Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

renakig φυσικα κ συμφωνω ...ειληκρινα η μπεμπα μ ειναι το γιατρικο μου!κ σας ευχαριστω ολες σας για τα υπεροχα ενθαρυντικα λογια σας!!!!!!!!!!!παιρνω δυναμη!οντως μ εχουν πεσει πολλα οπως σε ολες μας ...ελπιζω με το καιρο να χαλαρωσω λιγο....ειναι το πρωτο μωρο κ εχω ανησυχιες αλλα σιγα σιγα μαθαινω κ εξικειωνομαι!πιστευω θα τα καταφερω !!!!!!!!!!!μ δινετε δυναμη εσεις κ η μπεμπα μ !

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμουνα και οτίλια με το καλό!! να πανε όλα καλά όπως ακριβώς τα ονειρευὀσασταν!!!

βασούλα μου είναι λογικό να φαινονται όλα βουνό στην αρχή! φαντάσου και εμένα που ειναι δευτερη φορά εχω πάλι αγχη και φοβίες και στενοχώριες.. η ψυχολογία μας ετσι και αλλιως τωρα ειναι πολύ ευαίσθητη και ίσως μας φαίνονται τα πράγματα πιο δύσκολα απο οτι ειναι.. εδω καταφέραμε και βγάλαμε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα! τωρα θα μασήσουμε που εχουμε και τα μωράκια μας να μας κοιτάνε στα ματια?? :) μην ανησυχείς! θα στρώσουν γρήγορα τα πράγματα και τα κιλάκια σου θα χάσεις και όλα καλά θα πανε.. τα θεματα που αφορούν τον γιατρό μην παραλείψεις..οταν ξενυχτάς με το μωράκι σου να σκεφτεσαι πως την ίδια στιγμη καπου αλλου σίγουρα ξενυχτάνε μαζι σου και άλλες κοπέλες απο το καφέ μας.. εγω το σκέφτομαι αυτό συχνα αφου τις τελευταίες μερες με εχει όλη νυχτα ξυπνια, και αισθάνομαι οτι εχω παρέα!

μαριλού καλό πακετάρισμα ευχομαι!

φιλάκια και καλη δυναμη σε όλες!

mamounaΟτίλια με το καλο να ερθουν τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε νεοτερα!

μανουλιτσες τι κανετε?εγω οπως κ εσεις ολη μερα θηλασμο κ οταν δεν χορταινει της δινω κουτι!....μονο που σημερα παρατηρησα πως εβγαλα κατι στο ενα μ στηθος κ εχω τρελαθει....αυτο το στηθος με ποναει απ τη πεμπτη μερα θηλασμου κ παρολο που θηλαζω ειναι παντα ποιο μεγαλο αυτο το στηθος σε σχεση με το αλλο!επισης παρατηρησα πως ξεμιτιζει μια ομφαλοκοιλη κ εβγαλα κ ενα γρουμπουλακι στα μεγαλα χειλη του αιδιου εσωτερικο!επισης δεν νιωθω το αριστερο μ ποδι στο σημειο των γοφων εδω κ μηνες!απ οτι καταλαβατε στα 29 μου νιωθω σακατεμενη κ τα κιλα δεν λενε να φυγουν εκτος απ τα 10 πρωτα που τα εχασα αμεσως..εχω αλλα 20 να χασω!οπως καταλαβαινετε με εχει πιασει επιλοχεια καταθληψη κ ολο κλαιω!δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω ολα αυτα ...νιωθω οτι μ επεσαν πολλα ....νιωθω σακατεμενη!συγνωμη κοριτσια μ αν σας ριχνω ψυχολογικα αλλα δεν αντεχω ..θελω σε καποιον να τα πω.....!η μονη μ χαρα ειναι η μπεμπα μ που τη βλαιπω κ με κανει να νιωθω ομορφα!πολλα φιλια σε ολες σας!

Κοριτσάκι δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω!!! Καταρχήν η γέννηση ενός παιδιού όσο υπέροχο πράγμα και να είναι θεωρείται από τις πιο συνηθισμένες αιτίες κατάθλιψης. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή μας και στο σώμα μας, οι νέες ευθύνες μας φαίνονται βουνό, στερούμαστε πράγματα που κάποτε ήταν αυτονόητα όπως μια βόλτα, και τέλος οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι εξαντλητικοί!

Πίστεψέ με σε λίγο καιρό θα νιώθεις ήδη πολύ καλύτερα. Τα κιλά όλοι το λένε ότι θέλουν τόσο καιρό να φύγουν όσο και να μπουν, δηλαδή 9 μήνες (ενίοτε και λίγο παραπάνω). Δεν είσαι η μόνη με κιλά παραπάνω. Όλες τα περνάμε. Εγώ δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Μου κάνουν μόνο τα ρούχα εγκυμοσύνης και η κοιλιά μου είναι ξεχειλωμένη και φουσκωμένη σαν 5 μηνών έγκυος!

Ο θηλασμός είναι δύσκολος για όλες. Κι εμένα το ένα στήθος είναι μεγαλύτερο από το άλλο, ίσως γιατί παράγει περισσότερο γάλα. Όσο για το γρουμπουλάκι στο αιδοίο θα είναι καμια τρίχα που γύρισε όταν σε ξυρίσανε για να γεννήσεις. Άσε που μπορεί να είναι απλά ένα πρηξιματάκι που θα φύγει μόνο του σε λίγες μέρες. Είχα κι εγώ κατά καιρούς τέτοια.

Μη σκας για ασήμαντα πράγματα! Κοίτα να χαρείς το μωράκι σου! Κάθε μέρα που περνάει θα σε αποζημιώνει όλο και περισσότερο για όσα πέρασες. Στην αρχή τα μικρά όλο τρώνε και κοιμούνται. Αργότερα θα αρχίσουν οι πραγματικά όμορφες στιγμές με τα μωρά, όταν θα σου χαμογελάει ή θα παίζει μαζί σου!!! Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Και για ό,τι αισθάνεσαι εδώ είμαστε εμείς!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Μαμούνα και Οτίλια με το καλό τα μωράκια σας!!!

Κορίτσια κι εμένα η παιδίατρος μου συνέστησε τις σταγόνες με βιταμίνη Α και D. Λέω να μην τις δώσω. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μεγαλώνουν παιδιά ανά τους αιώνες απλά θηλάζοντας. Αν ήταν τόσο απαραίτητες για τα παιδιά θα υπήρχαν σε μεγαλύτερο βαθμό στο μητρικό γάλα. Ίσως το σκεφτώ για όταν μεγαλώσει λίγο ο μικρός, π.χ. στους 2 μήνες. Εσείς τι θα κάνετε;

Ο μικρός μου πήρε πάνω από ένα κιλό σε τρεις βδομάδες! Σωστό αντράκι! Τα αντανακλαστικά του είναι τέλεια είπε η γιατρός. Εκεί που ήμασταν στο τέρμα της καμπύλης (το πιο μικρόσωμο μωρό) τώρα ανεβαίνουμε και σχεδόν φτάνουμε το μέσο όρο!!!

Christy για να πετύχει ο θηλασμός πρέπει να βάζεις το μωρό πιο συχνά από τις 3 ώρες στο στήθος. Εγώ τώρα επειδή το έκανα αυτό πολύ συχνά έφτασα στο σημείο να έχω υπερπαραγωγή γάλατος (είναι κι αυτό ένα προβληματάκι).

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

tangobsession μου το ξερω καλη μου για το θηλασμο...κι αυτο το δοκιμασα...με τιποτα δεν χορταινει η μικρη μου απο το στηθος εχω πολυ λιγο γαλα αληθεια σας λεω τα δοκιμασα ολα....τωρα μολις εβγαλα με το θηλαστρο...μετα απο 5μιση ωρες εβγαλα 75 μλ κι απο τα δυο στηθη...η μικρη μου τωρα ηδη πινει 140 μλ καθε φορα...περιπου...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Είμαι μέσα στα νεύρα!!!! Ο αντρούλης μου είχε γεννέθλια σήμερα κι αποφάσισαν οι γονείς του, η αδερφή του και οι θείοι του να μας επισκεφτούν. Θα μου πείτε γιατί είμαι έξω φρενών... Γιατί στην αρχή ήταν να έρθουν μόνο οι θείοι του. Μετά εμφανίστηκε η αδερφή του και στο τέλος και οι γονείς του. Στην αρχή τους περιμέναμε στις 7 και στο τέλος ήρθαν στις 8 και... Θα μου πείτε γιατί κάνω έτσι και γίνομαι παράλογη;; Γιατί α) ο μικρός δεν έχει κλείσει ούτε μήνα και μαζεύονται πολλά άτομα από πάνω του, β) δεν πηγαίνεις επίσκεψη σ' ένα σπίτι με παιδιά στις 8, γ) και η μεγάλη και ο μικρός ξεσηκωθήνε και η μεν μεγάλη ακόμα να κοιμηθεί και ο δε μικρός μέχρι τώρα είχε γκρίνια, δ) εγώ είμαι ένα πτώμα και δεν ήθελα κανέναν!!!! Θα μου πείτε είχε γεννέθλια ο γιος τους... Τώρα τους έπιασε το κόψιμο για τον γιο τους! Όσες φορές τους είχαμε καλέσει πάντα έβρισκαν μια δικαιολογία για να μην έρθουν!!!!...

Τέλος πάντων πάω μπας και καταφέρω να κοιμηθώ, που δεν το βλέπω!!!!

Σας φιλώ!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημέρα!

christy@, μην απογοητευεσαι με τον θηλασμο, ειναι νωρίς ακόμα! πιστευω οτι θα εχεις υποψιν σου πως πρεπει να τρέφεσαι και οτι πρεπει να πινεις 8-10 ποτίρια νερό την ημερα κλπ. αν παρόλα αυτά δεν βλέπεις βελτίωση δοκίμασε να πεις ροφημα απο μαραθόσπορο που αυξανει την ποσότηα του γάλακτος. φτιάξε ερκετή ποσότητα πχ 1lt βαλε το σε μια κανάτα και πινε το κατα την διαρκεια της μερας ότοτε το θυμασαι σαν νεράκι. δεν εχει και την καλύτερη γευση αλλά πίνεται. το ειχα δοκιμασει τις πρωτες μερες που θηλαζα τον γιο μου γιατι αισθανόμουν αδειο το στήθος μου και ειχε αποτελέσματα.

επίσης εχε υποψιν σου οτι με το θηλαστρο βγαζουμε μικρότερη ποσότητα από αυτήν που τραβάει το μωρό.. οπότε μην το μετρας ετσι και απογοητευεσαι.. καλή συνεχεια στην προσπάθεια και ευχομαι να πανε όλα καλά!

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ......34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ..... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... ...........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300...........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ......37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011 2545......46 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100......50 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150.................38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790.................38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......05/08/2011 3280.....51 εκ.....38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400.....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ...................07/08/2011 3320.....53,5.....38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81...........08/08/2011 3370.....52.5.....40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval.................08/08/2011 2440.................37w4d Να σας ζήσει!
  15. Wonderland .........09/08/2011 3700...................40w3d Να σας ζήσει!
  16. emi .....................10/08/2011 3050......50 εκ....38w5d Να σας ζήσει!
  17. ΓωγώΖ.................10/08/2011 3550.................37w3d Να σας ζήσει!
  18. Anastasia81.........10/08/2011 3000.....51 εκ....38w3d Να σας ζήσει!
  19. YIOUPI.................10/08/2011 2910.....49 εκ....40w Να σας ζήσει!
  20. sofia82.................12/08/2011 2960.....51 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  21. Dawn ...................14/08/2011........................39w3d Να σας ζήσει!
  22. asterina...............15/08/2011 3600.................40w1d Να σας ζήσει!
  23. rianna..................15/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  24. glam....................19/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  25. mamouna ........... 25/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  26. Οτίλια..................25/08/2011..................................Να σας ζήσει!
  27. *tingerbell*..........25/08/2011..................................Να σας ζήσει!
  28. Anthi29................
  29. MIDE....................

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. mara76..............24/08/2011
  2. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  3. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  4. stellakoly........... 29/08/2011
  5. mommyart..........30/08/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!

Οτίλια υποθέτω ότι γέννησες.Σε βάζω σήμερα και αν είναι σε αλλάζω μετά...Το ίδιο και σένα τίγκερ σήμερα θα πήγαινες για πρόκληση ε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

tangobsession σε ευχαριστω πολυ πολυ για το ενθαρυντικο μνμ σου!με εκανε να νιωσω πολυ καλυτερα!!!!!!!!θα το κρατησω να το διαβαζω να μ περνουν ολα!;) ενα απ τα ωραιοτερα μνμτ που μ εχουν στηλει!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!
renakig να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ μη μασας ολες τα ιδια περναμε με το συγγενολοι.......δεν καταλαβαινουν λες κ δεν μεγαλωσαν κ αυτοι παιδια!κανονικα πρεπει να μηλαμε ...τεσπα τελικα στο χερι μας ειναι για να τους κοπει η φορα!!!!!!!!!!!πολλα φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

οτιλια και μανουνα να σας ζησουν..τις καλυτερς ευχες μου!

κοριτσια δεν εχω πολυ χρονο για να γραφω μεχρι τουλαχιστον να μπουμε στους ρυθμους μας! με τον θηλασμο το προσπαθω με θηλαστρο, αλλα δεν εχω πολυ γαλα! και ετσι του συμπληρωνω με ξενο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Vassoula γι' αυτό έχουμε η μία την άλλη... Όταν είσαι πεσμένη να μας γράφεις! Πρέπει να αλληλοϋποστηριζόμαστε!

Εγώ έχω φρικάρει με την αϋπνία και τους μαραθώνιους θηλασμούς... Είναι φορές που δεν ακούω το κλάμμα του μωρού μέσα στη νύχτα, από την κούραση. Βέβαια για λίγα λεπτά, μετά ξυπνάω...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

κορίτσια, χθες το βράδυ τον έπιασε το μικρό μου ένα ανεξήγητο κλάμα από τις 11 ως τις 12 το βράδυ...Δεν μπορούσα να τον συνεφέρω με τπτ!! Απελπίστηκα......:( Λέτε να έχει κολικούς το καημενάκι μου;;:confused: Έχω ακούσει ότι το μασάζ στην κοιλίτσα και το τρίψιμο στην πλατούλα βοηθάει..Τα προσπάθησα κ τα 2 το βράδυ, αλλά τπτ! Κόντευε να σκάσει από το κλάμα.. Έχετε καμμια άλλη ιδέα;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Και το πιστολάκι των μαλλιών επίσης κάνει θαύματα δοκιμασμένο από φίλη μου που πριν 3 μήνες ο μικρός της είχε τρελούς κολικούς και μου το είπε να το έχω υπόψιν μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...