Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Εμείς λέμε για Μάιο αλλά ακόμη με το όνομα έχουμε μια διαφωνία με τον άντρα μου και επειδή τώρα έχουμε και το μέτωπο μετακόμιση - αναικαίνιση ανοιχτό, θα περιμένουμε να μετακομίσουμε και μετά να το συζητήσουμε. Θέλουμε και οι δύο να βγάλουμε τους μπαμπάδες μας οπότε πρέπει να το συζητήσουμε λιγάκι :) Αν βγάλω το μπαμπά μου πάντως, Προκόπης το θέμα θα είναι στρουμφάκια. αν βγάλω τον πεθερό μου, Γιώργος δεν έχω αποφασίσει ακόμη :) Εσύ Ξανθή πότε λες?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς λέμε για Μάιο αλλά ακόμη με το όνομα έχουμε μια διαφωνία με τον άντρα μου και επειδή τώρα έχουμε και το μέτωπο μετακόμιση - αναικαίνιση ανοιχτό, θα περιμένουμε να μετακομίσουμε και μετά να το συζητήσουμε. Θέλουμε και οι δύο να βγάλουμε τους μπαμπάδες μας οπότε πρέπει να το συζητήσουμε λιγάκι :) Αν βγάλω το μπαμπά μου πάντως, Προκόπης το θέμα θα είναι στρουμφάκια. αν βγάλω τον πεθερό μου, Γιώργος δεν έχω αποφασίσει ακόμη :) Εσύ Ξανθή πότε λες?

Τέλειο το Προκόπης με τα στρουμφάκια!!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Κοίτα σαν όνομα δε με τρελαίνει αλλά ξέρω ότι ο μπαμπάς μου θα χαρεί πάρα πολύ και επίσης ό μικρός του μοιάζει απίστευτα :P:p:p:p:p Άσε που οι δικοί μου μας βοηθάνε πολύ οπ0ότ επιστεύω ότι ο αξίζει !!!! Από την άλλη ο άντρας μου επειδή είναι ο πρώτος θέλει να συνεχίσει τη γενιά γιατί το όνομα πάει από παππού σε εγγονό. Αλλά η μεγάλη έχει το όνομα της μαμάς του οπότε του είπα να περιμένει το τρίτο για να βγάλει το μπαμπά του :):):):):):):) Εντάξει θα τα βρούμε δεν ανησυχώ απλά τώρα έχουμε τόσα στο κεφάλι μας με μετακόμιση κλπ. που είπαμε να το αφήσουμε για λίγο το θέμα.;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμείς θα την βαφτίσουμε 29 Απριλίου και θα την βγάλουμε Αγγελική απλά θα την φωνάζουμε Αγγελίνα.Για πείτε εσάς ποιο σας αρέσει το Αγγελική ή το Αγγελίνα; Από θέμα έλεγα ή ροζ-καφέ η θέμα φράουλα ακόμα το σκέφτομαι...

Προκόπης είναι μια χαρά και όχι συνηθισμένο.Είχα συμφοιτητή Προκόπη και μου άρεσε που τον φωνάζαμε έτσι και όχι άκη ή κάτι άλλο....

Μαρόζ δουλεύω με photoshop

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοίτα σαν όνομα δε με τρελαίνει αλλά ξέρω ότι ο μπαμπάς μου θα χαρεί πάρα πολύ και επίσης ό μικρός του μοιάζει απίστευτα :P:p:p:p:p Άσε που οι δικοί μου μας βοηθάνε πολύ οπ0ότ επιστεύω ότι ο αξίζει !!!! Από την άλλη ο άντρας μου επειδή είναι ο πρώτος θέλει να συνεχίσει τη γενιά γιατί το όνομα πάει από παππού σε εγγονό. Αλλά η μεγάλη έχει το όνομα της μαμάς του οπότε του είπα να περιμένει το τρίτο για να βγάλει το μπαμπά του :):):):):):):) Εντάξει θα τα βρούμε δεν ανησυχώ απλά τώρα έχουμε τόσα στο κεφάλι μας με μετακόμιση κλπ. που είπαμε να το αφήσουμε για λίγο το θέμα.;)

Καλά κάνετε...Θα πέσουν πολλά όλα μαζί..:rolleyes:Θα πας κ για τρίτο m4rilou???

Μπράβο...Εγώ για δευτερό ναι...για τρίτο δε ξέρω!

Διαφημίσεις

Εμείς θα την βαφτίσουμε 29 Απριλίου και θα την βγάλουμε Αγγελική απλά θα την φωνάζουμε Αγγελίνα.Για πείτε εσάς ποιο σας αρέσει το Αγγελική ή το Αγγελίνα; Από θέμα έλεγα ή ροζ-καφέ η θέμα φράουλα ακόμα το σκέφτομαι...

Φραουλίτσα είναι τέλειο!!!!!!!!!!!

Το Αγγελίνα πιο ωραίο..

Εμείς έχουμε κολλήσει στο πως να τον φωνάζουμε...Κωστή ή Κωνσταντίνο; Πάντως το Κώστας δε μ' αρέσει καθόλου!!!!!!!!

Προτιμώ το Αγγελίνα είναι πιο ωραίο νομίζω :) Το ροζ - καφέ είναι πολύ ωραίος συνδυασμός πράγματι.

Ναι κι εμείς αν τον πούμε Προκόπη ολόκληρο θα το φωνάζουμε αυτό το έχουμε συμφωνήσει όχι υποκοριστικά.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Προτιμώ το Αγγελίνα είναι πιο ωραίο νομίζω :) Το ροζ - καφέ είναι πολύ ωραίος συνδυασμός πράγματι.

Ναι κι εμείς αν τον πούμε Προκόπη ολόκληρο θα το φωνάζουμε αυτό το έχουμε συμφωνήσει όχι υποκοριστικά.

βγαίνει υποκοριστικό στο "Πρόκόπης";Νομίζω όχι...

Ωραία μέχρι στιγμής όλοι λένε Αγγελίνα οπότε είχα δίκιο....

Και εγώ για φράουλα γέρνω πιο πολύ...Αλλά και το ροζ καφέ βγαίνει ωραίο σαν συνδυασμός...

IMG_3483.JPG

το προσκλητήριο που θα φτιάξω και οι μπόμπο μας αν κάνω φράουλα.

thumb_0520061_poygki_fraoyla.jpg

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

βγαίνει υποκοριστικό στο "Πρόκόπης";Νομίζω όχι...

Κοίτα το μπαμπά μου τον φωνάζουμε Πάκη αλλά αυτό το έχουμε αποκλείσει. Επίσης παίζει και το Άκης αλλά γενικά είπαμε καλύτερα ολόκληρο αν καταλήξουμε σε αυτό.

Το Κωνσταντίνος εμένα μου αρέσει ολόκληρο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ωραία μέχρι στιγμής όλοι λένε Αγγελίνα οπότε είχα δίκιο....

Και εγώ για φράουλα γέρνω πιο πολύ...Αλλά και το ροζ καφέ βγαίνει ωραίο σαν συνδυασμός...

IMG_3483.JPG

το προσκλητήριο που θα φτιάξω και οι μπόμπο μας αν κάνω φράουλα.

thumb_0520061_poygki_fraoyla.jpg

Τέλειο το προσκλητήριο! Οι μπομπο τι καλό έχουν μέσα;;:tongue:

Κοίτα το μπαμπά μου τον φωνάζουμε Πάκη αλλά αυτό το έχουμε αποκλείσει. Επίσης παίζει και το Άκης αλλά γενικά είπαμε καλύτερα ολόκληρο αν καταλήξουμε σε αυτό.

Το Κωνσταντίνος εμένα μου αρέσει ολόκληρο.

κ εγώ το προτιμώ ολόκληρο...και τώρα έτσι τον φωνάζουμε!

Καλά είναι εκνευριστικό που σε όλους τους άντρες βγάζουν το υποκοριστικό Άκης(σχεδόν από όλα τα ονόματα μπορεί να βγει)...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...