Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ...37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100.....50 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790...............38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......06/08/2011......................38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba....................06/08/2011 3400....55εκ.....36w5d Να σας ζήσει!
  12. xanp ..................07/08/2011 3320................38w6d Να σας ζήσει!
  13. vassoula81..........08/08/2011.......................40w5d Να σας ζήσει!
  14. myrval................08/08/2011 2440................37w4d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  4. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  5. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  6. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  7. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  8. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  9. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

10. mara76..............24/08/2011
  11. sofia82...............25/08/2011

12. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  13. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  14. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  15. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  16. stellakoly........... 29/08/2011
  17. mommyart..........30/08/2011

18. *tingerbell*.........31/08/2011
  19. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

myrval να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Myrval,beba.xanp kai vassoula να σας ζησουν τα μωρακια σας.Καλα μιλαμε γενναει η μια μετα την αλλη, σαν ντομινο παμε:D:D Εμας μας ειδε ο παιδιατρος σημερα και ολα ειναι μια χαρα.Και το κουφο ειναι οτι απο κιλα δεν μου εμεινε τιποτα:shock::shock: απο τα δωδεκα που ειχα παρει μονο μισο κιλο και αυτο ειναι στη κοιλια που εχει γινει σχεδον οπως πριν εκτος απο λιγες ραγαδες αλλα θα βαλω καμια κρεμα και ολα οκ.Αυτα απο μενα με το καλο και η επομενη αφιξη ποια εχει αραγε σειρα???

oNg0p3.png

Τι έγινε κοριτσάκια έχασα το σήμα μια μέρα και πλακώσαν τα γεννητούρια;!;!;!;! Τέλεια!!!!! Να σας ζήσουν κοριτσάκια μου, καλές αγκαλιές και καλά ταισματα:):) Εμάς εδω ο μπεμπούκος μέσα σε τρεις μέρες πήρε 250 γραμμάρια και έφτασε αισίως 2.700:) Και η Λένα βέβαια δεν το συζητώ, έχει οργιάσει τελείως!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπράβο στον μπεμπάκο σου μαριλού! myrval και vassoula να σας ζήσουν! vassoula ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες! mommyart κι εγώ μια απ' τα ίδια, πού να μην περπάταγα και να μην έκανα δουλειές.. Αφού σήμερα το ξέσκισα πάλι, σε σημείο που μουδιάζουν οι πατούσες μου από την ορθοστασία και την άσκηση και πάλι τίποτα δε νιώθω, μόνο με πονάει λίγο η σπλήνα μου σαν να έχω τρέξει (όπως και πριν μείνω έγκυος). Ο άντρας μου βέβαια λέει ότι έχει κατέβει αισθητά η κοιλιά μου, άντε να δούμε η μαία τι θα πει στις 15/08 που θα πάω. Σήμερα βάφουμε το δωμάτιο του μπέμπη, φυστικί για το φυστικάκι μου!!!!!! Έβαψα κι εγώ λίγο αλλά γενικά μυρίζει έντονα η μπογιά και το αποφεύγω..

VbTYp1.png

8/8/2011 και η βασούλα γέννησε ένα υγειεστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

11:00 έκανε καισαρική..

το μωρακι μας βγήκε 3470.. και είναι μια θεά.

Η βασούλα είναι πολύ καλά.. τήν καμαρώνει.

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

8/8/2011 και η βασούλα γέννησε ένα υγειεστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

11:00 έκανε καισαρική..

το μωρακι μας βγήκε 3470.. και είναι μια θεά.

Η βασούλα είναι πολύ καλά.. τήν καμαρώνει.

Να σας ζήσει!!!!!!!Πολλά χαιρετίσματα και ευχές στη βασούλα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

VbTYp1.png

Κοριτσια καλησπερα επιτελους στο σπιτακι μας,δεν αντεχα αλλο εκει περα στο χαμο υπεγραψα και βγηκαμε μια μερα νωριτερα!!Λοιπον το πρωι της παρασκευης κατα της 8,30με πιασανε πονει καθε 20λ.το λεω στην μαμα μου(ο αντρας μου ειχε υπηρεσια)και μου λεει παρε τον γιατρο αμεσως...παιρνω τον γιατρο και μου λεει οταν θα εχεις ανα 10λ ξεκινα για το αττικο..Παιρνω τον νατρα μου και ερχετε κατευθειαν σπιτι...Γυρω στις 12,30οι συσπασεις ηταν ανα 8λεπτα τρεχοντας στο αττικο φτανουμε εξετασεις κλυσμα ξυρισμα μπανακι την ρομπιτσα και στην αιθουσα τοκετου μεχρι το βραδυ στις 12τιποτα ο γιατρος αλλα και εγω φυσικα θελαμε φυσ.εν το μεταξυ εγω ειχα μονο 3διαστολη κανουμε επισκληριδιο και μου βαζει τεχνητους μου σπαει τα νερα στις 2το βραδυ και στις 8το πρωι εχω 7διαστολη παροτι τους πονους κοιμηθηκα 2ωρες τα ξημερωματα...στις 1τελεια διαστολη μου λεει αλλα πρεπει να σπρωξεις γιατι το μωρο ειναι ψηλα αλλες 2ωρες σχεδον ετσι να σπρωχνω ωσπου τελικα η μικρη εχανε παλμους γιατι ειχε 2φορες τον λωρο τυλιγμενο στο λαιμο της και με πηρανε τρεχοντας για καισαρικη!!Οταν βγηκε ηταν μπλε η καρδουλα μου και της δωσανε οξυγονο για λιγη ωρα!Τωρα ομως ειναι μια χαρα ειναι φαγανουλα πολυ και σημερα εμενα εχει αρχισει να κατεβαινει το γαλα σιγα-σιγα και την εχω ολη μερα στο στηθος....

Να ευχηθω σε ολες τις κοπελες που γεννησανε καλο σαραντισμο και να μας ζησουν τα μωρακια μας!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

γερα και καλοτυχα τα νεα μωρακια!βασουλα και μυρβαλ να σας ζησουν και να τα χαιρεστε!

μπεμπα καλωσορισατε σπιτι σας! μπραβο η μικρουλα που τρωει τη μανουλα!

κοριτσια σημερα απο το πρωι εχω πολυ συχνα συσπασεις και πονακια περιοδου.υπαρχει περιπτωση να σημαινει κατι αυτο?παντως δε νιωθω σα να γενναω,δεν εχω δηλαδη κανενα τετοιο προαισθημα.

οτιλια και μαμιαρτ μαζι θα μας παει μεχρι τελους,αν κι εσυ οτιλιακι εισαι νωριτερα απ'οτι βλεπω:)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλησπέρα σε όλες!!

Beba,ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλά.Καλό σαραντισμό να έχεις.Να είστε καλά με τη μικρή σου και τα υπόλοιπα ξεχνιούνται.

Εγώ μετράω ώρες.Αύριο πρωί μπαινω για καισαρική και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.Ανυπομονώ να την πάρω αγκαλιά αλλά είναι και το άγχος της πρώτης φοράς που με κυριεύει.

Emi,εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και αύριο τέτοια ώρα να κρατάμε αγκαλιά τα υγιέστατα μωράκια μας!!

Οι υπόλοιπες,λίγη υπομονή ακόμη κορίτσια.Καποια στιγμή θα αποφασίσουν να βγούν!

Φιλιά!

omTVp3.png

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ανταποδίδουμε!

Σήμερα ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε κ οι 2 μια χαρά! Θηλάζω αποκλειστικά μιας και έχω υπερπαραγωγή γάλακτος... Το στήθος μου έχει διπλασιαστεί σχεδόν!:shock:

έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το γιατρό και το μαιευτήριο! Ο τοκετός έχει μείνει στο μυαλό μου ως το πιο γλυκό κομμάτι της εγκυμοσύνης..Πέρασα τέλεια μιας κ εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα τα πράγματα και δεν κουράστηκα καθόλου! Με ένα πόνο εύχομαι σε όσες δεν έχετε ακόμα γεννήσει και σε όσες γεννήσατε όσο έλειπα, να σας ζήσουν τα μωράκια και καλό σαραντισμό!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

βασουλα να σας ζησει! πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! αν και ταλαιπωρηθηκες αλλα τελος καλο! beba μου και εσυ περασες ταλαιπωρια...maroz μια χαρουλα..κοριτσια καλο σαραντισμο να εχετε.

εγω εδω δεν αντεχω αλλο πολλα νευρα πολλη ζεστη καθολου υπομονη..καθε μερα λεω σημερα ειναι η μεγαλη μερα αλλα τιποτα!

αυριο εχω γιατρο το μεσημερι θα δω τι θα μου πει και αυτος,αν και λεω να του πω να μπω με προκληση

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα μανούλες! beba μου ταλαιπωρήθηκες, και κρίμα που παρά την τέλεια διαστολή η μπέμπα δεν μπορούσε να κατέβει.. Είναι και θέμα τύχης! Πάντως τώρα είναι όλα καλά και το βασικό είναι ότι θηλάζεις! Εγώ γίνεται να γεννήσω σαν την μαρρόζ;;; Θελω να θυμάμαι τον τοκετό σαν μια όμορφη εμπειρία! Λοιπον εμένα έχει αλλάξει η πητ, το έχω ξαναπεί ότι είμαι στο τέλος! 29/08 μου ειπαν στη β΄επιπέδου +- 2 βδομάδες, γι' αυτό δεν το αλλάξαμε με την Ξανθή, διότι ουσιαστικά εδώ σου δίνουν 1 μήνα απόκλιση με το σκεπτικό ότι το μωρό βγαίνει όποτε θέλει... Με βάση την τελευταία περίοδο γεννάω 24/08 οπότε είπαμε να το αφήσουμε έτσι αλλά σίγουρα θα γεννήσω αργότερα. Εγώ δεν έχω συσπάσεις και πονάκια αν κι εχω αρχίσει να τον νιώθω λιγο πιο χαμηλά τον μπέμπη μου. Δε με νοιάζει αν γεννήσω αργότερα, αυτό που με νοιάζει είναι να είναι υγιέστατος και να μην ταλαιπωρηθούμε στη γέννα. Δυστυχώς εδώ η καισαρική συνεπάγεται ταλαιπωρία γι' αυτό και δεν τη θέλω με τίποτα, είναι η έσχατη λύση για τους Σουηδούς... Κι όσο δεν έχω καθόλου συμπτώματα, φοβάμαι ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνω καισαρική.. αν και μου είχε πει η εμι οτι δεν εχει σχέση, μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να προχωρήσει γρήγορα ο τοκετός. Αχ μακάρι!

VbTYp1.png

να σας ζησουν τα μωρακια!! ειδατε τι τυχερο καφε ειμαστε ?αντε να γεμισει η λιστα με ημερομηνιες πλεον αχ θα παθετε πλακα η πρωτομανες σαν και μενα ειδικα θα λιωνετε καθε μερα μολις γεννησετε εγω τελος.....ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Γλυκιές μανούλες καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε? Πώς είστε? Εγώ έχω την εντύπωση ότι έχω πάθει μια μικρή κρίση πανικού.....προσπαθώ να φαίνομαι όσο ψύχραιμη γίνεται.

Ο μπέμπης κουνιέται συνέχεια στη κοιλίτσα!!! Αυτό σημαίνει ότι έχει χώρο πολύ ακόμα και ότι δεν θα βιαστεί αφού δεν νοιώθει στριμωγμενος??

οτιλια και μαμιαρτ μαζι θα μας παει μεχρι τελους,αν κι εσυ οτιλιακι εισαι νωριτερα απ'οτι βλεπω:)

Χαίρομαι που θα σας έχω παρέα μέχρι το τέλος γιατι το άγχος μεγαλώνει!!!

Εγώ μετράω ώρες.Αύριο πρωί μπαινω για καισαρική και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.Ανυπομονώ να την πάρω αγκαλιά αλλά είναι και το άγχος της πρώτης φοράς που με κυριεύει.

Emi,εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και αύριο τέτοια ώρα να κρατάμε αγκαλιά τα υγιέστατα μωράκια μας!!

Οι υπόλοιπες,λίγη υπομονή ακόμη κορίτσια.Καποια στιγμή θα αποφασίσουν να βγούν!

Φιλιά!

Αναστασία με το καλό !! Με έναν πόνο!!!! Περιμένουμε τα νέα σου όταν με το καλο μπορέσεις!!! Εμείς υπομονή....

Σήμερα ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε κ οι 2 μια χαρά! Θηλάζω αποκλειστικά μιας και έχω υπερπαραγωγή γάλακτος... Το στήθος μου έχει διπλασιαστεί σχεδόν!:shock:

έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το γιατρό και το μαιευτήριο! Ο τοκετός έχει μείνει στο μυαλό μου ως το πιο γλυκό κομμάτι της εγκυμοσύνης..Πέρασα τέλεια μιας κ εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα τα πράγματα και δεν κουράστηκα καθόλου! Με ένα πόνο εύχομαι σε όσες δεν έχετε ακόμα γεννήσει και σε όσες γεννήσατε όσο έλειπα, να σας ζήσουν τα μωράκια και καλό σαραντισμό!!!!!

Marroz90 να σου ζήσει το μωρό σου!!!! Τέλεια που όλα πήγαν τόσο όμορφα για σενα!!! Καλό σαραντισμό λοιπόν!!!!!

Εγώ γίνεται να γεννήσω σαν την μαρρόζ;;; Θελω να θυμάμαι τον τοκετό σαν μια όμορφη εμπειρία! Λοιπον εμένα έχει αλλάξει η πητ, το έχω ξαναπεί ότι είμαι στο τέλος! 29/08 μου ειπαν στη β΄επιπέδου +- 2 βδομάδες, γι' αυτό δεν το αλλάξαμε με την Ξανθή, διότι ουσιαστικά εδώ σου δίνουν 1 μήνα απόκλιση με το σκεπτικό ότι το μωρό βγαίνει όποτε θέλει... Με βάση την τελευταία περίοδο γεννάω 24/08 οπότε είπαμε να το αφήσουμε έτσι αλλά σίγουρα θα γεννήσω αργότερα. Εγώ δεν έχω συσπάσεις και πονάκια αν κι εχω αρχίσει να τον νιώθω λιγο πιο χαμηλά τον μπέμπη μου. Δε με νοιάζει αν γεννήσω αργότερα, αυτό που με νοιάζει είναι να είναι υγιέστατος και να μην ταλαιπωρηθούμε στη γέννα. Δυστυχώς εδώ η καισαρική συνεπάγεται ταλαιπωρία γι' αυτό και δεν τη θέλω με τίποτα, είναι η έσχατη λύση για τους Σουηδούς... Κι όσο δεν έχω καθόλου συμπτώματα, φοβάμαι ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνω καισαρική.. αν και μου είχε πει η εμι οτι δεν εχει σχέση, μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να προχωρήσει γρήγορα ο τοκετός. Αχ μακάρι!

Οτιλια τέλεια θα ήταν!!! Κι εγώ σε κάτι τέτοιο ελπίζω:tongue::tongue: !!!χχχχ

Προσπαθώ και περπατάω 2-3 ώρες την ημερα μπας και φιλοτιμηθεί ο μπέμπης και θυμηθεί ότι πρέπει να μας κάνει τη χάρη να έρθει στη ζωούλα μας, στο σπιτάκι μας!!!! Προς το παρόν πάντως Οτίλια μου κι εμένα κανένα σημάδι!!!:confused:

Σήμερα θα ξεκινήσω buscopan μπας και βοηθήσει.

Φιλάκια πολλά:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια, μπεμπάκια και εμβρυάκια...

mommyart δεν είναι απαραίτητο ότι θα αργήσεις να γεννήσεις επειδή νιώθεις κλωτσιές...Ο μπέμπης μου Πέμπτη βράδυ δεν κρατιόταν και Παρασκευή πρωί γεννήθηκε!!!;)

Οτίλια και υπόλοιπα κοριτσάκια εύχομαι να γεννήσετε πανεύκολα και ευχάριστα...Δε λέω ότι δεν πόνεσα...Μέχρι διαστολή 8 κάθισα χωρίς επισκληρίδιο...Μπήκα στο μαιευτήριο με διαστολή 4.Από το 4 μέχρι το 8 πέρασε μια ώρα...κ από το 8 μέχρι το 10 άλλη μισή ώρα! Ουσιαστικά δεν κατάλαβα πότε γέννησα! Είχα κ τον άντρα μου δίπλα κ έγιναν όλα πολύ γρήγορα! Με το που βγήκε ο μπέμπης, ο άντρας μου έκοψε το ομφάλιο και τον πήραμε κ οι δυο αγκαλιά, βγάζαμε φωτο με τις μαίες, θήλασα και ήταν μια τέλεια ατμόσφαιρα...Δεν κατάλαβα πότε με έραψε ο γιατρός!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...