Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμέ θα την κάνετε και στο νησάκι στα Γιάννενα και θα είναι σούπερ.....:tongue::tongue::tongue:

Απ'ότι φαίνεται εκεί θα καταλήξουμε!:tongue:

βγαίνω γιατί άρχισε να νιαουρίζει το νινάκι! φιλιά

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Renakig δύσκολος ο θηλασμός. Σκέψου ότι ίσως ο μικρός να μην πίνει γάλα μία ώρα συνέχεια αλλά να πιπιλάει. Θα σου πρότεινα να τον κόβεις και να ξαναδίνεις το στήθος μόνο αν διαμαρτύρεται.

Όσο για το σαραντισμό γίνεται και μεσοβδόμαδα. Εγώ θα πάω Πέμπτη απόγευμα. Βρήκα τον παπά και συνενοήθηκα. Αν υπολογίσω π.χ. ότι γέννησα στις 7 το απόγευμα, την άλλη μέρα στις 7 συμπληρώνω μία μέρα. Αν μετρήσω σαράντα υπολογίζω ποια μέρα σαραντίζω. Δεν είναι καθόλους δύσκολο ή πολύπλοκο. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Αύγουστος έχει 31 μέρες. Καλό είναι να έχουμε κι ένα ημερολόγιο όταν μετράμε...

Ο μικρός μου έχει γίνει λίγο γκρινιάρης. Και δεν είναι λόγω κωλικών. Έχει μάθει στα χέρια και γκρινιάζει για να τον πάρουμε αγκαλιά. Αφήστε που δεν αντέχει τον πολύ κόσμο. Όταν έχουμε επισκέψεις μετά είναι σε υπερένταση και κλαίει για ώρες. Δοκίμασα να του δώσω πιπίλα αν και θηλάζω και δεν θα έπρεπε. Σωτήρια εφεύρεση!!! Βλέπετε αν τον βάλω στο στήθος να τον ηρεμίσω και έχει ήδη φάει πίνει κι άλλο γάλα και πνίγεται, το κάνει εμετό και δυσφορεί. Από την άλλη στην αγκαλιά μου δε χαλαρώνει αν δεν πιπιλάει κάτι (βρίσκει το δέρμα μου και πιπιλάει). Εκεί βοήθησε η πιπίλα..

Έχω βρει κάτι καμπύλες ανάπτυξης για Ελληνόπουλα (περίμετρος κεφαλιού, ύψος, βάρος) αν ενδιαφέρεστε θα βρω το λινκ να σας στείλω!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Έχω βρει κάτι καμπύλες ανάπτυξης για Ελληνόπουλα (περίμετρος κεφαλιού, ύψος, βάρος) αν ενδιαφέρεστε θα βρω το λινκ να σας στείλω!

Εγώ θα ήθελα πολύ!!! Ευχαριστώ, τάνγκο!!!

120247mcv711uxx1.gif

Xanp από τις πιο ωραίες μπομπονιέρες και προσκλήσεις για κοριτσάκια είναι αυτές με τη φραουλίτσα!!! Τέλεια!!!

Όσο για το όνομα έχω λίγη άποψη μια και με λένε Αγγελική. Με φωνάζουν όμως από μωρό Αντζελίνα. Είναι κάπως ιταλικό. Μου αρέσουν και τα δύο. Έχω συνηθίσει όμως το Αντζελίνα και το βρίσκω ιδιαίτερο. Τώρα από το Αγγελίνα και το Αγγελική θα προτιμούσα το Αγγελική. Το θεωρώ ωραίο όνομα αν και όχι τόσο εύηχο.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Οι καμπύλες ανάπτυξης είναι στο εξής σάιτ: http://www.pediatros.com/children/Growth-charts/

Στο www.pediatros.com πάτε εκεί που λέει ανάπτυξη, μετά στις καμπύλες ανάπτυξης και πατάτε αυτό που σας ενδιαφέρει (για αγόρι ή κορίτσι).

Όσο για το όνομα εμείς θα βγάλουμε το μικρό Δημήτρη, είναι του πεθερού μου το όνομα.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλησπέρα! Μαριλού μου ευχαριστώ που ρωτάς για το θηλασμό, πραγματικά μου βγήκε η πίστη να τα καταφέρω.. Πάει πολύ καλύτερα! Σήμερα που τον ζυγίσαμε ήταν 3305 με αποκλειστικό θηλασμό, πήρε δηλαδή γύρω στα 60γρ. τη μέρα, νόμίζω τέλεια!!! Όσο για τη μαμά μου της έδωσα και διάβασε το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό και έχει συνειδητοποιήσει κάποια βασικά πράγματα! Οι σχέσεις μας δεν είναι πια τεταμένες και έχει πάρει απόφαση ότι θηλάζουμε αποκλειστικά, μη σου πω ότι έχει αρχίσει να μου συμπαραστέκεται κιόλας... Έκανα αγώνα ΚΑΙ γι' αυτό! Για ονόματα που λέτε, μου αρέσει το Κωνσταντίνος και το Αγγελική πάρα πολύ!! Μαριλού αν είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις τρίτο βγάλε τον μπαμπά σου, αλλιώς βγάλτε και τα 2, γιατί όχι; Εμείς θα τον πούμε Στέφανο, του πεθερού μου γιατί 1ον)μας αρέσει πολύ σαν όνομα και 2ον) για να συνεχιστεί ολόκληρο το όνομα και το επίθετο του πεθερού μου. Δεν τρελαίνομαι με τετοιο είδους παραδόσεις, αν δε μου άρεσε το όνομα δε θα τους έκανα το χατήρι, αλλά τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι! Ρε κορίτσια επανέρχομαι στο θηλασμό, τι κούραση είναι αυτή τη νύχτα;; Ξυπνάει κάθε 3 ώρες και τρώει για 1 ώρα!Τι μένει για να κοιμηθώ; Εσάς πώς γίνεται;;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Και εμένα Οτίλια στην αρχή έτσι ακριβώς κάθε 3 ώρες και διαρκούσε μία ώρα.Τώρα όμως έχει αρχίσει ένα 6ωρο δώρο για μένα και μετά βέβαια συνεχίζει τα τρίωρα.

Το Δημήτρης είναι από τα αγαπημένα μου και το Στέφανος μου αρέσει πάρα πολύ....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα ωραιο το θεματάκι με τις βαφτισεις.. εμεις λοιπον σκεφτόμασταν για την περιοδο των χριστουγέννων δεν εχουμε καταλήξει όμως. αν τελικά το κανουμε τότε φυσικά το θεμα θα ειναι χριστουγεννιάτικο.. τις μπομπονιερες θα τις φτιάξω εγω όπως και τα προσκλητήριο. για μπομπον θα φτιαξω τσοχινα χριστουγεννιάτικα στολιδάκια.. πως σας φαινεται η ιδέα? για γλυκο στα παιδάκια θα δώσω ζαχαρωτά μαγκουράκια, στους μεγάλους δεν ξερω ακόμα..

οσο για το ονομα της μπεμπουλας μας, Ζωή(την εταξα στην Ζωοδόχο Πηγή την μέρα που έμαθα οτι είμαι εγκυος)!

οτιλια μου ετσι ειναι στην αρχή με το θηλασμό.. δεν μενει και πολύ ωρα για εμας.. εμενα καμιά φορα ειναι και χειρότερο απο ο,τι περιγράφεις αφου η Ζωή ξυπνά καθε μια ωρα και τρωει για μισή και ετσι το παω σερί απο τις 2 ωσ τα ξημερώματα... υπομονη μεχρι να σαραντισουμε.. παντως χαιρομαι πολύ που τα καταφέρνεις τόσο καλά με τον θηλασμό Μπράβο σου:)

Otilia κι εμένα όλη νύχτα ξυπνάει ανα 2,5 ώρες να φάει... Πριν τις 2 δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ (από τις 9 το μάτι γαρίδα!) μετά μέχρι το πρωί μας πάει σερί με θηλασμό και λίγο ύπνο... Τρελή κούραση! Αφήστε που αντί να φτιάχνει το πρόγραμμά του χαλάει... Σήμερα έτρωγε κάθε μία ώρα όλη μέρα ή το πολύ κάθε 1,5 και τη νύχτα κάθε 2,5. Γίνεται όλο και πιο απαιτητικός και ζητάει αγκαλιές και φοβάμαι μην εξελιχθεί σε γκρινάρικο μωρό...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Γεννήσαμε και 'μεις την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 6:20 το πρωί με Φ.Τ.!!! Μπήκα 12:30 το βράδυ με πονάκια και νόμιζα ότι είναι προπαρασκευαστικά, αλλά τελικά ήταν πόνοι γέννας!!! Το παλικαράκι μου βγήκε 3300γρ και 51 εκ.! Είναι ένα μελαχρινό κουκλί και είναι ίδιος ο μπαμπάκας του!!!

Κορίτσια, τρέχω και δεν φτάνω!!! Είχα ζητήσει αποκληστικό θηλασμό στο μαιευτήριο και κάθε 2 ώρες το πολύ μου τον έφερναν γιατί από το κλάμα του ξεσήκωνε τα υπόλοιπα μικρά... Το θέμα είναι ότι άρπαζε τις θηλές τόσο βίαια που μου τις έσκισε και κάθε φορά που πήγαινα να τον θηλάσω πέθαινα στον πόνο. Το γάλα μου είναι λίγο (ίσως από τον πολύ πόνο να ψιλοκόπηκε) και τώρα αναγκάζομαι να του δίνω συμπλήρωμα για να χορτάσει. Το βγάζω με θήλαστρο για να θεραπευτούν οι θηλές και είναι περίπου στα 45-50ml τη φορά (5-6 φορές τη μέρα).

Γενικά πάντως είναι ζήτημα αν κοιμάμαι 4-5 ώρες κάθε μέρα... πέρα από τον μικρό δεν έχω κουράγιο να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Ούτε μαγείρεμα, ούτε καθάρισμα! Ευτυχώς έχω τη μάνα μου και με βοηθά σ' αυτά.

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια!!! Ελπίζω να μην σας πολυζάλισα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...