Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Ρένα μου γιατί με τα κακά έχω ένα άγχος επειδή έφαγα πακέτο την προηγούμενη φορά...

Εμένα πάλι παιδιά από την στιγμή που την κάνουμε μπάνιο και μετά γύρω στις 9 το βράδυ ούτε όταν τρώει δεν είναι ξύπνια κοιμισμένη τρώει...Φτου φτου μη την ματιάσω αλλά έτσι ήταν και ο γιος μου..Κατάλαβαν ότι η μαμά δεν αντέχει ξενύχτι και είπαν να είναι ξύπνια μόνο την ημέρα.Αλλά την μέρα έχει τύχει να κάτσει και 2 ώρες ξύπνια σερί...Αλλά την θέλουμε ξύπνια την μέρα να την χαιρόμαστε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε μανουλιτσες?

η πληροφορια της ημερας για μας που δεν γεννησαμε ακομα: μουσταρδι κακακια με σβολακια μεσα=φυσιολογικο!χαχαχα!

λοιπον ο ντοκτορ, επειδη εχω πολλες και εντονες συσπασεις, ηθελε να με κρατησει αλλα του την εκανα!του ειπα οτι δε γενναω ακομα, αλλα μου ειπε οτι το αργοτερο πεμπτη θα γεννησω με υποβοηθηση γιατι το μπεμπε παραμεγαλωσε και ζοριζεται εκει μεσα. εχει εμπεδωθει κανονικα ομως φοβαται οτι λογω μεγεθους δεν θα μπορει να προχωρησει στο επομενο σταδιο κι αν το αφησουμε θα ξεφυγει πολυ(τωρα ειναι περιπου 3800). τι να απω..του ειπα οτι δεν θελω προκληση και μου ειπε οτι απο τη στιγμη που εχω τους δικους μου πονους ηδη, αυτο που θα μου βαλει θα ειναι πολυ λιγοτερο απο κανονικη δοση..εσεις τι λετε?

Tinger δεν έχω γνώμη για την πρόκληση γιατί εδώ σε αφήνουν να γεννήσεις ελεύθερα. Πρόκληση μόνο στη 42. Παρ' όλα αυτά μου ακούστηκαν αρκετά αγχωτικά όλα αυτά που σου είπε ο γιατρός σου για μενα διότι το δικό μου δεν έχει καν εμπεδωθεί και είναι και μεγάλο (μου είπε θα βγει γύρω στα 4 κιλά), άρα για να δυσκολεύεται το δικό σου να περάσει στο επόμενο στάδιο παρά την εμπέδωση και τις συσπάσεις εγώ τι θα πρέπει να περιμένω; Τις συσπάσεις εσύ τις καταλαβαίνεις ως πετρώματα;

VbTYp1.png

Tinger δεν έχω γνώμη για την πρόκληση γιατί εδώ σε αφήνουν να γεννήσεις ελεύθερα. Πρόκληση μόνο στη 42. Παρ' όλα αυτά μου ακούστηκαν αρκετά αγχωτικά όλα αυτά που σου είπε ο γιατρός σου για μενα διότι το δικό μου δεν έχει καν εμπεδωθεί και είναι και μεγάλο (μου είπε θα βγει γύρω στα 4 κιλά), άρα για να δυσκολεύεται το δικό σου να περάσει στο επόμενο στάδιο παρά την εμπέδωση και τις συσπάσεις εγώ τι θα πρέπει να περιμένω; Τις συσπάσεις εσύ τις καταλαβαίνεις ως πετρώματα;

τι να πω ρε Οτιλιακι δεν ξερω... ο γιατρος λεει πως θα ξεπερασει τα 4 κιλα κι αν το αφησουμε μεχρι την πητ θα ξεφυγει πολυ στο βαρος του.στο μεταξυ εγω το νιωθω γενικα πολυ ανησυχο και στον καρδιοτοκογραφο οι παλμοι του ειχαν εντονες αυξομοιωσεις σε καθε συσπαση..μηπως ειπε και γι'αυτο οτι ζοριζεται.βλακεια μου που δεν ρωτησα.

αποψε παντως λεω να βγω για περπατημα,μπας και το βοηθησω λιγο.ειπε να εχουμε και επαφες αλλα ο αντρας μου δεν μπορει καθολου και νομιζω πως κι εγω δεν θα ενιωθα και τοσο ανετα...

αυτα που αισθανομαι ειναι εντονα πετρωματα με μεγαλυτερη πλεον διαρκεια,πονο χαμηλα στην κοιλια και κατω στα κοκκαλα και πονους περιοδου σε κοιλια και μεση. και παλι ομως ειναι πολυ ατακτα χρονικα ολα αυτα.αγχωθηκα κι εγω τωρα.απο την αλλη τον εμπιστευομαι πολυ το γιατρο και δεν ειπε τιποτα και για καισαρικη,ειπε μια χαρα θα τα καταφερω φυσιολογικα....ουφ!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

τι να πω ρε Οτιλιακι δεν ξερω... ο γιατρος λεει πως θα ξεπερασει τα 4 κιλα κι αν το αφησουμε μεχρι την πητ θα ξεφυγει πολυ στο βαρος του.στο μεταξυ εγω το νιωθω γενικα πολυ ανησυχο και στον καρδιοτοκογραφο οι παλμοι του ειχαν εντονες αυξομοιωσεις σε καθε συσπαση..μηπως ειπε και γι'αυτο οτι ζοριζεται.βλακεια μου που δεν ρωτησα.

αποψε παντως λεω να βγω για περπατημα,μπας και το βοηθησω λιγο.ειπε να εχουμε και επαφες αλλα ο αντρας μου δεν μπορει καθολου και νομιζω πως κι εγω δεν θα ενιωθα και τοσο ανετα...

αυτα που αισθανομαι ειναι εντονα πετρωματα με μεγαλυτερη πλεον διαρκεια,πονο χαμηλα στην κοιλια και κατω στα κοκκαλα και πονους περιοδου σε κοιλια και μεση. και παλι ομως ειναι πολυ ατακτα χρονικα ολα αυτα.αγχωθηκα κι εγω τωρα.απο την αλλη τον εμπιστευομαι πολυ το γιατρο και δεν ειπε τιποτα και για καισαρικη,ειπε μια χαρα θα τα καταφερω φυσιολογικα....ουφ!

Τι αγχώνεσαι εσύ βρε; Όλα τέλεια δείχνουν! Μια από τα ίδια κι εγώ, χωρίς τα πετρώματα... Σε όλα τα άλλα συμπάσχω! Α και δεν ξέρω αν εμπεδώθηκε ο δικός μου, τον νιώθω όμως αισθητά πιο χαμηλά, με το που σηκώνομαι νομίζω ότι κ@@@ριεμαι...

VbTYp1.png

καλημερα!

χθες βραδυ χρονομετρουσα για λιγες ωρες τις συσπασεις με τα πονακια κι ερχοντουσαν σταθερα ανα 20λεπτο. μετα ξεραθηκα στον υπνο και μονο οταν αλλαζα πλευρο ειχα πονο. σημερα που ξυπνησα λες και ειμαι 5 μηνων ακομα νιωθω...σταματησαν και οι συσπασεις και ολα και μονο στη μεση νιωθω ενοχληση κατα διαστηματα.

Οτιλια οταν ο γιατρος ειπε οτι το παιδι εμπεδωθηκε ρωτησα με μια παιδικη αφελεια ''αληθεια;'' και μου ειπε: ''μα καλα,εσυ δεν το καταλαβαινεις;δεν το νιωθεις πλεον πιο χαμηλα;'' και και που να ξερω εγω γιατρε μου οτι αυτο σημαινει πως εμπεδωθηκε..οποτε μαλλον και το δικο σου εχει μπει στο δρομο της μεγαλης εξοδου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας μανούλες!!!!!!!

Γεννήσαμε κι εμείς.... Παρασκευή 5 Αυγούστου.... με Καισαρική.

Ο μικρούλης μου τελευταία στιγμή άλλαξε θέση κι είπε να κατεβεί με τα ποδαράκια κι έτσι δεν περιμέναμε την ΠΗΤ, που ήταν 14 Αυγούστου.

Το Χειρουργείο πήγε τέλεια, από τον Γιατρό μου είμαι κατευχαριστημένη κι η ανάρρωσή μου ήταν σχετικά γρήγορη.... μάλλον βοήθησε το ότι από ψυχολογικής πλευράς μπήκα με πάρα πολύ καλή διάθεση!!!!! Έχω χάσει και τα 9 κιλάκια που πήρα και κοντεύω να χάσω κι άλλα.... με τόσο τρέξιμο!!!!1

Ο μπεμπούλης μας γεννήθηκε 3280 & 51 πόντους.... με μπόλικο μαλλάκι!!!!

Εκτός από το 1ο βράδυ που έμεινε το νινί δίπλα μου στο ΕΛΕΝΑ, όλα τα υπόλοιπα μου τον είχανε στο Νεογνολογικό, γιατί ήπιε πολύ υγράκι αμνιακό στην κοιλίτσα κι είχε θέμα με εμετούληδες & γουλίτσες!!!! Χάσαμε λιγάκι βάρος & δυστυχώς μας δώσανε ξένο γάλα με μπιμπεράκι & καλόμαθε το ζουζούνι σε αυτό.....

Τώρα με το θηλασμό έχω μέγα θέμα!!!! Δεν το θέλει το στήθος καθόλου!!!! Πήρα και θηλές σιλικόνης αλλά δεν πιάνει το κόλπο πλέον.... αναγκαστικά ξεκινήσαμε και ξένο, το δικό μου το πίνει σε μπιμπερό μέσω του θηλάστρου, το οποίο όμως με πονάει πολύύύύ!!!! Τουλάχιστον έχει αρχίσει η ανηφόρα στο βάρος μας!!!!

Κατά τ΄άλλα.... είναι πολύ καλός μπεμπέκος!!!! Κοιμάται πολύ, θέλει αγκαλίτσα πολύ και μπορεί να τον έχουμε αρκετή ώρα ξάπλα στο κρεβάτι επάνω & να μας κάνει γκριματσούλες.... λιγάκι με το νυχτερινό ύπνο έχουμε θέμα, αλλά θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας σιγά-σιγά....

Η μέρα μας είναι πολύ γεμάτη..... είναι φορές που τσίμα-τσίμα θα προφτάσουμε να φάμε ή να κάνουμε 1 μπανάκι!!!! Αλλά όταν μας κοιτάζει με τα ματάκια του.... εννοείται τα ξεχνάμε όλα.... κούραση.... ξενύχτια....

Ο μπαμπάς μας βοηθάει πάρα πολύ με τον μπεμπίκο!!!!! Μόνο που δε θηλάζει!!!! Τις δουλειές του σπιτιού όμως τις έχω αναλάβει εγώ αποκλειστικώς (στα μεσοδιαστήματα θηλάστρου-θηλασμού) κι όλη μέρα τρέχω....

Σας χαιρετώ......

Όποτε προλαβαίνω, θα μπαίνω για 1 γεια!!!!!

Κοριτσια καλησπέρα! Η μπουμπου μου με απασχολεί τόσο πολύ που δεν μου μένει χρόνος να επισκεφτώ το καφέ μας και έχω χάσει επεισόδια! Σε όσες γεννήσατε ευχομαι να είναι γερά και καλότυχα τα μωράκια!

Εμείς έχουμε μερικά θεματάκια! Το τελευταίο 10ημερο η μικρή έχει αναγωγες μετά απο κάποια γευματα και αυτό με αγχώνει πολύ. Κάλεσα τον παιδίατρο επειδή φοβήθηκα για παλλινδρόμηση αλλά μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και συμβαίνει επειδή τρώει παραπανω απο το κανονικό. Η αληθεια είναι οτι παιρνει βάρος και αυτό είναι καθησυχαστικό. Επίσης την μέρα που ήρθε με έβαλε να θηλάσω μπροστά του και αφου την είχαμε ζυγισει την μικρή. Μετά την ξαναζύγισε για να δούμε πόσο έφαγε και είχε πιει 160 ml! Η συχνοτητα των γευμάτων της είναι αρκετά αλλόκοτη αφου πότε θέλει να τρώει ανα 45-60' και πότε αφήνει να περάσουν 4ωρα! Ο γιατρός μου συνέστησε να μην την ταιζω αν δεν περάσει 2ωρο - λόγω αναγωγων -αλλά και αυτό δεν επιασε γιατι χθες ενώ πεινούσε την φερναμε γυρω- γυρω μέχρι να περάσει η ώρα και τελικά έκανε γουλιά μετά το γευμα οποτε άδικα την ταλαιπωρήσαμε. Ενα άλλο θέμα που έχουμε είναι οτι εκεί που έκανε κακάκια σχεδόν σε κάθε γευμα έχει τώρα 3 ήμερες που δεν κάνει συχνά,σχεδόν καθόλου. Περασε δηλ. ένα 24ωρο χωρίς να κάνει και με συμβουλή του γιατρου την βοηθήσαμε με θερμομετρο και λαδάκι και έτσι είχαμε αποτέλεσμα αλλά βλέπω οτι ξανα, δεν κάνει τιποτα πέρα απο κατι κοτσιλιτσες και τσισάκια φυσικά.

Επίσης ενω γενικά ειναι πολύ ήσυχη και κλαιει μόνο όταν πειναει, είναι κατι φορές που ενώ κοιμάται, μουγκρίζει και έχει γενικά ανήσυχο υπνο, τεντώνεται, κουνιέται κλπ και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταιει.

Τι γνώμη έχετε για ολα αυτά; εχει καμια απο εσάς αναλογα προβλήματα;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γειά σας κορίτσια και από εμένα. Και εμείς γεννησαμε την Παρασκευή 12 Αυγούστου. ΜΠήκα με πρόκληση γιατί ο γιατρός είπε ότι δεν άκουγε καλά τό παιδί στον καρδιοτοκογραφο και τελικά κατέληξα σε καισαρική λόγω πτώσης παλμών του παιδιού. Έφαγα δηλαδή και τους πόνους και τό μαχαίρι. Τέλος πάντων, πάει αυτό. Επίσης, της δώσανε της μπεμπουλας και μπόλικο μπιπερό στο νοσοκομείο και τώρα δυσκολεύομαι με τον θηλασμό. Γεννήθηκε στις 38+1, 2.960γρ και 51 εκατοστά, υγιεστατη και γλύκα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματακι είναι δικό μου! Απίστευτα υπέροχο συναίσθημα. Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια που έμειναν!

GqAdp2.png

μπορειτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω το τικεράκι μου; δεν θυμαμαι καθόλου τι έκανα και έβαλα το πρώτο που θέλω τώρα να το διαγράψω και να βάλω καινούργιο

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Η μπουμπου μου με απασχολεί τόσο πολύ που δεν μου μένει χρόνος να επισκεφτώ το καφέ μας και έχω χάσει επεισόδια! Σε όσες γεννήσατε ευχομαι να είναι γερά και καλότυχα τα μωράκια!

Εμείς έχουμε μερικά θεματάκια! Το τελευταίο 10ημερο η μικρή έχει αναγωγες μετά απο κάποια γευματα και αυτό με αγχώνει πολύ. Κάλεσα τον παιδίατρο επειδή φοβήθηκα για παλλινδρόμηση αλλά μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και συμβαίνει επειδή τρώει παραπανω απο το κανονικό. Η αληθεια είναι οτι παιρνει βάρος και αυτό είναι καθησυχαστικό. Επίσης την μέρα που ήρθε με έβαλε να θηλάσω μπροστά του και αφου την είχαμε ζυγισει την μικρή. Μετά την ξαναζύγισε για να δούμε πόσο έφαγε και είχε πιει 160 ml! Η συχνοτητα των γευμάτων της είναι αρκετά αλλόκοτη αφου πότε θέλει να τρώει ανα 45-60' και πότε αφήνει να περάσουν 4ωρα! Ο γιατρός μου συνέστησε να μην την ταιζω αν δεν περάσει 2ωρο - λόγω αναγωγων -αλλά και αυτό δεν επιασε γιατι χθες ενώ πεινούσε την φερναμε γυρω- γυρω μέχρι να περάσει η ώρα και τελικά έκανε γουλιά μετά το γευμα οποτε άδικα την ταλαιπωρήσαμε. Ενα άλλο θέμα που έχουμε είναι οτι εκεί που έκανε κακάκια σχεδόν σε κάθε γευμα έχει τώρα 3 ήμερες που δεν κάνει συχνά,σχεδόν καθόλου. Περασε δηλ. ένα 24ωρο χωρίς να κάνει και με συμβουλή του γιατρου την βοηθήσαμε με θερμομετρο και λαδάκι και έτσι είχαμε αποτέλεσμα αλλά βλέπω οτι ξανα, δεν κάνει τιποτα πέρα απο κατι κοτσιλιτσες και τσισάκια φυσικά.

Επίσης ενω γενικά ειναι πολύ ήσυχη και κλαιει μόνο όταν πειναει, είναι κατι φορές που ενώ κοιμάται, μουγκρίζει και έχει γενικά ανήσυχο υπνο, τεντώνεται, κουνιέται κλπ και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταιει.

Έχει κολικούς και δισκοιλιότητα, θέλει να τη βάζεις μπρούμητα στην κοιλίτσα και να την παρακολουθείς και να της τρίβεις την πλατούλα με απαλές κινήσεις. Μετα τη γυρνάς και κάνεις κυκλικές κινήσεις στην κοιλίτσα και ποδαράκια σαν ποδήλατο εναλλάξ με χεράκια (δεν ξέρω αν κατάλαβες)... Κι εμείς υποφέρουμε απο κολικούς...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ......34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ..... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... ...........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300...........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ......37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011 2545......46 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100......50 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150.................38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790.................38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......05/08/2011 3280.....51 εκ.....38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400.....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ...................07/08/2011 3320.....53,5.....38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81...........08/08/2011 3370.....52.5.....40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval................08/08/2011 2440.................37w4d Να σας ζήσει!
  15. emi ....................10/08/2011 3050......50 εκ....38w5d Να σας ζήσει!
  16. ΓωγώΖ.................10/08/2011 3550.................37w3d Να σας ζήσει!
  17. Anastasia81.........10/08/2011 3000.....51 εκ....38w3d Να σας ζήσει!
  18. YIOUPI.................10/08/2011 2910.....49 εκ....40w Να σας ζήσει!
  19. sofia82.................12/08/2011 2960.....51 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  20. Dawn ..................14/08/2011........................39w3d Να σας ζήσει!
  21. asterina...............15/08/2011 3600.................40w1d Να σας ζήσει!
  22. rianna..................15/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  23. glam....................19/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  24. Anthi29................
  25. MIDE....................
  26. Wonderland .........

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  2. mara76..............24/08/2011
  3. mamouna ..........25/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  4. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  5. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  6. stellakoly........... 29/08/2011
  7. mommyart..........30/08/2011

8. *tingerbell*.........31/08/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!

Σοφία να σας ζήσει η μπουμπού σας πάντα γερή και καλότυχη να είναι.

Νεφέλη τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά μπορεί να ενεργηθούν και μια φορά την εβδομάδα μόνο.Δυσκοιλιότητα έχετε αν κάνει κακά σαν της κατσίκας δηλαδή μπαλάκια μικρά μετά από έντονο πόνο και πολλά αέρια.Σίγουρα αυτό γιατί είχα θέμα με τον γιο μου και την δυσκοιλιότητα.

Πάτα πάνω στο τικερ σου και πήγαινε εκεί που λέει γενέθλια και ακολούθα τα βήματα να φτιάξεις καινούριο.

καλημερα κοριτσια!

σοφια και ζουζουνιαρα να σας ζησουν τα μωρακια σας!γερα και καλοτυχα!

νεφελη περαστικα στη μικρουλα σου!με τους κολικους κι εγω αγχωνομαι απο τωρα,τι ζορι τραβανε τα καημενουλια!

εχω αρχισει και αποδεχομαι τη μοιρα μου...μαλλον ο μικρος εχει καταβολευτει,δε γενναω ουτε 5 σεπτεμβριου, οχι μεχρι την πεμπτη! δεν ξερω πως να εξηγησω οτι ολο το βραδυ εχω τακτικες συσπασεις και πονακια και το πρωι σταματανε ολα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τα κακά της είναι πάντα κιτρινα με μικρούς κοκκους, δηλ. απολυτα φυσιολογικά απ' οτι έχω διαβάσει. Το τικεράκι μπορώ να το φτιάξω αλλά δεν ξέρω πως να το περάσω εδώ,στην υπογραφή μου

DVymp3.png

Gfjgp3.png

θα κάνεις copy εκεί που λέει bbcode και θα έρθεις εδώ στην υπογραφή από τα βοηθήματα --> επεξεργασία υπογραφής και θα κάνεις paste.

Τα κακά σας όντως είναι μια χαρά απλά τώρα είναι νομίζω νορμαλ να μην κάνουν συνέχεια.Όσο μεγαλώνουν τόσο αραιώνουν οι κενώσεις.

καλα απιστευτο ειναι σαν να γραφω εγω ακριβως τα ιδια εχει και ο μικρος μου.Εγω να δεις πως τρομαξα που χτες μου εκανε 2 φορες εμμετο αλλα η παιδιατρος ειπε οτι τρωει λαιμαργα φτασαμε τα 3800γρ.και κακακια κανουμε ειτε μια φορα στο 24ωρο ειτε 3 φορες αναλογα.Σοφια και ζουζουνιαρα να σας ζησουν τα μωρακια σας να εχουν παντα υγεια και να τα δειτε οπως επιθυμειτε.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...