Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κορίτσια κι εγώ παλεύω όλο το μεσημέρι να αλλαξω το τικερακι μου και δε θυμαμαι πώς... Πρεπει να κοιμηθω όμως τωρα διοτι τη νυχτα μας ξενυχταει ο μπεμπης! Αχ ειναι τοοοοσο γλυκούλης, δεν μπορώ, λιώνω..... Να ρωτήσω κατι, αν παραφουσκώνει το στηθος και ζοριζεται το παιδι να αρπαξει, τι κανουμε; Εγω εβγαλα λιγο με το χερι. Η αδερφη μου μου ειπε να φοραω σουτιεν, ισχυει σαν μεθοδος;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Otilia καλά κάνεις και βγάζεις λίγο γάλα αν έχεις πρησμένο στήθος. Το σουτιέν βοηθάει να μην σου πέσει το στήθος. Γενικά πάντως δεν πρέπει να το πιέζει πολύ. Μπανέλες απαγορεύονται!

Τινκερ τα μωρά που θηλάζουν δεν έχουν στάνταρ ποσότητα που παίρνουν. Ο δικός μου μία τρώει 5 λεπτά μία 50... Π.χ. μπορεί το μωρό να διψάει και να θέλει μόνο λίγο γάλα. Άσε το μικρό να κανονίζει τις ποσότητες. Κι εμείς οι μεγάλοι δεν τρώμε άλλοτε πολύ κι άλλοτε λίγο;;; Όσο για τα κακά του είναι φυσιολογικά. Κι εμένα κάνει συνήθως κάθε φορά που τρώει και είναι υγρά κιτρινωπά, μουσταρδί, πορτοκαλί ή ακόμη και πράσινα... Μην ανησυχείς καθόλου!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν πρόσφατα!!!!

Εμείς ακόμα στη κοιλίτσα της μανούλας!!! Σύσπαση μηδέν, πονάκια τίποτα!!! Κορίτσια δεν σας λέω τίποτα υποφέρω.....έχω να κοιμηθώ μια εβδομάδα τουλάχιστον, η κοιλιά μου πάει να σπάσει!!!!

Αύριο πρωι-πρωι μπαίνουμε για πρόκληση αφού παρακάλεσα το γιατρό μου...( ο τράχηλος σκληρός και ψηλά) εύχομαι να πάνε όλα καλά .....Τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες είμαι χάλια και κλαιω από το φόβο μου που δεν ξέρω τι να περιμένω...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

n3oUp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν πρόσφατα!!!!

Εμείς ακόμα στη κοιλίτσα της μανούλας!!! Σύσπαση μηδέν, πονάκια τίποτα!!! Κορίτσια δεν σας λέω τίποτα υποφέρω.....έχω να κοιμηθώ μια εβδομάδα τουλάχιστον, η κοιλιά μου πάει να σπάσει!!!!

Αύριο πρωι-πρωι μπαίνουμε για πρόκληση αφού παρακάλεσα το γιατρό μου...( ο τράχηλος σκληρός και ψηλά) εύχομαι να πάνε όλα καλά .....Τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες είμαι χάλια και κλαιω από το φόβο μου που δεν ξέρω τι να περιμένω...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου! Μην αγχώνεσαι!! Σκέψου ότι επιτέλους θα δεις το μωράκι σου! Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν κι έγιναν όλα ξαφνικά! Τόσο ξαφνικά που στο τέλος μέσα σε 2 ώρες από διαστολή 3 πήγα στο 6 και μετά από 1 ώρα από 6 στο 10 και τον έβγαλα με 2 σπρωξιές! Να βλεπεις τη γεννα θετικά και θα περασεις και ωραία μη σου πω! Αύριο έχεις ραντεβού με το παιδάκι σου, αυτό να σκέφτεσαι! Πολλά φιλιά!

VbTYp1.png

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Με το καλό!!! Μη φοβάσαι καθόλου, όλα θα πάνε καλά! Εγώ όταν πήγα στο μαιευτήριο ήμουν σε τρελά κέφια! Αφού έβγαζα φωτογραφίες απ' έξω... Περιμένουμε νέα σου! Σε λίγο θα πάρεις στα χέρια το αγγελούδι σου!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Οτίλια, tangobsession να 'στε καλά για το κουράγιο που μου δίνετε!!! Αχ κοριτσάκια μου ανυπομονώ από τη μια και φοβάμαι τόοοσο από την άλλη!!...

Κλαίω ασταμάτητα 2-3 μέρες τώρα....από το φόβο μου που πάω για πρόκληση. Με μια φίλη μου χαιρετηθήκαμε λες και δεν θα ξαναβλεπόμασταν ποτέ από τα κλάματα!! Δεν μπορώ άλλη συγκίνηση!!! Εύχομαι αύριο να ηρεμήσω από αυτά τα συναισθήματα, αυτή την κοιλιά η οποία δεν τεντώνει άλλο και τη δυσφορία που νοιώθω!!!

Μακάρι να πάνε όπως τα λέτε ....:shock: Θα ναι μεγάλη η νύχτα σήμερα περιμένωντας το πρωι..

n3oUp2.png

Καλησπέρα! Διαβάζω εδώ ότι κάποιες αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά ή τα έχετε κόψει τελείως. Γιατί αυτό; Γενικα πρέπει να προσέχω κάτι στη διατροφή μου όσο θηλάζω;

VbTYp1.png

Mommyart θα βρεις μεγάλη δύναμη τη στιγμή εκείνη. Σκέψου ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύεται το μωρό να βγει υπάρχει πάντα η δυνατότητα καισαρικής. Άρα και εσύ και το μωρό σου είστε εξασφαλισμένοι ότι θα είστε υγιείς. Μη σε νοιάζει, περνάει πολύ γρήγορα η ώρα όταν γεννάς. Δεν θα καταλάβεις για πότε θα έχεις το μωρό σου στην αγκαλιά. Θα κάνεις επισκληρίδιο; Αν κάνεις τότε είναι που δεν θα κατάλάβεις τίπποτα! Με το καλό!

Οτίλια τίποτα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται να προσέξεις. Εγώ π.χ. δεν τρώω σκόρδο για να μην πάρει γεύση το γάλα. Έκοψα τα γαλακτοκομικά μήπως έχει αλλεργία ο μικρός, αν και μάλλον με βλέπω να τα ξεκινάω πάλι. Δεν χρειάζεται να κάνεις ειδική διατροφή...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλησπέρα! Διαβάζω εδώ ότι κάποιες αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά ή τα έχετε κόψει τελείως. Γιατί αυτό; Γενικα πρέπει να προσέχω κάτι στη διατροφή μου όσο θηλάζω;

καλησπέρα!

Εγώ έκοψα τα γαλακτοκομικά γιατί μάλλον δημιουργούν αέρια στο μωρό..Εδώ και μια εβδομάδα που τα έχω κόψει, παρατήρησα ότι τα πάμε κάπως καλύτερα με τους κολικούς...δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό ή κάτι άλλο. Γενικά αποφεύγω τα πικάντικα φαγητά και τις υπερβολές..Τρώω τα πάντα με μέτρο!

mommyart με το καλό να συναντήσεις το μωράκι σου!!!! Μ' έναν πόνο σου εύχομαι!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Εγώ γαλακτοκομικά τρώω κανονικά δεν έχουμε θέμα αλλεργίας ή κολικών καθόλου.Αλλά παρατήρησα όταν έφαγα φακές ότι ζορίστηκε η μικρή οπότε δεν ξανατρώω όπως επίσης και με τα φασολάκια τα πράσινα.Επίσης δεν μαγειρεύω με πολλά μπαχαρικά μόνο τα βασικά.Αυτά προς το παρόν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

μαμυαρτ, με το καλό όλα θα πανε πολύ καλά θα δεις!! :)

εγώ είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί τελικά η ακμή που είχε η μπεμπούλα εξελίχθητε σε σμηγματορροϊκή δερματίτιδα:(:(:(. το δερμα στο προσωπάκι της έχει ξεραθεί πολύ και είναι κόκκινο.. και γύρο από το λαιμό της ..χαλιά.. την βλέπω και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα..:( ευτυχως δεν δείχνει να υποφέρει. π'΄ηγα στην παιδίατρο και μας είπε 2 φόρες μπάνιο την ημέρα με ειδικό σαπούνι και ειδική κρέμα μετά και επίσης να πίνω γάλα χωρίς λακτόζη μήπως και οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση.. όλη η ιστορία μπορεί να κρατήσει και 6 μήνες..

επίσης έχουμε και αρκετούς κολικούς και πολλές αναγούλες.. μάλιστα σήμερα έκανε και αναγούλα ρουκέτα και αρχίζω να φοβάμαι μήπως έχουμε παλινδρόμηση:(

το μονο ευχάριστο τις τελευταίες μέρες είναι ότι έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε.. της μιλάω και με κοιτάει στα μάτια και παίρνει μια έκφραση χαράς.. και φυσικά εγώ λιώνω!!!

Καλημέρα μανούλες :) Εγώ μόνο τα όσπρια έχω ψιλοκόψει γιατί παρατήρησα ότι τον ενοχλούν αρκετά, με τα γαλακτοκομικά δεν έχουμε πρόβλημα. Άσε που την Κυριακή θα γίνει 2 μηνών και πιστεύω θα τους ξεπεράσουμε τελείως τους κολικούς. Πήρα και τη γιατρό να πάμε και για το πρώτο μας εμβόλιο. Στο σημερινό ζύγισμα έχει φτάσει αισίως 4.100 το μικρό μου πιράνχας οπότε ελπίζω ότι σιγά σιγά θα το κόψει το ένα βραδινό ξύπνημα :P:p:p:p

Κατά τα άλλα έχουμε ξεκινήσει ανακαινίση στο πατρικό του άντρα μου, πακετάρισμα στο δικό μας κλπ. και επικρατεί ένα χάος γύρω μας οπότε και που κρατάνε κάποιο στοιχειώδες πρόγραμμα τα παιδιά πάλι καλά ειμαστε!

Mommyart ελπίζω ήδη να κρατάς το μπεμπάκι σου αγκαλιά:P:p:p Να σας ζήσει!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mommyart να σου ζήσει το ζουζούνι σου και είναι πάντα γερό και καλότυχο!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πάρα πολύ γάλα και μάλλον με βλέπω για συμπλήρωμα :(

Ο μικρός θέλει συνέχεια στήθος και τον έχω πάνω από μία ώρα και μετά από λίγο ξαναζητάει. Εχθές το βράδυ ήταν κολλημένος στο στήθος ακριβώς 2 ώρες!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί και κουραστεί, γιατί εκτός του ότι είμαι συνέχεια με το στήθος έξω, δεν μπορώ να βγω κι έξω γιατί δεν ξέρω πότε θα θελήσει να φάει!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

mommyart να σου ζήσει!!!Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να μην ταλαιπωρήθηκατε ούτε εσύ ούτε το μωράκι. Εγώ δεν έχω κόψει τίποτα, τα τρώω όλα κανονικότατα. Το μόνο που παρατήρησα ίσως είναι ότι χτες είχα φάει 2 σοκολατάκια και στο καπάκι θήλασα και μετά ο μικρός δεν κοιμόταν. Είχε ανοιχτά ματάκια και χάζευε, ούτε έκλαιγε, ούτε τίποτα, μετά θήλαζε και ξαναθήλαζε και κοιμήθηκε επιτέλους 4 ώρες το βράδυ. Γαλατάκι βγάζει στο ρέψιμο, αυτό σημαίνει κάτι;

VbTYp1.png

Mommyart να σου ζήσει το ζουζούνι σου και είναι πάντα γερό και καλότυχο!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πάρα πολύ γάλα και μάλλον με βλέπω για συμπλήρωμα :(

Ο μικρός θέλει συνέχεια στήθος και τον έχω πάνω από μία ώρα και μετά από λίγο ξαναζητάει. Εχθές το βράδυ ήταν κολλημένος στο στήθος ακριβώς 2 ώρες!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί και κουραστεί, γιατί εκτός του ότι είμαι συνέχεια με το στήθος έξω, δεν μπορώ να βγω κι έξω γιατί δεν ξέρω πότε θα θελήσει να φάει!!!!

Ρενάκι είπαμε το βασικό είναι ο μικρός να έχει τη μανούλα του ήρεμη και ξεκούραστη:) Οπότε και λίγο συμπλήρωμα να του δώσεις ε χάθηκε και ο κόσμος.... Αλλά γιατί λες δε μπορείς να βγεις έξω, δε νιώθεις άνετα να θηλάσεις έξω? Εγώ θηλάζω παντού, έχω ένα σεντονάκι και ρίχνω πάνω μας ή το σλίνκγ και έτσι πάμε όπου θέλουμε:P

mommyart να σου ζήσει!!!Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να μην ταλαιπωρήθηκατε ούτε εσύ ούτε το μωράκι. Εγώ δεν έχω κόψει τίποτα, τα τρώω όλα κανονικότατα. Το μόνο που παρατήρησα ίσως είναι ότι χτες είχα φάει 2 σοκολατάκια και στο καπάκι θήλασα και μετά ο μικρός δεν κοιμόταν. Είχε ανοιχτά ματάκια και χάζευε, ούτε έκλαιγε, ούτε τίποτα, μετά θήλαζε και ξαναθήλαζε και κοιμήθηκε επιτέλους 4 ώρες το βράδυ. Γαλατάκι βγάζει στο ρέψιμο, αυτό σημαίνει κάτι;

Η σοκολάτα γενικώς τα διεγείρει τα παιδιά και αν τον θήλασες αμέσως μόλις έφαγες είναι λογικό να πέρασε στο γάλα. Γενικά η παιδίατρος μου έχει πει για τον καφέ ας πούμε ότι καλό είναι αυτόν τον ένα την ημέρα που πίνω να τον πίνω αμέσως μετά από θηλασμό γιατί κάνει 2 ώρες να φύγει τελείως η καφεϊνη από το σύστημα. Για το γαλατάκι που βγάζει στο ρέψιμο αν είναι μέχρι και μια κουταλιά της σούπας η ποσότητα δεν πρέπει να ανησυχείς έτσι μου είπε και έτσι θυμάμαι και από τη μεγάλη μου:P:p:p:p Πολύ χαίρομαι που τα πας περίφημα με το θηλασμό, παρά ταεμπόδια που είχες στην αρχή. Τώρα εντάξει με τη μαμά σου?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...