Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Βασούλα και αστερίνα ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα θα κάνετε.Άλλες τις ευχαριστεί να θηλάζουν και να ναι όλη μέρα σπίτι αρκεί να πίνει το μωρό τους το γάλα τους άλλες δίνουν έτοιμο και είναι όλοι μια χαρά...

Ότι κάνει τι μαμά να αισθάνεται καλύτερα γιατί και το μωρό περνάει καλύτερα έτσι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

βασουλα κι αστερινα συμφωνω με τη Ξανθη!οτι σας κανει να νιωθετε καλυτερα. δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι για να ειναι καλα το μωρο πρεπει να ειναι πρωτα καλα η μαμα!

αννα εσυ ζοριζεσαι που εχεις λιγο κι εγω που εχω τοσο πολυ... προσπαθω να μειωσω την υπερπαραγωγη. μειωσα τον αριθμο των αντλησεων και πλεον δεν αδειαζω τα στηθη αλλα αφηνω μεσα αποθεμα και προσπαθω να βαζω και το μωρο στο στηθος(αφου φαει λιγο απο το μπιμπερο πρωτα και του φυγει η μεγαλη πεινα που τον εκνευριζει). χθες βραδυ χαζοεπιασε και μετα κοιμηθηκε πανω στο στηθος. μακαρι αυτο να ειναι ενα δειγμα οτι ειμαστε σε καλο δρομο.

γουλιτσες βγαζει και ο δικος μου και εδω και 2 μερες τον πιανει το βραδακι κλαμα και τεντωνει τα ποδαρακια του. μετα του τα μαζευω στην κοιλια του,βγαζει αερια και κανει κακα και ανακουφιζεται.να υποθεσω οτι αυτο ειναι οι κολικοι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Ναι κολικοί είναι τιγκερ.Κάνε υπομονή και θα πιάσει στήθος που θα πάει.Εν τω μεταξύ για μπιμπερό δες τα calma medela δυσκολεύουν όπως το στήθος....

Εγώ που τα έχω δεν με βόλεψαν καθόλου.. Δεν τα παίρνουν τα μωρά. Καλό είναι να εδραιωθεί πρώτα η γαλουχία αλλιώς δεν...

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα! Άννα μου να σου ζήσει!!! Τι καλά που πήγαν όλα! Αστερίνα μου περαστικά, έχω ακούσει κι άλλες περιπτώσεις με πέτρα στα νεφρά στην εγκυμοσύνη.

Εμάς το πρόγραμμά μας από το κακό στο χειρότερο πάει.. Τη νύχτα ξύπναγε κάθε 2 ώρες και έτρωγε επι 2 ώρες!!!! Σκεφτείτε νύχτα που έβγαλα... Το 4ωρο πλέον το κοιμάται το πρωί. Πώς γίνεται να το αλλάξουμε αυτό; Επίσης, μου φαίνεται πιο πεινασμένος και από τη συχνότητα που ζητάει στήθος αλλά και από τον τρόπο που ρουφάει.. Τη μία θηλή μου την πλήγωσε πάλι (ενώ είχαν περάσει αρκετά και οι 2) και δαγκώνομαι πάλι από τον πόνο! Λέτε να μη τον χορταίνει το γάλα μου; Ούτε και ξέρω πόσο γάλα έχω, δεν έχω χρησιμοποιησει καθόλου θήλαστρο, δεν αγόρασα καν. Επίσης, τα κακάκια του είναι αραιά, αλλά με καθησύχασε η φίλη μου που είναι στο Σύνδεσμο Γυναικών Θηλασμού ότι σε όλα τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά τα κακάκια είναι αραιά. Να πω ότι κι εμένα βγάζει γουλίτσες σχεδόν μετά από κάθε θηλασμό και στο καπάκι θέλει κι άλλο. Μα για να βγάζει γουλίτσα δε σημαίνει ότι τίγκαρε; Τι ξανακλαίει και ζητάει πάλι στήθος; Μπερδεύομαι...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω καιρο να γράψω νεα μου γιατί η μπουμπού μου έχει μονοπωλήσει τον χρόνο μου! Χθες σαραντίσαμε και πήραμε την ευχή και κάναμε και τις πρώτες μας επισκέψεις σε συγγενικά σπίτια! Με τον θηλασμό τα πάμε καλά, στάματησε η υπερπαραγωγή, αντλήσεις δεν κάνω πια. Σε οτι αφορά την συχνότητα, την ημέρα τρώει ανα 2 ή 3 ώρες και τις νύχτες ανα 4 ή 5 ώρες. Η μέγιστη διάρκεια του θήλασμου είναι τα 20' και η μκρότερη τα 5' αλλά τις περισσότερες φορές κανει 10λεπτα. Για ένα διαστημα είχαμε αναγωγές οι οποίες ευτυχώς σταματησαν ως δια μαγείας! Η μονη ταλαιπωρία είναι ότι κάνει κακά της την ώρα που θηλάζει και πρέπει να περιμένω λιγο να ρευτεί για να την αλλάξω και να ξανασυνεχίσει. Επίσης επειδή σφίγγεται για να κανει τα κακά της,τράβαει την θηλή προς τα έξω και την πάει περα δώθε αλλά ευτυχώς δεν μου τις έχει πληγώσει. Το θέμα μου είναι οτι εξακολουθεί τα βράδια να έχει ανησυχο ύπνο με μουγκριτά και στριφογυρίσματα αν και χθες για πρώτη φορά κοιμηθηκε ησυχα! Στις 35 μέρες που την ζυγισαμε ήταν 4.050 απο 2600 που την πήραμε απο το μαιευτήριο και 56 εκ. 'υψος απο 49 που ήταν οταν γεννήθηκε. Αυριο θα την ξαναζυγίσουμε να δούμε πως πάει αλλά έχει στρουμπουλέψει! Γενικά, στο θέμα του θηλασμου πιστευω ότι το πιο βασικό είναι η ψυχολογια. Να έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας.

Βρεφική ακμή έχουμε κι εμεις και το παλευω με το να της καθαρίζω το προσωπάκι με΄νερακι μετά απο καθε θηλασμό.

Για βάπτιση, εμείς θα αργήσουμε επειδή έχω ταξει να την βαφτίσω την μέρα του Αγιου Φανουριου. Δυσκολευτηκα να συλλάβω και παρακαλεσα τον Αγιο Φανουρη να μου στείλει ένα μωράκι. Θα την ονομάσουμε Ευαγγελία που είναι της πεθεράς αλλά θα την φωνάζουμε Έυα.

Αυτά τα νέα μας προς το παρον!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη πολυ ευχάριστα τα νέα σου! Συμφωνώ ότι στο θέμα του θηλασμού παίζει ρόλο η ψυχολογία!

Ο μικρός μου όλο το απόγευμα έχει πονάκια, κλαίει γοερά και σφίγγεται, τον έχω θηλάσει φουλ, με έχει αδειάσει στην κυριολεξία και κλαίει το καημενάκι μου... Πολύ άσχημο συναίσθημα, πρώτη φορά κάνει έτσι από πονάκια.

Εμείς θα τον βαφτίσουμε το καλοκαίρι στο νησί μου, θα κοντέυει χρόνο το παιδάκι αλλά δε γίνεται αλλιώς διότι θέλουμε να κάνουμε την βάφτιση στην Παρο επειδή το γαμο τον καναμε Αθηνα και ζούμε και στο εξωτερικό.

VbTYp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω αρκετό καιρό να γράψω, αλλά τα δύο θηριάκια μου δε με αφήνουν και πολύ! Η μεγάλη θέλει συνέχεια να είμαι κοντά της και ο μικρός θέλει συνέχεια το στήθος μου!!!!

Μαριλού μου όσο αφορά το θέμα του θηλασμού, δεν είναι ότι δεν αισθάνομαι άνετα να θηλάσω έξω, αλλά όταν η μεγαλύτερη διάρκεια για να φάει είναι 1 ώρα και η μικρότερη 30 λεπτά δεν είναι κι ότι καλύτερο. Με θήλαστρο η μεγαλύτερη ποσότητα που έβγαλα κι από τα δύο στήθη ήταν 100ml κι αυτό πρωί που υποτίθεται έχεις περισσότερο γάλα. Αυτό με έχει εξαντλήσει απίστευτα και το μόνο που με κάνει να συνεχίζω είναι ότι ο μικρός παίρνει βάρος, 340 γρ. μέσα σε μια εβδομάδα. Όταν τον βλέπω να ζορίζεται πολύ του δίνω συμπλήρωμα, γιατί δεν μπορώ να τον βλέπω να ταλαιπωρείται χωρίς λόγο. Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω και την άλλη που με βλέπει όλη την ώρα με τον μικρό στο στήθος και μου ζητάει να παίξουμε και της λέω συνέχεια μόλις τελειώσω (και ποτέ δεν τελειώνω :( ) Και για να μην πω και για την ψυχολογία μου που δεν είναι στα καλύτερά της!!! Τέλος πάντων μην σας κουράζω άλλο!!!!

Αννούλα να σου ζήσει και να δεις το μωράκι σου όπως επιθυμείς ή μάλλον καλύτερα όπως αυτό επιθυμεί!!!

Αστερίνα μου περαστικά κοριτσάκι μου!

Φιλιά σε όλες!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Οτίλια και Ρενάκι, σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να μας ζήσουν τα μικράκια μας!!!

Τελικά χθες δεν πήγαμε για την εξέταση, θα την κάνουμε την Δευτέρα το πρωί (είναι με ραντεβού και ευτυχώς που πήραμε τηλέφωνο πριν ξεκινήσουμε).

Το βράδυ ο μικρούλης δεν μας άφησε να κοιμηθούμε από τις 12:30 που τελείωσε το φαγητό μέχρι τις 3:30... μετά έπρεπε κατά τις 4:00 να ξαναφάει και κοιμήθηκε 6:30 περίπου το πρωί...

Τώρα τον ξανατάισα και ευτυχώς είναι ήρεμος το καμάρι μου:tongue:.... Σαν αγγελάκι είναι η ψυχή μου... Και αφού είναι σαν αγγελάκι, πάω και 'γω να ξαπλώσω πριν τον ξαναπιάσουν τα διαόλια του...:D

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!! Τι κάνετε καλέέέ???? Μανούλες & μπεμπάκια όλοι καλά????

Εμείς καλά είμαστε!!!!!!! Μεγαλώνουμε κι αφρατεύουμε!!!!!! Είμαστε 34 ημερών κι έχουμε φτάσει τα 4 κιλάκια!!!! ΄Εχουμε πλέον μπουτάκια & μαγουλάκια για πολλάάάάά δαγκώματα!!!!!! Αυτό που δεν μας αρέσει καθόλου είναι ο φυσιολογικός ορός στη μυτούλα….. σπαράζει το αγοράκι μου κάθε φορά…. είναι φορές που κλαίω κι εγώ…. αλλά δε γίνεται κι αλλιώς…. αφού πρέπει να βάζουμε……

Η μεγαλύτερη απόλαυσή μας δε….. ξάπλες στο κρεβάτι μας & χαδάκια στην πλατούλα!!!!! Δεν είναι σίγουρο πάντα πως θ΄αποκοιμηθεί έτσι αλλά….. το πόσο ηρεμεί η ψυχίτσα μου δεν περιγράφεται!!!!!! Κάνει και φωνίτσες….. κουνάει χεράκια-ποδαράκια & κάνει γκριματσούλες…. και τρελαίνομαι η καψούρα!!!!!

Κατά πλειοψηφία πίνουμε γάλα μαμάς μέσω του θηλάστρου…. νοικιάσαμε το Symphony της Medela πριν από σχεδόν 1 μήνα & θα το κρατήσουμε τουλάχιστον 1 μήνα ακόμη μέχρι να καταφέρουμε να εδραιώσουμε αποκλειστικό θηλασμό!!!!! Μπορεί να παιδεύομαι & να πονάω πολύ μερικές φορές αλλά οπωσδήποτε αξίζει τον κόπο!!!! Πίνουμε και ξένο (ακόμη…. ευελπιστώ να το κόψω το συντομότερο δυνατόν!!!!) αλλά το πίνουμε σχεδόν αποκλειστικά τη νύχτα…. για να μπορεί να κοιμάται καλά ο μπέμπης και μαζί του κι εμείς….. που τα έχουμε παίξει από τα ξενύχτια!!!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (Ανήμερα του Σταυρού!!!!!) θα πάμε στον Ιερέα που μας πάντρεψε & θα Βαπτίσει και το γιοκαρίνι μας να πάρουμε την Ευχούλα του Σαραντισμού!!!! Αχ…. πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά…… άντε….. ν΄αρχίσουμε τις βολτίτσες μας μετά…. να βρούμε Νύφη!!!!!! Εντός της εβδομάδας θα πάρουμε και το καρότσι μας!!!!!

Για Βαπτίσεις πότε λέτε???? Εμείς λέγαμε γύρω στα τέλη Μαΐου…. στο Εκκλησάκι που παντρευτήκαμε (Άγιος Φίλιππας στη Νίκαια) που είναι πνιγμένο στο πράσινο!!!! Ο μπεμπάκος μας θα είναι τότε περίπου 9 μηνών κι έχουμε 2 Νονές!!!! Για όνομα σκεφτόμασταν κάποιο άσχετο Αρχαίο-Ελληνικό & όχι κάποιο από τους παππούδες…. γενικά δεν συμφωνούμε με αυτήν την λογική….. ελπίζω να συνεχίσω να τρέχω έτσι με τον μπέμπη μπας και χάσω κανένα κιλάκι!!!! Πέραν της πλάκας…. μου ζήτησε ο Γιατρός μου να χάσω κιλά….. δυσκολευτήκαμε πολύ με την Επισκληρίδιο λόγω λίπους!!!! Κι επειδή θέλω στα Γενέθλια του μικρού να βάλω μπροστά για το 2ο (Πρώτα ο Θεός βέβαια!!!!!) κι επειδή ταλαιπωρήθηκα στην εγκυμοσύνη μου….. είναι επιτακτικό να αδυνατίσω…. έστω και μόλις 10 κιλάκια!!!! Ευτυχώς στην εγκυμοσύνη εκτός του ότι πρόσεχα είχα και θέμα με εμετούς κι αναγούλες στην αρχή κι έτσι πήρα μόλις 9 κιλάκια που βγαίνοντας από το Μαιευτήριο τα είχα ήδη χάσει..... κι επειδή πολλές φορές ξεχνάω να φάω..... ακόμη εκεί είμαι.....

Αυτάάά!!!!!!!!! Χαιρετώ σας!!!!!!!!

Έχω και την άλλη που με βλέπει όλη την ώρα με τον μικρό στο στήθος και μου ζητάει να παίξουμε και της λέω συνέχεια μόλις τελειώσω (και ποτέ δεν τελειώνω :( )

Αυτό ακριβώς γίνεται και με εμάς.Ο γιος μου περιμένει να παίξουμε και εγώ λέω συνέχεια σε λίγο μόλις φάει και σε λίγο και σε λίγο.Προχθές με ρώτησε πόσα χρόνια κρατάει το σε λίγο μαμά;;;

Τον λυπάμαι που τον έχω στον αυτόματο τις περισσότερες ώρες μιας και θηλάζω την μικρή η οποία την μέρα βεντουζώνει και δεν ξεκολλάει εύκολα.Πραγματικά σκέφτομαι να αντλώ και από τα 2 και να την ταΐζω με μπιμπερό το γάλα μου μπας και βρω χρόνο για τον γιο μου.Το μόνο που λείπει είναι και ένα 4χρονο με αίσθημα εγκατάλειψης....Ας ελπίσω να τον πάρουν στο προνήπιο να φεύγει λίγο να ηρεμεί...Πάντως είναι ζόρι αν έχεις δύο παιδιά κυρίως στην κατανομή του χρόνου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp
ZOUZOUNIARA σας καταλαβαινω απολυτα παρολο που δεν εχω δυο παιδια...εδω το ενα που εχω κ χρονο δεν εχω καθολου!ειδικα το βραδυνο ξυπνημα δεν το αντεχω με τιποτα....νιωθω πως ζαλιζομαι κ εχω ταση για λυποθυμια απ την εξαντληση.ποσο κραταει ολο αυτο?τρεις μηνες?ποτε θα εχει προγραμμα στον υπνο?

η αληθεια εναι πως ειναι ωραια να εισαι μαμα!!!!!!!!!!νιωθω γεματη....λιωνω οταν βλαιπω το ζουζουνι μ..οταν το κρατω αγκαλια!απ τη μερα που γεννησα λεω πως ο θεουλης με αγαπα πολυ για να μ κανει τετοιο δωρο......ποσο τυχερη θα μπορουσα να ειμαι...η μπεμπα μ ειναι το πρωτο λαχειο...ο παραδεισος μου!ειμαι μαμα.....περιμενω τη στιγμη που θα τη ακουσω να με φωναζει μαμα!!!!!!!!!!λιωνω!!!!!!!!!!!!η ζωη τελικα ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

μανούλες γεια σας.... περιμένω το πρώτο μου μωράκι το Φεβρουάριο.... με συγχωρείται που μπήκα εδώ απλά ήθελα να πάρω λίγες γνώμες από κοπέλες που έγινα πρόσφατα μανούλες....

πόσα ρουχαλάκια να πάρω για το μωράκι; εσώρουχα; σεντονάκια; καπελάκια; κουβερτούλες; εσείς τι λέτε; τι άλλο χρειάζομαι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...