Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Άννα να σου ζήσει το αντράκι σου!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Εμένα ο μικρός σήμερα ξύπνησε με κλάμματα, είχε πολύ μίξα και δε μπορούσε να ανασάνει ο καημενούλης. Τον καθάρισα, έφαγε και τώρα κοιμάται σαν πουλάκι :P:p:p:p:p

Σήμερα το βράδυ πρώτη μέρα που μου έκανε 4ωρα στον ύπνο. Από τις 20:30, ξύπνησε 01:00 και μετά 05:00 οπότε νιώθω ότι έχω κοιμηθεί σούπερ ;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια! πως ειστε?

αννα και μαμιαρτ να σας ζησουν τα μπουμπουκια σας!

εμεις πολυ καλυτερα,δοξα τω Θεω!

το μονο ζορι ειναι με το φαγητο μας...επειδη ειχαν πληγωθει οι θηλες μου του εδινα το γαλα μου με μπιμπερο αλλα τωρα δεν δεχεται καθολου το στηθος.τσαντιζεται και δαγκωνει και στο τελος το παραταει και κλαιει. τι να κανω?δεν αντεχω αλλο...τα βραδυα μας ειναι μαρτυρικα.σηκωνομαι ανα 3ωρο και μεχρι να τον ταισω,αλλαξω,αντλησω,αποστειρωσω ερχεται η ωρα για το επομενο γευμα.τα 'χω φτυσει...μακαρι να επιανε στηθος κι ας τον ειχα ολη μερα κολλημενο πανω μου. τι να κανω ρε κοριτσια?καμια συμβουλη? εχω και θεμα υπερπαγωγης. αντλω πανω απο 1,5 λιτρο την ημερα κι αρχισα να βαζω και στην καταψυξη γιατι πολυ απλα..περισσευει!βγαζω περι τα 250ml ανα αρμεγμα...αγελαδακι κανονικο!

κατα τ'αλλα ολα οκ! πηγαμε παιδιατρο και σε 5 μερες ο μικρος ανεκτησε το βαρος γεννησης και πηρε και κατι παραπανω.4 κιλα το θηριακι μου και 58 εκατοστα! νομιζω εβγαλα το γιγαντακι του αυγουστου:)

για βαφτιση που λετε εγω ηθελα οκτωβρη να τελειωνουμε αλλα μαλλον μονο εμενα με βολευει οκτωβρη οποτε παμε μαλλον για ανοιξη αν και θα προτιμουσα νωριτερα.

τελειο και το βατραχακι και η φραουλιτσα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

το μονο ζορι ειναι με το φαγητο μας...επειδη ειχαν πληγωθει οι θηλες μου του εδινα το γαλα μου με μπιμπερο αλλα τωρα δεν δεχεται καθολου το στηθος.τσαντιζεται και δαγκωνει και στο τελος το παραταει και κλαιει. τι να κανω?δεν αντεχω αλλο...τα βραδυα μας ειναι μαρτυρικα.σηκωνομαι ανα 3ωρο και μεχρι να τον ταισω,αλλαξω,αντλησω,αποστειρωσω ερχεται η ωρα για το επομενο γευμα.τα 'χω φτυσει...μακαρι να επιανε στηθος κι ας τον ειχα ολη μερα κολλημενο πανω μου. τι να κανω ρε κοριτσια?καμια συμβουλη? εχω και θεμα υπερπαγωγης. αντλω πανω απο 1,5 λιτρο την ημερα κι αρχισα να βαζω και στην καταψυξη γιατι πολυ απλα..περισσευει!βγαζω περι τα 250ml ανα αρμεγμα...αγελαδακι κανονικο!

κατα τ'αλλα ολα οκ! πηγαμε παιδιατρο και σε 5 μερες ο μικρος ανεκτησε το βαρος γεννησης και πηρε και κατι παραπανω.4 κιλα το θηριακι μου και 58 εκατοστα! νομιζω εβγαλα το γιγαντακι του αυγουστου:)

για βαφτιση που λετε εγω ηθελα οκτωβρη να τελειωνουμε αλλα μαλλον μονο εμενα με βολευει οκτωβρη οποτε παμε μαλλον για ανοιξη αν και θα προτιμουσα νωριτερα.

Τίνκερ μου από τις Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009 μια φίλη που είχε το ίδιο πρόβλημα, αντλούσε μέχρι που το μωρό έγινε 8 μηνών και τη θαύμαζα!!! Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου γιατί όπως λες μέχρι να αποστειρώσεις, πλύνεις, ταίσεις κλπ. δεν προλαβαίνεις να κοιμηθείς καθόλου.... Νομίζω γίνεται να ξαναπιάσει στήθος απλά θέλει πολύ υπομονή και να τον βάζεις συνέχεια πριν καταφύγεις στο μπιμπερό μπας και το ξανασυνηθίσει... Κουράγιο, αφού είσαι αποφασισμένη θα τα καταφέρετε είμαι σίγουρη!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα! αννα να σας ζησει το μπεμπακι...

βλεπω παιζει πολυ αυτο το καιρο τα δυο ονοματα. και εγω μαρια ελενη θα την βγαλω,

μαρια γιατι γεννηθηκε της παναγιας και ελενη της πεθερας και μαλλον θα την λεμε μαριλενα.

και εμεις το παλευουμε με το θηλασμο αλλα μεχρι να σαραντισο.

εχω καιρο να μπω γιατι ειχα περιπετειες με την υγεια μου,ετρεχα σε νοσοκομεια με τρελους πονους στην αρχη νομιζα οτι ηταν καρδια αφου ειπα αυτο ηταν αλλος θα μεγαλωση την μικρη μου. τελικα ηταν κολικος χολης εχουμε πετρουλες και μιλαμε για χειρουργειο.

μου ειπαν οτι δημιουργηθηκε λογω της εγκυμοσυμης και οτι ειναι συχνο φαινομενο και λεμε για τα χριστουγεννα κοντα να κανω την αφαιρεση.γιατι μου ειπεν οτι σε επομενη εγκυμοσυνη θα εχω χοντρο προβλημα.και τωρα ειμαι σε διαιτα

αφου εχω πεσει 15 κιλα αλλα 3 και φτανω τα κιλα μου

HouVp2.png

oVGVp2.png

Άννα να σου ζήσει το μωράκι σας....

Τίγκερ να σου πω και εγώ που δίνω στήθος και μετά σηκώνομαι και βγάζω γάλα με το θήλαστρο από το άλλο που δεν πιάνει μια από τα ίδια είμαι με τις αποστειρώσεις κτλ..Υπομονή.Τουλάχιστον πίνει το γάλα σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Άννα πάντα γερό και τυχερό να είναι το μωράκι σου!

Αστερίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου και να έχει επιτυχία η επέμβαση! ΑΑΑΑΑ! Η κόρη σου θα έχει το πιο ωραίο όνομα, το δικό μου!:tongue::tongue::tongue:

Οτίλια μπράβο σου! Είδες που στεναχωριόσουν άδικα;;; ΑΑΑΑ! Πολύ ωραίο το Στέφανος..Αν κάνω άλλο αγοράκι θα το βγάλω έτσι!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και έχουμε πάρει 1300 gr και 4 εκ μέσα σε ένα μήνα! Η γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένη που πάχυνε και ψήλωσε τόσο πολύ με αποκλειστικό θηλασμο! Τώρα τελευταία ο μπέμπης κοιμάται 5ωρα και 6ωρα τις νύχτες..Ρώτησα την παιδίατρο επειδή ανησυχούσα κ μου είπε ότι εφόσον παίρνει βάρος, είναι όλα μια χαρά και να μην τον ξυπνάω...Επίσης μου έδωσε κάτι σταγονίτσες(βιταμίνες) που τις είχατε αναφέρει πριν λίγες μέρες. Επόμενο ραντεβού για το εμβόλιο...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Αστερίνα κοπέλα μου, περαστικά σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

tingerbell, δεν μου δίνεις λίγο από το γάλα σου????? Το δικό μου πέφτει μέσα στο δοχείο στάγόνα-σταγόνα και θέλω 45 λεπτά περίπου για να μαζέψω 50γρ....:(:(:( Κάθε φορά του δίνω συμπλήρωμα περίπου 40γρ. και έχει αρχίσει τους κολικούς (λίγο πρόωρα...) και μαζί με τον μικρούλη κλαίω και 'γω...:(

Σε καταλαβαίνω γιατί πέρασα κι εγώ φάση υπερπαραγωγής. Τώρα το ρύθμισα κάπως. Να ξέρεις ότι όταν το στήθος είναι πρησμένο με γάλα το μωρό πιάνει πιο δύσκολα. Μη σταματάς να τον βάζεις στο στήθος έστω και για λίγο. Φρόντιζε όμως να μην είναι τελείως γεμάτο γιατί το μωρό δυσκολεύεται να πιάσει τη θηλή και κλαίει (το έκανε κι ο δικός μου). Άσε που πνίγεται από τη ροή του γάλατος και πάλι τραβιέται και κλαίει.

Χωρίς να είμαι ειδική (ρώτα καλύτερα στο θέμα θηλασμός του πάρεντς) θα σου πρότεινα να βγάζεις λίγο γάλα και να του δίνεις, χωρίς όμως να τον αφήνεις να χορτάσει, και όταν του φύγει η πολλή πείνα τον βάζεις στο στήθος που στο μεταξύ έχει κάπως ξαλαφρώσει και δεν είναι τελειως γεμάτο. Άσε τον εκεί να δοκιμάσει να πιει ή να πιπιλίσει.

Όσο για την υπερπαραγωγή καλό είναι σιγά σιγά να τη ρυθμίσεις. Να αντλείς όλο και λιγότερο (π.χ. όχι μέχρι να αδειάσει τελείως το στήθος). Γενικά δεν θεωρείται καλό να υπάρχει γιατί δημιουργεί στο μωρό πράσινες κενώσεις, αέρια και δυσκολία να πιάσει το στήθος...

Άννα να σου ζήσει το μωράκι!

Ο δικός μου πήρε 2 κιλά και 7 πόντους σε 1 μήνα. Θεωρείται πολύ. Ξεκίνησε με 2,5 κιλά βάρος και ξεπέρασε τα 4,5! Φοβάμαι με τους ρυθμούς του μη γίνει παχύσαρκος! Δίαιτα όμως δεν γίνεται σε τόσο μικρά μωράκια...

Όσο για τη βάφτιση μάλλον άνοιξη ή καλοκαίρι μας βλέπω. Αλήθεια με τα έξοδα τι θα κάνετε; Θα κάνετε τραπέζι; Και αν ναι για πόσα άτομα;;;

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Anna1985 να σου ζησει το νινακι σου!ευχομαι να το δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!!
asterina περασες δυσκολα ...κ εγω αναρωτιομουν για το που εισαι...δεν εβλαιπα δημοσιευσεις σου...ο κολικος λενε μοιαζει με πονος γεννας....σιγουρα πονεσες πολυ αλλα με το χειρουργειο ολα θα περασουν!απ οτι καταλαβα μεχρι να σαραντισεις θα θηλασεις?....κ εγω την παλευω με το θηλασμο!!!!!!!πολλα φιλια!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

vassoula81 και tangobsession ευχαριστώ και σας για τις ευχές!!! Εύχομαι όλες μας να δούμε και να καμαρώσουμε τα κουτσουβελάκια μας όπως επιθυμεί η καθεμιά μας!!!

Αστερίνα και Βασσούλα, όταν λέτε ότι την παλεύετε με τον θηλασμό, τι εννοείτε??? Ούτε εσείς έχετε αρκετό γαλατάκι???

Εμείς αύριο πάμε στο νοσοκομείο για να κάνει υπέρηχο ο πριγκιπάκος μου για να δούμε μήπως έχει γαστροοισοφαγική παλυνδρόμηση ή πυλωρική στένωση... ταλαιπωρείται πολύ το καμάρι μου...:(

Διαφημίσεις

Ο δικός μου πήρε 2 κιλά και 7 πόντους σε 1 μήνα. Θεωρείται πολύ. Ξεκίνησε με 2,5 κιλά βάρος και ξεπέρασε τα 4,5! Φοβάμαι με τους ρυθμούς του μη γίνει παχύσαρκος! Δίαιτα όμως δεν γίνεται σε τόσο μικρά μωράκια...

Όσο για τη βάφτιση μάλλον άνοιξη ή καλοκαίρι μας βλέπω. Αλήθεια με τα έξοδα τι θα κάνετε; Θα κάνετε τραπέζι; Και αν ναι για πόσα άτομα;;;

Τελικά τα μικρά μωράκια μας εξελίσσονται σε βουβαλάκια!:tongue:

Είχα ένα άγχος όταν γεννήθηκε αδυνατούλης ο δικός μου, όλοι μου έλεγαν: "γιατί βγήκε τόσο αδύνατο το παιδί;;Δεν θα έτρωγες καλά, μάλλον..." κ εγώ προσπαθούσα να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας...Τώρα που παίρνει σαν τρελός βάρος, έχουν λυσσάξει όλοι όσοι πέταγαν τις κακιούλες τους!;)

Τη βάφτιση θα την κάνουμε με τραπέζι γύρω στα 70-80 άτομα..

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

ευχαριστω κοριτσια!

ναι βασουλα ετσι μου ειπαν και στο νοσοκομειο οτι ειναι σαν τους πονους γεννας! τους γλιτωσα στη γεννα κ τους περασα με τη χολη.παντως ξερω τι ειναι κ τωρα ειμαι καλυτερα!

ναι αννα δεν εχω πολυ γαλα ισως φανει και εγωιστικο αλλα θελω να ξανα μπω στους ρυθμους μου..εννοω πως αν το παλευα περισσοτερο κατι θα εκανα αλλα δεν εχω κ την υπομονη...μπραβο στις κοπελες που θηλαζουν αποκλειστικα....θελει υπομονη και ψυχη!

χαχαχ μαροζ οντως ειναι πολυ ωραιο ονομα!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

[/url]Anna1985

η αληθεια ειναι πως την ταιζω επι μια ωρα με στηθος κ συνεχιζει να ζηταει.....οποτε της δινω συμπληρωμα κ πινει μονομιας 120 μλ...οποτε διχνει πως δεν χορταινει...επισης οπως η αστερινα ετσι κ εγω θελω να ξαναβρω τους παλιους μ ρυθμους κ δεν εχω κ πολυ υπομονη....ο ψυχολογικος παραγοντας παιζει ουσιαστικο ρολο κ πιστευω πως αν αρχησουμε σιγα σιγα να πηγαινουμε καμια βολτα θα εχω περισσοτερη δυναμη να συνεχισω για οσο αντεξω να θηλαζω!

σημερα πηγαμε παιδιατρο γιατι αυριο κλεινουμε μηνα.....η μπεμπα ι απο 3.340 εφτασε 4.320 !!!!!!!!!οι εξετασεις του θυροειδη τελικα βγηκαν καλες γιατι στις πρωτες που εκανε ειχε λιγο αυξημενο οριακα...οποτε ησυχασαμε κ με αυτο!μας εστηλαν κ ενα φακελο απ την αθηνα πως πρεπει να κανει επανελεγχο της πρωτες εξετασεις της ξανα γιατι το αιματακι της δεν ηταν αρκετο κ δεν μπορουσαν να βγαλουν αποτελεσμα οποτε θα ξανατρυπηθουμε!

η παιδιατρος ειδε τα γαλανα ματακια της κ μας ειπε πως το χρωμα της θα μεινει...εγω απορημενη της ειπα πως ολα τα νεογνα εχουν γαλανα ματακια...κ αυτη μ απαντησε πως ειναι τοσο εντονο το χρωμα της κ σιγουρα θα μεινει γαλανο!εγω κ ο μπαμπας της εχουμε καστανα...η αδερφη μ κ η μαμα μ πρασινα κ μονο η γιαγια μ ειχε γαλανα...μακαρι να ειναι οπως τα λεει...αλλα στην ουσια αυτα δεν με νοιαζουν....η μπεμπα μ να ειναι καλα μονο θελω!!!!!!!!!!!αυτα απο μενα κ συγνωμη αν σας κουρασα!!!!!!φιλια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Βασσούλα δεν έχεις δει ποτέ πόσο βγάζεις, ε? Εμένα μου 'χε πει η παιδίατρος πριν πάρω το θήλαστρο να ζυγίζω τον μικρό πριν φάει και μόλις φάει για να δω πόσο γάλα πίνει από μένα και ανάλογα να φτιάχνω και το συμπλήρωμά του. Τώρα είμαστε στις μέρες που πρέπει να τρώει περίπου 90ml τη φορά, έτσι του δίνω περίπου 50ml δικά μου και 40ml ξένο γάλα.

makon η παιδίατρος είπε πως όταν κάνει γουλίτσες και κλαίει έντονα λίγα λεπτά αφότου φάει σαν να πιέζεται και ταυτόχρονα τεντώνεται και είναι ανήσυχος στην αγκαλιά σου (και όλα αυτά δεν είναι επειδή πεινάει ή θέλει αλλαγή πάνας ή θέλει να κάνει κακάκια ή απλά θέλει πιπίλα), τότε σημαίνει πως το φαγητό παλυνδρομεί και τα καυστικά υγρά του στομάχου ερεθίζουν και καίνε τον οισοφάγο του. Όσο για τη στένωση πυλωρού, μου είπε πως είναι λίγο σπάνιο, αλλά αν έχει τότε χρειάζεται επέμβαση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...