Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Δες αν έχει αέρια το μικρό σου. Εμένα έχει πολλά. Του παίρνω τα ποδαράκια και τα λυγίζω. Με τα γονατάκια του πιέζω την κοιλίτσα του και αμέσως του φεύγουν μερικά πριτς!!! Τι να κάνει ο καημένος, υποφέρει πολύ. Πάντως χαλαρώνει μετά...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας τυχαίνει να κλαίνε γοερά τα μικρά σας; Εμένα σήμερα στο μπάνιο (ενώ τις άλλες φορές ήταν ήσυχος και έδειχνε να το απολαμβάνει) έκλαιγε με ουρλιαχτά. Μάλιστα έτρεμε το χειλάκι του και όλο του το σαγονάκι. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Θα νόμιζε κανείς ότι το βασανίζουμε το παιδί. Τελικά απλά το έπιασε απότομα πείνα και δεν ήθελε να περιμένει καθόλου...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα. Έχω να γράψω τόσο καιρό γιατί δεν είχα πρόσβαση στο net. Τελικά γέννησα κι εγώ στις 9/8 την μπέμπα μου η οποία ζύγιζε 3700 και είχε άπειρο μαλλί, έτοιμη για κούρεμα. Η μικρή είχε βολευτεί τόσο καλά στην κοιλιά που δεν έλεγε να βγει. Έφτασα τις 40w και 3d και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γιατρού να "ενεργοποιήσει" τα πράγματα η μικρή τίποτα. Είχα κάτι πονάκια που έρχονταν και έφευγαν. Έφτασαν ανά τέταρτο κράτησαν 5 ώρες και μετά σταμάτησαν. Την τελευταία ημέρα το καρδιοτοκογράφημα ήταν λίγο ανησυχητικό οπότε από τη στιγμή που δεν μπορούσε να μου γίνει πρόκληση, αποφασίσαμε να συναντήσουμε επιτέλους την μικρή μου. Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη καισσαρική. Ήμουν με τον άντρα μου συνέχεια μαζί, μου κρατούσε το χέρι, είδαμε την μικρή αμέσως μόλις βγήκε, θήλασα σχεδόν αμέσως και από τότε όλα πάνε πολύ καλά. Εγώ έχω αρχίσει να συνέρχομαι σιγά-σιγά, μόνο βάρη μου απαγορεύεται να σηκώσω, και αυτό περιλαμβάνει και τον μικρό μου ή μάλλον τον μεγάλο μου πλέον (ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω) Η μπέμπα είναι πολύ ήσυχη και ο μόνος μου προβληματισμός είναι οτι δεν έχει πέσει ακόμα ο αφαλός της. Η παιδίατρος είπε να περιμένουμε ως την Δευτέρα και αν ως τότε δεν έχει γίνει τίποτα θα πρέπει να μας δει οπωσδήποτε. Αυτό το παιδί όλα με το πάσο του τα κάνει. Δεν βιάζεται καθόλου.

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω τόσα πολλά να πω που δεν ξέρω από που να αρχίσω.

Υ.Γ. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι έχει γίνει, αλλά συγχαρητήρια σε όλες τις νέες μανούλες. Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

xanp ευχαριστώ για την απαντησή σου αλλά αυτό το πρωτοκολλο αφορά τον επαναγαλακτισμο οποτε μάλλον δεν χρειαζεται να το ακολουθήσω. Τις πρώτες μέρες μετά την γέννα έκανα αντλήσεις μετά απο κάθε θηλασμό για να αποσυμφορήσω το στήθος και να μην μου πετρώσει. Πλέον τα πράγματα έχουν στρώσει είτε επειδή η μικρή τρώει περισσότρο είτε επειδή παράγω λιγοτερο γάλα σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Ετσι κάνω άντληση μόνο 1-2 φορές την ημέρα και κυριως νυχτερινές ώρες που έχω περισσότερο γάλα και το αποθηκεύω στην κατάψυξη.

Κάποια κοπέλα είπε για τις σταγονιτσες με τις βιταμίνες οτι θεωρεί πως δεν είναι απαραίτητες. Κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα αρχικα, ότι ανεκαθεν οι γύναικες θηλαζαν και δεν υπήρχαν στο παρελθον αυτές οι βιταμίνες,τότε τι γινόταν; απο την άλλη επειδή το συστήνουν πολλοι γιατροί μήπως είναι καλό σαν ενισχυση του οργανισμού των μωρών μας; εγω τελικά τις αγορασα αλλά δεν έχω δώσει ακόμη στην μικρή.

Επίσης θέλω να σας ρωτησω σχετικά με τον θηλασμό. Πόση ώρα διαρκεί συνήθως; η δικη μου κάνει 10' και σπανιοτερα 15'. Ωστοσο παιρνει βάρος μια χαρά! Και ένα αλλο θέμα είναι οτι τα βράδια αργει να ξυπνήσει για να φάει, αφήνει δηλ. να περάσει 4ωρο και μάλιστα την ξυπνάω εγώ με το ζορι και μέχρι να τεντωθει και να ξυπνήσει φτανουμε στο 5ωρο. Μια φίλη μου είπε να μην την ξυπνάω την νύχτα γιατί θα μάθει και τελικά δεν ξέρω τι είναι σωστό να κάνω, να την ξυπναω και στις πόσες ώρες ή να την αφήνω ποτε θα ζητήσει η ιδια κι ας έχουν περάσει 5 ώρες;;

Μια άλλη απορία: τα μωρά σας το βράδυ κοιμούνται ήσυχα; η μικρή μου πολλές φορές μουγκρίζει (οχι απο πόνο,δεν μαζευεται), βγάζει διάφορους ήχους που πότε μοιαζουν με φρεναρίσματα, πότε με χλιμιντρισματα κλπ και ταυτοχρονα τεντώνεται, κουναει ποδια και χέρια και ανησυχώ αν είναι φυσιολογικά ολα αυτά. Ο παιδίατρος είπε τι ειναι φυσιολογικά αλλα θα ήθελα να ξέρω αν το κάνουν και άλλα μώρα αυτό γιατί μου μπαίνουν περίεργες ιδεες

Τέλος, ξέρει καμια σας πότε αρχίζουν τα μωρά να βλέπουν και πότε να αναγνωρίζουν;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κορίτσια, χθες το βράδυ τον έπιασε το μικρό μου ένα ανεξήγητο κλάμα από τις 11 ως τις 12 το βράδυ...Δεν μπορούσα να τον συνεφέρω με τπτ!! Απελπίστηκα......:( Λέτε να έχει κολικούς το καημενάκι μου;;:confused: Έχω ακούσει ότι το μασάζ στην κοιλίτσα και το τρίψιμο στην πλατούλα βοηθάει..Τα προσπάθησα κ τα 2 το βράδυ, αλλά τπτ! Κόντευε να σκάσει από το κλάμα.. Έχετε καμμια άλλη ιδέα;

εγω τη βαζω μπρουμυτα στα γονατα μου και πεταει μερικα ξεγυρισμενα προυτσακια....επισης της λυγιζω τα γονατακια στην κοιλια και αλλη μια εναλλακτικη ειναι να της κανω μασαζακι με λαδακι στην κοιλια μετα το μπανιο....κια υτο την ηρεμει....

νεφελη μου κι εγω την ακουω να κανει το βραδυ τους ηχους που λες......

κοριτσια κι εμενα η μικρη μου οταν πειναει κλαιει τρομερα....ειδικα αν την κανω μπανιο και πειναει μας ακουει η πολυκατοικια......

εγω εχω μια ερωτηση να κανω....το μωρο μου εχει να κανει κακακια απο χτες το πρωι...ο γιατρος μου ειπε πως πρεπει να κανει μια φορα στις 2 μερες σιγουρα....αλλα το μεσημερι ειδα μια ιδεα απο κακακια στο παμπερς....απο τοτε τιποτα,να θεωρησω οτι ενεργηθηκε η να παρω αυριο τον παιδιατρο????

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη το πρωτόκολλο είναι η για επαναγαλακτισμό ή για να διατηρηθεί γαλουχία με το θήλαστρο μόνο.Είπα ότι το ακολουθώ για το δεξί στήθος γιατί δεν πιάνει καθόλου η μικρή το δεξί.Από το αριστερό που τρώει κανονικά δεν κάνω καθόλου άντληση.Απλά για να εδραιώσω γαλουχία και στο δεξί ακολουθώ αυτές τις αντλήσεις και ελπίζω ότι αν μεγαλώσει λίγο και με την βοήθεια του θηλάστρου βγει λίγο η θηλή ότι θα πιάσει και το δεξί και θα σταματήσω.Δεν ξέρω τι θες να κάνεις εσύ με τις αντλήσεις.Αν το θες απλά για αποθήκη κάνε ότι κάνεις.

Και μένα όταν κοιμάται μερικές φορές βγάζει ήχους και τεντώνεται χωρίς να πονάει ή να ξυπνάει νομίζω όλα τα μικρά το κάνουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

mamounaΟτίλια με το καλο να ερθουν τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε νεοτερα!

μανουλιτσες τι κανετε?εγω οπως κ εσεις ολη μερα θηλασμο κ οταν δεν χορταινει της δινω κουτι!....μονο που σημερα παρατηρησα πως εβγαλα κατι στο ενα μ στηθος κ εχω τρελαθει....αυτο το στηθος με ποναει απ τη πεμπτη μερα θηλασμου κ παρολο που θηλαζω ειναι παντα ποιο μεγαλο αυτο το στηθος σε σχεση με το αλλο!επισης παρατηρησα πως ξεμιτιζει μια ομφαλοκοιλη κ εβγαλα κ ενα γρουμπουλακι στα μεγαλα χειλη του αιδιου εσωτερικο!επισης δεν νιωθω το αριστερο μ ποδι στο σημειο των γοφων εδω κ μηνες!απ οτι καταλαβατε στα 29 μου νιωθω σακατεμενη κ τα κιλα δεν λενε να φυγουν εκτος απ τα 10 πρωτα που τα εχασα αμεσως..εχω αλλα 20 να χασω!οπως καταλαβαινετε με εχει πιασει επιλοχεια καταθληψη κ ολο κλαιω!δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω ολα αυτα ...νιωθω οτι μ επεσαν πολλα ....νιωθω σακατεμενη!συγνωμη κοριτσια μ αν σας ριχνω ψυχολογικα αλλα δεν αντεχω ..θελω σε καποιον να τα πω.....!η μονη μ χαρα ειναι η μπεμπα μ που τη βλαιπω κ με κανει να νιωθω ομορφα!πολλα φιλια σε ολες σας!

εγω ευτυχως εχασα 12 κιλα και μου εχουν μεινει μονο 6 ακομα τα οποια ειναι η κοιλια! και ολλοι οσοι ερχονται μου λενε ορε τι κοιλια ειναι αυτη? :shock:θα βγαλεις και αλλο? και γω σκεφτομαι τι μ...... :confused:λενε αφου μολις γεννησα και ειναι λογικο να μην ερθεις στα ισα σου απο τον πρωτο μηνα.

οσο για πονους πολλους και διαφορους ομως ειπα ενα πραγμα στον εαυτο μου!:rolleyes: δεν θα με παρει απο κατω....θα το παλεψω και ολα καλα,αν και συμβαινουν πολλα γυρω μου:mad:,εγω δεν το αφηνω να με ριξει, εγω θα ειμαι καλα:D! γιαυτο το μονο που εχω να σου πω! παρτο αλλιως....;)

δεν εχουμε ωρα για θλιψη αλλα για δραση...και απο θεμα μωρου...και απο θεμα καλασθισιας.

και αν σου ερχονται ασχημες σκεψεις απλα διωξτες.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Nefeli οι ήχοι είναι φυσιολογικοί. Ο δικός μου ώρες ώρες κάνει σαν βαριά καπνιστής! Άσε που αν δεν ήξερα ότι έχω μωρό θα νόμιζα ότι κοιμάται κανένας γέρος στο δωμάτιο μαζί μου! Κάνει τόσους ήχους που δυσκολεύομαι να κοιμηθώ!

Τα μωρά βλέπουν από την πρώτη μέρα που γεννιούνται. Ωστόσο βλέπουν πολύ θολά και θαμπά τα χρώματα. Αρχικά μπορούν να δουν καθαρά μόνο σε απόσταση 20-30 το πολύ εκατοστών από το πρόσωπό τους (ώστε να βλέπουν το πρόσωπο της μάνας τους όταν θηλάζουν). Ωστόσο ακόμη δεν αναγνωρίζουν. Τα βρέφη δείχνουν προτίμηση στα πρόσωπα απ' ότι σε άλλα σχήματα. Έτσι στους δυο τρεις μήνες θα χαμογελούν σε απάντηση σε ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Στην ουσία ακόμη δεν αναγνωρίζουν φάτσες. Καθυσηχάζονται περισσότερο με τον ήχο της φωνής μας, ή τη μυρωδιά μας. Ενδεχομένως αμυδρά να θυμούνται και το πρόσωπο της μάνας τους. Μη φανταστείς όμως ότι θα αναγνωρίσουν π.χ. το πρόσωπο της γιαγιάς τους από ένα ξένα πρόσωπο. Η ουσιαστική αναγνώριση έρχεται γύρω στους 7 μήνες ή και νωρίτερα, που το μωρό πλέον όχι μόνο ανανγωρίζει τους γονείς του αλλά καταλαβαίνει και ποιος είναι ξένος από τη φάτσα του. Τότε εμφανίζεται και το "άγχος των ξένων". Δηλαδή παίζει να κλαίει ένα μωρό όταν το πάρει στα χέρια κάποιος ξένος, ενώ μέχρι αυτή την ηλικία δεν είχε πρόβλημα, ήταν κοινωνικό. Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί εξέλιξη απαραίτητα στην όρασή του αλλά γενικότερη γνωστική εξέλιξη, προοδεύει η σκέψη του και το μυαλό του.

Όσο για το χρόνο θηλασμού, και σε μένα θηλάζει γύρω στο τέταρτο, αλλά μόλις ρευτει θέλει άλλο τόσο και ίσως και τρίτη φορά μια από τα ίδια... Χτες τη νύχτα κοιμόταν δύο ώρες και μετά για μία με δύο ώρες θήλαζε ή ρευόταν. Απήυδησα!!!

Τυχερή είσαι που κοιμάται τις νύχτες το μωρό σου. Γιατί να το ξυπνήσεις; Αφού παίρνει βάρος μη σε νοιάζει!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Γεια σας απο εμένα και τη μπουρμπουλήθρα μου!

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο.Όλα καλά, η μικρή πήρε 220 γρ.και 2 πόντους σε ύψος.

Ρώτησα και για τους ήχους που λες Νεφέλη γιατί τα ίδια κάνει και η δικιά μου.Είναι απολύτως φυσιολογικό,προσπαθεί να επικοινωνησει με τον τρόπο της μου είπε.

Οι κολικοί δυστυχώς συνεχίζονται.Έκοψα και τα γαλακτοκομικά,να δούμε αν θα γίνει κάτι.Πάντως ο απορροφητήρας αποδείχτηκε σωτήριος!!!

omTVp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ......34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ..... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... ...........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300...........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ......37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011 2545......46 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100......50 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150.................38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790.................38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......05/08/2011 3280.....51 εκ.....38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400.....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ...................07/08/2011 3320.....53,5.....38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81...........08/08/2011 3370.....52.5.....40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval.................08/08/2011 2440.................37w4d Να σας ζήσει!
  15. Wonderland .........09/08/2011 3700...................40w3d Να σας ζήσει!
  16. emi .....................10/08/2011 3050......50 εκ....38w5d Να σας ζήσει!
  17. ΓωγώΖ.................10/08/2011 3550.................37w3d Να σας ζήσει!
  18. Anastasia81.........10/08/2011 3000.....51 εκ....38w3d Να σας ζήσει!
  19. YIOUPI.................10/08/2011 2910.....49 εκ....40w Να σας ζήσει!
  20. sofia82.................12/08/2011 2960.....51 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  21. Dawn ...................14/08/2011........................39w3d Να σας ζήσει!
  22. asterina...............15/08/2011 3600.................40w1d Να σας ζήσει!
  23. rianna..................15/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  24. glam....................19/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  25. mamouna ........... 25/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  26. Οτίλια..................25/08/2011 2925.......52 εκ............Να σας ζήσει!
  27. *tingerbell*..........26/08/2011 3950..........................Να σας ζήσει!
  28. Anthi29................
  29. MIDE....................

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. mara76..............24/08/2011
  2. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  3. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  4. stellakoly........... 29/08/2011
  5. mommyart..........30/08/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας κορίτσια! Πράγματι, και το δικό μου μωρό ακούγεται σαν γέρος που βογγάει!:D

Εχω θέμα με το τικερακι! Κάνω τα βήματα που μου είπες Χanp και μου βγαίνει invalid file:confused: Μπορείτε να με βοηθήσετε; τι μπορεί να κάνω λάθος;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

ευχαριστώ για τις καθησυχαστικές απαντήσεις σας κορίτσια! Πράγματι, και το δικό μου μωρό ακούγεται σαν γέρος που βογγάει!:D

Εχω θέμα με το τικερακι! Κάνω τα βήματα που μου είπες Χanp και μου βγαίνει invalid file:confused: Μπορείτε να με βοηθήσετε; τι μπορεί να κάνω λάθος;

Θα κάνεις copy paste μία σειρά από διευθύνσεις, αλλά πρόσεξε να γράφει ότι είναι για φόρουμ (αν π.χ. βάλεις ότι είναι για e-mail δεν θα το πάρει).

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

εγω ευτυχως εχασα 12 κιλα και μου εχουν μεινει μονο 6 ακομα τα οποια ειναι η κοιλια! και ολλοι οσοι ερχονται μου λενε ορε τι κοιλια ειναι αυτη? :shock:θα βγαλεις και αλλο? και γω σκεφτομαι τι μ...... :confused:λενε αφου μολις γεννησα και ειναι λογικο να μην ερθεις στα ισα σου απο τον πρωτο μηνα.

οσο για πονους πολλους και διαφορους ομως ειπα ενα πραγμα στον εαυτο μου!:rolleyes: δεν θα με παρει απο κατω....θα το παλεψω και ολα καλα,αν και συμβαινουν πολλα γυρω μου:mad:,εγω δεν το αφηνω να με ριξει, εγω θα ειμαι καλα:D! γιαυτο το μονο που εχω να σου πω! παρτο αλλιως....;)

δεν εχουμε ωρα για θλιψη αλλα για δραση...και απο θεμα μωρου...και απο θεμα καλασθισιας.

και αν σου ερχονται ασχημες σκεψεις απλα διωξτες.

asterina εχεισ απολυτο δικιο...πρεπει κ για χαρη της μπεμπας μου να διωξω τισ ασχημεσ σκεψεις κ να το παλεψω!οχι δεν θελω να με ριξουν οι κακες σκεψεις!!!!!!!!!!!!!!θα το παλεψω τελεος!!!!!!!!!εχετε δικιο ολες!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κορίτσια γέννησα!!!25/08 σωστα τα λες Ξανθη! Δεν εχω προλάβει να διαβασω τα νεα σας, σας λέω μονο ότι γεννησα εναν κουκλο 2925γρ., 52 εκατοστά με φυσιολογικο τοκετό! Ταλαιπωρηθηκα βεβαια παααααρα πολύ, έσπασαν τα νερα 23/08 στις 11 το βραδυ και γεννησα 25/08 5μισι το απογευμα... Πηγαινε πολυ αργα η διαστολή μου, αλλα στο τελος πηγε μεσα σε ενα διωρο απο 3 σε 6 και απο μετα απο ενα διωρο παλι απο το 6 στο 10!!!Με επισκληριδιο εννοειται! Ολα καλα ομως! Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το σουηδικο συστημα, με περιμεναν ενω θα μπορουσαν να προφασιστουν ενα σωρο λογους να μου κανουν καισαρικη! Επαγγελματιες! Εχω χοντρο θεμα με το θηλασμο τωρα, υποφερω, οι θηλες ματωμενες, η μανα μου με ΠΡΗΖΕΙ να δωσω ξενο, στο μαιευτηριο ΔΕΝ εδιναν και θελει η μανα μου να δωσω τωρα που πηγαμε σπιτι! Ποναω αφανταστα, δεν εχει κατεβει το γαλα και ειμαι σε αδιεξοδο...Τον εχω στηθος ολη μερα και με εχει κατασκισει, το παλευω με κλαμματα...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...