Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα σας........ ή μάλλον....... καλημέρα σας!!!!!!!!!

Πώς είσαστε φρεσκο-μανούλες??? Τα νινάκια σας???

Εμείς είμαστε καλά και μεγαλώνουμε.....

Έχουμε φτάσει 25 ημερών κι είμαστε στα 3,500 περίπου......

Έχουμε αρχίσει να κάνουμε μαγουλάκια & μπουτάκια για δάγκωμα!!!!

Εδώ και 3 μέρες ο μικρούλης μου (επιτέλους) τρώει από το στήθος μου.....

Θηλάζει απευθείας θέλω να πω.... αφού πίνει γάλα από το στήθος μου μέσω θηλάστρου με το μπιμπερό.... αφού μου το μάθανε στο Μαιευτήριο με μπιμπερό.... τρέχω εγώ η έρμη τώρα.... αλλά έχω υπομονή κι επιμονή και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τρώει κατευθείαν από το στήθος χωρίς τη βοήθεια του θηλάστρου....

Κορίτσια.... τα έχω παίξει.... δε θυμάμαι από πότε έχω να κοιμηθώ πολλές ώρες.... κυρίως τη βγάζω με 4ωρα-5ωρα..... ο άντρας μου βοηθάει πάρα πολύ με το νινί (μόνο που δε θηλάζει!!!!) αλλά το σπίτι είναι εξολοκλήρου δική μου ευθύνη κι όπως αντιλαμβάνεστε.... τα έχω αφήσει όλα στη μοίρα τους!!!! Και να θέλω.... δεν προλαβαίνω.... μέχρι να αρμεχτώ με το θήλαστρο ή να κάνω αποστειρώσεις.... ξυπνάει το νινί.... μέχρι να τον αλλάξω, να τον ταϊσω & να τον κοιμήσω.... έρχεται η ώρα για το επόμενο άρμεγμα κι ούτω καθεξής..... μέχρι και να φάω ξεχνάω.... θα γίνω μοντελάκι έτσι.... εννοείται τα 9 κιλάκια της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει κι άλλο 1 ακόμη.....

Μπορεί να είμαι παράξενη, δεν ξέρω, αλλά παρόλο που τα βρίσκω μπαστούνια..... δε θέλω βοήθεια.... προτιμώ να τρέχουμε οι 2 μας με τον μπέμπη μας...... τα πεθερικά έρχονται πού & πού και με βοηθάνε..... τη μάνα μου δεν την θέλω να έρθει.... έχουμε ψιλοπαρεξηγηθεί η αλήθεια.... μα είναι δυνατόν.... πείτε μου αν είμαι παράλογη.... έκανε τα τσιγαράκια της η κυρία κι έπιανε κατευθείαν τον μπέμπη??? Ούτε πλύσιμο χεριών ούτε απολυμαντικό??? Είμαι παράλογη??? Επιτρέπεται να πιάνει έτσι χύμα το μωράκι των λίγων ωρών??? Γι΄αυτό.... και για άλλα πολλάάάά ακόμη.... θα είναι ευπρόσδεκτη στο σπίτι μας μετά τα 40!!!!!! Ας πρόσεχε......

Αυτάάάάά........

Όποτε προφταίνω θα μπαίνω να λέω 1 γεια........

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα νινάκια τους!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ.: Κοριτσάκια..... όταν σαραντίζουμε.... πάμε ανήμερα στην Εκκλησία ή μπορώ να πάω λίγες μέρες νωρίτερα στη Λειτουργία της Κυριακής??? Γνωρίζετε να μου πείτε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αυγουστομανούλες πώς είστε σήμερα?!?!? Ο μπομπίκος μου έχει γεμίσει μυξούλες ο καημένος και τον έχω τρελάνει στον ορό. Κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά και μένει όλο και πιο πολύ ξύπνιος, νομίζω δε ότι έχει αρχίσει να εστιάζει και το βλέμμα του σιγά σιγά:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γεννηθήκαμε και εμείς την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 8.20 το πρωί. Η μικρή βγήκε 3.200 και 49 πόντους.

Όλα καλά με την καισαρική αν και ακόμα πονάω εννοείτε. Η μικρή θήλασε αμέσως και έκανε μονο ενα γεύμα με ξένο λόγω πληγωμένης θηλής αλλα το παλεύουμε.

Στο μαιευτήριο καθε βραδυ με τη διπλανή μου καναμε topless για να φτιάχνουν οι θηλες. Εντυπωσιαστηκα πάντως, μεσα σε ενα βράδυ εστρωσε η πληγωμενη θηλη.

Χθες επιστρεψαμε σπίτι μας. Πρώτο βράδυ λίγο ανησυχο. Καποια στιγμή παρότι ταϊσμένη γκρίνιαζε και καταφερα να την κοιμήσω μπρούμητα πάνω στο μπράτσο μου ... :rolleyes: Ενδεχομένως ειχε πονακια και ζεσταθηκε η κοιλιτσα ετσι.

Επίσης εχουμε και τσιμπλιασμένα ματακια και βαζουμε κολλύριο 3 φορές την ημέρα :(

Αυτα βρε κορίτσια, κατα τα άλλα όλα καλα, δόξα το Θεό. Υπομονή και όλα θα στρώσουν! :D

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημέρα και απο μενα! μαμουνα να σου ζήσει και πάλι η μπεμπούλα σου!

υπομονη με το θηλασμό.

απο ξενυχτια και εμεις μια ετσι μια αλλιως. χτες παλι ετρωγε ανα 1 ωρα και ετσι ήμουν στο ποδι απο τις 3 μεχρι τις 7.. την μερα κοιμαται περισσότερες ώρες και προσπαθώ να την ξυπναω στο τριωρο αλλά τπτ. μασαζάκι της κανω, της μιλάω, λουζω το κεφαλάκι της, τπτ αυτή.. υπναρου..

εδω και μερικες ημερες εχει εμφανισει ακμη.. τι κανουμε στην περιπτωση αυτή? το αφήνουμε και περναει μονο του?.. μηπως την ενοχλει ομως και πρεπει να κανω κατι?

καλημέρα και απο μενα! μαμουνα να σου ζήσει και πάλι η μπεμπούλα σου!

υπομονη με το θηλασμό.

απο ξενυχτια και εμεις μια ετσι μια αλλιως. χτες παλι ετρωγε ανα 1 ωρα και ετσι ήμουν στο ποδι απο τις 3 μεχρι τις 7.. την μερα κοιμαται περισσότερες ώρες και προσπαθώ να την ξυπναω στο τριωρο αλλά τπτ. μασαζάκι της κανω, της μιλάω, λουζω το κεφαλάκι της, τπτ αυτή.. υπναρου..

εδω και μερικες ημερες εχει εμφανισει ακμη.. τι κανουμε στην περιπτωση αυτή? το αφήνουμε και περναει μονο του?.. μηπως την ενοχλει ομως και πρεπει να κανω κατι?

emi μου και ο δικός μου έχει από τη 2η εβδ νεογνική ακμή..τον είδε η παιδίατρος και μου είπε ότιι είναι απόλυτα φυσιολογικό και ότι πολλά μωράκια έχουν...μου είπε να του πλένω τη μουρίτσα μετά από κάθε θηλασμό με βραστό νεράκι. Στο ένα μαγουλάκι του έφυγαν τελείως τα σπυράκια, στο άλλο έχει 2-3 πλέον..

mammouna πάντα γερή και καλότυχη να είναι η μπουμπού σου!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου και μωρακια ¨) τι κανετε?να μας ζησουν τα νεα μωρακια!!!!Εμεις ειμαστε πολυ καλα συνεχιζουμε το θηλασμο και η μπεμπου εχει παρει ηδη 1,030 απο την μερα γεννησης!Ειμαστε δηλαδη 4430...Φτου φτου ειναι πολυ ησυχη μονο τα απογευματα την πιανουν κολικοι γυρω στις 6-10το βραδυ και κοβουμε βολτες μεσα στο σπιτι με το καροτσι!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!

Είμαι στο χωριό, βρήκα ξεκλειδωτο ιντερνετ που σερνεται ομως κ μπήκα να δω τις νεες γέννες.

Μαμούνα , Οτίλια να σας ζήσουν!!!

Οτίλια πολύ καλα στα είπαν τα κορίτσια για τον θηλασμο δεν εχω κατι παραπάνω να πω.

Πουρελάν, κοχύλια για να αερίζεται το στηθος, τσαγάκι θηλασμου της βελεντα για εσένα, ΄πανω από 2λτ νερό για να πίνεις, να τρως να μην είσαι νηστικη, να κοιμασαι αν μπορεις λίγο το μεσημερι θηλάζοντας το μωράκι(ο μεσημεριανος υπνος βοηθαει), να το θηλάζεις ξαπλωμένη κ γενικοτερα για να ξεκουράζεσαι, να προσέχεις να πιανει καλά, ΗΡΕΜΙΑ, μακρυα οι αρνητικες πηγες κ ΕΠΙΜΟΝΗ. Οι πρωτες 40 μερες ειναι δυσκολες.

Για το αν εχεις γαλα ξερεις:Μετρας πάνες 3-4 λερωμενες κ 6-8 κατουρημενες (οχι ασηκωτες)σημαινει οτι τρεφεται καλα.Σε 10 μερες περίπου να ανακτησει βαρος γεννησης κ μετα να παιρνει 150 γρ τουλαχιστον την εβδομαδα βαρος.

Σας αφηνω θα ξαναχασω το σήμα.

Φιλια κ καλη συνεχεια.

yioupi εισουν εγκυος και γεννησες??? τωρα το πηρα πρεφα.. χρονια και ζαμανια εχω να σε ανταμωσω..

να σου ζησει το μπεμπε..

μπραβο που βοηθας τις αλλες μαμαδες.. το κατεχεις το αθλημα!!

Κορίτσια μην αφήνεται κανέναν να σας σαμποτάρει το θηλασμό!!! Δώστε μάχη! Πολύ εκνευριστικό αυτό με τα μπουκάλια που σας φέρνουν με το έτσι θέλω...

Ο δικός μου πήρε 1700 γραμμάρια σε 30 μέρες! Πήγε 4230 από 2545 βάρος γέννησης!!!

Έχει κι αυτός νεογνική ακμή.. Πολλά σπυράκια! Παρατήρησα ότι αραίωσαν τα μαλλάκια του. Είναι φυσιολογικό; Ίσως φεύγουν τα πρώτα της κοιλιάς και θα βγουν καινούρια.

Από χτες έχει πρησμένο κόκκινο μάτι με πολλές τσίμπλες ο καημενούλης. Η παιδίατρος συνέστησε κολλήριο-αντιβίωση. Τον λυπάται η ψυχή μου.

Έχει και πολλά αέρια. Ξενυχτάμε πολύ γιατί τις νύχτες τρώει. Θα ήθελα πολύ να αλλάξω παραστάσεις και να πάω διακοπές με το μπέμπη αλλά δε γίνεται. Χαρούλα τυχερή είσα που πας Ύδρα!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Τάνγκο είναι απολύτως φυσιολογικό να χάσει τα μαλλιά του.Ο γιος μου θυμάμαι είχε μείνει εντελώς καραφλός και ξανάβγαλε καινούρια.

όσο για την ακμή έχει και μένα στο προσωπάκι μικρά σπιθουράκια αυτά εννοείται;Και νόμιζα ότι κάτι έφαγα και την πείραξε.Εμείς παιδίατρο θα πάμε πάλι στον μήνα οπότε θα σας πω πως τα πήγαμε με το γάλα παραγωγής μου...Αλλά όταν την κρατάω βλέπω ότι έδεσε συν ότι μερικά φορμάκια δεν της κάνουν ποια στο ύψος δεν φτάνουν να κουμπώσουν οπότε υποθέτω ότι ψηλώσαμε κιόλας....

Το ματάκι σας θα σας περάσει γρήγορα μην ανησυχείς αυτά δεν είναι τίποτα.

Εμένα η μικρή είναι μια χαρά με τα ματάκια ενώ αντίθετα ο γιος μου σε αυτή την φάση είχε βγάλει τσίμπλες και βάζαμε και εμείς τότε σταγόνες.Μου φαίνεται τα κορίτσια είναι πιο βολικά.

Επίσης η μικρή συχαίνεται να την κρατάμε στον ώμο το τι τσιρίδα βγάζει μέχρι να την κατεβάσουμε αφήστε.Και νόμιζα αρέσει σε όλα τα μωρά ο ώμος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...