείξει, αλλά κι εγώ ανυπομονώ!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας κοριτσάκια κι από μένα. Εγώ την μπουμπού μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη, την κατάλαβα στις 18 εβδομάδες. Τώρα το δεύτερο δεν ξέρω πότε. Από κιλά, σχεδόν τίποτα. Αλλά και στην πρώτη εγκυμοσύνη, μην νομίζετε, μόνο 5 κιλά πήρα. Στις 10 του μηνός μπαίνω στον τρίτο και ζήτημα να έχω πάρει ένα κιλό. Βέβαια η κοιλίτσα μου είναι λίγο πιο ξεπεταγμένη από την πρώτη εγκυμοσύνη.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Μόνο 5????? Πες μου το κόλπο!!!!!

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 14 κιλά και τώρα αισίως έχω πάρει μόνο 1 κι αυτό οφείλετε στο ότι έτρωγα στην αρχή το έβγαζα, με αποτέλεσμα να χάσω κιόλας. Τώρα που σταματήσανε οι εμετοί κι είμαι συνέχεια ξάπλα, τώρα να δω τι θα γίνει....

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Aσε, καλύτερα να έπαιρνα κι εγώ κιλά παρά αυτό που τράβηξα. Βλέπεις, στην 24η εβδομάδα ανέβασα διαβήτη κυήσεως και μπήκα σε αυστηρότατη δίαιτα, κι έτσι όχι μόνο δεν πήρα άλλα, αλλά παραλίγο να χάσω κι όλας. Αλλά δεν βαριέσαι, αφού βγήκε γερή η μπουμπούκα μου, χαλάλι της οι πείνες που πέρασα.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

καλησπέρα κι απο μενα..

τι κάνετε? μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια με τα καλα νεα απο τις αυχενικές!

να καλωσορίσω και τις νέες αφίξεις..

εμεις καλά ειμαστε αν εξαιρέσουμε τους εμετους που εχουν αυξηθεί λιγο χτες εκανα 2..

εμενα η λεγόμενη πρωινή ναυτία ειναι απογευματινή. το πρωί κάπως τα καταφέρνω απο τις 5-6 το απόγευμα και μετα ειμαι χαλια..

και έμενα η κοιλίτσα εχει αρχίσει λίγο να εξέχει αλλά νομίζω ότι ειναι φούσκωμα γιατί νιώθω τη μήτρα μου να είναι χαμηλά ακόμα, εντός πυέλου

απο κιλά ξεκίνησα 50-51 τώρα είμαι 49-50. αλλά και στην πρώτη εκγυμοσ είχα πάρει μόνο 4 κιλά..

εμεις αυχενική 14/2..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩ

θα συμφωνησω απολυτα με τον χαρακτηρισμο της nanny73 για ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ μητερα

μονο τα χειρότερα εχω να πω

ας μην ηταν ο γιατρος μου εκει ..

Παράπονο δεν είχα από το νοσοκομείο. Ολοι μου φέρθηκαν άψογα, και οι μαίες, και οι προϊσταμένες και οι λοιποί γιατροί (ένεκα του διαβήτη ερχόταν και ενδοκρινολόγος μετά). Τον χαρακτηρισμό τον είπα γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά. Αλλά είπαμε, όπου πάει ο γιατρούλης μας.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Κορίτσια κακά τα ψέματα! Και το Ιασώ & το Μητέρα ξενοδοχεία είναι!!!! Όταν έκανα την αυχενική στο ΓΑΙΑ, ρώτησα τον γιατρό μου (ο οποίος δουλεύει εκεί) που να προτιμήσω τελικά, Ιασώ ή ΓΑΙΑ και μου είπε όπου θέλω εγώ! Κάτι που δεν είχε πει και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, γιατί μόλις είχε ανοίξει το ΓΑΙΑ. Θα πάρω τα κοστολόγια κι απ' τα δύο "ξενοδοχεία" και θα αποφασίσω μάλλον με το οικονομικό κριτήριο, εφ' όσον θα έχω και τον ίδιο γιατρό!!!!! Το θέμα μου είναι ο γιατρός μου κι όχι που θα μείνω τις 4 μέρες. Βέβαια έχουμε ακόμα μέλλον.... Η αλήθεια είναι ότι δε βλέπω την ώρα να πάρω τον γιόκα μου αγκαλιά!!!:tongue::tongue::tongue:

Να μου πείτε ποια από όλες σας δε θέλει το ίδιο μ' εμένα!!!:P:p

81332fc420.png

6e08565c49.png

Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλες το ίδιο θέλουμε. Τα μωρά μας αγκαλιά και γερά. Εγώ βέβαια να πω την αμαρτία μου, μου τα πληρώνει όλα η ασφάλεια. Στην πρώτη γέννα είχα πάρει μονόκλινο και είχα την μπουμπού μου 24 ώρες το 24ωρο μαζί μου. Εκτός από τις ημέρες που πήγε στη λάμπα λόγω ίκτερου. Αυτή τη φορά όμως λέω να προτιμήσω 2κλινο, γιατί γμτ πολλά τα λεφτά έστω κι αν τα πληρώνει η ασφάλεια. Από μένα πρέπει να βγουν πρώτα. Τέλος πάντων, ας έρθει η ώρα η καλή και βλέπουμε.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στην πρώτη γέννα ήμουν σε μονόκλινο, επειδή τα πλήρωνε η ασφάλεια. Δυστυχώς η ασφάλεια έκλεισε και τώρα καλύπτομαι μόνο με επίδομα. Η αλήθεια είναι ότι το αρνητικό στο μονόκλινο ήταν οι επισκέψεις που έρχονταν για να σου ευχηθούν, αλλά επειδή ήσουν μόνη στο δωμάτιο ξεχνάγανε να φύγουν. Οπότε αυτή τη φορά είτε μου τα πληρώνει η ασφάλεια, είτε όχι, σκέφτομαι το δίκλινο και για να έχω παρέα και για να μην κατσικώνονται οι επισκέψεις...

81332fc420.png

6e08565c49.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

πως είμαστε σήμερα?????

Με τα κιλά είναι ένα θέμα...είχα ήδη πολλά , 74 , και έχω πάρει και 4...καλά στην αρχή ότι αηδία (γαριδακι-πατατάκι-πίτσα κτλ) υπάρχει το έτρωγα...τώρα έχει 2 εβδομάδες που άρχισα διατροφή - περίπου - και είμαι στάσιμη...

hOszp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πως ειστε σήμερα?

Εγω πολύ καλα αφού χθες ειχα πολύ ευχάριστα νέα. Με πήραν τηλ απο το Κεντρο Μεσογειακής Αναιμίας και μετά τις αναλύσεις αίματος που έκαναν σε μένα και του συζύγου, προεκυψε οτι ναι μεν εχουμε και οι δύο το στίγμα αλλα του συζυγου ειναι ήπιας μορφής και σε συνδυασμό με το δικό μου δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα (χονδρικά σας τα γράφω)! Οπότε αυτοί δεν συστήνουν προγεννητικο για την αναιμία. Ουφφφ τι ανακούφιση και αυτή!

Ετσι από εκεί που ήταν να πάω για παρακέντηση στις 15/2 τελικά θα πάω για αυχενική και βλέπουμε!

Χθες πήγα και στο γιατρό και ο σπόρος μεγαλώνει μια χαρά! Το είδε και άκουσε για πρώτη φορά και ο μπαμπάς του και γελούσαν και τα αυτιά του! :D

Αντε ρε κορίτσια ενα σκαλί τη φορά ανεβαίνουμε!

Επίσης, πρώτα ο Θεός και εγώ στο Μητέρα Κρήτης θα γεννήσω.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...