Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

βρε βασουλα με συγκινησες..κι εγω παρα το παιδεμα που τραβαω ετσι ακριβως νιωθω!

Ξανθη μου μην αρχισεις αντλησεις κι απο το αλλο στηθος...χθες βραδυ ημουν στο ποδι απο τις 4 ως τις 7 το πρωι..ταισε,αλλαξε,αποστειρωσε,αντλησε,ξαναταισε...μου 'χει φυγει ο πατος! τον χρονο που θα γλυτωσεις απο το θηλασμο θα τον σπαταλας σε ολες αυτες τις ενεργειες. κανε λιγακι υπομονη και συντομα η μικρη θα μπει σε προγραμμα κι ετσι θα εχεις κι εσυ χρονο για το μεγαλο. εξηγησε του οσο μπορεις βεβαια οτι για λιγο καιρο θα ειναι ετσι τα πραγματα αλλα μετα θα εχετε πολυ περισσοτερο χρονο για τους δυο σας.

κοριτσια σημερα,στο τελευταιο μεχρι στιγμης γευμα, εφαγε μολις 10ml με συριγγα και ολο το υπολοιπο στηθος!μακαρι να συνεχισουμε ετσι μεχρι να κοψουμε τελειως μπουκαλια και συριγγες!

nikou με το καλο το μπεμπακι σου! δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να βοηθησουμε γιατι εδω ολα τα πραγματα που αγοραστηκαν ειναι καλοκαιρινα ενω εσυ θα χρειαστεις χειμωνιατικα. να σου πω εν συντομια οτι εγω αγορασα 6 αμανικα κορμακια,6 με μανικακι,4 σεντονακια,2 πικε κουβερτουλες και μια που επλεξα εγω,3-4 ζευγαρια καλτσακια,σκουφακια δεν πηρα καθολου,10 πανες αγκαλιας,πανακια πετσετενια για το θηλασμο,το αλλαγμα κτλ και μ ετα μου φερανε δωρο 2 κουβερτες κουνιας(για αργοτερα),ενα σετ παπλωμα και σεντονακια(κι αυτο για αργοτερα)και ατελειωτα ρουχακια για ηλικιες απο 0-18 μηνων.

με εξαιρεση αυτα που ειναι για αργοτερα,εχω χρησιμοποιησει τα παντα εκτος απο την αλλαξιερα που αρχης εξ αρχης ηξερα οτι δεν θα την χρειαστω αλλα με εφαγαν ολοι να την παρω.ε την πηρα τελικα και απλα την κοιταω.ευτυχως πηρα μονο το στρωματακι και το εβαλα πανω στη συρταριερα.που και να παιρνα κανονικο επιπλο..

κατι αλλο απο πραγματα δε μου ερχεται...αυτα και τα του μπανιου του και της περιποιησης του στην ουσια ειναι.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nikou με το καλο το μπεμπακι σου! δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να βοηθησουμε γιατι εδω ολα τα πραγματα που αγοραστηκαν ειναι καλοκαιρινα ενω εσυ θα χρειαστεις χειμωνιατικα. να σου πω εν συντομια οτι εγω αγορασα 6 αμανικα κορμακια,6 με μανικακι,4 σεντονακια,2 πικε κουβερτουλες και μια που επλεξα εγω,3-4 ζευγαρια καλτσακια,σκουφακια δεν πηρα καθολου,10 πανες αγκαλιας,πανακια πετσετενια για το θηλασμο,το αλλαγμα κτλ και μ ετα μου φερανε δωρο 2 κουβερτες κουνιας(για αργοτερα),ενα σετ παπλωμα και σεντονακια(κι αυτο για αργοτερα)και ατελειωτα ρουχακια για ηλικιες απο 0-18 μηνων.

με εξαιρεση αυτα που ειναι για αργοτερα,εχω χρησιμοποιησει τα παντα εκτος απο την αλλαξιερα που αρχης εξ αρχης ηξερα οτι δεν θα την χρειαστω αλλα με εφαγαν ολοι να την παρω.ε την πηρα τελικα και απλα την κοιταω.ευτυχως πηρα μονο το στρωματακι και το εβαλα πανω στη συρταριερα.που και να παιρνα κανονικο επιπλο..

κατι αλλο απο πραγματα δε μου ερχεται...αυτα και τα του μπανιου του και της περιποιησης του στην ουσια ειναι.

ναι άλλα είπα να σας ρωτήσω και σας!!!! σκουφάκια εγώ θα πάρω αφού θα είναι καταχείμωνο...οι πάνες αγκαλιάς τι είναι;

σε ευχαριστώ πολυ.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας και απο εμενα! ελπιζω να ειναι καλα τα μωρακια σας.. εμεις ειμαστε μια χαρα! ακομα συνεχιζω με θηλαστρο και συμπληρωμα αλλα μεχρι σαραντισμο.

ευτυχως την νυχτα δεν εχουμε ξυπνημα το μωρακι μου με αφηνει να κοιμηθω...

κοριτσια ειναι δυσκολος ο θηλασμος αλλα αν το θελετε πολυ τοτε καντε λιγο υπομονη! και προσοχη στην ωυχολογια δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω...δοξα τον θεο που μας ευλογησε και εχουμε αγκαλια τα μωρακια μας!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι άλλα είπα να σας ρωτήσω και σας!!!! σκουφάκια εγώ θα πάρω αφού θα είναι καταχείμωνο...οι πάνες αγκαλιάς τι είναι;

σε ευχαριστώ πολυ.....

παρε εσωρουχα φορμακια και χειμωνιατικα αρκετα χαμενα δεν πανε...

καλτσουλες πετσετες κουβερτες αγκαλιας(εσενα δεν θα σου χρειαστουν πανες αγκαλιας)σαμπουαν μπειλινο μωρομαντυλα μπαμπακι οινοπνευμα γαντακια και σκουφακι αν και εχει θερμανση αλλα παρτα καλου κακου.

παρε για το κουνακι στο νοσοκομειο σεντονια και κουβερτες.

παρε καλυντικα δικα σου,σαμποαν και πετσετες και ρουχα που θα βγεις, παντοφλες νυκτικο με ρομπα, τωρα ποσα δεν μπορω να σου πω αλλα παρε να εχεις τουλαχιστον 3.

ελπιζω να βοηθησα

HouVp2.png

oVGVp2.png

παρε εσωρουχα φορμακια και χειμωνιατικα αρκετα χαμενα δεν πανε...

καλτσουλες πετσετες κουβερτες αγκαλιας(εσενα δεν θα σου χρειαστουν πανες αγκαλιας)σαμπουαν μπειλινο μωρομαντυλα μπαμπακι οινοπνευμα γαντακια και σκουφακι αν και εχει θερμανση αλλα παρτα καλου κακου.

παρε για το κουνακι στο νοσοκομειο σεντονια και κουβερτες.

παρε καλυντικα δικα σου,σαμποαν και πετσετες και ρουχα που θα βγεις, παντοφλες νυκτικο με ρομπα, τωρα ποσα δεν μπορω να σου πω αλλα παρε να εχεις τουλαχιστον 3.

ελπιζω να βοηθησα

ναι και σε ευχαριστώ πολύ,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε και πήραμε την ευχούλα μας και πήγαμε για τον πρώτο μας καφέ! Φυσικά δεν απομακρυνθήκαμε και πολύ από το σπίτι, αλλά κι αυτό το ξέσκασμα της μίας ώρας μου φάνηκε τέλειο. Με την μεγάλη δεν ένιωθα τόσο κουρασμένη, αλλά δεν είχα περάσει από τον θάνατο της αδερφής μου και του πατέρα μου, ούτε είχα άσχημη εγκυμοσύνη. Να ξέρατε πόσο μου λείπουν και πως θυμώνω που δεν μπορούν να δουν πως μεγάλωσε η Ηλιάνα μου και να δούνε τον μικρούλη μας!!! Συγνώμη βρε κορίτσια αν σας έριξα, αλλά είστε οι μόνες που μπορώ να πω τις σκέψεις μου!!! Πάω τώρα γιατί το δρακουλάκι μάλλον πεινάει!!!! Σας φιλώ :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλησπέρα από μια μάνα-ερείπιο... Αυτές τις μέρες διανύουμε την περίοδο των "μαραθώνιων θηλασμών" και τρώμε ασυναισθήτως επι 2 24ωρα... Η μανούλα τα 'χει δει όλα.. Τουλάχιστον δεν πονάω πια στις θηλές, νιώθω ένα τσίμπημα στην αρχή και μετά είμαι οκ. Τη νύχτα απλά θέλω να κλαίω από την κούραση! Τώρα συνειδητοποιώ πόση υπομονή έχει δώσει ο Θεός στις γυναίκες!Το καλό είναι ότι σήμερα τον ζυγίσαμε και πήγε 3760 δηλαδή πήρε περίπου 75γρ. τη μέρα αυτή την εβδομάδα μόνο με το γαλατάκι μου. Έχει βγάλει κάτι σπυράκια στο μουτράκι μου και μου είπαν να κόψω τις ντομάτες και το χυμό πορτοκαλιού! Αυτα!

VbTYp1.png

Οτίλια αυτά τα σπυράκια μάλλον είναι βρεφική ακμή..Πολλά μωράκια βγάζουν κ είχε κ ο δικός μου! Είχα ρωτήσει την παιδίατρο και μου είχε πει μόνο να του πλένω τη μουρίτσα μετά το θηλασμό...Δε μου είχε πει κάτι για τη διατροφή μου!Αν θες ακολούθησε κ αυτό με το πλύσιμο-θα βοηθήσει!;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε και πήραμε την ευχούλα μας και πήγαμε για τον πρώτο μας καφέ! Φυσικά δεν απομακρυνθήκαμε και πολύ από το σπίτι, αλλά κι αυτό το ξέσκασμα της μίας ώρας μου φάνηκε τέλειο. Με την μεγάλη δεν ένιωθα τόσο κουρασμένη, αλλά δεν είχα περάσει από τον θάνατο της αδερφής μου και του πατέρα μου, ούτε είχα άσχημη εγκυμοσύνη. Να ξέρατε πόσο μου λείπουν και πως θυμώνω που δεν μπορούν να δουν πως μεγάλωσε η Ηλιάνα μου και να δούνε τον μικρούλη μας!!! Συγνώμη βρε κορίτσια αν σας έριξα, αλλά είστε οι μόνες που μπορώ να πω τις σκέψεις μου!!! Πάω τώρα γιατί το δρακουλάκι μάλλον πεινάει!!!! Σας φιλώ :)

Λυπάμαι πολύ γι'αυτά τα τραγικά που σου συνέβησαν..Είμαι σίγουρη ότι σας βλέπουν όλους από ψηλά....κ ότι θες να μας λες, δεν είμαστε μόνο για τα χαρούμενα...αλλά κ για τα δύσκολα!

renakig μου λυπαμε παρα πολυ για αυτα που περασες κ σιγουρα σου λειπουν μα να ξερεις πως ειναι παντα διπλα σου κ χαιρονται για σενα ακομα κ ας μη τους βλαιπεις.ειμαστε εμεις εδω για σενα να μοιραζομαστε σκεψεις κ συναισθηματα !να σαι καλα κοριτσι μ να χαιρεσαι τα παιδακια σου...να τα δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!!αντε ξεκινησατε κ τις βολτες...ποιος σας ποιανει τωρα!!!!!!!!!!!!!μας εφαγε η κλεισουρα η αληθεια...κ εγω περιμενω πως κ πως να σαραντισω να βγω λιγο εξω!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ γι'αυτά τα τραγικά που σου συνέβησαν..Είμαι σίγουρη ότι σας βλέπουν όλους από ψηλά....κ ότι θες να μας λες, δεν είμαστε μόνο για τα χαρούμενα...αλλά κ για τα δύσκολα!

Σε ευχαριστώ Marroz μου για τα καλά σου λόγια!

Αύριο θα μαζευτούνε σπίτι παπούδες, γιαγιάδες, νονοί καθώς η μεγάλη κλείνει τα 3!!!! Βοήθειά μου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

renakig μου λυπαμε παρα πολυ για αυτα που περασες κ σιγουρα σου λειπουν μα να ξερεις πως ειναι παντα διπλα σου κ χαιρονται για σενα ακομα κ ας μη τους βλαιπεις.ειμαστε εμεις εδω για σενα να μοιραζομαστε σκεψεις κ συναισθηματα !να σαι καλα κοριτσι μ να χαιρεσαι τα παιδακια σου...να τα δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!!αντε ξεκινησατε κ τις βολτες...ποιος σας ποιανει τωρα!!!!!!!!!!!!!μας εφαγε η κλεισουρα η αληθεια...κ εγω περιμενω πως κ πως να σαραντισω να βγω λιγο εξω!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!

Όντως Βασούλα μου το έξω βοηθάει αρκετά!!!

Με το καλό να σαραντίσετε για να πάτε κι εσείς βολτούλα, τώρα που ακόμα έχει και καλό καιρό!!!:P

81332fc420.png

6e08565c49.png

Ρένα να χαίρεσαι την κόρη σου όπως επιθυμείτε να την δείτε.

Πήγαμε παιδίατρο χθες η μικρή έφτασε από 3100 την 4η μέρα 4750 αφού η παιδίατρος την ζύγισε και δεύτερη φορά και με ρώτησε άρχισε τα σουβλάκια η μικρή σας;;Και από ύψος είμαστε 58 πόντους...

Σήμερα πήγε και ο γιος μου πρώτη μέρα στο νήπιο ως προνήπιο όμως και είναι κατενθουσιασμένος.Ελπίζω να μη μου φέρει κανένα δωράκι μικρόβιο για την μικρή μας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ρένα να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Κορίτσια εμείς σήμερα σαραντίζουμε αλλά βγαίνουμε έξω από τη 17η μέρα...Δε τη παλεύω με τη κλεισούρα!Δε βγαίνουμε κάθε μέρα, αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Καλημέρα μανούλες :)

Ρενάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!! Να την καμαρώσεις γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη :):):):):)

Εμείς είμαστε καλά και ο μπόμπος έχει φτάσει αισίως τα 4.400 και την Παρασκευή για πρώτη φορά κοιμήθηκε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6:30 το πρωί σερί!!!!!! Βέβαια δεν το ξανάκανε από την Παρασκευή αλλά πλέον ξυπνάει μόνο μια φορά μέσα στη νύχτα και αυτή τη φορά τρώει 15-20 λεπτά και κοιμάται κατευθείαν :):):):)

Από το μέτωπο ανακαίνιση - μετακόμιση σκούρα τα πράγματα.....Το σπίτι της μαμάς μου δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί ο μάστορας μας βγήκε τα ζα μου αργά και επίσης μας είπε και κάτι περίεργα για τα λεφτά κι αποφασίσαμε να τον κόψουμε από την Ηλιούπολη και να βρούμε άλλο συνεργείο οπότε δεν αρχίζω σήμερα γκρέμισμα....... Χθες όλη μέρα με τη συνυφάδα μου που είναι με την κοιλιά τούρλα και γεννάει την Κυριακή πάλι στην Ηλιούπολη πετάγαμε, πετάγαμε και ακόμα δεν τελειώσαμε, η τράπεζα ακόμη περιμένω να μου απαντήσει αν μπορούν να προχωρήσουν και να εκκρεμούν κάτι τελευταί χαρτιά του πρωτοδικείου που μας ζητάνε ή πρέπει να περιμένω άλλον ένα μήνα και στις 15 οκτωβρίου μένω χωρίς σπίτι.....

Ουφ, τα είπα με μια ανάσα και ξαλάφρωσα!!!! Βέβαια, ως γνήσια Πολυάννα εξακολουθώ να λέω ότι το σημαντικό είναι που είμαστε όλοι καλά, αγαπημένοι κλπ. κλπ. και ότι όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα απλά με λίγη περισσότερη ταλαιπωρία αλλά.....που και που ξεσπάω λίγο :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...