Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας σε όσες γεννήσατε, και με το καλό σε όσες έχουμε μείνει!!!!!!

Έχω καιρό να γράψω, αλλά παρακολουθώ τα νέα σας και χαίρομαι!!!

Εγώ ακόμα να γεννήσω! Τελικά πριν από ένα μήνα περίπου άλλαξα γιατρό γιατί είχε σκοπό να με ξεγεννήσει με καισαρική στα τέλη του Ιουλίου (μάλλον είχε σχεδιασει πάει διακοπές και ήθελε να με ξεπετάξει) και τελικά θα γεννήσω στο Ιασώ. Χθες έκανα NST και μου 'πε ο καινούργιος γιατρός ότι το μωρό είναι μια χαρά και δεν βλέπει να γεννάω πριν την ΠΗΤ.

Οτίλιά μου, σε λυπάμαι που 'χεις την πεθερά σου... Εμένα η δικιά μου ευτυχώς δεν θα 'ρθει καθόλου!!!

SUWgp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμαν ρε Οτιλια... κανε υπομονη κοριτσακι και προς Θεου μην το βγαζεις ολο αυτο στον αντρα σου. πιστεψε με ολοι αγαπουν παρα πολυ τη μανουλα τους για να δεχτουν οτι μπορει να γινεται και ενοχλητικη.

οσο γι'αυτα που κρεμασε στην κουνια,μην ανησυχεις!κι εσυ ειχες μικρη πανω απο το κεφαλι σου κι εγω και ολα τα μωρα αυτης της χωρας. τιποτα δεν θα παθει.απλα βεβαιωσου οτι ειναι λιγο πιο ψηλα απο το κεφαλακι του και οτι ειναι καλα ασφαλισμενα τα παραμανακια. η δικια μου τα κρεμασε πανω σε ρουχα!

κατα τ'αλλα κανε υπομονη και προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται.ζητα να σου κανει σιδερο,θα το κανει.κι αν φουντωνεις να βγαινεις μια βολτα να αλλαζεις λιγο παραστασεις. δεν ειναι φιλοξενουμενοι με την ακριβη εννοια του ορου,οποτε κι εσυ δεν εισαι υποχρεωμενη να τρεχεις πισω τους και να τους υπηρετεις!

κοριτσια χαιρομαι που τα μπεμπε δε μασανε απο ζεστη! φανταζομαι τα εχουμε ελαφρα ντυμενα ε?η παιζει τιποτα με τις θερμοκρασιες και πρεπει να γινονται κρεμμυδια? οι αποψεις απο φιλες μου μανες διιστανται...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα σας...Οτίλια στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς μιας και εγώ την έχω εδώ την πεθερά αλλά θα φύγει αύριο λέει(καιρός ήταν)....

Για τα κρεμαστά πες απλά ότι είπε ο παιδίατρος ότι τον πρώτο καιρό δεν πρέπει να έρθει σε επαφή το μωρό με μέταλλα γενικά είναι αλήθεια...Αλλιώς βάζε το παιδί από την αντίθετη κατεύθυνση...

Τινγκερ εγώ την έχω με ένα αμάνικο εσώρουχο μόνο όλη μέρα και το βράδυ της βάζω εσώρουχο με μανίκι κοντομάνικο πάντα και τίποτα άλλο.Αν δω ότι κάνει ψύχρα της ρίχνω και ένα σεντονάκι...Ελέγχω και τα ποδαράκια της και όσο έχουν νορμάλ θερμοκρασία δεν σκάω καθόλου...Η δικιά μου γιατρός είπε ότι φοράμε εμείς και το μωρό μιας και έχει παραπάνω θερμοκρασία από εμάς..

Σήμερα γεννάει η γκλαμ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ......34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ..... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... ...........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300...........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ......37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011 2545......46 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100......50 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150.................38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790.................38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......05/08/2011........................38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400.....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ...................07/08/2011 3320.....53,5.....38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81...........08/08/2011 3370.....52.5.....40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval................08/08/2011 2440.................37w4d Να σας ζήσει!
  15. emi ....................10/08/2011 3050......50 εκ....38w5d Να σας ζήσει!
  16. ΓωγώΖ.................10/08/2011 3550.................37w3d Να σας ζήσει!
  17. Anastasia81.........10/08/2011 3000.....51 εκ....38w3d Να σας ζήσει!
  18. YIOUPI.................10/08/2011 2910.....49........40w Να σας ζήσει!
  19. Dawn ..................14/08/2011........................39w3d Να σας ζήσει!
  20. asterina...............15/08/2011 3600.................40w1d Να σας ζήσει!
  21. rianna..................15/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  22. glam....................19/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  23. Anthi29................
  24. MIDE....................
  25. Wonderland .........

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  2. mara76..............24/08/2011
  3. sofia82...............25/08/2011

4. mamouna ..........25/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  5. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  6. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  7. stellakoly........... 29/08/2011
  8. mommyart..........30/08/2011

9. *tingerbell*.........31/08/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!

Γκλαμ να σας ζήσει ο γιος σας γερός και καλότυχος να είναι!!!

Από ρουχαλάκια τον ντύνω κι εγώ ελαφριά. Αμάνικο κορμάκι ή το πολύ με κοντό μανικάκι. Αν τυχόν βάλω κλιματισμό τον σκεπάζω και με ένα σεντόνι και αποφεύγω να βρίσκεται στο σημείο που βγαίνει ο αέρας. Ενίοτε τον αφήνω και μόνο με την πάνα. Μια φορά δε τον έβαλα γυμνούλη πάνω σε ένα σελτεδάκι για μισή ώρα. Φαινόταν να το καταευχαριστιέται. Τον είχα ήδη αλλάξει δύο φορές απανωτά, οπότε υπέθεσα ότι δεν θα με κατουρήσει. Αμ δε!!! Τα έκανε όλα λίμπα, έκανε κακά και κατούρησε! Όμως το κατευχαριστήθηκε!!! Έχουν ανάγκη τα μικρά να αερίζονται και λίγο.

Οτίλια μη δίνεις πολλή έμφαση σε ό,τι σε ενοχλεί γιατί χαλάς άδικα τη διάθεσή σου. Δύο λύσεις υπάρχουν: είτε εξαφανίζεις τα φυλαχτά όταν φύγει η πεθερά σου, είτε τα αποδέχεσαι ως έθιμο και τα αφήνεις στην κούνια. Δεν νομίζω να πάθει τίποτα το μωρό. Είναι απίθανο να πέσουν αν είναι καλά ασφαλισμένα. Αλλά και να τα διώξεις δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις. Βάλ'τα κάπου αλλού.

Εγώ από νέα: Τρελό ξενύχτι! Μέχρι τις 3.30 το βράδυ ο μικρός ήταν αναστατωμένος και όλο ήθελε να τρώει. Έδειχνε σαν να δυσφορεί ή να πονάει. Τα χάνουμε και δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε. Έχει και συνέχεια λόξυγγα που του περνάει με το γάλα, άρα τον έχω συνέχεια τη νύχτα στο στήθος. Όταν τον αφήνω κλαίει... Τα έχω παίξει!

Άλλο νέο είναι ότι άρχισα να συλλέγω γάλα με θήλαστρο για όταν γυρίσω στη δουλειά...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Οτίλια υπομονή με την πεθερά..Θα φύγει κ θα βρεις την ηρεμία σου.Προσπάθησε να την γράφεις όσο μπορείς και μη λες πολλά μαζί της. Θα δεις μετά πως θα τρέχει και θα σε ρωτάει αν είσαι καλά κ αν θες κάτι..;)

Τίνγκερ κ εγώ όλη μέρα με κοντομάνικο εσωρουχάκι τον έχω. Τα πρώτα βράδια προσπαθούσα να του βάλω σεντονάκι στα ποδαράκια που μένουν γυμνά, αλλά τσαντιζόταν κ το πέταγε με κλωτσιές!:rolleyes: Πλέον δε του έχω βάλει κάτι άλλο για σκέπασμα..Σκέφτομαι τι θα κάνω σε λίγο καιρό που θα πρέπει να μπει η κουβερτούλα κ αργότερα το πάπλωμα! Πολύ αντιδραστικό το παιδί μου...

Πριν λίγο ξυπνήσαμε και τώρα ο μπέμπης συνεχίζει τον ύπνο του... Το βράδυ έτρωγε για 50 λεπτά χωρίς σταματημό! Τρόμαξα...:shock: Είναι πολύ λαίμαργος και όταν θέλει να φάει, χαλάει τον κόσμο.....:rolleyes: Ήρθε κ η παιδίατρος χθες για ένα ζυγισματάκι και μας βρήκε πολύ καλούς...Ο μπέμπης έχει πάρει 240 gr μέσα σε 5 μέρες! Από αδυνατούλης που γεννήθηκε, προβλέπω να γίνεται βουβαλάκι!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Τανγκο περνάτε το αλμα των 3 εβδομαδων (το πρωτο ειναι το 7-10 ημερων).Δες παρακάτω:

Λοιπόν αντιγράφω από το τόπικ με τα αλματα:

Αλματα ανάπτυξης κανουν ολα τα μωρακια . Επίσης δεν υπάρχει διάκριση σε μωρακια που θηλάζουν και σε μωράκια που πινουν ξένο γάλα .

Ομως οπως έχουμε πει πολλες φορες και εδω καθε μωρακι ειναι διαφορετικό οποτε η ένταση και ο τρόπος που περνά αυτη τη φάση ειναι διαφορετικός .

Τα θηλάζοντα μωράκια στο άλμα ανάπτυξης περνούν πιο πολλες ώρες στο στήθος την ημέρα και την νυχτα φροντιζοντας έτσι να αυξησουν την παραγωγή της μαμάς .

Τα μωράκια που πινουν ξένο γάλα κανουν μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας γεύματα χωρίς πολύ ορεξη και πολλες φορες αφήνουν στη μέση το γεύμα .

Οπως αναφέρει το βιβλίο , οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

(Θα προσπαθήσω να σκαναρω την σελιδα καποια στιγμη τα χει πολυ ωραία)

Η φάση που περνάμε εμεις ειναι η πιο έντονη ! Το μωρό πλεον ειναι ενας "μικρός ενήλικας" με αναπτυγμένες ολες τις αισθήσεις και οι αλλαγές ειναι ραγδαίες . Ποτε πιο πριν και ποτε πιο μετά δεν γινονται τοσες πολλες αλλαγες στο μωρο !

Ολες αυτες οι αλλαγες φοβίζουν το μωρακι μας του προκαλούν ενταση και γιαυτο κλαιει Παρηγορια βρισκει μονο στην αγκαλιά και ειδικά της μανούλας .

Εδω και 3 μέρες η μικρή μου κοιμαται την ημέρα μονο πάνω μας ! Η στην αγκαλιά μου (μου χει ξεραθει το ενα χερι ) ή μεσα στο μει ται !

Ετσι έκανε τις πρωτες 10 μέρες της ζωής της . Κοιμοταν την διαρκεια της μερας μονο πανω μας και πουθενα αλλου . Το μωρο μου ταραζεται με ολα αυτα που συμβαινουν και ψαχνει να γυρισει πισω σε γνώριμες καταστάσεις (δεν τα εξηγώ σωστα ) . Αυτο θα το κάνει και αλλες φορες στο μέλλον και μαλιστα κοντα στην ηλικια ενος ετους και ανω θα βλεπουμε πολλες φορες το μωρακι μας να παιδιαρίζει .

Οπότε υπομονη.

Οτιλια εγω υγρα ειχα τις τελευταιες 2 εβδομαδες....

Σας φιλω...κ τρεχωωωωωωωω....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Η μικρή κάνει κακά αρκετές φορές μέσα στη μέρα είναι μουσταρδί με κόκκους μέσα και κυρίως είναι υγρά χρωματισμένα που λερώνουν την πάνα.Για πείτε είμαστε οκ εσάς έτσι κάνουν;;;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Η μικρή κάνει κακά αρκετές φορές μέσα στη μέρα είναι μουσταρδί με κόκκους μέσα και κυρίως είναι υγρά χρωματισμένα που λερώνουν την πάνα.Για πείτε είμαστε οκ εσάς έτσι κάνουν;;;

Δεν πιστεύω Ξανθή μου ότι είναι κάτι κι εμάς μουσταρδί είναι με μπαλάκια!!

Βέβαια την άλλη εβδομάδα που θα τον πάω στον παιδίατρο θα του κάνω μια ερώτηση για να είμαι σίγουρη! Δευτερομάνα και τα έχω ξεχάσει τελείως!!!! :tongue:

81332fc420.png

6e08565c49.png

Κορίτσια να σας κάνω δύο ερωτήσεις...

Επειδή με τον θηλασμό δεν τα πήγα τόσο καλά με την μεγάλη και θέλω πολύ να το παλέψω με τον μικρό!!!!

Α) Αυτά τα χάπια μπύρας κάνουν τίποτα ή τσάμπα λεφτά είναι;

Β) Αν θέλω να βγάλω γάλα για φύλαξη πότε είναι καλύτερα, μόλις τελειώσω με το τάισμα ή ενδιάμεσα; Το μόνο μου άγχος είναι ότι θα δω να βγαίνει μόνο 30 ml όπως με τη μεγάλη και θα χτυπάω το κεφάλι μου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης! Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, ο άντρας μου το χειρίζεται όσο καλύτερα θα μπορούσε και ευτυχώς ούτε κι εκείνος τους θέλει όλη μέρα μες στα πόδια του. Αύριο έρχεται και η μαμά μου, μου έχει λείψει πολύ και θα της ζητάω τη βοήθεια που θέλω χωρίς συστολές. Περπατάω πολύ, δεν τον νιώθω να κατεβαίνει, αλλά τα υγρά υγρά..

VbTYp1.png

YIOUPI αλμα αναπτυξης? 3 μερες με εχει τρελανει κανει να φαει 1 ωρα

(πινουμε ξενο) και τρωει λιγο δεν θελει αλλο και σε 1 ωρα ξαναθελει με ψοφησε ρε κοριτσια ασε που δεν θελω να την αφηνω να κλαιει γιατι η δικια μου εκανε ομφαλοκηλη και δεν θελω να πιεζεται πολυ ααααχχ τι τραβαμε και εμεις οι μανες....

IEJ0p3.png lqkDp3.png

YIOUPI αλμα αναπτυξης? 3 μερες με εχει τρελανει κανει να φαει 1 ωρα

(πινουμε ξενο) και τρωει λιγο δεν θελει αλλο και σε 1 ωρα ξαναθελει με ψοφησε ρε κοριτσια ασε που δεν θελω να την αφηνω να κλαιει γιατι η δικια μου εκανε ομφαλοκηλη και δεν θελω να πιεζεται πολυ ααααχχ τι τραβαμε και εμεις οι μανες....

Υπομονή, να τα ακούμε κι εμείς αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει.. Τι είναι η ομφαλοκήλη; Τρώει τουλάχιστον κάθε μια ώρα όσο κουραστικό και να είναι για σενα...

VbTYp1.png

καλημερα ,θα σας πω εν συντομια τα νεα μου γιατι τα μικρα εχουν ξεφυγει εδω!!!!!γεννησα την κυριακη 14-8 στο ρεα με φυσιολογικο τοκετο ,ενα κοριτσακια 3200 και γεννηθηκε με ενα δοντακι.βεβαια μας ειπαν επειτα βεβαια απο δικο μας ψαξιμο πως αν αρχισει και κουνιεται να παμε σε παιδοδοντιατρο να μας το βγαλει.ολα πολυ καλα μονο που δεν θυλαζω λογω δοντιου και νομιζω πως θελει πιπιλα αλα φοβαμαι για να μην κουνηθει το δοντι μας

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλημερα κοριτσια! γεννησαμε και εμεις μια μπεμπα 3600 με καισαρικη,ευτυχως ολα πηγαν καλα! η μικρη ειχε τυλιχτη με τον λωρο,και ηταν εκτος κολπου.

τωρα προσπαθω να θηλασω αλλα δεν πιανει το στηθος καθολου! εχω γαλα και εβελα θηλαστρο,και καταφερα επιτελους πριν μια ωρα να το βγαλω!

σε οσα κοριτσια γεννησαν ευχομαι να σας ζησουν ! γιατι και εγω εχω χασει την μπαλα!

οτιλια κανε υπομονη εμεινε πολυ λιγο,και εγω ετσι ειχα τρελαθει....νομιζα οτι δεν θα γεννησω ποτε!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...