Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. F D P...................2/8/2011
  2. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  3. xanthi. ...............8/8/2011
  4. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  5. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  6. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  7. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  8. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  9. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  10. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  11. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ....................Αγόρι
  12. Dawn ................18/8/2011
  13. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα.................Αγόρι
  14. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  15. rianna ...............23/8/2011
  16. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  17. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  18. Anastasia81 ......27/8/2011
  19. mamouna ..........28/8/2011
  20. *tingerbell*........31/8/2011
  21. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  22. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Σ'ευχαριστώ που με έβαλες στη λίστα! Απ'ότι βλέπω έχουμε ισοπαλία: κορίτσια- αγόρια σημειώσατε Χ. :-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Εγώ ξύπνησα με μια ανακατωσούρα, αλλά ευτυχώς μέχρι να έρθω στο γραφείο το ξεπέρασα. Εν τω μεταξύ μέσα σε δύο μέρες πέταξε η κοιλιά μου κι έχει πολύ πλάκα! Νωρίς δεν είναι όμως, μάλλον επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη ε?!? Τι λέτε και οι υπόλοιπες δευτερομανούλες?

Δε θυμάμαι αν έχει καμία σήμερα αυχενική, εγώ μια βδομάδα ακόμη υπομονή!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα είναι τώρα όπως ήταν στην πρώτη στο τέλος του τέταρτου αφού όλοι μου λένε το κράτησες τόσους μήνες κρυφό;;;χαχαχα.Μάλλον είναι ήδη ξεχειλωμένη η κοιλιά μας και για αυτό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σίγουρα γιατί φαντάσου ότι όχι απλά δεν έχω πάρει κιλά αλλά έχω χάσει κιόλας.Σου λέω με περνάνε για 5 μηνών έγκυο.Αφήστε που όλοι μου λένε γιατί δεν παίρνω αναρρωτική να κάτσω σπίτι μου....Αλήθεια σας λέω ξεσκάω στη δουλειά και αισθάνομαι ότι περνάει γρηγορότερα ο καιρός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ζηλεύω! Θέλω να γυρίσω κι εγώ γραφείο!!!! Δεν αντέχω άλλο στο κρεβάτι. Κι ακόμα είμαι μόνο 3 εβδομάδες ξάπλα! Πως θα αντέξω παραπάνω?

Δεν περνάει κι ο καιρός για να πάω στο γιατρό ώστε να δούμε πως πάει ο κυριούλης μέσα καθώς και η αποκόλληση.

Ελπίζω να μου πει ευχάριστα, ώστε να αρχίσω να έχω λίγες θετικές σκέψεις :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Στις 21 του μηνός είναι να ξαναπάω (πάααααααααααρα πολύ μακριά).

Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω πάρα πολύ και με τίποτα να μη σηκώνω τη μικρή. Φανταστείτε μόνο πως αισθάνομαι που δεν μπορώ να πάρω αγκαλιά το κοριτσάκι μου, γιατί φοβάμαι!!!!

Θα δείξει, θα κάνω υπομονή μέχρι τότε και βλέπουμε!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια, εσεις εχετε κανει κ ενα μωρο εγω που ειμουν 55 κιλα ( το τονιζω!!! ) 1,68 υψος και πλακα κοιλια, απο τον πρωτο μηνα φανηκε κοιλια απο την κατακρατηση υγρων! τωρα πια ειμαι 62 κιλα:mad::mad::mad: και τρωω οπως ετρωγα παντα που δεν εβαζα κιλα ελεος. τωρα πλεον το καταλαβαινουν ολοι!!!! κανενα παντελονι μου δεν μου κανει κ πηρα κολαν και τζην εγκυμοσυνης εδω και δυο βδομαδες!!

δηλαδη 12 φεβρουαριου κλεινω τον τριτο μηνα και ειμαι +7 κιλα!!!!!!!!!!!!!

και εγω στο γραφειο ειμαι κοριτσια αλλα θα ηθελα σαν τρελη να ειμουν στην ζεστασια του σπιτιου μου...καθε πρωι με το ζορι φευγω.10 χρονια συνεχομενα δουλευω, περιμενω πως κ πως το τελος του μαϊου που θα ξεκινησει η αδεια μου για ενα χρονο:lol::lol::lol::lol::lol:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλημέρα κορίτσια...πήρα την Παρασκευή τα αποτελέσματα του αίματος για την αυχενική - ήταν μια χαρά - και βουρ στην κλινική για περίδεση τραχήλου (λόγω ιστορικού:()...αλλά όλα μια χαρά...πήγα και εχθές στο γιατρό για να δούμε το ζουζούνι το οποίο ήταν όρθιο..χι-χι...

στην αυχενική ο γιατρός μου ξαναείπε ότι το μωρό είναι 5 ημέρες πιο μικρό δλδ ημερομηνία γέννας 7/8/2011. Φυσικά μου είπε πως αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο κι οτι μπορεί στην πορεία να ξανααλάξει...τι να πώ???γερά να είναι ... εύχομαι σε όσες περιμένουν αποτελέσματα όλα καλά και θετική σκέψη ΜΟΝΟ!!!!

hOszp3.png

Ζηλεύω! Θέλω να γυρίσω κι εγώ γραφείο!!!! Δεν αντέχω άλλο στο κρεβάτι. Κι ακόμα είμαι μόνο 3 εβδομάδες ξάπλα! Πως θα αντέξω παραπάνω?

Δεν περνάει κι ο καιρός για να πάω στο γιατρό ώστε να δούμε πως πάει ο κυριούλης μέσα καθώς και η αποκόλληση.

Ελπίζω να μου πει ευχάριστα, ώστε να αρχίσω να έχω λίγες θετικές σκέψεις :)

θα περασει ο καιρος ρενακι μου κι ολα θα πανε τελεια!ειμαι σιγουρη!!!
καλημερα κοριτσια, εσεις εχετε κανει κ ενα μωρο εγω που ειμουν 55 κιλα ( το τονιζω!!! ) 1,68 υψος και πλακα κοιλια, απο τον πρωτο μηνα φανηκε κοιλια απο την κατακρατηση υγρων! τωρα πια ειμαι 62 κιλα:mad::mad::mad: και τρωω οπως ετρωγα παντα που δεν εβαζα κιλα ελεος. τωρα πλεον το καταλαβαινουν ολοι!!!! κανενα παντελονι μου δεν μου κανει κ πηρα κολαν και τζην εγκυμοσυνης εδω και δυο βδομαδες!!

δηλαδη 12 φεβρουαριου κλεινω τον τριτο μηνα και ειμαι +7 κιλα!!!!!!!!!!!!!

και εγω στο γραφειο ειμαι κοριτσια αλλα θα ηθελα σαν τρελη να ειμουν στην ζεστασια του σπιτιου μου...καθε πρωι με το ζορι φευγω.10 χρονια συνεχομενα δουλευω, περιμενω πως κ πως το τελος του μαϊου που θα ξεκινησει η αδεια μου για ενα χρονο:lol::lol::lol::lol::lol:

τι λες τωρα???7 κιλα?????καλα θα τα χασεις αυτο ειναι σιγουρο μην αγχωνεσαι απλα μηπως θα επρεπε να ενημερωσεις το γιατρο σου μηπως εχει να κανει με το ζαχαρο νομιζω???δεν θυμαμαι παντως η αποτομη αυξηση βαρους σε κατι οφειλεται.....
καλημέρα κορίτσια...πήρα την Παρασκευή τα αποτελέσματα του αίματος για την αυχενική - ήταν μια χαρά - και βουρ στην κλινική για περίδεση τραχήλου (λόγω ιστορικού:()...αλλά όλα μια χαρά...πήγα και εχθές στο γιατρό για να δούμε το ζουζούνι το οποίο ήταν όρθιο..χι-χι...

στην αυχενική ο γιατρός μου ξαναείπε ότι το μωρό είναι 5 ημέρες πιο μικρό δλδ ημερομηνία γέννας 7/8/2011. Φυσικά μου είπε πως αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο κι οτι μπορεί στην πορεία να ξανααλάξει...τι να πώ???γερά να είναι ... εύχομαι σε όσες περιμένουν αποτελέσματα όλα καλά και θετική σκέψη ΜΟΝΟ!!!!

μπραβο κοριτσακι φυσικα και να ναι γερο εννοειται αλλα αφου βγηκαν ολα καλα δεν εχεις να φοβασαι τπτ......

εγω κοριτσια εχω παρει 2,5 κιλα ευτυχως γιατι με τοσοσ φαι που κανω επρεπε να χω παρει τουλαχιστον 5....απο κοιλια οχι κατι ιδιαιτερο ακομη δεν φαινομαι για εγκυος αλλα εχω πλατυνει λιγο εχω ανοιξει.....ελπιζω σιγα σιγα να αρχισει να πεταει η κοιλιτσα......κοριτσια ποτε θα το νιωσουμε????ειναι νωρις ακομα λετε????

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...