Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

για να δουμε θα ειμαι εγω η θα με φαει καμια στην στροφη χαχα!!!

να σας ζησουν κοριτσια!

αντε και εμενα δυο μερουλες μου εμειναν και αν και ειναι το δευτερο παιδακι μου εχω πολυ αγωνια να πανε ολα καλα και να δω την φατσουλα του φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!

μου φαινεται απιστευτο που μειναμε μονο δεκα φουσκοκοιλιτσες(κι εγω τελευταια:))!

χθες δεν ξερω τι με επιασε και καθαρισα ολο το σπιτι σαν μανιακη...μετα,οταν πια τελειωσα με επιασε η μεση μου,πρηστηκαν τα ποδια και τα χερια μου και καπως ετσι συνεχιζω να ειμαι και σημερα... ασε που στα χερια πονανε τα δαχτυλακια μου και δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα. να γεμισω τη μπανιερα κρυο νερο και να μπω μεσα? τι στο καλο να κανω να ανακουφιστω λιγακι?

χαιρομαι πολυ που οι μανουλες τα πατε τοσο καλα με τα μωρακια σας και που παλευετε και το θεμα του θηλασμου!μακαρι να τα παμε τοσο καλα και οι υπολοιπες.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

τι με επιασε λεει? φωλιασμα δηλαδη? χαχαχα! λες τωρα που αστραψε το σπιτι να μου κανει κανενα τζα το σπουργιτακι? μα το αστειο ειναι οτι εκανα ολο το σπιτι πανω-κατω! ακομα και προ εγκυμοσυνης τη μια μερα εκανα το ενα πατωμα, την αλλη το αλλο... τι να πω..θα δουμε τι θα μας πει αυριο ο ντοκτορ!

α και κατι ακομα...χθες ολο τοβραδυ ειχα ενοχληση απο κατω αλλα εσωτερικα..σα να τσιμπουσανε μεγαλες βελονες. αυτο συνηθως το ενιωθα μονο οταν παραπερπατουσα και ποτε ξαπλωμενη. υπαρχει περιπτωση να εχει να κανει με τη θεση του μωρου?

glam δυο μερουλες μονο ε? αντε ολα καλα θα πανε και θα κρατας το μπουρμπουλι σου αγκαλιτσα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινγκερ θα σου πει ο αρμόδιος δηλαδή ο γιατρός αλλά λένε ότι όταν σε πιάνει το σύνδρομο της φωλιάς καθαρίζεις μανιωδώς...Τώρα κοντά είσαι οπότε όλα είναι πιθανά..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω Ξανθη μου! οντως κοντα ειμαστε πια...τι σε 2 μερες τι σε 2 βδομαδες... τον φαγαμε τον ονο!

η οτιλια δεν μπηκε καθολου ε? τρεχει με τα σογια του συζυγου η εχουμε αραγε κανενα ευχαριστο?

η ζεστη και σημερα απαλευτη!

τα μπεμπε με τη ζεστη πως τα πανε? οσες δηλαδη τα εχετε ηδη σπιτακι σας και σας πιανουν οι ζεστες,διαμαρτυρονται τα μικρουλια η ειναι οκ?

Καλημέρες κορίτσια μου!!!! Άντε λίγες μείνετε ακόμη κι εσείς δε θα αργότερα πολύ ακόμη:):):) Ο μπόμπος αισίως έφτασε 3.300 δηλαδή πήρε ένα κιλό τις 17 μέρες που είμαστε εδώ και έχει γίνει ένα κουκλί!!!!

Τίμησε εμείς εδώ που έχει πολύ ζέστη και έχουμε μόνο ανεμιστήρα οροφής μια χαρά την παλεύει ο μικρός. Βέβαια σίγουρα η ζέστη της πόλης είναι χειρότερη αλλά θα σου πω σε μια βδομάδα που θα είμαστε πίσω Αθήνα.

Με το καλό και τα υπόλοιπα γεννητούρια μας!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!!

Ξανθή εμένα μου είπαν ότι μέχρι 12 είναι φυσιολογικό...Αλλά τον έβαλαν φωτοθεραπεία προληπτικά για να μην ανέβει κ άλλο...Αν ανέβαινε, την επόμενη μέρα δε θα βγαίναμε από το μαιευτήριο! Είχα ένα άγχος όλο το βράδυ....ούτε στις πανελλήνιες έτσι!

Τινγκερ όλα καλά με τη ζέστη..Ευτυχώς αυτές τις μέρες δεν είναι τραγική...Σήμερα έχει κ ένα δροσερό αεράκι και είμαστε οκ! Μόνο όταν θηλάζω νιώθω ζέστη κ ανοίγω για λίγο το a/c...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μαρόζ ένα έχω καταλάβει ότι ο καθένας λέει τα δικά του.Και δεν εννοώ εμάς εννοώ στα νοσοκομεία, τους παιδίατρος κτλ για το ίδιο πράγμα εμένα μου είχαν πει μέχρι 14 νορμάλ εσένα 12 σε κάποια άλλη μπορεί να πούνε 13 ότι να ναι.Καθίστε να δείτε τι θα γίνει από απόψεις όταν ξεκινήσουν να τρώνε τα μπεμπέκια μας...Εκεί να δείτε κακός χαμός από απόψεις και γνώμες παιδιάτρων...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στον 5ο όροφο ήμουν!!! Στο 508! Κρίμα που δεν βρεθήκαμε...

Emi και Youpi να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Εγω ημουν στο :shock:506 στο διπλανο δωματιο.και σε οσες δεν προλαβα να ευχηθω να σας ζησουν τα μωρακια σας κοριτσια.

oNg0p3.png

Χαρούλα απίστευτο που είμασταν τόσο κοντά!!!

Υοupi μπράβο σου που επέμεινες στο θηλασμό!!! Ταλαιπωρήθηκες στη γέννα, τώρα όμως έχεις να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Marilou είχαμε μάλλον τα δύο πιο μικρά μωράκια του καφέ! Εμένα γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες αλλά ήταν ελαφρύς και κοντούλης. Ευτυχώς με το θηλασμό πήραμε βάρος! Σε 2 εβδομάδες πήρε 800 γραμμάρια! Φτάσαμε τα 3200 από τα 2430 που είχε πάει ο μικρός μετά τη γέννα... Είμαι καταχαρούμενη που παίρνει βάρος με το γαλατάκι μου!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όχι απλά δε γέννησα αλλά έχω και απίστευτα νεύρα με τους συγγενείς του άντρα μου, σιγά μη γεννήσω σύντομα, αφού δεν είμαι καθόλου ήρεμη... Ο αδερφός του κάνει κατάληψη στον υπολογιστή μου κάθε πρωι και δεν μπορώ να μπαίνω να γράφω και η πεθερά μου απλά με συγχύζει! Μιλάει όλη την ώρα, λέει άσχετα και καμιά φορά και πικρόχολα και τα νεύρα μου είναι τσατάλια!!! Υποτίθεται με βοηθάει με δουλειές του σπιτιού, αλλά να το βράσω, μου 'χει κάνει την καινούρια κουζίνα κ#&8λο... και φυσικά ντρέπομαι να της ζητήσω να μου σιδερώσει που είναι και το πιο κουραστικό στην τελική (για μενα τουλάχιστον). Τίνγκερ το σύνδρομο της φωλιάς το είχα την προηγούμενη βδομάδα, είναι ένδειξη ότι κοντεύουμε... τώρα μου έχει φύγει τελείως όμως πάλι. Το αντίθετο μάλιστα θα περιμένω να φύγουν για να γεννήσω, το ξέρω είναι ψυχολογικό! Μυρίζομαι και μπόρα με τον άντρα μου με όλα αυτά, ε δεν πρόκειται να κατέβει έτσι το παιδί! Όσο για τα πονάκια σαν ξυράφια που ένιωσες χαμηλά είναι η εμπέδωση του μωρού!!!Τυχερή!!Έτσι ακριβώς μου περιέγραψε την εμπέδωση η μαία, ειδικά αν δεν περπάταγες και τα ένιωσες ξαπλωμένη και στο άσχετο! Σίγουρα έχει κατέβει ο μικρός σου! Να δεις που θα γεννήσεις νωρίτερα από μενα! Να ρωτήσω τα υγρά που έχουν αυξηθεί επικίνδυνα είναι κάτι; Από χτες χωρίς να εχω κανένα άλλο σύμπτωμα γεμίζει το εσώρουχο μου ανά 2-3 ώρες με μια κουταλιά της σούπας (σόρυ για την περιγραφή...). Να ενημερώσω τη μαία;

VbTYp1.png

Οτίλια πω πω τι περνας.εχεις τα δικα σου εχεις κ το σοι!εχω κ εγω πεθερα κ σε καταλαβαινω απολυτα!παντως μη κολωνεις....αφου ηρθε να βοηθησει η πεθερα σου φυσικα θα ειναι κ προθυμη να σιδερωσει!κανε λιγο ακομη υπομονη πλησιαζουν οι μερες κ μετα ολα θα ειναι τελεια με το νινακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!σκεψου μονο το νινακι σου κ τις ωραιες μερες που σε περιμενουν !φιλακια πολλα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Οτίλια πω πω τι περνας.εχεις τα δικα σου εχεις κ το σοι!εχω κ εγω πεθερα κ σε καταλαβαινω απολυτα!παντως μη κολωνεις....αφου ηρθε να βοηθησει η πεθερα σου φυσικα θα ειναι κ προθυμη να σιδερωσει!κανε λιγο ακομη υπομονη πλησιαζουν οι μερες κ μετα ολα θα ειναι τελεια με το νινακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!σκεψου μονο το νινακι σου κ τις ωραιες μερες που σε περιμενουν !φιλακια πολλα!

Σ' ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά λόγια.. γενικά νιώθω χάλια, είναι μόνο 2 μέρες εδώ κι έχω ήδη κουραστεί... και αργούν να φύγουν! Μέσα σ' όλα η πεθερά με το έτσι θέλω κρέμασε-καρφίτσωσε ένα σωρό πράγματα (παναγίτσες-ματάκια) στην κούνια του μωρού πάνω από το κεφάλι του και σκέφτομαι μήπως είναι επικίνδυνα και πέσουν. Αμαρτία που το σκέφτομαι αλλά τυχαίνει να πιστεύω χωρίς τέτοιες παλιομοδίτικες υπερβολές ειδικά όταν προέχει η ασφάλεια του νεογέννητου. Δεν μπορώ να τα βγάλω όσο είναι εδώ γιατί θα παρεξηγηθεί, εντωμεταξύ καταξοδεύτηκε να τα αγοράσει, είναι όλα χρυσά και ασημένια... Αν γεννήσω όσο είναι εδώ τι κάνουμε;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...