Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ζήσουν όσες γεννήσατε!

Τελευταια μέρα λοιπόν και για εμας! Πρώτα ο Θεός, αυριο τετοια ωρα η μπεμπα μας θα εχει κανει τη μεγάλη της έξοδο! :D

Συναισθήματα αναμεικτα! Απ'την μια θέλω να βγει για να δω οτι ειναι καλα και απο την άλλη λέω καλα ειναι εκει μέσα που την ελέγχω! :rolleyes:

Νεότερα, οταν γυρίσουμε απο το μαιευτήριο! Καλη συνέχεια στις υπόλοιπες!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Έσπασαν χτες τα νερά, πήγα στο μαιευτήριο, είχα ακανόνιστες συσπάσεις και μικρές και με γύρισαν πίσω. Τη νύχτα προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά γινόντουσαν όλο και πιο έντονες αλλά πάλι ακανόνιστες. Τώρα περιμένω να εντατικοποιηθούν και να γίνουν τακτικές και συχνότερες! Σε λίγο θα δω το μωράκι μου! Είμαι αρκετά αγχωμένη αλλά και χαρούμενη!!!!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Ααααααα!Οτιλιακι τελεια τελεια τελεια! να πανε ολα σουπερ καλη μου και να κρατησεις γρηγορα αγκαλια το σπορακι σου χωρις να ταλαιπωρηθεις!

Οποτε μπορεις να μπαινεις να ενημερωνεις!μ'ενα πονο!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

mamouna
Οτίλια με το καλο να ερθουν τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε νεοτερα!

μανουλιτσες τι κανετε?εγω οπως κ εσεις ολη μερα θηλασμο κ οταν δεν χορταινει της δινω κουτι!....μονο που σημερα παρατηρησα πως εβγαλα κατι στο ενα μ στηθος κ εχω τρελαθει....αυτο το στηθος με ποναει απ τη πεμπτη μερα θηλασμου κ παρολο που θηλαζω ειναι παντα ποιο μεγαλο αυτο το στηθος σε σχεση με το αλλο!επισης παρατηρησα πως ξεμιτιζει μια ομφαλοκοιλη κ εβγαλα κ ενα γρουμπουλακι στα μεγαλα χειλη του αιδιου εσωτερικο!επισης δεν νιωθω το αριστερο μ ποδι στο σημειο των γοφων εδω κ μηνες!απ οτι καταλαβατε στα 29 μου νιωθω σακατεμενη κ τα κιλα δεν λενε να φυγουν εκτος απ τα 10 πρωτα που τα εχασα αμεσως..εχω αλλα 20 να χασω!οπως καταλαβαινετε με εχει πιασει επιλοχεια καταθληψη κ ολο κλαιω!δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω ολα αυτα ...νιωθω οτι μ επεσαν πολλα ....νιωθω σακατεμενη!συγνωμη κοριτσια μ αν σας ριχνω ψυχολογικα αλλα δεν αντεχω ..θελω σε καποιον να τα πω.....!η μονη μ χαρα ειναι η μπεμπα μ που τη βλαιπω κ με κανει να νιωθω ομορφα!πολλα φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Οτιλια και Μαμουνα με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας οταν μπορεσετε να μας πειτε τα νεα σας.:D:DVassoula μη σε παιρνει απο κατω μη το αφησεις.Τα κιλα θα φυγουν σιγα σιγα και θα γινεις οπως ησουν και πριν απλα δεν τα πηρες σε 1 μηνα το σωμα θελει αρκετους μηνες να επανελθει.θα περασουν ολα θα δεις να σκεφτεσαι μονο οτι ολα αυτα συμβαινουν για να εχεις αυτη τη στιγμη το μωρακι σου αγκαλια.Τα κιλα θα φυγουν και ο πονος θα περασει αλλα εσυ θα εχεις την κορη για παντα:P:pΤωρα για το στηθος σου να πας να σε δει ο γιατρος μπορει να μην ειναι και τιποτα απλα μη το αφησεις.

oNg0p3.png

Mamouna και Οτίλια,ήρθε επιτέλους η μεγάλη στιγμή!Με το καλό να κρατήσετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας.

Έχω καιρό να μπω αλλά διαβάζω τα νέα σας.Η μικρή μου είναι αρκετά ήσυχη αλλά αρχίσαν οι κολικοί και είναι ανυπόφοροι.Ειδικά εφόσον δεν μπορώ να κάνω κάτι να της πάρω τον πόνο,αγχώνομαι περισσότερο.

Προσπαθώ κι εγώ να της δώσω μητρικό με θήλαστρο και η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται.Πολύ κούραση και πόνος...

Άυριο πάμε στην παιδίατρο να δούμε αν μεγαλώσαμε....

Καλό κουράγιο σε όσες απέμειναν φουσκωμένες!!!

omTVp3.png

Μαμούνα με το καλό...

Οτίλια τζάμπα έσκαγες να τος ο μάγκας φτάνει...Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου και μέχρι το βράδυ να έχεις γεννήσει....

Νεφέλη δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=200278&postcount=2

Βασσούλα μη σε παίρνει από κάτω....Και με 20 κιλά παραπάνω το μωρό σου σε βλέπει ιδανική γιατί είσαι η μαμά της και αυτό δεν αλλάζει με όσα κιλά και αν έχεις.Θα φύγουν και αυτά που θα πάνε;;;Για το στήθος πάρε τηλ τον γιατρό ή πήγαινε να σε δει...Ότι θες να μας λες να σε ανεβάζουμε λίγο όσο μπορούμε...Σκέψου πόσες είμαστε εδώ σε ίδια φάση με σένα με το μωρό σπίτι και προσπαθούμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ειληκρινα ξανθη χαρουλα ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα σας λογια.....νιωθω ακριβως αυτο ξανθη.....οτι επειδη περνατε το ιδιο με μενα μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε κ να με κανετε να νιωσω καλυτερα κ το καταφερνετε!νιωθω διαβαζοντας σας πολυ καλυτερα κ ειμαι ποιο αισιοδοξη...οποτε οταν πεφτω ψυχολογικα θα μπαινω να σας διαβαζω!πολλα φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

μαμμουνα και οτιλια με το καλο να εχετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας ανωδυνα....με το καλοοοοο!!!!!!!

βασσουλα μου μην σε αγχωνουν καθολου τα κιλα....εχω δει κοπελες να τα χανουν παλι οσα κι αν εχουν παρει...με λιγη προσοχη ολα θα γινουν....και μην στεναχωριεσαι για να μη σου κοπει το γαλα...

οσο για το στηθος να πας στο γιατρο νξα σε δει και να σου πει εκεινος τι να κανεις.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Βασούλα λογικό είναι να σου φαίνονται όλα βουνό τώρα. Όταν σε πιάνει τέτοιο πράμα παίρνε αγκαλίτσα τη μικρούλα σου και θα τα ξεχνάς όλα. Αν πάλι δε σου περνάει γράφε σε μας να ξεθυμαίνεις:):):):):):)

Κορίτσια εμείς από χθες είμαστε μπάχαλο γιατί όπως σας είχα πει θα μετακομίσουμε μόλις τελειώσει η ανακαίνιση στο πατρικό του άντρα μου και οι γονείς μου (τώρα μένουμε δίπλα δίπλα) θα μετακομίσουν στο δικό μας γιατί πούλησαν το δικό τους. Λοιπόν από Δευτέρα θα μένουμε όλοι στο σπίτι των γονιών μου ώστε να γίνονται εργασίες και στα άλλα 2 σπίτια μέχρι 15 οκτωβρίου να καταφέρουμε να μετακομίσουμε!!!! Ε, κι από χθες πακετάρουμε......... Εχθές το απόγευμα θήλαζα ανάμεσα σε κούτες και η Λένα γέμιζε με τα παιχνίδια της τις κούτες!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Οτίλια και mammouna μ' ένα πόνο σας εύχομαι!

m4rilou εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μετακόμιση! Οι εξετάσεις αυτές που έλεγα έγιναν και στο μαιευτήριο..Απλά στέλνουν κ ένα δείγμα στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού..Το δείγμα που έστειλαν ήταν ακατάλληλο και έπρεπε να στείλουμε εμείς άλλο. Γι' αυτό πήγαμε σε μικροβιολόγο χθες και του πήραν αίμα από τη φλέβα...4 άτομα τον κρατούσαμε για να μην κουνηθεί κ σπάσει η φλέβα....Σε κάποια στιγμή δε μπορούσε να αναπνεύσει από το κλάμα......

vassoula υπομονή κ ό,τι θες είμαστε εμείς εδώ να τα λέμε...όλες περνάμε φάση τώρα! Υπάρχει πολλή χαρά αλλά και πολλοί προβληματισμοί, κούραση, ξενύχτι που μας κάνουν κομμάτια...λίγος καιρός είναι που πρέπει να περάσει κ μετά όλα θα φτιάξουν! Όσον αφορά την υγεία σου, καλύτερα να απευθυνθείς στο γιατρό σου...

φιλάκια σε όλες!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Είδες Οτίλια που ήρθε και η δική σου η σειρά; Άντε με το καλό κοπέλα μου και μ' έναν πόνο!!!

Βασούλα μου σημασία έχει μόνο η μπουμπού σου κι όλα τα άλλα θα φτιάξουν σιγά σιγά!!! Όλες νομίζω ότι θα θέλαμε να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης αμέσως, αλλά αμ δε!!! ;)

Μη σε παίρνει από κάτω κούκλα μου! Να βλέπεις την κορούλα σου και να παίρνεις τα πάνω σου, σύμφωνες;!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...