Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαριλού υπομονή.Όταν μπλέκεις με μάστορες θέλει να έχεις ατσάλινα νεύρα και μπόλικη δόση υπομονής....Μια χαρά ο μικρός σου.

Και εμείς σήμερα το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε ευχή να τελειώνουμε(αν και βγαίνω έξω από την 9η μέρα εγώ) γιατί ο μπαμπάς μας φεύγει ταξίδι αύριο(φροντίσανε να τον στείλουν μόλις γύρισε) και θα λείπει 10 μέρες ίσως και παραπάνω....Σήμερα το πρωί αναγκαστικά έβγαλα και την μικρή πήγαμε τον γιο μου στο νήπιο αλλά την είχα μέσα στο σλινγκ τυλιγμένη καλά...

Από απόψε θα μετακομίσω στην μάνα μου που έχω και παρέα την γιαγιά μου γιατί με 2 παιδιά και μόνη μου δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...Εκεί θα λέω και μια κουβέντα και θα παίζει και ο γιος μου στα χωράφια σαν παιδάκι με χώματα κτλ εδώ είναι κλεισμένος μέσα στο διαμέρισμα....

Πάω σε λίγο να τον πάρω από το νήπιο να μου πει εντυπώσεις ο αντράκος μου...

Οτίλια βάστα γερά λίγο ακόμα έμεινε(που λέει ο λόγος)...

Να σας πω φεισμπουκ έχει καμία και αν έχετε θέλετε να γίνουμε φίλες;;;χαχα

Σε άλλα καφέ έχουν κάνει πριβε γρουπάκια και τα λένε και από εκεί κανονίζουν συναντήσεις κτλ...Μαριλού εσείς έχετε στο άλλο καφέ τίποτα τέτοιο;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού υπομονή.Όταν μπλέκεις με μάστορες θέλει να έχεις ατσάλινα νεύρα και μπόλικη δόση υπομονής....Μια χαρά ο μικρός σου.

Και εμείς σήμερα το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε ευχή να τελειώνουμε(αν και βγαίνω έξω από την 9η μέρα εγώ) γιατί ο μπαμπάς μας φεύγει ταξίδι αύριο(φροντίσανε να τον στείλουν μόλις γύρισε) και θα λείπει 10 μέρες ίσως και παραπάνω....

Από απόψε θα μετακομίσω στην μάνα μου που έχω και παρέα την γιαγιά μου γιατί με 2 παιδιά και μόνη μου δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...Εκεί θα λέω και μια κουβέντα και θα παίζει και ο γιος μου στα χωράφια σαν παιδάκι με χώματα κτλ εδώ είναι κλεισμένος μέσα στο διαμέρισμα....

Πάω σε λίγο να τον πάρω από το νήπιο να μου πει εντυπώσεις ο αντράκος μου...

Οτίλια βάστα γερά λίγο ακόμα έμεινε(που λέει ο λόγος)...

Να σας πω φεισμπουκ έχει καμία και αν έχετε θέλετε να γίνουμε φίλες;;;χαχα

Σε άλλα καφέ έχουν κάνει πριβε γρουπάκια και τα λένε και από εκεί κανονίζουν συναντήσεις κτλ...Μαριλού εσείς έχετε στο άλλο καφέ τίποτα τέτοιο;;;

Μα να σου πω τόσες μέρες κι εγώ θέλω να το ρωτήσω για το facebook. Στείλε μου και όσες άλλες θέλετε με πμ τα mail σας να σας βρω και να φτιάξουμε και ένα κρυφό γκρουπάκι να το βλέπουμε μόνο εμείς, να βάζουμε και φωτό να γνωριστούμε καλύτερα :) Ναι εμείς έχουμε στο Ιουνίου - Ιουλίου και είναι τέλεια!!!! Στείλτε μου mail να σας εντοπίσω να το φτιάξω!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια κ εγώ σκεφτόμουν να κανονίσουμε συνάντηση αλλά λίγο αργότερα, να μεγαλώσουν τα μπεμπε...

Όσον αφορά το fb δεν έχω, αλλά αν φτιαχτεί ο Αύγουστος '11 εκεί, ίσως φτιάξω....Είμαι σε σκέψη προς το παρόν...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημέρα κορίτσια! Απ'οτι βλέπω τα μπεμπακια σας πάνε πολύ καλά και χαιρομαι πολύ γι'αυτό!:D Κι εμένα η μικρή μου στρουμπουλευει, θα την ξαναζυγίσουμε την Πεμπτη που θα έρθει ο παιδίατρος αλλά γενικά πάμε καλά. Το θέμα είναι οτι την μάτιασα για τον βραδινό ύπνο και τα 5ωρα είναι πλέον παρελθόν:( τωρα μου τα κάνει 3ωρα ή και 2ωρα και μάλιστα κάνει κακά της την ώρα που θηλάζει και έτσι μέχρι να την κρατήσω να ρευτεί, την αλλάξω κλπ έχει περάσει τουλάχιστον 1 ώρα! Προχθές μάλιστα είχε πάλι ανησυχο ύπνο και δεν κοιμηθηκα καθόλου!

Εσείς ποσην ωρα κρατάτε το μωρό για να ρευτεί; και αν ρευτεί αμέσως το κρατατε ακόμη μηπως ξαναρευτεί; γιατι εγώ την κραταω 30' όπως και να χει, μήπως υπερβάλω;;

Α! και μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βγάλω το τικεράκι της εγκυμοσύνης;;:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Εγώ μόλις ρευτεί τον βάζω για ύπνο, άλλωστε αν θέλει να ξαναρευτεί δε μπορεί να κοιμηθεί, γκρινιάζει και τον ξανασηκώνω. Επίσης, αν δε ρευτεί στο δεκάλεπτο πάλι τον βάζω κάτω γιατί τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά, μπορεί και να μη ρευτούν καθόλου :)

Για το τικεράκι, πήγαινε στην επεξεργασία της υπογραφής και σβήσε τον κώδικα του τικερ που θέλεις να αφαιρέσεις:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη, νομίζω ότι είναι υπερβολικό να περιμένεις 30' για το ρέψιμο...5-10 λεπτά είναι αρκετά! Να την βάζεις ψηλά στον ώμο σου, εκεί τους έρχεται πιο γρήγορα να ρευτούν.

Εγώ μόλις ρευτεί τον βάζω για ύπνο, άλλωστε αν θέλει να ξαναρευτεί δε μπορεί να κοιμηθεί, γκρινιάζει και τον ξανασηκώνω. Επίσης, αν δε ρευτεί στο δεκάλεπτο πάλι τον βάζω κάτω γιατί τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά, μπορεί και να μη ρευτούν καθόλου :)

Για το τικεράκι, πήγαινε στην επεξεργασία της υπογραφής και σβήσε τον κώδικα του τικερ που θέλεις να αφαιρέσεις:P

πήγα εκεί που μου λες αλλά δεν βλέπω κανεναν κωδικό! μονο τα τικεράκια δείχνει όπως εμφανιζονται στην υπογραφή μου και δεν γραφει πουθενά 'διαγραφή'!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ρωταω γιατι το ρεψιμο μου έχει γινει εφιαλτης! Είναι οτι πιο βαρετό να την κραταω τοση ώρα και ειδικά οταν κουτουλαω απο την νύστα! Διοτι και την ημερα κοιμαται πολύ λιγο, μου μένει ξύπνια και κάτι 5ωρα συνεχομενα, αντε με κανενα 20' ύπνο! Και όταν είναι ξυπνια θελει να ασχολουμαι μαζί της, να της μιλαω κλπ! Πλήρης απασχόληση! Αλλά είναι τοσο χαριτωμένη! :tongue: Κουνάει ποδαράκια και χεράκια και κάνει και 'αγκου'!:-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κοριτσια μου τι κανετε?

renakig μου να χαιρεσαι τη κορη σου γλυκια μ!να τα χιλιασει ...να ειναι παντα υγειης κ ευτηχισμενη!

nefeli18 στην επεξεργασια υπογραφης μπαινεις στο πινακα μεσα κ πατας backspace ετσι σβινει λογικα!

m4ril0u μια χαρα ο μπομπος σου...παιρνει σειρα σιγα σιγα!!!!!!!!!!μια φορα το βραδυ καλα ειναι να ξυπνανε...κατα το ξημερωμα ακομα καλυτερα!!!!!!!!εμενα τωρα κοιματε στισ 1 κ ξυπναει στις 5κ μετα στις 8 !!!!!!!!!!εχεις μπλξει κ με μαστορες....σου ευχομαι γρηγορα ξεμπερδεματα κ με το καλο να μπειτε στο σπιτι σας!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ FACEBOOK ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ έχω fc, Ξανθή σε έχω εντοπίσει και στο "απανταχού θηλάζουσες", θα σε κάνω φίλη! Mαριλού και όποια άλλη θέλει θα στείλω σε πμ το mail μου να με κάνετε add! Πάλι με πονάνε οι θηλές, εκεί που περνάνε ξαναρχίζουν.. Πότε θα περάσει αυτό το μαρτύριο; 19 ημερών ο μπέμπης σήμερα.. πότε θα αρχίσω να απολαμβάνω το θηλασμό; Εγώ κορίτσια τον έβγαλα από την 5η μέρα που γεννήθηκε, αναγκαστικά τον πήγαμε στο κέντρο υγείας να τον ζυγίσουν και να τσεκάρουν τον ίκτερο (μας το είχαν πει από το νοσοκομείο). Από τότε τον έχω ξαναβγάλει αρκετές φορές, και βόλτα με το καρότσι και στην τράπεζα τον είχα πάει που είχαμε δουλειές με τον άντρα μου (όπου τον θήλασα κιόλας μες στην τράπεζα) και σε εμπορικό κέντρο (επίσης τον θήλασα) και στο μετρό μπήκαμε! Τον ξεπετάω για να μου ξεπεταχτεί!

VbTYp1.png

Οτίλια ναι και εγώ σε εντόπισα αφού σου απάντησα όμως πρώτα....Και έλεγα κοίτα να δεις σαν την Οτίλια αυτή η κοπέλα...χαχαχα Βασούλα σε έκανα...

Μαροζ έλα και εσύ στην παρέα μας...Και φυσικά να συναντηθούμε αλλά ας κάνουμε εμβόλια πρώτα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έλεγα για Νοέμβρη ή λίγο πριν τα Χριστούγεννα που θα έχουν μεγαλώσει τα ζουζούνια μας!

Δεν το πάω με τπτ το fb, αλλά τώρα είναι αλλιώς με το cafe...:rolleyes:

Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα, αν και ξέρω από τώρα την τελική απόφαση!:tongue:

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές σας!

Εύχομαι και σε σας τα καλύτερα για τα ζουζούνια σας και την οικογένειά σας!!!

Μαριλού σου έστειλα με pm το mail μου για να με βάλεις κι εμένα μέσα!!! :)

Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε και να τα λέμε κι από κοντά!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...