Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Mommyart να σου ζήσει το νινι σου

Mommyart να σου ζήσει το ζουζούνι σου και είναι πάντα γερό και καλότυχο!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πάρα πολύ γάλα και μάλλον με βλέπω για συμπλήρωμα :(

Ο μικρός θέλει συνέχεια στήθος και τον έχω πάνω από μία ώρα και μετά από λίγο ξαναζητάει. Εχθές το βράδυ ήταν κολλημένος στο στήθος ακριβώς 2 ώρες!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί και κουραστεί, γιατί εκτός του ότι είμαι συνέχεια με το στήθος έξω, δεν μπορώ να βγω κι έξω γιατί δεν ξέρω πότε θα θελήσει να φάει!!!!

και εγω μια απ τα ιδια παθαινα ωσπου αρχησα να της δινω συμπληρωμα κ ουτε καν σκεφτηκα για αποκλειστικο θηλασμο....γιατι την ταιζα συνεχομενα μια ωρα κ η μια ωρα γινοταν 2 κ οι δυο τρεις κ παει λεγοντας μεχρι το βραδυ....με το που την εβγαζα απ το στηθος σε πεντε λετα πειναγε παλι.....λογικα δεν χορταινει με το γαλα μου παρολο που φενετε να εχω !δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την καλυπτει!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!!!!

Τί κάνετε???

Εμείς καλά είμαστε.... μεγαλώνουμε κι αφρατεύουμε!!!! Σήμερα... ή μάλλον.... χθες.... γίναμε 1 μηνός αντράκια!!!! Είναι πολύ καλούλης ο μικρούλης μου..... πολύ αγκαλίτσας μας βγήκε και ..... σωστό γατάκι.... όταν τον πιάνει το παραπονιάρικο το νιαουρισματάκι του & τον βάζω να ξαπλώσει πάνω μου και χαλαρώνει..... τρελαίνομαι η καψούρω!!!!!

Με το θηλασμό το παλεύω πολύύύύ.... η αλήθεια μία ψιλο-απογοήτευση τη νιώθω πού & πού.... πονάω πάρα πολύ με το θήλαστρο κι επειδή η μία θηλή μπορεί ν΄αντέξει περισσότερη πίεση στο ζούπηγμα.... δεν τα κάνω και τα 2 στήθη μαζί.... χάνω περισσότερο χρόνο έτσι βέβαια αλλά χαλάλι του μπέμπη.....

Βάζω κατά διαστήματα κρέμα στις θηλές (ρώτησα την Παιδίατρο) αλλά δεν βοηθάει και τόσο πολύ.... αυτό με το γάλα που δοκίμασα σήμερα σαν να έπιασε!!!! Προσπαθώ να βάζω και το νινί στο στήθος συχνά-πυκνά.... γιατί φοβάμαι μη μου κοπεί το γάλα.... έχω προσπαθήσει να τον θηλάσω και ξαπλωτή κι είναι πολύ πιο εύκολο έτσι αλλά και υπέροχη αίσθηση!!!!! Το θήλαστρο το έχω νοικιάσει ως τις 16 του μηνός αλλά λογικά θα το κρατήσω κι άλλο.... το συμπλήρωμα που δίνω ευτυχώς είναι πολύ πιο λίγο πια.... στην πλειοψηφία τα γεύματά του είναι με δικό μου γαλατάκι!!!!! Κι έχουμε φτάσει αισίως τα 3,780... από 3,280 που γεννηθήκαμε!!!!!!

Αυτάάάά.....

Δε μπαίνω και συχνά κοριτσάκια γιατί δεν προλαβαίνω.....

Ανυπομονώ να σαραντίσουμε ν΄αρχίσουμε τις βόλτες!!!!!!!

Αλήθεια... σαραντίζουμε ανήμερα στην Εκκλησία ή μπορώ να πάω π.χ. την Κυριακή?????

Σαραντίζουμε την Πέμπτη 15 του μηνός!!!!!!

Χαιρετώ σας!!!!!!!!

Εμείς 40ντίζουμε 16 αλλά θα την πάω στις 14 στην εκκλησία που είναι του Σταυρού και δεν θα δουλεύει ο μπαμπάς μας...Τα πηγαίνουμε λίγο νωρίτερα για 40ντησμα μου είπε ό παπάς που μίλησα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλού παίρνω το ημερολόγιο και μετράω από την επόμενη της γέννησης ως 1 μέρα και το 40 μου βγαίνει στις 16 εμένα που γέννησα 7

Μα πρέπει να μετρήσεις και τη μέρα της γέννησης κανονικά νομίζω.... Αφού το πρώτο 24ωρο είναι για σένα από 7/08 μέχρι 8/08 δε γίνεται να μην το μετρήσεις. Τι να πω έτσι κι αλλιώς δε θα τα χαλάσουμε στη μια μέρα, ισχύει ότι μπορείς να πας και νωρίτερα οπότε.....:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι καλά έτσι κι αλλιώς και εμείς στις 14 θα πάμε...

Να σας πω πότε θα ξεκινήσουμε να λέμε για βαφτίσεις;;;Βιάζομαι αλλά μου αρέσει να βλέπω τις ιδέες σας για προσκλητήρια, μπομπονιέρες θέματα κτλ...

Μα πρέπει να μετρήσεις και τη μέρα της γέννησης κανονικά νομίζω.... Αφού το πρώτο 24ωρο είναι για σένα από 7/08 μέχρι 8/08 δε γίνεται να μην το μετρήσεις. Τι να πω έτσι κι αλλιώς δε θα τα χαλάσουμε στη μια μέρα, ισχύει ότι μπορείς να πας και νωρίτερα οπότε.....:P

κ εγώ έτσι το μετράω...εμείς θα πάμε 13 γιατί στις 14 θα γίνεται πανικός!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλά έτσι κι αλλιώς και εμείς στις 14 θα πάμε...

Να σας πω πότε θα ξεκινήσουμε να λέμε για βαφτίσεις;;;Βιάζομαι αλλά μου αρέσει να βλέπω τις ιδέες σας για προσκλητήρια, μπομπονιέρες θέματα κτλ...

εμείς μέσα στον οκτώβρη λέμε...

Και το όνομα αυτού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.....

Θέμα δεν έχω βρει..Μας αρέσουν τα βατραχάκια..Μπορεί να είναι αυτό! Γενικά δε θέλω το κλασσικό γαλάζιο που βάζουν σε ΟΛΑ τα αγοράκια!

Αχ ωραίο το θέμα βάτραχος δες εδώ αν δεν το έχεις ήδη δει και ωραίο και το Κωνσταντίνος ειδικά αν τον φωνάζετε και έτσι....

www.apack.gr

Α και όποια θέλει να της κάνω πρόσκληση να το πει το κατέχω το άθλημα απλά να έχετε μια ιδέα τι ακριβώς θέλετε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε...

είμαστε ανάμεσα στο βάτραχο και το αρκουδάκι...πιο πολύ για το πρώτο μας βλέπω! ψάχνω και για φόρεμα σιγά σιγά...για βαπτιστικά πήγαμε το σάββατο αλλά θα πάμε κ αλλού αυτό το σάββατο! έφτιαξα και προσκλητήριο με αρκουδάκι..με ποιό πρόγραμμα τα φτιάχνεις; εγώ με το picasa.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...