Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!!!τι μου κανετε?εγω εδΩ με τη μπουμπου μου.....προχθες που εκλεινε 10 ημερες ηρθε η παιδιατρος να τη δει.....ολα καλα μας ειπε...εφτασε ξανα στα κιλα της γεννας.....απο ικτερο την ειδε κ μας ειπε πως το χρωμα της ειναι φυσιολογικο κ δεν χρειαζετε καν μετρηση!!!!!!!!!θα την δει παλι οταν κλεισει μηνα!μας εδειξε πως να την κανουμε μπανιο κ με τι προγραμμα να την ταιζουμε γιατι μπερδευτηκαμε κ εμεις λιγο με θηλασμο κ μπιμπερο μαζι!φενετε να μη χορτενει με το θηλασμο...τι να πω....ολο γαλα ζηταει συνεχως.....την θηλαζω ανα μια ωρα κ παλι ζηταει κ της συμπηρωνω απ το κουτι.το βραδυ πριν κοιμηθει της δινω κουτι...χορταινει κ ξυπναει παλι στις 6 το πρωι!οσο για τα κακακια της εχουν γινει κιτρινα τωρα!!!!!!!Ρωτησα τη παιδιατρο κ μ ειπε πως ειναι φυσιολογικο!

xanp οι κοκκοι μαζι με κακακια εβγαιναν κ ακομα βγαινουν καμια φορα κ μ ειπαν στο νοσοκομειο πως βγαινουν ετσι με το θηλασμο σε αναμοιξη με κουτι....παντως κοκκοι βγαινουν κ μη σε ανησυχει καθολου!

χθες της επεσε ο ομφαλιος λωρος κ ειμαστε μια χαρα!

οσο για μενα?εχω γεμησει ραγαδες σε ολη τη κοιλια!!!!!!!!!αρχισα να βαζω φτιαχτες μασκες με χτυπημενο ασπαδι κ λιγο λεμονι μηπως κανω κατι...αλλα δεν νομιζω να κανω κ πολλα!οσο για τα κιλα ωγαινοντας απ το νοσοκομειο ειχαν φυγει ηδη 10 κιλα ...εχω αλλα 20 να χασω ...μερα με τη μερα μεχρι να σαραντισω θα εχω χασει κ αλλα!δεν μπορω να με βλαιπω ετσι...δεν μ παει καθολου!

Οτίλια καλως να δεχτεις τη μαμα σου ...!!!!!!ειναι πολυ σημαντικο μη σου πω το σημαντικοτερο να το χειριζετε σωστα ο αντρας σου το θεμα των δικων του!!!!!!!!μονο ετσι υπαρχει λυση!ετσι μπαινουν ολα σε μια σειρα!υγρα ειχα κ εγω πολλα....κ καλα κανεις που περπατας .....εγω δεν περπατουσα σχεδον καθολου κ το παιδι ηταν ψηλα !εσυ το προσπαθεις κ αυτο ειναι καλο!
rianna να σου ζησει η κορουλα σου !!!!!να ειναι παντα γερη κ καλοτυχη!!!!!!!!!εβγαλε κ δοντακι η ζουζου!!!!!!δεν το εχω ξαναακουσει!!!!!!!αχ η γλυκουλα ;)να τη χερεσαΙ!!!!!!!!!

αυτα απο εμενα!!!!!!!!!τις ευχες μου σε ολες τις μανουλες που γεννησαν!!!!!!!!!!!!!!κ οσες περιμενουν ...υπομονη πλησιαζετε !!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! γεννησαμε και εμεις μια μπεμπα 3600 με καισαρικη,ευτυχως ολα πηγαν καλα! η μικρη ειχε τυλιχτη με τον λωρο,και ηταν εκτος κολπου.

τωρα προσπαθω να θηλασω αλλα δεν πιανει το στηθος καθολου! εχω γαλα και εβελα θηλαστρο,και καταφερα επιτελους πριν μια ωρα να το βγαλω!

σε οσα κοριτσια γεννησαν ευχομαι να σας ζησουν ! γιατι και εγω εχω χασει την μπαλα!

οτιλια κανε υπομονη εμεινε πολυ λιγο,και εγω ετσι ειχα τρελαθει....νομιζα οτι δεν θα γεννησω ποτε!

αστερινα μου να σου ζησει η μπεμπα !!!!!!!!!!!σιγα σιγα θα τα καταφερεις να θηλασεις ....θα τ δεις!!!!!!!!!!εμενα το θηλαστρο με ποναει πολυ!περιμενα πως κ πως νεα σου!ευχομαι η κορουλα σου να ειναι παντα γερη κ καλοτυχη!πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Γεια σας μανούλες!

xanp και τα δικά μας κακάκια είναι μουσταρδί με κόκκους.....μπλιαξ!

μερικές φορές γίνονται χακί....και πάλι μπλιαξ!

yioupi σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες! Ο δικός μου το βράδυ ξυπνούσε ανά μια ώρα...Ζήτημα να κοιμήθηκα 2 ώρες όλο το βράδυ! Όλο τρώει και μετά κερνάει..πολλές πάνες βρε κορίτσια! Ζωή να'χει...μας έχει καταχ@σει!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Rianna να σου ζήσει η μπέμπα!!! Απίστευτο αυτό με το δοντάκι!!!

Αστερίνα να σου ζήσει το μωράκι! Πάλεψέ το με το θηλασμό. Βγάζε με το θήλαστρο κάθε 2 ώρες για να μην σου κοπεί το γάλα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες στο θέμα "θηλασμός".

Xanp κι σε εμάς ο μπέμπης που θηλάζει αποκλειστικά έχει κακά μουσταρδί με κόκκους.

Marroz κι ο δικός μου όλο τρώει και κάνει κακά. Ίσως τα μικρά μωρά το έχουν αυτό...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Γεια σας γλυκιές μανουλίτσες!!!! Πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τα μπεμπουλάκια σας!!! Άντε να ρθει και η δική μας σειρά!!!

Αστερίνα συγχαρητήρια να σου ζήσει!!!

Γιατί με βλέπω τελευταία???????????? Οτίλια τι γίνεται κοριτσάκι???Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αναστατώνεσαι.....με το καλό να ρθει η μανούλα σου!!!κι εγώ έτσι συγχίζομαι αλλά δυστυχώς δεν κερδίζω τίποτα μόνο χαλάω τη διάθεσή μου...και του μπέμπη φυσικά.....κουράγιο!!!

Ενώ η κοιλιά μου ήταν μικρή, αυτή την εβδομάδα νοιώθω ότι έχει εκτοξευτεί και ότι έχει πέσει και λιγο. Συσπάσεις δεν νοιώθω καθόλου μόnο πίεση χαμηλά και τον μπέμπη να κουνιέται συνέχεια!!!

Εχτές είχαμε γιατρό...όλα καλά κα την Τρίτη πάμε για να μας κάνει εξέταση να δει τη θέση του μωρού ακριβώς!!!!! Δηλαδή τι ακριβώς θα μ κάνει?????????

Κατά τα άλλα δεν την παλεύω!!! Ζεσταίνομαι πολύ και είμαι συνέχεια με aircondiion. Προσπαθώ και περπατάω καμιά ωρίτσα την ημέρα...τι να κάνουμε....αναμένουμε τον μπεμπάκο!!!!

Ποιες έχουμε μείνει??? Πού έχετε πάει μανουλιτσες??? Εύχομαι με το καλό και με έναν πόνο!!!!

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Χτες έκανα μία δοκιμή να δω πόσο γάλα πίνει ο μικρός.. Επειδή κάθε νύχτα δείχνει πεινασμένος σε σημείο που να τρώει μερικές ώρες σχεδόν συνεχόμενα (με διαλείμματα για ρέψιμο και άλλαγμα) ήθελα να δω τι συμβαίνει και αν φτάνει το γάλα μου. Έτσι χτες κατά τις 12 του έδωσα λίγο δικό μου γαλατάκι σε μπιμπερό. Ήπιε 65 ml με τρελή λαιμαργία και στο καπάκι ζήταγε κι άλλο. Έτσι του έδωσα από το ένα στήθος. Μετά ρεύτηκε, τον αλλάξαμε και στη μισή ώρα πείναγε ξανά!!! Ήπιε πάλι γάλα και αυτή τη δουλειά κάναμε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα!

Δεν ξέρω τι συμβαίνει! Μήπως το παιδί μου είναι βουλημικό;;; Γίνεται μωρά που θηλάζουν να γίνουν παχύσαρκα;;; Πήρε 140 γραμμάρια βάρος μέσα σε δύο μέρες!!!

Αυτό με το μπιμπερό δεν το ξανακάνω (μόνο σε μεγάλη ανάγκη, π.χ. αν λείψω από το σπίτι). Δεν μου άρεσε που ήπιε μέσα σε δύο λεπτά γάλα που θα έκανε πολλή περισσότερη ώρα να πιει από το στήθος. Ένιωθα σαν να τον μπουκώνω. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι όταν κλαίει τις νύχτες δεν είναι γιατί έχει συνηθίσει στις αγκαλιές, ή θέλει το στήθος σαν πιπίλα, αλλά γιατί όντως πεινάει!!!

Έχω ένα λαίμαργο ανθρωπάκι!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Αστερίνα μου να σου ζήσει το μωράκι να είναι γερό και καλότυχο!!!

Εμένα ο δικός μου βγήκε πολύ λαίμαργος, μπουκώνεται με τη μία και στο τέλος το βγάζει!!!! Αφού τον έχω ταίσει καμιά ώρα και δείχνει χορτασμένος, άμα παραμείνει ξύπνιος αρχίζει να τρώει τα χέρια του! Αυτό το παιδί έχει συνδιάσει το ξύπνημα μόνο με φαγητό!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Μανούλες που φοβάστε ότι είναι λαίμαργα τα μωρά σας, θα έπρεπε να χαίρεστε! Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που τρώνε με τόση λαχτάρα το γαλατάκι σας! Μπορεί να παίρνουν παραπάνω βάρος από τα παιδάκια που πίνουν ξένο αλλά να ξέρετε ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο και θα γίνει και ύψος! Μακάρι και το δικό μου να είναι έτσι "βουλιμικό" κι ας κοιμάμαι και 1 ώρα τη μέρα.

Αστερίνα και Ριάννα να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!! Ριάννα κουφάθηκα με το δοντάκι! Νεογέννητο με δοντάκι πρώτη φορά το ακούω..

Κορίτσια μη μπερδεύεστε με μενα και νομίζετε ότι είμαι όντως τρελά στις μέρες μου, είμαι δηλαδή αλλά το τικεράκι μου θα δείχνει στο τέλος ότι γέννησα στην 44η εβδομάδα (χαχα). Απλά εδώ σου βρίσκουν πητ με βάση τη β΄επιπέδου κι όχι με βάση την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου, πολύ λογικό διότι δεν είχα σταθερό κύκλο κι έτσι έχω πητ 29/08, οπότε τώρα είμαι 38 και 4, με κανένα σύμπτωμα βέβαια πάντα!!!

Ο μπέμπης μου 2 μέρες κλωτσούσε ασταμάτητα, χτες είχε κάτσει κάπως και τεντωνόταν, σχεδόν με πόναγε έτσι που μου τέντωνε την κοιλιά και σήμερα έχει κουνηθεί ελάχιστα.... Κάνει κάτι πάρα πολύ υποτονικά κάθε 2-3 ώρες, αναγκάστηκα να φάω 2 φορές σοκολάτα και να πιω χυμό για να τον ξυπνήσω.

Άντε έρχεται και η μαμά σήμερα, αλλά είχα φτάσει σε σημείο να το βλέπω κι αυτό αρνητικά.. Σε κάποια φάση ήθελα τόσο την ησυχία μου λόγω των συγγενών του άντρα μου που μας είχαν σπάσει τα νεύρα που σκέφτηκα ότι ούτε τη μαμά μου δε θέλω τώρα. Ηρέμησαν αισθητά τα πράγματα διότι το χειρίστηκε άψογα και εντελώς διακριτικά ο άντρας μου. Τους βγάλαμε έξω και χτες πήγαμε εκεί για φαγητό οπότε δε μαζεύτηκαν εδω.. Σήμερα με έχουν αφήσει μόνη μου, μου χρειάζεται κι αυτό αν και θα ήθελα εδώ τον αντρούλη μου!

VbTYp1.png

Mommyart κι εμένα μεγάλωσε αισθητά η κοιλιά μου αυτή τη βδομάδα. Είχα κι εγώ μικρή κοιλιά και τούρλωσε απότομα! Ούτε εγώ περίμενα ότι θα γίνει έτσι που γκρίνιαζα ότι έχω μικρή κοιλιά.. Η τινγκερ πού ειναι;;; Λετε;;;

VbTYp1.png

Γειά σας κορίτσια μου:)

Λοιπόν για να μην αγχώνεστε για το πόσο τρώνε όσα θηλάζουν αποκλειστικά θα σας πω ότι ο μπόμπος το τελευταίο τριήμερο πήρε 300 γραμμάρια!!!! Γενικά μπορεί κάποια τριήμερα να παίρνουν πάρα πολύ και κάποια καθόλου μη σας ανησυχεί είναι απολύτως φυσιολογικό. Και η Λένα τα ίδια έκανε τους πρώτους μήνες.

Κατά τα άλλα σήμερα σαραντίσαμε και τώρα μόλις φύγαμε απο την εκκλησία που πήγαμε για την ευχή :) Μεγαλώσε το αντράκι μου!!!!!

Το βράδυ περιμένουμε και το μπαμπά μας που έρχεται για το Σαββατοκύριακο και για να μας μαζέψει την Κυριακή να γυρίσουμε Αθήνα.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα κακά γιατί ο γιος μου είχε δυσκοιλιότητα με το δικό μου πάντα μόνο γάλα και στην αρχή είχα περάσει τρελό λούκι μέχρι να βρω τι τον πείραζε...

Η μικρή τα κάνει σε κάθε γεύμα σχεδόν και επειδή τα βγάζει έτσι είπα μην έχει ευκοίλια...Θεώρησα ότι πιάσαμε άκρα στα 2 παιδιά.Αλλά μάλλον η μικρή τα κάνει κανονικά αφού κάνουν έτσι και τα δικά σας...

Και εμείς μόνο γάλα από την μαμά πίνουμε...Πάντως και εμένα εχθές κάθε 2 ώρες ήθελε να φάει ενώ το βράδυ τρώει κάθε 3 με 3,5...Περνάμε φάση μάλλον και εμείς...

Το καλό της μικρής είναι ότι τρώει λαίμαργα κάνα 10 λεπτό και ότι τραβήξει αλλά την ακούω ότι καταπίνει πολύ λαίμαργα.Γουλίτσες ευτυχώς δεν βγάζει καθόλου οπότε αφού δεν γκρινιάζει θεωρώ ότι τρώει μια χαρά και ήδη νιώθω ότι βάρυνε όταν την κρατάω...Δεν την ζυγίζω να μην αγχώνομαι.Στον μήνα που θα μας ξαναδεί η γιατρός μας βλέπουμε τι κάναμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι κανετε μανουλιτσες?

η πληροφορια της ημερας για μας που δεν γεννησαμε ακομα: μουσταρδι κακακια με σβολακια μεσα=φυσιολογικο!χαχαχα!

λοιπον ο ντοκτορ, επειδη εχω πολλες και εντονες συσπασεις, ηθελε να με κρατησει αλλα του την εκανα!του ειπα οτι δε γενναω ακομα, αλλα μου ειπε οτι το αργοτερο πεμπτη θα γεννησω με υποβοηθηση γιατι το μπεμπε παραμεγαλωσε και ζοριζεται εκει μεσα. εχει εμπεδωθει κανονικα ομως φοβαται οτι λογω μεγεθους δεν θα μπορει να προχωρησει στο επομενο σταδιο κι αν το αφησουμε θα ξεφυγει πολυ(τωρα ειναι περιπου 3800). τι να απω..του ειπα οτι δεν θελω προκληση και μου ειπε οτι απο τη στιγμη που εχω τους δικους μου πονους ηδη, αυτο που θα μου βαλει θα ειναι πολυ λιγοτερο απο κανονικη δοση..εσεις τι λετε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Tingerbell είναι πιθανό να σε πιάσουν οι πόνοι πριν την Πέμπτη! Αλλά και με μικρή δόση πρόκλησης δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στέλνε μας νέα σου!!!

Σε εμάς δυστυχώς έχει ανάποδα ωράρια ο μικρός. Κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενα τη μέρα και τη νύχτα το πολύ 1,5 με 2 ώρες συνεχόμενα. Στο διάστημα 23.00-03.00 είναι τελείως ξύπνιος και τρώει σχεδόν συνέχεια! Εύχομαι να αλλάξει ωράριο σιγά σιγά...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Tingerbell είναι πιθανό να σε πιάσουν οι πόνοι πριν την Πέμπτη! Αλλά και με μικρή δόση πρόκλησης δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στέλνε μας νέα σου!!!

Σε εμάς δυστυχώς έχει ανάποδα ωράρια ο μικρός. Κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενα τη μέρα και τη νύχτα το πολύ 1,5 με 2 ώρες συνεχόμενα. Στο διάστημα 23.00-03.00 είναι τελείως ξύπνιος και τρώει σχεδόν συνέχεια! Εύχομαι να αλλάξει ωράριο σιγά σιγά...

Tango μου κι εμάς μία από τα ίδια!! Ο παιδίατρος με ρώτησε αν τον αισθανόμουνα περισσότερο το βράδυ, γιατί από την κοιλιά μπερδεύουν νύχτα με μέρα κι αυτό θα στρώσει σιγά σιγά τις 40 ημέρες ;)

Ξανθή τον ρώτησα επίσης και για τα κακάκια και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα! Όλα καλά λοιπόν:)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...