Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marroz να σας ζησει!!!!:P:p:p γερο και καλοτυχο να ειναι!

κοριτσια μου καλησπερα, σας διαβαζω καθημερινα xanp δεν πειραζει που γυρισε γερο να ναι μονο και ολα θα πανε καλα η μικρη σου θα βγει τζαναμπετισα :D:D

εμενα ευτυχως ειναι πολυ ησυχη μαμ κακα και νανι σημερα μονο καθε φορε που εκανε κακακια η τσισα γκρινιαζε για νατην αλλαξω μεχρι χθες χαμπαρι δεν επαιρνε... τωρα αρχισε να την ενοχλει την κυρια χα χα το βραδυ κοιμαται 4ωρα και την μερα ανα 3ωρο ξυπναει τεντωνεται κανα 5λεπτο και μετα δινει σημα για φαγητο βυζαινει τα δαχτυλα της λεω ξυπνησε το λιονταρι μου αχ με κανει και λιωνω δεν χορταινω να μυριζω τα μαλλια της

IEJ0p3.png lqkDp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011.2.680.....49 εκ...37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011 3100.....50 εκ....38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790...............38w2d Να σας ζήσει!
  10. ZOUZOUNIARA......06/08/2011......................38w6d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  7. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  8. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  9. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  10. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  11. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

12. mara76..............24/08/2011
  13. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  14. sofia82...............25/08/2011

15. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  16. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  17. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  18. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  19. stellakoly........... 29/08/2011
  20. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  21. mommyart..........30/08/2011

22. *tingerbell*.........31/08/2011
  23. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Ζουζουνιάρα όλα να πάνε καλά με το καλό να πάρεις αγκαλιά τον μικρό σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κοριτσια χτες γυρισαμε και εμεις σπιτακι μας.Ο αντρουλης μου γεννηθηκε 3100 και 50 ποντους:tongue::tongue::tongue:.Γεννησα με κ.τ αλλα πηγαν ολα καλα.Θηλαζουμε αποκλειστικα και ειναι τελεια με λιγο πονο βεβαια αλλα ειναι το λιγοτερο.Μαρροζ,ρενακι και ζουζουνιαρα να σας ζησουν τα μωρακια σας να ειναι παντα γερα και καλοτυχα.Με το καλο να ερθουν και τα αλλα μωρακια του καφε:P

oNg0p3.png

marroz
χαρουλα25

να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα καλοτυχα!!!!!!!!!!!!

τι χαρα δινετε στο καφε με τα νεα σας!!!!!!!!!!!!

εγω τιποτα ακομα!πηγα χθες στο γιατρο κ μου ειπε οτι δεν εχω συσπασεις.Μου ειπε να ξαναπαω αυριο και αν δεν γινει τιποτα θα μου προκαλεσει τοκετο την τεταρτη.Καλα ξεμπερδεματα!εχω σκασει.Αυτα απο μενα πολλα φιλια σε ολες σας!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χαρούλα, μαρόζ, ρενάκι και ζουζουνιάρα, να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!

Βρε κορίτσια, δεν έχετε φρικάρει λίγο με τη ζέστη και την κοιλίτσα σας; Εμένα μου φαίνονται όλα στραβά! Τη Δευτέρα που πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι συνεχίζω τα yutopar για 1 εβδομάδα ακόμα σίγουρα. Θα δούμε τη Δευτέρα αν θα μου τα κόψει. Εν τω μεταξύ, δε λέει να μου κόψει την περίδεση (μου είπε για την εβδομάδα που έρχεται). Πότε θα το κάνει; Όταν θα έχω μπει στην 39η εβδομάδα; Λέτε επειδή το μπεμπάκι μου ήταν 2.700γρ τη Δευτέρα να το καθυστερεί για να πάρει λίγο ακόμα βάρος; Και αναρωτιέμαι ... μήπως το ράμμα καθυστερεί την εμπέδωση του μωρού ή εμποδίζει το μαλάκωμα του τραχήλου; Γιατί την διαστολή σίγουρα την εμποδίζει!

Ουφ! Αν δεν το γεννήσω με το που θα μου κόψει την περίδεση, θα απογοητευτώ πολύ! Έχω νεύρα, πολλά νεύρα και θέλω επιτέλους να τελειώνει όλο αυτό. Με έχει κουράσει απίστευτα! Συνέχεια θέλω να βάζω τα κλάμματα! :?

GqAdp2.png

Αχ βρε Βασούλα, και εσύ τίποτα από συσπάσεις, ε; Τουλάχιστον είσαι στις τελευταίες μέρες και ξεμπερδεύεις όπου να'ναι! Μονοψήφιος αριθμός έμεινε και μάλιστα του ενός χεριού! Η άκρη της ουρίτσας του γαιδάρου που λένε! Αγχώνεσαι με την πρόκληση; Συνήθως πετυχαίνει στην εβδομάδα που είσαι και όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν! Αν ήσουν σε μικρότερη εβδομάδα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα και μπορεί να έκανες καισαρική! Τώρα θα είσαι οκ! Λίγο υπομονή ακόμα! Με το καλό κοπέλα μου, όλα θα πάνε καλά!

GqAdp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Marroz να σας ζήσει το μπεμπάκο σας:) Χαρούλα καλώς γυρίσατε σπίτι σας και καλά ταισματα τώρα!!! Μην ανησυχείς για τον πόνο στο θηλασμό σε δυό τρεις μέρες δε θα καταλαβαίνεις τίποτα:)

Κοριτσάκια που σας φαίνεται μακρυά η γέννα υπομονή δεν έμεινα πολύς καιρός ακόμη, σε λίγο θα κρατάτε κι εσείς τα μπεμπάκια σας !!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Marroz να σας ζήσει το μπεμπάκο σας:) Χαρούλα καλώς γυρίσατε σπίτι σας και καλά ταισματα τώρα!!! Μην ανησυχείς για τον πόνο στο θηλασμό σε δυό τρεις μέρες δε θα καταλαβαίνεις τίποτα:)

Κοριτσάκια που σας φαίνεται μακρυά η γέννα υπομονή δεν έμεινα πολύς καιρός ακόμη, σε λίγο θα κρατάτε κι εσείς τα μπεμπάκια σας !!!!!

Σήμερα ήρθε και ο μπόμπος παραλία, θήλασε κάτω από το αρμυρίκι και τώρα είναι στο καλαθάκι του στη σκιά και κοιμάται με τα τζιτζίκια να τον νανουρίζουν:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ βρε Βασούλα, και εσύ τίποτα από συσπάσεις, ε; Τουλάχιστον είσαι στις τελευταίες μέρες και ξεμπερδεύεις όπου να'ναι! Μονοψήφιος αριθμός έμεινε και μάλιστα του ενός χεριού! Η άκρη της ουρίτσας του γαιδάρου που λένε! Αγχώνεσαι με την πρόκληση; Συνήθως πετυχαίνει στην εβδομάδα που είσαι και όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν! Αν ήσουν σε μικρότερη εβδομάδα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα και μπορεί να έκανες καισαρική! Τώρα θα είσαι οκ! Λίγο υπομονή ακόμα! Με το καλό κοπέλα μου, όλα θα πάνε καλά!
σοφια μου δεν φανταζεσε ποσο καλο μου κανει το μηνυμα σου!ειμαι σε απελπισια!φοβαμαι κ για το μωρο..ευχομαι να πανε ολα καλα!πιστευω με το περπατημα να τα καταφερω ...αλλιως με τη προκληση εχω πολλες ελπιδες να πανε ολα καλα.....ελπιζω να μη περιμενω μεχρι τη τεταρτη κ να ερθει απο μονο του!φιλακια !με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!:-P

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα!!

Emi μαζί θα γεννήσουμε!Μπαίνω κι εγώ 10/8 στις 8 το πρωι για καισαρική λόγω διαβήτη κύησης.Η δικιά μου μπέμπα είναι 2900 οπότε δεν υπα΄ρχει λόγος να το καθυστερούμε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!

Βασούλα,ελπίζω τώρα να έχεις μπει με πρόκληση και να έχεις γεννήσει!

κοριτσια την ιδια μερα θα μπουμε με προκληση...εκτος κ αν μου ερθουν οι πονοι νωριτερα!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

χαρούλα και ζουζουνιάρα να σας ζήσουν! Χαρούλα εσύ έκανες προγραμματισμένη καισαρική ή σας προέκυψε; Μπράβο που θηλάζεις!

vassoula είσαι κλεισμένη 40η και δεν έχεις συσπάσεις; Α καλά, έτσι θα με πάει κι εμένα.. Ούτε μισή σύσπαση, ούτε μισό πονάκι, μόνο μια κοιλιά έχω που θυμίζει ότι είμαι έγκυος η οποία δεν είναι και πολύ μεγάλη ούτως ή άλλως... Το μωράκι σου είναι με το κεφάλι κάτω, έχει παρει θέση, έχει εμπεδωθεί;

VbTYp1.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας με το καλο και εσεις να παρετε συντομα τα μωρακια αγκαλια.Οτιλια πηγα για προκληση στην αρχη αλλα δεν επιασε.Μπηκα στις 8 το πρωι και γεννησα στις 14:15.Εχω παθει πλακα παντος ουτε τα ραμματα δεν φαινονται:shock::shock:.

oNg0p3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας με το καλο και εσεις να παρετε συντομα τα μωρακια αγκαλια.Οτιλια πηγα για προκληση στην αρχη αλλα δεν επιασε.Μπηκα στις 8 το πρωι και γεννησα στις 14:15.Εχω παθει πλακα παντος ουτε τα ραμματα δεν φαινονται:shock::shock:.

Ωραία, μια χαρά! Μακάρι αν είναι να κάνω καισαρική να μην ταλαιπωρηθώ όπως εσύ. Γενικά δόξα τω Θεό όλες καλές εμπειρίες γέννας περιγράφετε, το ξαναείπα, είναι γουρλίδικο το καφέ!

VbTYp1.png

maroz και ζουζουνιαρα να σας ζησει και να ειναι καλοτυχα και υγειεστατα! χαιρομαι που μπαινω και βλεπω ολο ευχαριστα!

βασουλα κανε λιγο υπομονη ακομα! μην ανησυχεις ξερει ο γιατρος τι κανει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...