Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες και όσες ακόμα έχετε τα μπεμπάκια στις κοιλιτσούλες σας!!!!!

Οτίλια πολύ χαίρομαι που καταλαβαίνεις συσπάσεις πλέον!!!! Τι να σου πω....κι εγώ στην ίδια μοίρα με εσένα δεν καταλάβαινα τίποτα....3 ημέρες όμως τώρα νοιώθω έντονα την κοιλίτσα να γίνεται πέτρα ( μιλάμε για πολύ πέτρα), πονάκια χαμηλά, πίεση (μάλλον) στην πύελο....εύχομαι να έχει πάρει και μένα δρομολόγηση ο τοκετός!!!

Δυστυχώς κι εγώ έχω φοβερούς πόνους κατά την περίοδό μου κι έτσι ανέχομαι εύκολα "μικρά" πονάκια....και δεν καταλαβαίνω και πολλά!!!

Άστους όλους να λένε......προσπάθησε να είσαι εσύ καλά μέσα σου και όλα θα έρθουν όπως αγαπάς και στο εύχομαι!!!! Και στις υπόλοιπες βέβαια μανουλίτσες!!!!

Σήμερα πάω επίσκεψη στο γιατρό στο νοσοκομείο!!! Θαύμα θα'ταν να με κρατήσει!!! Θα πάρω και τη βαλίτσα καλού-κακού ποτέ δεν ξέρεις......Πάμε να δούμε τη θέση του μωρού μου! Τι ακριβώς δλδ εξέταση θα μου κάνει? Κολπικά? Πονάει????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Είμαι και φοβιτσιάρα πανάθεμάμε!!!

Μανουλίτσες που έχετε φέρει αυτές τις μερούλες τα μωράκια σας να σας ζήσουν!!! Να τα χαίρεστε καλότυχα και με υγεία!!!!

Φιλάκια:cool::cool:

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! εμεις τωρα αρχισαμε λιγο να μπαινουμε στους ρυθμους μας! το μπεμπακι μου ειναι πολυ ησυχο, μονο οταν πειναει κλαιει.χθες πηγαμε στην παιδιατρο ολα καλα μας ειπε κοπικε και το αφαλακι που το ειχα πολυ αγχος,μονο που δεν εχει παρει ακομα κανενα γραμμαριο,η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο δεκα μερες μετα να μην παρει και οτι απο και περα θα παρει.

οτιλιακαι τανγκ σας καταλαβαινω τωρα δεν τραβαει με τιποτα! καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο και με εδιωχνε το κλαμα και η απογοητευση οτι δεν θα γεννησω ποτε! με ειχαν κυριευση.

ζουζουνιαρα και glam να σας ζησουν.....

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημέρα κορίτσια! έχω πολύ καιρό να μπω και δεν εχω προλάβει να διαβασω όλα τα νεα σας.. να ευχηθω στις νεες μανούλες να σας ζήσουν τα μωράκια σας και στις λίγες που μεινανε με το καλό!!

η μικρή έχει τελικά πολύ άστατο πρόγραμμα. συνήθως κοιμαται 3 εως και 4 ωρες αλλά μια φορά την ημερα θελει για 2-3 ωρες συνεχως να ειναι στο στηθος..σήμερα με ειχε ξυπνια απο τις 4 μεχρι τις 6 και μετα ξανα στις 7¨30... ελπίζω να στρωσει σιγά σιγά..μου λειπει υπνος.. κολικοι απο ποτε αρχίζουν.. ο γιος μου δεν ειχε καθόλου. χτες η μπεμπούλα ειχε μια περιεργη γκρίνια και λεω μηπως ειχε πονάκια??...

ελπίζω να ειστε όλες καλά και να μπορεσω συντομα να μπαινω συχνότερα στο καφε.. προς το παρόν καταναλώνω όλη μου την ενεργεια στα ζουζουνια μου...

ωχ.. κλαιει πάλι...

φιλια σε όλες!!!!

καλημερα μανουλες και κοιλιτσες!

ειμαι ακομα εδω..χθες το βραδυ συσπασεις ανα δεκαλεπτο..σημερα το πρωι οτι να ναι παλι!

ξεκιναει ο πονος απο τη μεση και πιανει χαμηλα στην κοιλια,οπως στην περιοδο αλλα περαν τουτου καμια εξελιξη δεν εχουμε!ισως μονο να ειμαι λιγο πιο αισιοδοξη οτι την πεμπτη θα πανε ολα καλα...κανω προσπαθειες να αποβαλω το αγχος που με εχει κυριευσει.

ποσο σας χαιρομαι οσες εχετε ηδη τα ζουζουνια σας και μοιραζεστε τις εμπειριες σας και τις αποριες σας!κραταω ηδη σκονακια!

παω μια βολτα μεχρι το σουπερ μαρκετ αν και το περπατημα εχει γινει τελικα πολυ δυσκολη δουλεια...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες ;)

Tinger σταμάτα να αγχώνεσαι! Το μωράκι σου ξέρει πότε πρέπει να βγει κι από όσα περιγράφεις δε θα αργήσει και πολύ :))

Εγώ τελικά απογοητεύτηκα με το θήλαστρο που έχω και θα πάω να νοικιάσω νοσοκομειακό (κι ελπίζω να δω καλύτερα αποτελέσματα!!!!)

Ο παιδίατρος μου είπε να του δίνω σταγόνες Aquasol που είναι βιταμίνες Α & D τις οποίες δεν παίρνουν με τον αποκλειστικό θηλασμό. Όσες δε δίνετε συμπλήρωμα σας τις έχουν δώσει αυτές τις σταγόνες;

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Χτες κοιμόμουν σαν ζώο όλη μέρα και έχασα το καθημερινό περπάτημα, παρ' όλα αυτά το βράδυ πάλι είχα πονάκια και συσπάσεις. Σήμερα τίποτα, ξύπνησα νυσταγμένη εντωμεταξύ παρά το μαραθώνιο ύπνου και όπως πάντα με εκνεύρισε η μάνα μου πρωί πρωί και νομίζω ανέβασα πίεση.. Έχουν πρηστεί και τα πόδια μου ξαφνικά και θα πάω τώρα στα επείγοντα να μου τη μετρήσουν. Θα ζητήσω να μου μετρήσουν και τους σφιγμούς του μωρού διότι χτες έκανε κάτι περίεργα και νομίζω ότι νιώθει δυσφορία το καημένο εκεί μέσα που είναι εγκλωβισμένο. Ρε κορίτσια τις συσπάσεις πώς τις χρονομετράτε; Σφίγγει και ξεσφίγγει η κοιλιά και στο μεσοδιάστημα χρονομετράτε; Ή χρονομετράτε το χρόνο που διατηρείται σκληρή;

VbTYp1.png

Ρένα και εγώ νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο το symphony της medela διότι από το δεξί στήθος η μικρή δεν πιάνει καθόλου μόνο από το αριστερό τρώει και έτσι βγάζω το γάλα από το δεξί εγώ μέχρι να πιάσει και της το δίνουμε με μπιμπερό συνήθως το βράδυ αν είμαι κομμάτια.Αν δεις και στο παρεντς έχει πρωτόκολλο αντλήσεων για να διατηρήσεις γαλουχία αυτό ακολουθώ και μέχρι στιγμής πιάνει.Βέβαια την βάζω κάθε μέρα και στο δεξί μπας και πιάσει και το σταματήσω αλλά προς το παρόν τίποτα μόνο το αριστερό πιάνει.

Τινγκερ και εμένα στον γιο μου όλο το βράδυ πόναγα και ανά 5 λεπτο και μετά από τις 8 το πρωί είχαν σταματήσει μαχαίρι οι πόνοι και το βράδυ με πιάσαν και γέννησα τσακ μπαμ στον γιο μου πάντα.Πιστεύω ότι είσαι κοντά πάντως.

Οτίλια τις συσπάσεις ξεκινάς και της μετράς από όταν σε πιάσει πόνος.Συνήθως έχουν διάρκεια 30-40 δευτερόλεπτα και μετά ηρεμία.Μετράς το διάστημα μεταξύ μιας σύσπασης με την άλλη.Δηλαδή πονάς 13.15 και μετά σε ξαναπιάνει 13.20 οπότε έχεις ανά 5 λεπτό.

Αστερίνα εμένα πάντως η δική μου αμέσως πήρε το βάρος που έχασε τις πρώτες μέρες και τώρα την νιώθω όλο και πιο βαριά όταν την κρατάω οπότε παίρνει βάρος.Με την δική μας ζυγαριά είναι 3920 σήμερα που την ζύγισα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ρενακι το μωρο ξερει ποτε να βγει αλλα ο γιατρος θελει να μου το παρει με προκληση την πεμπτη και γι'αυτο αγχωνομαι...αν δεν θελει να βγει το καημενο να το τραβηξουμε με το ζορι?

Οτιλια προσπαθησε να εισαι μπαινακης-βγαινακης.τα λεω για να τα ακουω κι εγω φυσικα! οσο για τα ποδαρακια...μαλλον δεν φταιει η πιεση.εχω 3 μερες τωρα που εχουν γινει σαν μινι σωσιβια.κρυα ποδολουτρα,σηκωμα ψηλα,πολυ νερο(το αλατι το εχω κομμενο εδω και καιρο)κι ομως πλεον μενουν ετσι φουσκωμενα.εκμεταλλευομαι τον αντρα και τον βαζω να μου κανει μασαζακια:)

τις συσπασεις κι εγω τις μετραω ομως ειπε η Ξανθη.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Γεια σας κοριτσάκια!

Πολύ άγχος βλέπω στις τελευταίες του μήνα μανούλες! Κορίτσια μην αγχώνεστε.....Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε, όσες πάτε φυσιολογικά! Εμείς σήμερα βγήκαμε για το πρώτο μας τσιμπηματάκι μιας και τα δείγματα που εστάλησαν στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού ήταν ακατάλληλα..Πήγαμε σε μικροβιολογικό και του πήραν αίμα από τη φλέβα! Ήταν τυχερός που είχε φλέβα γιατί με 3 τσιμπήματα στην πατούσα έκλεισε αμέσως η πληγή κ δε μπορούσαμε να μαζέψουμε σταγόνες από εκεί! Μάλλον γι'αυτό ήταν ακατάλληλα αυτά που έστειλαν από το μαιευτήριο..Το λυπήθηκε η ψυχή μου το καημένο...έκλαιγε γοερά! Με πήραν κ εμένα τα ζουμιά, έτσι που τον έβλεπα και ο άντρας μου προσπαθούσε να μας συνεφέρει κ τους 2! Τώρα κοιμάται του καλού καιρού μετά από τόση ταλαιπωρία που τράβηξε....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές! Είναι πολύτιμες. Το έψαξα στο πάρεντς και επιβεβαίωσα όσα λέγατε για υπερπαραγωγή. Επίσης το σάιτ του μητρικού θηλασμού είναι πολύ καλό!

Renakig νοίκιασε το νοσοκομειακό της Medela που λέει και η xanp. Δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει! Είναι το καλύτερο!

Marroz εύχομαι να τελείωσε το μαρτύριο του τρυπήματος του μπέμπη. Κι εγώ είμαι πολύ ευάλωτη όταν πονάει το μωράκι μου...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πολύ άγχος βλέπω στις τελευταίες του μήνα μανούλες! Κορίτσια μην αγχώνεστε.....Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε, όσες πάτε φυσιολογικά! Εμείς σήμερα βγήκαμε για το πρώτο μας τσιμπηματάκι μιας και τα δείγματα που εστάλησαν στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού ήταν ακατάλληλα..Πήγαμε σε μικροβιολογικό και του πήραν αίμα από τη φλέβα! Ήταν τυχερός που είχε φλέβα γιατί με 3 τσιμπήματα στην πατούσα έκλεισε αμέσως η πληγή κ δε μπορούσαμε να μαζέψουμε σταγόνες από εκεί! Μάλλον γι'αυτό ήταν ακατάλληλα αυτά που έστειλαν από το μαιευτήριο..Το λυπήθηκε η ψυχή μου το καημένο...έκλαιγε γοερά! Με πήραν κ εμένα τα ζουμιά, έτσι που τον έβλεπα και ο άντρας μου προσπαθούσε να μας συνεφέρει κ τους 2! Τώρα κοιμάται του καλού καιρού μετά από τόση ταλαιπωρία που τράβηξε....

Marroz δε θυμάμαι γιατί του κάνατε εξετάσεις του μικρού? Καλά αποτελέσματα εύχομαι πάντως :):):):)

Από κολικούς κι εμείς καλά πάμε αν και ο μπόμπος μου τους υπομένει αρκετά καλά. Αν θυμηθώ δηλαδή από τη Λένα που είχε τόσο έντονους πόνους που έμενε ξύπνια κλαίγοντας 3-6 το πρωί.... μια χαρά τα πάει ο μπομπίκος. Του δίνω και infacolic κι έτσι απλά σφίγγεται αρκετά, κοκκινίζει και μαζεύει τα ποδαράκια του αλλά δεν έχουμα μαραθώνιο κλάματος:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρένα και εγώ νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο το symphony της medela διότι από το δεξί στήθος η μικρή δεν πιάνει καθόλου μόνο από το αριστερό τρώει και έτσι βγάζω το γάλα από το δεξί εγώ μέχρι να πιάσει και της το δίνουμε με μπιμπερό συνήθως το βράδυ αν είμαι κομμάτια.Αν δεις και στο παρεντς έχει πρωτόκολλο αντλήσεων για να διατηρήσεις γαλουχία αυτό ακολουθώ και μέχρι στιγμής πιάνει.Βέβαια την βάζω κάθε μέρα και στο δεξί μπας και πιάσει και το σταματήσω αλλά προς το παρόν τίποτα μόνο το αριστερό πιάνει.

Τινγκερ και εμένα στον γιο μου όλο το βράδυ πόναγα και ανά 5 λεπτο και μετά από τις 8 το πρωί είχαν σταματήσει μαχαίρι οι πόνοι και το βράδυ με πιάσαν και γέννησα τσακ μπαμ στον γιο μου πάντα.Πιστεύω ότι είσαι κοντά πάντως.

Οτίλια τις συσπάσεις ξεκινάς και της μετράς από όταν σε πιάσει πόνος.Συνήθως έχουν διάρκεια 30-40 δευτερόλεπτα και μετά ηρεμία.Μετράς το διάστημα μεταξύ μιας σύσπασης με την άλλη.Δηλαδή πονάς 13.15 και μετά σε ξαναπιάνει 13.20 οπότε έχεις ανά 5 λεπτό.

Αστερίνα εμένα πάντως η δική μου αμέσως πήρε το βάρος που έχασε τις πρώτες μέρες και τώρα την νιώθω όλο και πιο βαριά όταν την κρατάω οπότε παίρνει βάρος.Με την δική μας ζυγαριά είναι 3920 σήμερα που την ζύγισα.

που ακριβώς μπορώ να το βρω αυτο το πρωτοκολλο για το οποίο μιλάς; κάνω κι εγώ αντλήσεις με θήλαστρο 1-2 φορές την ημέρα

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες ;)

Tinger σταμάτα να αγχώνεσαι! Το μωράκι σου ξέρει πότε πρέπει να βγει κι από όσα περιγράφεις δε θα αργήσει και πολύ :))

Εγώ τελικά απογοητεύτηκα με το θήλαστρο που έχω και θα πάω να νοικιάσω νοσοκομειακό (κι ελπίζω να δω καλύτερα αποτελέσματα!!!!)

Ο παιδίατρος μου είπε να του δίνω σταγόνες Aquasol που είναι βιταμίνες Α & D τις οποίες δεν παίρνουν με τον αποκλειστικό θηλασμό. Όσες δε δίνετε συμπλήρωμα σας τις έχουν δώσει αυτές τις σταγόνες;

κι εμένα μου έδωσε ο παιδίατρος αυτές τις σταγόνες αλλά εγώ δεν της έδωσα στο μωρό γιατί νόμιζα οτι ηταν υπερβολή δική του αλλά τώρα που βλέπω οτι το συστήνουν κι άλλοι παιδιατροι σήμαινει οτι οντως πρέπει να τις δίνω οπότε θα ξεκινήσω απο αυριο.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

γεια σας κοριτσια να μας ζησουν τα νεα μπεμπακια και με το καλο και στις υπολοιπες.......

εμεις ειμαστε καλα σχετικαπροσπαθουμε να ηρεμησουμε αυτες τις μερες γιατι εχουμε κολικους και υποφερουμε οικογενειακως....ολη μ,ερα ειμαστε στην τσιτα.....αλλα την νυχτα φτου φτου φτου ειναι πολυ ησυχη η μικρουλα μ.....με το θηλασμο τα παμε χαλια κοριτσια...το προσπαθησα παρα πολυ αλλα γαλα μηδεν...στις τρεις ωρες που πειναει η μικρη το στηθος ουτε καν εχει γεμισει και αναγκαζομαι και την ταιζω με μεγαλο ζορι γιατι γκρινιαζει αφανταστααφου δεν χορταινει καθολου......θα βγαζω με το θηλαστρο λοιπον και θα της δινω ορισμενα γευματα μεσα στη μερα.....

οσο για τα κακακια της αλλοτε ειναι μουσταρδι κι αλλοτε πρασινωπα....τωρα το βραδυ πχ ηταν πρασινωπα....αφου δινω συμπληρωμα γιατι ηταν ετσι???

με τους κολικους το αντιμετωπιζουμε με χαμομηλακι,και μασαζακι στην κοιλιτσα και τη βαζω μπρουμυτα στο γονατο να ηρεμει....σημερα ομως εκλαιγε παρα πολυ το καημενακι μου.......

κοριτσια μ σας ευχομαι να στε ολες καλα...με το καλο και στις τελευταιες μανουλες....θα προσπαθω να μπαινω να σας διαβαζω πιο συχνα.......σας φιλω....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...