Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα! ηθελα να ρωτησω γιατι οταν την βαζω στο στηθος τρωει στη αρχη λαιμαργα και μετα απο λιγο κοιμαται? ειναι φυσιολογικο αυτο? και το λυπαμαι και ετσι το βγαζω με θηλαστρο. παντως τωρα πιανει κανονικα το στηθος,γιατι στην αρχη δεν το ηθελε με τιποτα!

Α! και καθε ποσες ωρες πρεπει να τρωει γιατι ειναι ακαθοριστες οι ωρες μπορει να πεινασει στις 4 ωρες αλλα μπορει και στις 2 ωρες. και δεν ξερω τι κανω...

πρεπει να ρυθμησω να τρωει συγκεκριμενα?

παντως το 3 το βραδυ της το εκοψα οσο και να ζητουσε δεν της εδινα και τωρα δεν ξυπναει

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστερίνα μου είναι πολύ μικρά ακόμη για να έχουν πρόγραμμα, όποτε θέλουν πρέπει να τρώνε κανονικά και σιγά σιγά θα ρυθμίζουν το πρόγραμμά τους μόνα τους. Λογικό είναι στην αρχή να τρώει λαίμαργα και μετά να λαγοκοιμάται αλλά μπορείς να της τρίβεις το αυτάκι ή να της γαργαλάς το πόδι για να ξυπνάει και να τρώει λίγο ακόμη:)

Ο μπόμπος μας πρέπει να είναι σε φάση άλματος ανάπτυξης πάντως γιατί χθες την ημέρα δεν άντεχε πάνω από 1,5 - 2 ώρες ανάμεσαστα γεύματα και το βράδυ ήταν ρολογάκι στο 3ωρο:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

οντως ειναι πολύ μικρά τα μωράκια για να τους φτάξουμε το πρόγραμμα.. συνήθως οι παιδίατροι λένε οτι ξεκινάμε να το στρωνουμε μετά τις 40 μερες, σταδιακά. δηλάδή αν ξυπνούσε κατα τις 3 τη νυχτα το χαιδέυουμε λίγο, το κοιμιζουμε και τραβάμε λίγο ετσι το διάστημα απο το προηγουμενο γευμα, κατα μισή ωρα στην αρχή, λίγο πρερισσότερο την επομενη φορά κ.ο.κ

και εμενα η μικρούλα μου εχει στογγυλεψει ! χτες ηταν 4.200! εχει κανει μπουτακια και μαγουλάκια :)

καλημέρα κορίτσια!

να ρωτήσω κάτι; κάποια από εσάς ανέφερε κάτι για κοχύλια που βάζουμε στο στήθος αντί για επιθέματα..νομίζω η emi και η yioupi...δεν είμαι σίγουρη...που τα βρίσκουμε και ποιά η κανονική τους ονομασία;;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

marroz, αν θυμαμαι καλά τα ειχα ζητήσει σε φαρμακειο ως " κοχύλια συλλογής γάλακτος". υπάρχουν διαφορες μαρκες εγω εχω της chicco αλλά βγαζει και η nuk και η medela.

για να παρεις μια ιδεα ... http://www.omirolis.gr/products/main_page.php?pgt=4&sact=0&esact=1&lang_id=1&curr_catg=14&thiscatg=1&curr_scatg=60&dscatid=139&curr_catg_nm=%C2%F1%E5%F6%E1%ED%DC%F0%F4%F5%EE%E7&curr_scatg_nm=%D6%F5%F3%E9%EA%FC%F2%20%C8%E7%EB%E1%F3%EC%FC%F2&dscatid_nm=Chicco

Διαφημίσεις

marroz, αν θυμαμαι καλά τα ειχα ζητήσει σε φαρμακειο ως " κοχύλια συλλογής γάλακτος". υπάρχουν διαφορες μαρκες εγω εχω της chicco αλλά βγαζει και η nuk και η medela.

για να παρεις μια ιδεα ... http://www.omirolis.gr/products/main_page.php?pgt=4&sact=0&esact=1&lang_id=1&curr_catg=14&thiscatg=1&curr_scatg=60&dscatid=139&curr_catg_nm=%C2%F1%E5%F6%E1%ED%DC%F0%F4%F5%EE%E7&curr_scatg_nm=%D6%F5%F3%E9%EA%FC%F2%20%C8%E7%EB%E1%F3%EC%FC%F2&dscatid_nm=Chicco

πήγα στο φαρμακείο κ ζήτησα κοχύλια για το στήθος και μόνο που δε γέλασε η φαρμακοποιός..μου λέει: "δεν υπάρχει αυτό που μου ζητήσατε!"

θα πάω στο λητώ μήπως βρω εκεί...

ευχαριστώ πολύ!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα μανούλες! Πάμε πολυ καλύτερα με το θηλασμό, έχει κατέβει το γάλα (επιτελους)! Βεβαια εχω να κερδίσω τη μάχη και με τη μάνα μου που έχει λυσσάξει να αποθηλάσω!Με θεωρω πραγματικά ηρωίδα! Το ένα στήθος έχει επουλωθεί, το αλλο είναι χάλια και δυστυχώς το αποφεύγω κι έχει αρχίσει να πρήζεται επικίνδυνα. Υπομονή κάνω.. Η τινγκερ τι κανει βρε κορίτσια;;

VbTYp1.png

Καλημέρα μανούλες! Πάμε πολυ καλύτερα με το θηλασμό, έχει κατέβει το γάλα (επιτελους)! Βεβαια εχω να κερδίσω τη μάχη και με τη μάνα μου που έχει λυσσάξει να αποθηλάσω!Με θεωρω πραγματικά ηρωίδα! Το ένα στήθος έχει επουλωθεί, το αλλο είναι χάλια και δυστυχώς το αποφεύγω κι έχει αρχίσει να πρήζεται επικίνδυνα. Υπομονή κάνω.. Η τινγκερ τι κανει βρε κορίτσια;;

οτίλια μου μην αφήνεις το στήθος να πρήζεται πολύ.μπορει να παθεις καμιά μαστίτιδα.. αδειαζέ το με το θηλαστρο, αν δεν εχεις με το χερι.

επισης ειναι καλό να τραβαει και απο τα 2 στήθη εξίσου ωστε να παράγουν και τα 2..

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!καλο μηνα!!!!!!!απο χθες ειμαστε πατρα για να κανουμε επανελεγχο το θειροειδη γιατι ειχε οριακα ανεβασμενη μια τιμη κ καναμε επισης οτοακουστικες εκπομπες οι οποιες βγηκαν καλες δοξα το θεο......της μετρησαν κ το ικτερο κ εχει 4...μια χαρα ειμαστε!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε τις απαντησεις του θυροειδη...ελπιζω να βγουν καλες!!!!!!!!!!!!αυτα απο εμας ...πολλα φιλακια σε ολα τα νινακια κ τις μαμαδες τους!!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

κοριτσια τι κανετε?

οσες γεννησατε να σας ζησουν και οσες ειστε ακομα στην αναμονη με το καλο! εγω γεννησα τελικα την παρασκευη. ηταν μια τραυματικη εμπειρια απο την οποια δεν ξερω ποτε θα συνελθω... με βαλανε για προκληση 8 παρα το πρωι και τελικα καταληξαμε σε καισαρικη μετα απο 10 ωρες...τι να σας λεω και τι να περιγραψω.το μωρο επειδη η διαστολη μου φρακαρε στο 6 για 4 ωρες ζοριστηκε και επαθε ταχυπνοια με αποτελεσμα να μπει θερμοκοιτιδα για 6 μερες. εβλεπα γυρω μου λεχωνες να κοβουν βολτες με τα μωρα τους κι εγω δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω και μονο γυρνουσα και κοιτουσα το αδειο κρεββατακι...

τωρα ειμαστε σπιτι μας.εχω απιστευτους πονους και δεν ξερω ποτε θα συνελθω.

με το θηλασμο εχω θεμα...ο μικρος παρολο που την πρωτη μερα που προσπαθησαν να τον ταισουν πηρε μπιμπερο,επιασε τελικα πολυ ευκολα το στηθος αλλα και εξισου ευκολα μου το καταπληγωσε.τωρα κανω ανα 3ωρο αντλησεις και προσπαθω πριν του δωσω το μπουκαλι να τον βαζω οσο αντεχω στο στηθος. τις ψευδοθηλες δεν τις θελει καθολου και γενικα ειναι λαιμαργο παιδακι.αντλω 120-150ml και τρωει απο 60-100.

κοριτσια νομιζω πως η καταθλιψη μου χτυπαει την πορτα και χτυπιεμαι να μην κατρακυλησω... μου ειναι αδνατον να φαω.εχω μια μονιμη αισθηση αηδιας και αναγουλας και οτι φαω θελω να το βγαλω.απο την αλλη το ολο θεμα με την καισαρικη με πληγωσε παρα πολυ.αισθανομαι πως απετυχα και νιωθω υπο σε σχεση με τις γυναικες που γεννησαν φυσιλογικα. ξερω οτι ολο αυτο ειναι τελειως βλακωδες και οτι σημασια εχει να γεννιουνται γερα παιδακια αλλα ακομα δεν μπορω να το διαχεριστω...

συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα...μαλλον ειχα αναγκη να τα πω.

φιλια σε ολες!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Βρε Τίνκερ μου, ως μανούλα καισαρικής θα σου πω ότι δεν είμαστε σε τίποτα υπό, άλλωστε εσύ έκανες την προσπάθειά σου και σταμάτησες όταν υπήρχε κίνδυνος για το μωράκι σου οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις έτσι εκτός ίσως από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης.

Για τη θερμοκοιτίδα σε καταλαβαίνω απόλυτα, τώρα το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι είστε και οι δύο καλά, είστε σπίτι σας και το δύσκολο πέρασε.

Αφού έπιασε καλά στήθος μην του δίνεις μπουκάλι προσπάθησε να κάνεις υπομονή στον πόνο και να το βάζεις κατευθείαν στο στήθος, απλά μετά από κάθε θηλασμό βάζε γάλα πάνω στις θηλές και άφηνε το στήθος σου γυμνό και θα δεις πόσο γρ΄γορα θα επουλωθεί. Αν κάνεις υπομονή είναι μια εβδομάδα υπόεση να κλείσουν οι πληγές και να συνηθίσει το στήθος. Είναι ανυπόφορος ο πόνος αυτός η αλήθεια είναι απλά προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι θα περάσει γρήγορα και ότι με το να τον αντέχεις κάνεις το καλύτερο δώρο στο νεογέννητο παιδάκι σου να μεγαλώσει με το γαλατάκι σου αλλά και να αναπτύξετε μια μοναδική επαφή:P:p:p:p:p

Γράφε εδώ να ξαλαφρώνεις και κλείσε τν πόρτα στα μούτρα στην κατάθλιψη, εμείς είμαστε εδώ!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...