Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Να σας πω τα νεα μου! Τελικα γέννησα με καισαρική και ήταν επιλογή μου γιατί 1) ο τραχηλος ηταν κλειστος και ψηλά 2) το μωρό εξακολουθούσε να μην έχει πάρει θέση 3) είχε μια ελαφρια περιτύλυξη με τον ομφάλιο και όλα αυτά προμήνουσαν εναν δύσκολο και πολύωρο τοκετό χωρίς να είναι και σίγουρο ότι δεν θα κατέληγα σε κ.τ Σκεφτηκα οτι αν είναι να περάσω απο 40 κύματα και να καταλήξω στο νυστέρι, ας παω κατ'ευθειαν σ'αυτό γιατί ουτως ή αλλως πάντα φοβομουν τον φυσιολογικό. Ο γιατρός επεμενε να βάλουμε τα υποθετα μήπως άλλαζαν τα πραγματα αλλά το πήρα αποφαση και έτσι το Σάββατο στις 9.15 γεννήθηκε ή γαριδούλα μου!!! Μου βγήκε μινιατουρίτσα 2.680 γρ. και 49 εκ. Υγιέστατη, την παρακολούθησαν για 2 24ωρα λόγω ζαχαρου, έκανε κάτι μικρές υπογλυκαιμίες οι οποιες ρυθμιστηκαν ευκολα και έτσι ολα καλά. Με το που βγήκε απο την κοιλιά μου την έδωσαν στο στήθος και θήλασε! Γενικα, στο μαιευτήριο με βοηθησαν πολύ με το θέμα του θηλασμου! Καθε φορά που ήταν να φάει μου την έφερναν με το πυρέξ και είχε πολύ πλάκα να την βλέπω με τα μάτια και το στομα ανοιχτα! όσο την είχαν υπο παρακολούθηση της έστελνα γάλα που τραβούσα απο το θήλαστρο. Τώρα θηλάζουμε αλλά επειδή έχω παρα πολύ γάλα τραβάω και με το θήλαστρο που νοικιασα για να μην μου πετρώσει στο στήθος. Σήμερα μάλιστα το στήθος έσταζε απο μόνο του, ήταν σαν να ψιχάλιζε:-( το παραπανίσιο γάλα το αποθηκευω στην κατάψυξη! Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι άρχισαν να κάνουν την εμφανιση τους κάτι μικρές ραγάδες στο ένα στήθος μου. Α! ο γιατρός είπε οτι τελικά καλά έκανα και διαλεξα την κ.τ γιατί το μωρό ήταν εξω απο την λεκάνη και ο ομφάλιος ήταν πολύ σφιχτός και έτσι μάλλον εκεί θα κατέληγα ακομη κι αν είχα ξεκινησει για φυσιολογικό. Πάντως, με εξαιρεση την πρώτη μέρα, δεν νιώθω πόνους και μάλιστα σήμερα έκανα και νοικοκυριο. Η γιαριδούλα μου είναι λίγο ζορικη μερικές φορές, δηλ. την ταιζω, όσο θέλει, την αλλάζω (γιατί εν τω μεταξύ κάνει κακάκια) και μετά γκρινιάζει γιατί θέλει πάλι να φάει και την ξαναξεσκατίζω και αυτό μπορεί να πάει σερί για 2-2.30 συνεχόμενες ώρες. Αλλες φορές παλι, τρώει και κοιμαται για κανένα 3 ώρο.

Σε όσες γεννησατε, ευχομαι να σας ζήσουν, να είναι πάντα υγιή και τυχερουλια τα ζουζουνια σας!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σας και απο μας!!Τελικα γεννησα και εγω χτες στις 4το μεσημερι μετα απο εννα πολυ επιπονο τοκετο μια μπεμπουλα 3400και 55εκατοστα με καισαρικη τομη...Ειμαστε καλα και η μικρη μου πολυ καλα...Εγω ποναω λιγο αλλα ενταξει..κοριτσια ειμαι πολυ ευτυχισμενη... Ευχομαι σε ολες οσες μεινανε με ενα πονο και σε οσες εχουν γεννησει τις καλυτερες ευχες μου...

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

να σας ζησει beba μου να χει υγεια και να ειναι καλοτυχο!

σημερα το πρωι γεννησε και η ξανθη μας!

ετσι να ερχονται οι γεννες! τα παντα να πηγαινουν καλα!

οποια κοπελα ξερει να φτιαξει τι λιστα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Να σας ζήσουν beba και Ξανθή!!!Η Ξανθή σήμερα θα γεννούσε; beba μεγάλο το μωράκι σου για τις εβδομάδες σου! Νεφέλη μου τι καλά τα νέα σου, πήρες ήδη το κολάι. Θα προσπαθήσω να φτιάξω τη λίστα αργότερα, μπήκα για 1 λεπτό για να δω ποια γέννησε σήμερα, είμαι πτώμα από τις δουλειές... Φιλιά σε όλες!

VbTYp1.png

ναι σημερα γεννουσε και ευτυχως πηγαν ολα καλα!

νεφελη πολυ χαιρομαι με τα νεα σου. καλα εκανες και γω αν δω οτι τραβαω ζορι το ιδιο θα κανω...

βασουλα μου ελπιζω να γεννησουμε κ εμεις! που ξερεις μπορει να μπουμε μαζι μεσα!!

εγω αν δεν εχω γεννηση μεχρι τετερτη που θα παω ,θα του πω να με κρατησει με προκληση

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

νεφελη,μπεμπα και ξανθη να σας ζησουν τα μπουρμπουλιθρονια σας! να ειναι παντα γερα κι ευτυχισμενα κι εσεις οι πιο χαρουμενες μαμαδες φυσικα!

αντε με το καλο και στις υπολοιπες!

ειμαι ενα πτωμα...ειχα μανουλα αυτες τις μερες,με βοηθησε με τις δουλειες και με το που εφυγε με πηραν τα κλαματα και μου βγηκε και ολη η κουραση... τι θα κανω?εχω γινει υπερευαισθητη...ειδικα στο θεμα της μαμας μου. και δεν ημουν και ποτε μαμοθρεφτακι!ισως φταιει που την εχω μακρυα,τι να πω!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!πωπω ποσες γεννες!!!!!!!!!!!!!να ζησουν τα μωρακια στα κοριτσια που γεννησαν και με το καλο και στις υπολοιπες!!!!!!!!!γεννησε και η ξανθη ε?????αχου μωρε να της ζησει το μωρακι της...

μαριλου σε χαιρομαι που εισαι διακοπες...εγω εχω την πεταλουδιτσα μου εδω,μεχρι χτες ειχα τρελαθει απο τον κοσμο συνεχεια ειχαμε κοσμο σπιτι κ τα χα παιξει.....ομως η πεταλουδιτσα ειναι πολυ ησυχο μωρακι φτου φτου φτου μη την ματιασω......μονο για να φαει ξυπναει..με το θηλασμο καλα τα πηγαινω αλλα το γαλα μου δεν της φτανει για κανεναν λογο.....δινω και 40 ml συμπληρωμα γιατι οταν τη θηλαζω με το που την αφηνω κατω στο 5 λεπτο κλαιει κ τρωει τα χερια της....

η βασουλα ακομα να γεννησει ε????διαβασα πως μπεινει για προκληση 10-08???πωπω ρε κοριτσι λιγο εμεινε υπομονη!!!!!!!!!

6RVmp3.png

6Kqep2.png

νεφελη,μπεμπα και ξανθη να σας ζησουν τα μπουρμπουλιθρονια σας! να ειναι παντα γερα κι ευτυχισμενα κι εσεις οι πιο χαρουμενες μαμαδες φυσικα!

αντε με το καλο και στις υπολοιπες!

ειμαι ενα πτωμα...ειχα μανουλα αυτες τις μερες,με βοηθησε με τις δουλειες και με το που εφυγε με πηραν τα κλαματα και μου βγηκε και ολη η κουραση... τι θα κανω?εχω γινει υπερευαισθητη...ειδικα στο θεμα της μαμας μου. και δεν ημουν και ποτε μαμοθρεφτακι!ισως φταιει που την εχω μακρυα,τι να πω!

Για άλλη μια φορά θα ταυτιστούμε, δεν ήμουν ποτέ προσκολλημένη στη μαμά μου, τώρα μου λείπει αφάνταστα,μιλάμε στο τηλ και με το που κλείνουμε κλαίω! Ανυπομονώ να έρθει! Έλιωσα στις δουλειές σήμερα, μόνη μου και με τη βοήθεια του άντρα μου.Μαγείρεμα, σίδερο, πλυντήρια εγώ, ό,τι έχει σχέση με κουβάλημα εκείνος, αλλά επειδή είχαμε και ψώνια κουβάλησα κι εγώ αρκετά και νομίζω κατέβηκε λίγο η κοιλιά μου (επιτέλους!!). Κορίτσια δεν το ρισκάρω να τροποποιήσω τη λίστα, φοβάμαι μην την κάνω λάθος και την καταστρέψω τελείως.. Με συγχωρείτε, υποτίθεται ότι τα πάω καλά με υπολογιστές...

VbTYp1.png

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι η αδερφή της Βασούλας. Με εξουσιοδότησε να σας ενημερώσω για τήν κατάσταση της.

:-P

Σημερα πρωί μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους.. είχε διαστολη 3.. αλλά η μικρή δε λέει να βγει.

Της έσπασαν τα νερά οι μαίες.. και περιμένουμε. ΝΕότερα αύριο πρωί..

tBf6p3.png?nUqbXZE4

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ...37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100.....50 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790...............38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......06/08/2011......................38w6d Να σας ζήσει!
  11. beba...................06/08/2011 3400....55εκ......36w5dΝα σας ζήσει!
  12. xanp .................07/08/2011 3320.................38w6dΝα σας ζήσει!
  13. vassoula81.........08/08/2011..........................40w5d.Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  4. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  5. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  6. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  7. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  8. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  9. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

10. mara76..............24/08/2011
  11. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  12. sofia82...............25/08/2011

13. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  14. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  15. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  16. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  17. stellakoly........... 29/08/2011
  18. mommyart..........30/08/2011

19. *tingerbell*.........31/08/2011
  20. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Ξανθη, μπεμπα και βασούλα, να ζήσουν τα νεα μωράκια ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι η αδερφή της Βασούλας. Με εξουσιοδότησε να σας ενημερώσω για τήν κατάσταση της.

:-P

Σημερα πρωί μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους.. είχε διαστολη 3.. αλλά η μικρή δε λέει να βγει.

Της έσπασαν τα νερά οι μαίες.. και περιμένουμε. ΝΕότερα αύριο πρωί..

αχ! ρε βασουλα σε ταλαιπωρησε τωρα στο τελος η μικρη..αλλα ας ειναι καλα και χαλαλι της....ευχομαι μεχρι τωρα να εχεις γεννησει και να κρατας αγκαλια το μικρουλι σου...

περιμενουμε νεα σου..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Την καλημέρα μου σε όλες τις μανούλες!!!!!!

Marroz90, ZOUZOUNIARA, beba, xanp, vassoula81--->>

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Πωπω έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για όλες τις υπόλοιπες!!!!! Με το καλό και με έναν πονο εύχομαι!!!!

Κορίτσια έχω αγχωθεί και με έχουν κυριεύσει οι φοβίες μου!!!! Με βλέπω πάντως τελευταία (Τώρα που άλλαξα γιατρό και πάμε και για φ.τ.)!!!

Αχ Θεέ μου δεν το πιστεύω ότι θα έρθει και για μενα η ωρα που θα κρατώ το μωρό μου!!Ανυπομονώ και φοβάμαι συγχρόνως!!

!Περιττό να σας πω ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Δεν έχω νοιώσει ούτε μισή σύσπαση, ούτε πετρώματα, ούτε πόνο, ενόχληση ......τπτ.

Να ανησυχώ?

Ο μπέμπης πάντως είναι έτοιμος από κιλά πρέπει να ναι γύρω στα 3-3 1/2 σύμφωνα με τον γιατρό!!

Με το καλό όλα τα υπόλοιπα μπεμπάκια!!!!!!

Vassoula81 κοριτσάκι μου εύχομαι να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ!!!! Να είσαι καλά και να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα τώρα!!!!:tongue:

Φιλάκια

:D:D:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

Κοριτσακια μου,γεννησα στις 12.30 εναν μπεμπακο 2440 με καισαρικη!προς το παρον δεν ποναω ειναι η επισκληριδιος.Σας φιλω!

να σας ζησει ο μπεμπακο σας και να εχει παντα υγεια!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...