Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Rena το αίμα είναι τα λόχεια. Δεν είναι τυχαίο που ο λαός μας θεωρεί ότι η λοχεία κρατάει 40 μέρες! Εγώ που γεννήσαμε μαζί έχω ακόμη αρκετό αίμα, σαν περίοδο. Όσο για τη μητέρα σου πες της με τρόπο να μένει λιγότερες ώρες μαζί σου. Νομίζω το έχετε ανάγκη να μείνεις λίγο μόνο με τον άντρα σου και τα παιδιά...

Χαρούλα σε έψαχνα στο μαιευτήριο.. Όποια έβλεπα με μωρό ρώταγα αν τη λένε Χαρούλα και είναι από το φόρουμ... Είχα πάει και στο μάθημα της τρίτης για τη φροντίδα του παιδιού αλλά δεν σε είδα.

Ημουν στο 5ο οροφο.Εγω την τριτη δεν ειχα βγει καν απο το δωματιο ημουν πολυ χαλια.Ωραια θα ηταν παντος αν ειχαμε συναντηθει.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είδες emi μου που ανησυχούσες για τα κιλά της μικρής; Να σου ζήσει!

yioupi συγχαρητήρια..είσαι σκληρό καρύδι!

vassoula αυτό που έκαναν δεν είναι απλά ανεύθυνο, είναι εγκληματικό! Τέλος καλό όλα καλά, όμως! Τώρα θα απολαύσεις τη μικρή σου!;)

asterina, rianna κ όσες άλλες δεν ευχήθηκα, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Η Παναγία μας να είναι βοηθός στην ανατροφή των παιδιών μας και όσες δεν έχετε γεννήσει ακόμα, να την έχετε σύμμαχο σε μια εύκολη γέννα!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ημουν στο 5ο οροφο.Εγω την τριτη δεν ειχα βγει καν απο το δωματιο ημουν πολυ χαλια.Ωραια θα ηταν παντος αν ειχαμε συναντηθει.

Κι εγώ στον 5ο όροφο ήμουν!!! Στο 508! Κρίμα που δεν βρεθήκαμε...

Emi και Youpi να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Asterina και youpi να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

Έμι και γιούπι πολύ θα ήθελα να γεννήσω όπως εσείς!

Σήμερα γιορτάζει ο άντρας μου, αλλά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες καλό 15Αύγουστο και χρόνια πολλά! Αύριο που θα έρθουν οι συγγενείς του άντρα μου θα έχω τραπεζόματα, οπότε φαντάζεστε την κούραση, δε με πειράζει όμως γιατί θα με βοηθήσει κι ο άντρας μου και είναι για καλό!

Σήμερα που πήγαμε στη μαία μας είπε ότι ακόμα δεν έχει εμπεδωθεί (καλά το ήξερα, αφού τον νιώθω ακόμα ψηλά), κάναμε και έναν γρήγορο υπέρηχο και διαπιστώσαμε ότι είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω και μάλιστα κοιτάει την πλάτη μου. Δεν τσεκάραμε τίποτα άλλο αν πχ έχει μπλεχτεί με το λώρο διότι μου είπε ότι μπλέκεται και ξεμπλέκεται και δεν υπάρχει λόγος να αγχωθώ. Μου είπε ότι δεν πειράζει που δεν κάνω καθόλου συσπάσεις, αν κάνω δυνατές και ξαφνικά μπορεί και σε 1 ώρα να εμπεδωθεί (αυτό εύχομαι). Επίσης μου είπε ότι είναι πολύ τσουπωτός κι ότι αν περάσω τις 40 εβδ. θα βγει πάνω απο 4 κιλά (ωχ Παναγιά μου) κι ότι τώρα ζυγίζει γύρω στα 3μισι. Όπως φαντάζεστε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σε οποια δεν εχω ευχηθει ζητω συγγνωμη αλλα εχω χασει την μπαλα με τοσα γεννητουρια:)

να σας ζησουν λοιπον τα μπεμπακια σας!να ειναι παντα γερα και χαρουμενα!

οτιλιακι να χαιρεσαι τον συζυγο και με το καλο να τα δεχτεις τα σογια.ευχομαι οι μερες να κυλησουν αρμονικα και να μην ζοριστεις πουθενα!

μια χαρα ο μικρος τσουπωτουλης σου!

ποσες καουρες ακομα ρε κοριτσια...οτι κι αν φαω με καιει!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν! μακαρι η Παναγιτσα να φυλαει τα μωρακια μας και να δωσει δυναμη σε οσες δε γεννησαμε ακομα(και πλεον ειμαστε λιγοτερες!!!)!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλά Χαρούλα και τανγκ είσαστε και στον ίδιο όροφο και δεν καταφέρατε να συναντηθείτε κρίμα έπρεπε να ανταλλάξατε τηλέφωνα...

Οτίλια μη μασάς εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εμπεδωθεί ο ζόρικος άντρας και να βγει με την μία...

Γιουπιγιάγια να σου ζήσει ο κορίτσαρος γερή και καλότυχη να είναι...

Εμείς είμαστε μια χαρά η μικρή είναι τόσο υπναρού που κάθεται για κανένα 10λεπτο ξύπνια και τσακωνόμαστε ποιος θα την πρωτοπάρει...Ο δε μικρός τα έχει παίξει την θέλει ξύπνια και πάει και της λέει συνέχεια ξύπνα τώρα τεμπέλα πρέπει να σε πάρω αγκαλιά σου λέω....Καθόμαστε σαν τα χαζά και οι τρεις από πάνω της και την κοιτάμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σας αντιγράφω από ένα αλλο καφέ που γραφω:

Γειά σας κορίτσια!

Γέννησα τελικά κ εγώ!

Την μέρα της ΠΗΤ 10/8 μια μπουμπού που είναι ίδια με την πρώτη μου κορούλα, 2910 κ 49 ποντάκια!

Πόνους είχα από το βράδυ 8-8 αλλά τη μέρα σταμάτησαν. Αργά το απόγευμα στις 9-8 ξαναξεκίνησαν κ το βράδυ έγιναν αφόρητοι κ είχα κ λίγο αίμα.

Περίμενα να ξημερώσει αφού δεν έπεφταν από το 10λεπτο. Πήγα στο μαιευτήριο το μεσημέρι κ μου έκαναν εισαγωγή σε δωμάτιο αφού το μωρό ήταν πολύ χαμηλά αλλά οι πόνοι σταθεροι στο 10λεπτο. Καθυστερούσα να μπω στο χειρουργείο αφού όταν ξάπλωνα δεν τους υπέφερα κ ήθελα να μπω τελευταία στιγμή στο χειρουργείο για να αποφύγω την επισκληρίδιο... κ αν έμπαινα κ ξάπλωνα στο κρεβατι φυσικά κ θα τη ζητούσα επειδή ήταν ανυπόφοροι οταν ξάπλωνα...

Τελικά μπήκα 6:30, κοντα μου δεν ήταν κανείς ούτε καν από ιατρικό προσωπικό αφού είχαν μια καισαρική κ είχαν πέσει όλοι εκει... Έβαλα τις φωνές όταν σε έναν πόνο εσπασαν τα νερά κ το μωρό κατέβηκε απότομα... το ένοιωθα να βγαίνει...

Όντως ήρθε μια μαια καλή της ώρα κ της κρατούσα το χέρι κ με βοήθησε με αναπνοές. Με άφησε όμως για να ρίξει το κρεβάτι αφού το μωρό ερχόταν. εκείνη την ώρα ήρθε κ ο γιατρός κ με έβρισε που δεν μπήκα πιο πριν για να έκανα κ επισκληρίδιο. Τελοσπάντων με πολύ πόνο βγήκε κ το μωράκι μου στις 7 κ 30 ακριβώς. Ενοιωθα εξουθενωμένη, καμμια σχέση με την προηγούμενη φορά που είχα κάνει επισκληρίδιο κ ήμουν μεσα στον ενθουσιασμο.

Την ώρα που με εραβαν με παιρνει ο Νικος που του είχα αφήσει ρητές εντολές να μην δώσουν στο παιδί ξένο γάλα για κανέναν λόγο για να μου πει πως το παιδί είχε χαμηλό σάκχαρο κ έπρεπε να σιτιστεί άμεσα επειδή κινδύνευε. Του είπα ας του δώσουν τη γλυκόζη κ θα το ταϊσω εγώ αμέσως μολις βγω (αν θυμάστε είχαμε θέμα με αλλεργία στο πρώτο κ δεν ήθελα να το ρισκάρω).

Ετσι κ έγινε κ όταν βγήκα μου ανακοίνωσαν οι γιατροί πως το παιδί θα το κρατούσαν μέσα κ θα του έδιναν γάλα κ θα μου το έφερναν να το θηλάσω μετά το 3ωρο αφού είχε σιτιστεί κ είχαν μετρηθεί οι τιμές του!!!!

Τους είπε ο Νίκος να υπογράψουν κ μετά θα του δώσουν γάλα. Εμεις προτείναμε αφού του έδωσαν τη γλυκόζη κ σταθεροποιήθηκε να το έχω εγώ συνέχεια μαζί μου κ να το θηλάζω κ στο 3ωρο να κάνουν τις μετρήσεις που ήθελαν κ αν δεν ανέβαινε να του έδιναν υποαλλεργικό. Ευτυχώς ήρθε η παιδίατρος της βραδυνής βάρδιας που ήταν υπέρμαχος του θηλασμού κ είπε πως το λογικό ήταν αυτό ακριβώς. Το μωρό να τρώει από τη μαμα κ αν δεν ανεβαιναν οι τιμές να έπαιρνε ξένο.

Αυτό κράτησε ένα 24ωρο που ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ το μωρό δεν χρειάστηκε κ κάτι άλλο πέρα απί το δικό μου γάλα. Την 3η μέρα όμως ανέβασε ικτερο. Αντε πάλι ήρθαν κ μου είπαν να δώσω ξένο για να πάρει πολλά υγρά κ να βοηθηθεί. Τους είπα τότε πως είχα πολυ γάλα που το πετούσα κ θα έβγαζα με το θήλαστρο να συμπληρώσω το θηλασμό. Κ αυτό πέτυχε ευτυχώς επειδή είχα κατεβάσει γρήγορα κ πολύ γαλα.

Αυτές ήταν οι περιπετειές μας!

Τελικά βγήκαμε χτες το μεσημέρι αφού ο ίκτερος παρέμεινε σταθερός αλλά γενικά προσέχω να τρώει πολύ συχνα κ να μην είναι πολύ υποτονική.

Γενικά περα από αυτές τις δυσκολίες όλα κυλησαν καλά είμαι χαρούμενη, ο πόνος της γέννας ξεχάστηκε, έναν τέτοιο τοκετό ονειρευόμουνα (εντάξει με περισσότερη συμπαράσταση ίσως),η μικρή είναι μια γλύκα (βελούδινη την λέω), κ στο δωμάτιο πέρασα πολύ ωραία αφού οι κοπέλες ήταν εξαιρετικές!!!!Εχω πολύ καλές αναμνήσεις!!!!!

Μακάρι κ στις επόμενες να πάνε τα πράγματα πολύ καλά!

Φιλιά πολλά κ συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα!!!

ΥΓ:Αν ξερετε καμμιά συμβουλή για τον ίκτερο πείτε πλίζ!!!!

Επανέρχομαι στο καφέ μας:

Ευχαριστώ ξανα για τις ευχές!

Χα χα δεν το είχα σκεφτεί οτι είμαι σκληρό καρύδι!!Μερσί!!!

Οτίλια στο ευχομαι να γεννησεις όπως εγώ.

Η αληθεια είναι πως τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής με βοήθησαν πολύ σε όλο τον τοκετό!

Φιλάκια σας αφήνω

Κοριτσάκια επιτέλους ξαναβρήκε σήμα:)

Να μας ζήσουν τα καινούρια μας μωράκια!!!!! Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!!!

Εμείς τα πάμε περίφημα, ο μπόμπος έφτασε αισίως τα 3 κιλά με το γάλα της μανούλας και ρουφάει ακάθεκτο το πιρανχάκι:):):):)

Yioupi μπράβο που επέμεινες να μην το ταίσουν ότι να'ναι.

Βασούλα απαράδεκτοι στο νοσοκομείο τι να πω!!!

Ρενάκι μη μασάς, λόχεια είναι το αίμα. Άσε που ακόμη και περίοδος να σου έρθει θηλάζεις κανονικά, στη Λένα μου ήρθε περίοδος το Νοέμβριο και θήλαζα μέχρι Μάιο κανονικότατα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γιούπι να βάζεις το μωρό στον ήλιο και γενικά σε καλά φωτισμένο δωμάτιο όλη την μέρα να κάνει φωτοθεραπεία.Συχνά ταΐσματα και να μην την αφήνεις ώρες να κοιμάται γιατί ο ίκτερος τα κάνει νωθρά στο δίωρο την μέρα να την ταΐζεις...Επίσης επειδή θηλάζεται θα αργήσει να φύγει είναι από τον θηλασμό αλλά ότι και να σου πουν μη μασάς εσύ θήλαζε και άστους να λένε...Πόσο φτάσατε;

Εμένα ο γιος μου είχε φτάσει 13,7 αλλά την 5 μέρα άρχισε να πέφτει σιγά σιγά και επειδή θηλάζαμε έκανε κάνα δίμηνο να ασπρίσει εντελώς και μου λέγαν όλοι να δώσω ξένο...Αλλά διάβασα ότι με τον θηλασμό φεύγει μεν αργότερα δε και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Καλά Βασσούλα ότι και να πω απαράδεκτοι στο νοσοκομείο...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!

Ξανθή την έχω σε φωτισμένο δωμάτιο αλλά στον ήλιο πότε να την βγάζω αφού ο ήλιος καίει πολύ αυτή την εποχή?

Φτάσαμε 10 και βγήκαμε με 8,7.από κιλά έχασε 90 γραμμαρια. Καλά είναι νομίζω...

yioupi κ ο δικός μου είχε ίκτερο οριακά, βέβαια! έφτασε 12 και έκανε φωτοθεραπεία ένα ολόκληρο βράδυ και του κατέβηκε στο 11. Η παιδίατρος που τον είδε την Παρασκευή μου είπε ότι δεν είναι τόσο κίτρινος κ ότι έχει πέσει αρκετά ο ίκτερος. Αυτό που μου είπαν στο μαιευτήριο είναι ότι πρέπει να βρίσκεται σε μέρος φωτισμένο από τον ήλιο, όχι απ' ευθείας έκθεση στον ήλιο! Ο ήλιος είναι επικίνδυνος για μας τους ενήλικες, πόσο μάλλον για ένα βρέφος..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε??να μας ζησουν τα νεα μωρακια με υγεια και ευτυχια παντα στην ζωη τους!!!ποιες μεινανε με κοιλιτσες?Εμεις ειμαστε καλα,ηρθε η παιδιατρος το πρωι ειναι πολυ καλα η μικρη εφτασε αισιως τα 3640 βγηκαμε απο το μαιευτηριο βγεννησης 3400 και την πηρα 3,320οποτε μια χαρα!!!!Ειναι πολυ ησυχη ακομα και κοιματε το βραδυ 12με 5συνεχομενα!!!Ευτχυως εχω την μανουλα μου εδω και με βοηθαει σε ολα να δω τι θα κανω οταν θα φυγει!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Γιούπι ναι δε χρειάζεται να το χτυπάει ο ήλιος απευθείας να είναι καλά φωτισμένο από τον ήλιο το δωμάτιο όπως λέει και η Μαρόζ...Αλλά είσαστε πολύ καλά με τις τιμές μη μασάς..Στο 10ήμερο θα έχετε καθαρίσει εντελώς....Μαρόζ πάντως εμένα τότε με 13,7 δεν μπήκε λάμπα από 14 και πάνω τα βάζουν στα δημόσια τουλάχιστον οριακά είχαμε γλυτώσει...

Γιούπι το απόγευμα αν βγαίνατε λίγο μπαλκόνι που ο ήλιος δε χτυπά πολύ για κανά 5 λεπτό να την άφηνες να χτυπάει πόδια καλά θα ήταν...

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ......34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ..... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... ...........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300...........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ......37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011 2545......46 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100......50 εκ.....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150.................38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790.................38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......05/08/2011........................38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400.....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ...................07/08/2011 3320.....53,5.....38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81...........08/08/2011 3370.....52.5.....40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval................08/08/2011 2440.................37w4d Να σας ζήσει!
  15. emi ....................10/08/2011 3050......50 εκ....38w5d Να σας ζήσει!
  16. ΓωγώΖ.................10/08/2011 3550.................37w3d Να σας ζήσει!
  17. Anastasia81.........10/08/2011 3000.....51 εκ....38w3d Να σας ζήσει!
  18. YIOUPI.................10/08/2011 2910.....49........40w Να σας ζήσει!
  19. Dawn ..................14/08/2011........................39w3d Να σας ζήσει!
  20. asterina...............15/08/2011 3600.................40w1d Να σας ζήσει!
  21. rianna..................15/08/2011................................ Να σας ζήσει!
  22. Anthi29................
  23. MIDE....................
  24. Wonderland .........

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. glam...................19/08/2011
  2. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  3. mara76..............24/08/2011
  4. sofia82...............25/08/2011

5. mamouna ..........25/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  6. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  7. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  8. stellakoly........... 29/08/2011
  9. mommyart..........30/08/2011

10. *tingerbell*.........31/08/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...