Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?εμεις καλα η μικρη μου εμφανισε αλλεργια οποτε εγω εκοψα μαχαιρι γαλακτοκομικα και τωρα το ψαχνουμε με την παιδιατρο μας..Η κακομοιρουλα μου πλανταξε στο κλαμα 2μερες...κοριτσια εμενα που θηλαζει αποκλειστικα κανει κακα καθε 2-3μερες,και αλλες 3-4φορες την ημερα..Δοκιμασα και εβγαλα και με το θηλαστρο και δοξα το θεο εχω αρκετο γαλα εβγαλα γυρω στα 130απο το καθενα!!Οποτε θα ξεκινησω μετα απο καθε θηλασμο να αντλω με το θηλαστρο για να φτιαξω μια μινι τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη σου....ποιες κοιλιτσες μεινανε ακομα?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Χτες το βράδυ μετά από πολύ περπάτημα είχα έντονους πόνους και συσπάσεις. Βασικά επειδή δεν ήξερα τι είναι οι συσπάσεις και νόμιζα ότι δεν είχα νιώσει ποτέ ζήτησα από τη μαμά μου να ακουμπήσει την κοιλιά μου και να μου πει αν αυτό είναι σύσπαση και μου είπε "ναι, καραμπινάτη!". Άρα μάλλον έκανα συσπάσεις και νωρίτερα και δεν το καταλάβαινα.. Πάντως για μένα τουλάχιστον δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω τις συσπάσεις από το τέντωμα του μωρού (πάλι τεντώνεται και σφίγγεται η κοιλιά). Τέλος πάντων, πονάκια περιόδου έχω κλασσικά, για τις συσπάσεις θα σιγουρευτώ μόνο όταν γεννάω. Τι να πω είμαι πολύ ζώον στην αντίληψη μάλλον! Χαμηλά τον νιώθω, ελπίζω ότι εμπεδώθηκε αλλιώς αν δεν έχω γεννήσει θα με δει η μαία στις 30. Τινγκερ κι εγώ σαν εσένα, το πρωί περνάνε όλα! Η βαλίτσα έτοιμη είναι πάντως, ειδικά μετά το χτεσινό, έβαλα και κάτι τελευταία μέσα! Να πω επίσης, ότι τα νεύρα μου είναι τσατάλια με μαμά-πεθερά και γενικά με την κατάσταση.. Η μαμά μου μένει μαζί μας, θα προτιμούσα 1000 φορές να ήμουν μόνη μου με τον άντρα μου (τα ΄λεγα εγώ... και όντως έτσι είναι). Χτες το βράδυ με καταεκνέυρισε με τις συσπάσεις, ότι είναι δυνατόν να μην ξέρω τι είναι συσπάσεις και μου την έλεγε όλη την ώρα.. Της είπα ότι γενικά είμαι ανθεκτική στον πόνο λόγω τρομερής δυσμοινόριας κι άρχισε να μου λέει "αμ θα πονέσεις!!!Θα δεις πόσο θα πονέσεις στη γέννα.. Αφόρητοι πόνοι!!", ε και τα πήρα πάρα πολύ! Μετά είχε λυσσάξει αν γίνει κάτι τη νύχτα να την ξυπνήσουμε, ενώ εγώ ήθελα να φύγω μόνη μου με τον άντρα μου για νοσοκομείο και άφησε ανοιχτή την πόρτα του δωματίου της να ακούει αν γίνει κάτι... Δε χρειάζεται να παμε όλο το συγγενολόι όταν θα γεννάω! Φοβάμαι ότι αν θέλει να έρθει εκείνη θα θέλουν να έρθουν και οι συγγενείς του άντρα μου! Να γεννηθεί το μωρό και μετά θα έρθουν! Γενικά μου σπάνε τα νεύρα, ο καθένας με τον τρόπο του, εκτός του άντρα μου! Α και εννοείται ότι συμπεριφέρονται όλοι σαν φιλοξενούμενοι, όσο κι αν προσπαθούν "υποτίθεται" να βοηθήσουν! Τους έχουμε έννοια, πού θα τους πάμε σήμερα και τι θα τους κάνουμε σήμερα διότι κι αυτοί βαριούνται και δεν έχουν τι να κάνουν... Ένα δράμα!

VbTYp1.png

Beba ποιο θήλαστρο έχεις; Εγώ σήμερα θα κάνω μια απόπειρα να βγάλω γάλα με θήλαστρο, αλλά φοβάμαι μην απογοητευτώ. Όταν έβγαζα με τη μεγάλη η ποσότητα ήταν οικτρή!!! Γύρω στα 20 με 30 ml από κάθε στήθος και φοβάμαι μην ξαναγίνει το ίδιο, απογοητευτώ και τα παρατήσω!!! Με μία φίλη μου που το συζητάγαμε μου είπε ότι μπορεί να φταίει και το θήλαστρο :mad:

Οτίλια μου μη χαλιέσαι!!!! Από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει!! Στην τελική η μόνη που χαλιέται είσαι εσύ. Πίστεψέ με το ζω αυτό από τον Φεβρουάριο που έκατσα σπίτι κι είχα και τη μάνα μου και την πεθερά μου :mad: :-x Θα κάνεις πως τις ακούς και στο τέλος θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Εξήγησέ τους ότι έχουν έρθει για να σε βοηθήσουν κι όχι να τους ξεναγήσετε!!! Βάλτες κοπέλα μου να κάνουν τις δουλειές που δεν μπορείς εσύ. Μην κολλώνεις να ζητάς!!!! Όπως λέει και η πεθερά μου αν δεν ζητήσεις δεν σου δίνουν... :!::!:

Tinger αν έχεις πονάκια και στη μέση και στο ισχίο καλομελέτα το μωράκι σου κι έρχεται!!!! Εγώ είχα αρκετά πονάκια εκεί κανα 3-4 μέρες πριν γεννήσω!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

πωπω ρε συ Οτιλια,καλο κουραγιο!

κατι τετοια χαρουμενα τα ακουω κι εγω απο τη μανα μου.της λεω κι εγω οτι οι πονοι που εχω ειναι πολυ ηπιοι, η ετσι μου φαινονται, γιατι κι εγω στην περιοδο υποφερω,οποτε νομιζω πως ειμαι πιο ανθεκτικη.και μου λεει καλα,κατσε να γεννησεις και μου λες μετα αν ποναει η οχι.λες και της ειπα οτι θα παω κουλ και ανετη και δεν θα καταλαβω τιποτα.

για την πεθερα δε σχολιαζω,ακομα μεγαλυτερο σπασιμο.τουλαχιστον με τη μαμα μου μπορω να εκφραστω ελευθερα.εχω και τον αντρα μου να με πρηζει οτι δεν φερομαι καλα στους γονεις του και οτι ειμαι σνομπ. δε ρωταει ομως τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου τοσο καιρο οταν αυτος δεν ειναι μπροστα.ασε το τηλεφωνο που εχει σπασει!''μηπως γεννας?πονας?το ακους το μωρο?'' γιατι να μην το ακουω χρυση μου???

δραμα η κατασταση!

να σου πω..μην τους καλομαθαινετε!δεν ηρθαν για τουρισμο εκει περα!βαριουνται ξεβαριουνται ας βγουν να περπατησουν λιγο,ας επερναν μαζι τους βιβλια να περναει η ωρα τους.βεβαια απο την αλλη αυτο σε βοηθαει να περπατας:)

υπομονη και καλο κουραγιο!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια από Αθήνα πλέον:) Πρώτη μέρα στην Αθήνα με τα δύο μπεμπάκια μέχρι στιγμής πάει περίφημα, αφού να σκεφτείτε πρόλαβα και το μισό σπίτι να τακοτποιήσω και 2 πλυντήρια να βάλω και να μαγειρέψω ανάμεσα στους θηλασμούς και στο παιχνίδι με τη Λένα:P:p:p:p

Ο μπόμπος σήμερα που ζυγίστηκε έχει πάει αισίως 3.430 και είμαι μια περήφανη χαζομαμά!!!!!

Λοιπόν για τα κακά που λέτε όπως είπαν και οι προηγούμενες είναι απολύτως φυσιολογικά έτσι όπως επίσης σε μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά θεωρείται φυσιολογικό το να κάνουν κακά τους ακόμη και μόνο 1 φορά τη βδομάδα;);)

Ρενάκι με το θήλαστρο η ποσότητα που βγάζεις δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα που πίνει το μωρό οπότε και να βγάλεις λίγο μην αγχωθείς ο μικρός σου αφού παίρνει βάρος τρώει μια χαρά!!!!

Άντε τώρα θα τα λέμε καθημερινά που γύρισα, δε σας λέω καλό χειμώνα γιατί μου τη σπάει ως ευχή, άσε που ακόμη έχουμε καιρό για βολτίτσες και μπανάκια μπροστά μας!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλώς δεχτήκαμε τα νέα μωράκια! Καλότυχα και γερά να είναι!!!

Σοφία να σου ζήσει! Κι εγώ έφαγα και 12 ώρες πόνους και νυστέρι...

Ζουζουνιάρα παρά λίγο να γεννάγαμε την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο. Δομίμασε να θηλάσεις με το σύστημα με το σωληνάκι της Μεντέλα. Βάζεις το μωρό στο στήθος και ρουφάει γάλα χωρίς δυσκολία από το σύστημα. (Δεν θυμάμαι όνομα, όμως θα το βρεις)

Νεφέλη κι εμείς τα ίδια περνάμε με το μικρό. Έχει αναγωγές (ίσως τρώει αρκετά παρά πάνω και πολύ λαίμαργα). Επίσης δεν έχει καλό ωράριο φαγητού, μπορεί να τρώει και συνέχεια!

Εμείς τώρα περνάμε μάλλον κωλικούς. Ο μικρός κλαίει πολύ, έχει τυμπανισμό στην κοιλιά και πολλά αέρια. Του πιέζουμε με τα γόνατά του την κοιλίτσα για να τα αποβάλλει... Κλαίει ή γκρινιάζει μέχρι να κάνει κακά του ή μέχρι να αποβάλλει τα αέρια. Αυτό γίνεται πολλές φορές τη μέρα και κυρίως τη νύχτα... Κακά του κάνει πάνω από 6 φορές το 24ωρο. Σήμερα το χρώμα τους ήταν μουσταρδοπράσινο και ανησύχησα. Σας έχει ξανατύχει πράσινα (λαδί) κακά;;;

Renakig εγώ έχω νοικιάσει από θήλαστρα της Medela το Symphony. Είναι πολύ καλό! Αλλά και το Harmony της ίδιας εταιρίας είναι πολύ καλό. Έχω αρχίσει να συλλέγω από τώρα γάλα σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Κάνω μόνο μία άντληση τη μέρα για να μην μπερδέψω τον οργανισμό μου...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Τα πράσινα κακά σημαίνει υπερπαραγωγή και ότι το μωρό πίνει μεγάλες ποσότητες λακτόζης πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις το θήλαστρο.Δες και εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/41.html

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μπήκα πολύ βιαστικά για να πω στην τανγκο οτι το πρασινο χρώμα στα κακά οταν επαναλαμβανεται δεν μας αρέσει. Μπορεί να είναι υπερπαραγωγή οπότε το μωρό παιρνει το ελαφρύ γαλα κ όχι το λιπαρό κ εχει συμπτώματα σαν αυτά που περιγράφεις. Επίσης πρασινα είναι τα κακά σε αλλεργία του μωρού στο γάλα (αγελαδινο κτλ) από τη διατροφή της μαμάς. Δεν προλαβαίνω να σου πω οδηγείες αν θες μπες στο τοπικ του θηλασμού να δεις πως το αντιμετωπίζουμε. Η αντιμετώπιση της υπερπαραγωγής είναι πολύ ευκολη μην ανησυχεις.

Επίσης δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρωτούσε για τους πονους που εχει το βράδυ κ τη μερα φευγουν... Εμένα 2 βραδυα πριν να γεννησω οι συσπάσεις ήταν κανονικότατες στο 10λεπτο κ πολύ δυνατές αλλά τη μέρα εφευγαν!!!! Τελικά βεβαια τη 2η μερα δεν περασαν αλλά εγιναν πιο εντονες κ γεννησα. Μην ανησυχεις είσαι πολύ κοντα στο να γεννησεις. Κ επίσης οταν δεν είχα αυτούς τους πόνους ήταν σαν να μην ήμουν ετοιμόγεννη αισθανομουν περίφημα!

Φιλιααααααααα

Διαφημίσεις

Τα εχω κοψει Ξανθή μου προληπτικά....

Για την ακρίβεια τώρα τρώω ενα σουφλέ από τα φρες που δεν έχει γαλα κ ιχνη του όπως λένε (έχει γλυκά στο φρες για όλες τις κατηγορίες προβληματικών καταναλωτων:cool:)

Η μικρή παει καλά. Τρώει καλά κ η παιδιατρος που τη ζύγισε είδε πως πηρε 200 γρ σε 4 μερες. Καλά είναι νομίζω.

Σήμερα κοιμαται συνέχεια κ ξυπναει μονο για να φαει κ ανησυχω.....

Μην ανησυχείς η δικιά μου είναι έτσι συνέχεια.Μια χαρά είναι και παίρνει και βάρος μια χαρά.Απλά τα δεύτερα είναι πιο ήσυχα...Σούπερ το βάρος είναι όχι απλά καλά..

Αν κάνεις δοκιμή για γαλακτοκομικά σε αυτήν καλή επιτυχία εύχομαι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λες ε?? τωρα την εχω στον ωμο μπας κ ξυπνησει αλλα μπαααααα...

Παντως το βραδυ ξυπναει συχνα κ με τα ρεψιματα αλλαγες κτλ μενω αυπνη....

Δοκιμη σκεφτομαι να κανω αργοτερα να μην την ευαισθητοποιησω τοσο μικρη..

ψιλοξυπνησε... θα δοκιμασω ταϊσμα

Σε ευχαριστώ Tango. Αν δω ότι αυτό που έχω δεν κάνει δουλειά θα δοκιμάσω και αυτό που λες.

Όσο για τους πόνους είχα ρωτήσει τη μαία μου γιατί το βράδυ είναι εντονότεροι και μου είχε πει το εξής. Τη μέρα επειδή ασχολείσαι και με άλλα πράγματα δε δίνεις και τόση σημασία, ενώ το βράδυ που έχεις στο μυαλό σου το μωρό τους καταλαβαίνεις καλύτερα. Πάντως αν είσαι έτοιμη να γεννήσεις είτε είναι μέτα είτε είναι νύχτα τους πόνους τους καταλαβαίνεις μια χαρά!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...