Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Myrval,beba.xanp kai vassoula να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!!βασουλα και μπεμπα ταλαιπωρηθηκατε ε???ελπιζω να εχετε ξεχασει τις δυσκολιες της γεννας και να στε καλα τωρα με τα μπεμπακια σας αγκαλια..

αναστασια και εμι με το καλο!!!!σημερα δεν ειστε και οι δυο????

η τινκερ δεν ξαναστειλε μηπως γεννησε????

κοριτσια μου εγω εχω παθει τρελα με την πεταλουδιτσα μου.....τρελλαινομαι και μονο που την βλεπω......μονο που ειμαι πολυ στεναχωρημενη με το θεμα του θηλασμου.....σας εχω πει πως δεν χορταινει με τιποτα απο το δικο0 μ και της δινω και συμπ-ληρωμα....εβγαλα με το θηλαστρο χτες να δω ποσο βγαζω...κοριτσια ενα χαλι μαυρο...πανω απο 50-60 ml δεν βγαζω...γι αυτο πειναει το τζουτζουκακι μου και με το που την αφηνω κλαιει παλι....το στηθος αδειο μετα το θηλασμο εντομεταξυ.....

δεν ξερω τι να κανω για να αυξησω την ποσοτητα γαλακτος...πινω υγρα,σουπες,χυμους,μπυρες χωρις αλκοολ.τιποτα.....τι αλλο να κανω????

παντως περα απο ολα αυτα ειναι μια κουκλα η μικρουλα μου....και πολυ μαγουλου...α!!!!τη ζυγισα χτες και μεσα σε μια βδομαδα πηρε 300!!!!γρ....απο 2830 που φτασαμε τα 3100!!!!

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλαημερα κοριτσια τι κανετε??Μαρροζ μου παρα πολυ γρηγορα γεννησες για πρωτοτοκη..κριστυ γιατι δεν εποικοινωνεις με μια συμβουλο θηλασμου??και να ξερεις οτι με το θηλαστρο δεν βγαζουμε ολο μας το γαλα(δηλαδη εσυ μπορει με το θηλ να βγαζεις 50μλ αλλα το στηθος σου να εχει 80)αληθεια ποιο θηλαστρο εχεις?για να αυξησιες και να ρυθμισεις την παραγωγη σου να την βαζεις στο στηθος οποτε το ζηταει να ξερεις οτι τις πρωτες 6βδομαδες μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μπορει να εχουμε το μωρο και 20ωρες το 24ωριο στο στηθος!Και μειωσε το συμπληρωμα γιατι ετσι το μωρο χορταινει και δεν θελει στηθος και ο εγκεφαλος παιρνει το μηνυμα και δεν αυξανει την παραγωγη σου!Το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα του θηλασμου για αυτο στα λεω..Κατα τα αλλα εμεις καλα χτες θηλαζαμε 4-5ωρες την νυχτα σχεδον ηταν ολη την ωρα στο στηθος....αντε να κατεβεικανονικα το γαλα να αρχισει να χορταινει το παιδακι μου

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα!!! σημερα εχω γιατρο στις τρεις ελπιζω να με κρατησει, γιατι δεν αντεχω αλλο! ολη τη νυχτα ειχα πετρωματα που κρατουσαν αρκετη ωρα..

κοριτσια μια χαρα τα νεα σας... ελπιζω νμα εχω και γω συντομα ....

HouVp2.png

oVGVp2.png

κορίτσια δεν είναι καλό να μένει πολλές ώρες το μωρό στο στήθος...Αποκλείεται να θηλάζει πάνω από τη μια ώρα...Αυτό που κάνει είναι πιπίλισμα! Προσέξτε μην πιπιλίζουν...Όταν πιάνει καλά τη θηλή, νιώθεις ένα τράβηγμα-απαλό τσιμπηματάκι. Τότε είναι που τρώει!! Εμείς χρονομετρούμε το φαγητό κ όχι το πιπίλισμα. Και όταν αρχίζει την πιπίλα, τον βγάζω από το στήθος..και τον ξαναβάζω λίγο πιο μετά.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Kαλημέρα! mommyart γιατί buscopan; Στα σύστησε ο γιατρός για να μαλακώσει ο τράχηλος; Εγώ τίποτα δεν παίρνω, περιμένω τη μητέρα φύση να κάνει το θαύμα της, δεν μπορώ να περπατήσω 2-3 ώρες, 1 ώρα τη μέρα το πολύ, με πονάνε οι πατούσες μου από το βάρος. Κάνω όμως και δουλειές στο σπίτι.

marroz πραγματικά η περιγραφή της γέννας σου ακούγεται τόσο ιδανική!!!Τελικά έκανες επισκληρίδιο με διαστολή 8; Δε νομίζω, αφού σε μισή ώρα γέννησες! Τι καλά!!! Εσύ δεν είσαι που βιαζόταν το μωράκι σου και είχε κατέβει από νωρίς; Αχ γι' αυτό απογοητεύομαι, αυτά που βιάζονται αν κρατηθούν λίγο βγαίνουν μετά σαν αυγουλάκια.. Το δικό μου που από την αρχή μέχρι και σήμερα είναι πλήρως προστατευμένο από πρόωρο τοκετό πώς θα βγει; Τώρα πια δε μιλάμε για πρόωρο φυσικά. Όσες φορές είχα πάει σε γιατρό μου έλεγε σε όλη την εγκυμοσύνη "όλα καλά, τράχηλος ερμητικά κλειστός, καθόλου συσπάσεις, κεφάλι κάτω και μωρό ψηλά"!Μέχρι και την 30η εβδομάδα, αυτό το θεωρούσαμε καλό!

beba θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για αυτά που λες για το θηλασμό! Κι εγώ το έχω ψάξει όσο δεν πάει, θέλει στήθος το μωρό και όλη μέρα αν γίνεται ειδικά στην αρχή για να κατέβει το γάλα! Και το θήλαστρο δεν κάνει δουλειά όσο το μωρό! Θα σου πρότεινα christy να κόψεις το συμπλήρωμα και να προσπαθήσεις με το στήθος, ούτως ή αλλως η μικρή παίρνει βάρος. Καταλαβαίνω ότι θα σου φαινεται "καπως" να κοψεις το συμπλήρωμα διότι μπορεί να νιώθεις ότι πειναέι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι έτσι, πιστεύω ότι έχεις επαρκές γάλα. Μπορείς να συμβουλευτείς και κάποια σύμβουλο θηλασμού ή κάποιον παιδίατρο που να υποστηρίζει τον θηλασμό!

asterina μακάρι σήμερα να είναι η μέρα σας! Με το καλό και με εναν πόνο!

marroz εννοείται ότι πιπιλάει κιόλας το μωρό, πού το κακό; Σου είπαν ότι θα τραυματιστούν οι θηλές σου αν τον έχεις ολη μέρα στήθος; Είναι πιθανόν, αλλά δε νομίζω ότι είναι κακό να τρώει λίγο, μετά να πιπιλάει, να ηρεμεί στην αγκαλιά της μανούλας, να μυρίζει μανούλα κτλ.. Δεν έχω θηλάσει, οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει νομίζω ότι το μωράκι στην αρχή θέλει συνέχεια στήθος, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ρολόι, όποτε κλαίει εκεί!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κριστυ επισης βοηθανε τα χαπακια που ειναι με μαγια μπυρας στο θηλασμο παιρνεις αρκετα την ημερα αλλα αυξανουν την παραγωγη..βεβαια οπως σου ειπα θες ενα μηνα σιγουρα ακομα να εδραιωθει η γαλουχια σου οποτε υπομονη και το μωρακι στο στηθος..Συμφωνω με την μαρροζ στο πιπιλισμα καλο ειναι να μην το 'συνθισουν'αυτο αλλα για λιγη ωρα σε καθε θηλασμο δεν υπαρχει προβλημα.Εγω απο χτες που κατεβηκε το γαλα θηλαζει καθε 1-1,5ωρα απο 25λ στο καθε μαστο και ηδη σημερα εχω περισσοτερο γαλα!!!μπες εδω αν θελεις http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=109 εμενα με ειχε βοηθησει πολυ οταν ψαχνομουν για το θηλασμο,και θα επιμεινω να βρεις μια συμβουλο θηλασμου να σε κατευθυνει σωστα αφου θελεις τοσο πολυ να θηλασεις αποκλειστικα!

Ααστερινα μου ευχομαι σημερα να πας και να σε κρατησει μεσα να γεννησεις πολυ πολυ γρηγορα...Οτιλια μου τα ιδια και σε σενα!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Κριστυ επισης βοηθανε τα χαπακια που ειναι με μαγια μπυρας στο θηλασμο παιρνεις αρκετα την ημερα αλλα αυξανουν την παραγωγη..βεβαια οπως σου ειπα θες ενα μηνα σιγουρα ακομα να εδραιωθει η γαλουχια σου οποτε υπομονη και το μωρακι στο στηθος..Συμφωνω με την μαρροζ στο πιπιλισμα καλο ειναι να μην το 'συνθισουν'αυτο αλλα για λιγη ωρα σε καθε θηλασμο δεν υπαρχει προβλημα.Εγω απο χτες που κατεβηκε το γαλα θηλαζει καθε 1-1,5ωρα απο 25λ στο καθε μαστο και ηδη σημερα εχω περισσοτερο γαλα!!!μπες εδω αν θελεις http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=109 εμενα με ειχε βοηθησει πολυ οταν ψαχνομουν για το θηλασμο,και θα επιμεινω να βρεις μια συμβουλο θηλασμου να σε κατευθυνει σωστα αφου θελεις τοσο πολυ να θηλασεις αποκλειστικα!

Ααστερινα μου ευχομαι σημερα να πας και να σε κρατησει μεσα να γεννησεις πολυ πολυ γρηγορα...Οτιλια μου τα ιδια και σε σενα!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Πήρα τα χάπια αυτά (δεν έχω καθόλου γάλα), αλλά δεν μπορώ να βρω πόσα να παίρνω και πως. Όποια ξέρει, να μας πει κι εμάς! Φιλάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Kαλημέρα! mommyart γιατί buscopan; Στα σύστησε ο γιατρός για να μαλακώσει ο τράχηλος; Εγώ τίποτα δεν παίρνω, περιμένω τη μητέρα φύση να κάνει το θαύμα της, δεν μπορώ να περπατήσω 2-3 ώρες, 1 ώρα τη μέρα το πολύ, με πονάνε οι πατούσες μου από το βάρος. Κάνω όμως και δουλειές στο σπίτι.

Οτίλια μου, ναι μου τα σύστησε ο καινούριος μου γιατρός για αυτό τον λόγο να μαλακώσει ο τράχηλος. Μου είπε να τα ξεκινήσω αυτή την εβδομάδα αλλά όπως καταλαβαινεις ακόμα το σκέφτομαι!(?) Έχεις ακούσει κάτι για τα χάπια? Λέω να πάρω σήμερα το βράδυ. Μου είπε ένα κάθε βράδυ και αργότερα (μάλλον την τελευταία βδομάδα) πρωι- βράδυ.

Όσο για το περπάτημα πάω στα μαγαζιά βόλτα και δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα.....Φυσικά και ξεκουράζομαι ενδιάμεσα δεν το κάνω συνεχόμενα. Χτες εξαντλήθηκα όμως και σημερα δεν άντεχα και δεν πήγα!! Ναι, τις πατούσες μου δεν τις ένοιωθα κι εγώ!!! όπως και τους γοφούς!!! Θα πάμε με το σύζυγο το βραδάκι να χει δροσούλα λίγο..

Θέλω να ρωτήσω επίσης έχει καμία σας γεμίσει μικρές ελίτσες εξέχουσες? Ο γιατρός μου είχε πει να μην ανησυχώ και να το δούμε μετα τον τοκετό εφ'όσον δεν έχουν φύγει. Κορίτσια τι να σας πώ αλλο να το λέω και άλλο να το βλέπεις!!! Λες και μου έχουν επιτεθεί σμήνος, από μυρμηγκάκια να τα πώ, και έχουν κολλήσει πάνω μου. Έχω γεμίσει στο λαιμό και ντεκολτέ και στήθος.

Μια τελευταία ερώτηση!!! Πιστεύετε ότι εάν δεν παρακολουθήσεις μαθήματα ανώδυνου τοκετού θα ειναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα? Ο προηγούμενός μου γιατρός ήταν κατά των μαθημάτων και έτσι δεν παρακολούθησα κανένα σεμινάριο και δεν έχω ιδέα από τις ωδινες και τις αναπνοές που θα πρεπε. Ο νέος μου γιατρός είπε ότι θα με βοηθήσει όσο μπορεί. Τι λέτε εσείς? Παρακολουθήσατε όλες? έκανα βλακεία:( που το άφησα αλλά είχα εμπιστοσύνη στο γιατρό μου.

n3oUp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές...Τελικά πήγα την κυριακή το πρωί η μικρή είχε ανέβει ακόμα πιο πάνω από ότι ήταν και ξεκινήσαμε με πρόκληση για να μου την γυρίσουν...Ε όπως καταλάβατε δεν γύρισε ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει όπως διαπιστώσαμε αφού έκανα την καισαρική.

Δεν σας λέω καθόλου εμπειρία δεν θέλω πραγματικά να θυμάμαι.Κρατάω ότι η μικρή είναι υγιής και ότι τελείωσε και αυτή την φορά με επιτυχία...

Ερώτηση όσες γεννήσατε με καισαρική πότε κατεβάσατε γάλα;Την άλλη φορά είχα ήδη και τώρα τίποτα το στήθος ένα κενό και ας βάζω συνέχεια την μικρή...Το πίεσα κιόλας και είδα μόνο μια σταγόνα πρωτόγαλα...Αν δεν κατεβάσω και γάλα θα τρελαθώ εντελώς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ξανθή μου μην ανησυχείς θα κατεβάσετε μια χαρά γάλα, απλά στην καισαρική κατεβαίνει την τέταρτη κι όχι την τρίτη μέρα :) Άλλωστε τις πρώτες μέρες αυτές τις σταγονίτσες χρειάζονται δε θέλουν παραπάνω τα μπεμπάκια, ξέρουν και τη ρυθμίζουν την παραγωγή!!!

Να μας ζήσουν και τα καινούρια μας μωράκια και περιμένουμε και τα επόμενα!!!!!!

Κορίτσια πάντως εγώ και στο γοργονίδιο και στο μπόμπο με το θηλασμό κάνω το ίδιο. Τον βάζω όποτε θέλει και όσο θέλει στο στήθος και μια χαρά το πάει!!!! Και τον αφήνω να πιπιλίσει λίγο γιατί και αυτό βοηθάει και στην παραγωγή και στην επαφή του μωρού με τη μαμά (ειδικά το δικό μας που είναι πρόωρο). Απλά αν δω και έχει βυθιστεί στον ύπνο και πιπιλάει τον βγάζω και τον αφήνω στο κρεβάτι του μέχρι να ξαναπεινάσει:):)

Αύριο έχουμε ζύγισμα, να δούμε πώς πήγε ο μπομπιρίκος μας αυτό το τριήμερο!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

mommyart, και η συνυφάδα μου είχε βγάλει στους τελευταίους μήνες της εγκυμoσύνης της πέρσι το καλοκαίρι τέτοιες ελίτσες, κόκκινες και πολύ μικρούλες, και της έφυγαν όταν γέννησε και μετά. Μάλλον κάτι παίζει με τον ήλιο. Αν θυμάμαι καλά, ο γιατρός της είχε πει να βάζει αντιηλιακό και ότι θα φύγουν μόνες τους μετά την εγκυμοσύνη, όπως και έγινε. Εσύ να αποφεύγεις όσο μπορείς τον ήλιο και αν δεν μπορείς να το κάνεις, βάζε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

Τα νέα μου:

Πήγα σήμερα στον γιατρό για υπέρηχο, nst και να μου κόψει την περίδεση.

Στον υπέρηχο άρχισε : "Το μωρό είναι αρκετά ψηλά, βέβαια με το κεφάλι κάτω. Καλή η θέση του, αλλά όχι η ιδανική. Το αμνιακό υγρό χαμηλά αρκετά. Nst στο εξής κάθε 2 ημέρες. Γεννάς μέχρι 25/5, αλλά αν δεν έρθει από μόνο του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, δε θα σε αφήσω άλλο." => Αυτό σημαίνει πρόκληση πριν την ΠΗΤ; :shock:

Οκ, μπορεί να έχω λίγο αμνιακό υγρό, αλλά δε θα έπρεπε να μου πει πρώτα "το παρακολουθούμε και βλέπουμε;" Γιατί μου έδωσε τελευταία προθεσμία από τώρα; Ουουουουουουουφ!

Την περίδεση μου την έκοψε και πόνεσα αρκετά είναι η αλήθεια. Δεν μπορούσε να πιάσει το ράμμα, του γλειστρούσε έλεγε. Τέλος πάντων ... είδε τράχηλο, μου είπε "μαλακός τράχηλος και ήδη έκανες διαστολή 1". Μου είπε για nst την Παρασκευή τώρα και με έστειλε στο σπίτι μου.

Θα ήθελα βρε κορίτσια να κάνω και μία μέτρηση αμνιακού υγρού σε άλλον γιατρό, ξέρετε, μία μέτρηση όπως κάνουν στο ντόπλερ που σου λένε ακριβώς τι γίνεται! Και σε κατατάσσουν σε εκατοστιαία θέση. Και όχι με το μάτι όπως με πάει ο δικός μου ο γιατρός. Και να ρίξουμε και μια ματιά στα υπόλοιπα που μου είπε ο γιατρός μου. Δεν ξέρω, μου κινεί τις υποψίες. Μέχρι τώρα "Το παιδί έχει πάρει την καλύτερη δυνατή θέση, είναι σχετικά μικρούλι, καλό το αμνιακό υγρό, το περιμένουμε όποτε έρθει. Πάμε για φ.τ" και τώρα ξαφνικά όλα ψιλοανάποδα! Σκέφτηκα να πάω εκεί που έκανα και το ντόπλερ, για ένα επαναληπτικό ντόπλερ, αλλά λείπει διακοπές τώρα. Ξέρετε αν μπορεί να κάνει ακριβή μέτρηση του αμνιακού ένας γυναικολόγος ή υπερηχογραφιστής με απλό υπέρηχο?

GqAdp2.png

mommyart εγώ δεν έκανα μαθήματα ανώδυνου αλλά έτυχε να με αναλάβει η τέλεια-κατά τη γνώμη μου μαία...με ηρεμούσε, μου έδινε τις καλύτερες οδηγίες για τις αναπνοές και η ψυχολογική της στήριξη ήταν απίστευτη! Τι να πω...Ο Θεός να την έχει καλά! Δεν ξέρω αν είχα κάποια άλλη, πως θα ήταν..:rolleyes: Επίσης είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται συνέχεια μαζί σου ο γιατρός σου...Όχι να έρθει την τελευταία στιγμή! Ο δικός μου έφτασε πριν από μένα στο μαιευτήριο!

Τώρα σχετικά με το θηλάσμο, αν έκανα αυτό που λένε: "Να βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε το ζητάει", θα είχε μείνει μισό το μωρό μου!:rolleyes: Την 3η μέρα που ήμασταν στο μαιευτήριο, έκανε να ξυπνήσει 7 ώρες! Και τελικά τον ξυπνήσαμε με τις μαίες γιατί έπρεπε να φάει..Ο οργανισμός τους έχει ανάγκη από τροφή! Ειδικά ο δικός μου που βγήκε αδύνατος...

Οτίλια τελικά έκανα επισκληρίδιο και δεν το μετανιώνω καθόλου...Γιατί ένιωσα τις ωδίνες του τοκετού αφού την έκανα σε προχωρημένο στάδιο και απόλαυσα την εμπειρία μετά στις εξωθήσεις και στα ράμματα! Όσοι βλέπουν τις φωτο από την αίθουσα τοκετού, με ρωτάνε: Σίγουρα είναι από τη γέννα ή μήπως από καμμια παραλία που έκανες ηλιοθεραπεία;:shock: Είμαι χαμογελαστή και ήρεμη όσο ποτέ!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

ουφ!κοριτσακια τι κανετε?

δεν ειχαμε αλλα γεννητουρια βλεπω... κριστακι εδω ειμαι σταθερα, ελειπα και δεν μπηκα.απο συσπασεις παντως καλα παμε..εχουν αυξηθει κατακορυφα. δεν ξερω ομως αν αυτο σημαινει οτι μπορει να πλησιαζει τοκετος...εγω νιωθω σα να εχω ενα τριμηνο ακομα μπροστα μου.

για το θηλασμο θα σου εγραφα οτι ακριβως σου εγραψε και η σουπερ διαβασμενη μπεμπα(τις πρωτες 6βδομαδες μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μπορει να εχουμε το μωρο και 20ωρες το 24ωριο στο στηθος!Και μειωσε το συμπληρωμα γιατι ετσι το μωρο χορταινει και δεν θελει στηθος και ο εγκεφαλος παιρνει το μηνυμα και δεν αυξανει την παραγωγη σου!)!επικοινωνησε με μια συμβουλο της LLL,θα σε βοηθησει απιστευτα! α! μεγαλη βοηθεια θα βρεις και μεσα στο παρεντς και απο την Αγλαια αλλα και απο αλλες κοπελες που κατεχουν τα του θηλασμου οπως πχ η paros.

προσωπικα στην θεωρια πλεον τα παω μια χαρα,στην πραξη δεν ξερω τι θα γινει αλλα ευτυχως βρηκα συμβουλο θηλασμου, καθως και το βιβλιο της Πατσουρου κι ελπιζω να παει καλα το θεμα.

κοριτσια οι συσπασεις συσπασεις αλλα και η κοιλιτσα μου τερμα πανω...τι να κανω? υπαρχει περιπτωση να φτασει σαν εμενα την 42η εβδομαδα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...